aggelos321 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ναι!!!είχα nexus κινητά.μ αρέσει το καθαρό λειτουργικο. Είναι πολύ τίμιο κινητό.και η φωτογραφική του αξιοπρεπέστατη.την δοκίμασα σήμερα Στάλθηκε από το Pixel μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Ναι!!!είχα nexus κινητά.μ αρέσει το καθαρό λειτουργικο. Είναι πολύ τίμιο κινητό.και η φωτογραφική του αξιοπρεπέστατη.την δοκίμασα σήμερα Στάλθηκε από το Pixel μου χρησιμοποιώντας Tapatalk "τίμιο" είναι το mi A1, το moto Z play. To Pixel είναι τούμπανο. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Μόλις έσκασε το patch του Απριλίου :p, τι ωραία που είναι να έχεις Pixel :D Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 (edited) Αξιζει να πουλησω το mi note 3 και να παρω αυτο στα 300€? Υποστηριζει ελληνικα; Επισης, απο εδω ειναι αξιοπιστο; https://m.ebay.com/itm/New-Sealed-Factory-Unlocked-GOOGLE-Pixel-Black-White-Blue-32GB-Android-Phone/253537781291?epid=229448440&hash=item3b0807862b:m:mhai8ae5XRLVD_LdvxHkbcA&varId=552728929901 Edited April 8, 2018 by kosrafpar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Καμμία καλή ιδέα για θήκη ή tempered glass? Ψάχνω να βρω της Nillkin κάτι αλλά δεν βλέπω να υπάρχει στην Ελλάδα. Για την buypeel τι έχετε να πείτε; Θενξ! Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Την Peel την έχω από την αρχή. Πολύ λεπτή και διακριτική, είναι σα να μην έχεις θήκη. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση στους κατόχους του μικρού Google Pixel. Η μπαταρία είναι ικανοποιητική; Βγάζει τη μέρα; Προσωπικά είμαι κάτοχος του μικρού Pixel 2 αλλά σκέφτομαι να χτυπήσω το πρώτο Pixel τώρα που έχει πέσει η τιμή του για τη γυναίκα. Το Pixel 2 είναι αρκετά καλό ως προς την μπαταρία. Ξέρω ότι το πρώτο δεν είναι τόσο efficient λόγω επεξεργαστή, αλλά το θέμα είναι πόσο χειρότερο είναι; Το Pixel 2 μέχρι στιγμής ξεκινώντας στο 100% τη μέρα ποτέ δεν έχει χρειαστεί φόρτιση πριν τον βραδινό ύπνο. Οι μόνες περιπτώσεις που χρειάστηκε top-up ήταν σε ταξίδια που έβγαζα φωτο+βίντεο όλη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Μια πλήρη φόρτιση, μου δίνει περίπου 2 με 2 και κάτι ώρες SOT. Όλα ανοιχτά όμως, συνέχεια, Wi-Fi, BT, Data, NFC, GPS.. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 2 ωρες, ποσο καιρο εχεις τη συσκευη? τραγικοι χρονοι μου ακουγεται Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Σχεδόν 10 μήνες. Δεδομένου του μεγέθους της, 2770, νομίζω πως είναι οκ. Στις 2 ώρες έχω ένα ολόκληρο 24ωρο σχεδόν από φόρτιση σε φόρτιση. Έχω βγάλει και 4 ώρες SOT, αλλά στο 12ωρο ήθελε φόρτιση. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Και μένα λίγο μου φαίνεται. Αλλού οι περισσότεροι λένε για περίπου 4 με 5 ώρες SOT. Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι να τελειώνει τη μέρα με τουλάχιστον 20% remaining, παίζει ή δεν είναι εφικτό χωρίς top-up; Το Pixel 2 έχει τελειώσει μέρα και με 50%, συνήθως είναι στο 30% με 35%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Όπως το δουλεύω εγώ, με max brightness παντού και πάντα, από το πρωί μέχρι το απογευματοβραδο που γυρνάω σπίτι έχω ένα 30αρι υπόλοιπο. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλησπέρα σας ! Έχετε βάλει Android P Beta? Έχει κανείς το πρόγραμμα της Alpha bank να μου πει αν δουλεύει? Είμαι εξωτερικό και καίγομαι να το περάσω αλλά με κομπλαρει αυτό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Καλησπέρα σας ! Έχετε βάλει Android P Beta? Έχει κανείς το πρόγραμμα της Alpha bank να μου πει αν δουλεύει? Είμαι εξωτερικό και καίγομαι να το περάσω αλλά με κομπλαρει αυτό ! Μια χαρά δουλεύει η εφαρμογή Alpha Bank με Android 9 beta, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Το εφε με τα χρωματα της google οταν παταμε το κεντρικο κουμπακι απο τα on screen πως εμφανιζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 To e-banking app μια χαρά, το wallet ούτε κατά διάνοια..Καλησπέρα σας ! Έχετε βάλει Android P Beta? Έχει κανείς το πρόγραμμα της Alpha bank να μου πει αν δουλεύει? Είμαι εξωτερικό και καίγομαι να το περάσω αλλά με κομπλαρει αυτό ! Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις! Είμαι σε καράβι στο εξωτερικό για αυτό ρωτούσα , ξέχασα να το αναφέρω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Το εφε με τα χρωματα της google οταν παταμε το κεντρικο κουμπακι απο τα on screen πως εμφανιζεται;Αν έχεις γλώσσα τα Αγγλικά στη συσκευή σου, θα εμφανιστεί Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Αν έχεις γλώσσα τα Αγγλικά στη συσκευή σου, θα εμφανιστεί Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Παιδιά μπορεί κάποιος που έχει το GSam Battery Monitor εγκατεστημένο να βάλει ένα screenshot να δω τα averages σε πραγματική χρήση; Μιλάω πάντα για το μικρό original Pixel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Υπερβολικη ησυχια εχει πεσει στο νημα...αμα το κινητο ειναι απροβληματιστο.......:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Υπερβολικη ησυχια εχει πεσει στο νημα...αμα το κινητο ειναι απροβληματιστο.......:pΤα έχουν λίγοι τα τηλέφωνα αυτά φίλε μου, γι'αυτό. Και αυτοί οι λίγοι είναι και γνώστες κιόλας... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Τα έχουν λίγοι τα τηλέφωνα αυτά φίλε μου, γι'αυτό. Και αυτοί οι λίγοι είναι και γνώστες κιόλας... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εντελως απροβληματιστο και καμερα που ειναι απο τις καλυτερες και σημερα! τουμπανο σκετο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimDan Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Παίδες επειδη πρόσφατα αγόρασα το κινητο, με τι καλώδιο το συνδέεται με PC που έχει μόνο USB-A για μεταφορά δεδομένων? Μόνο type-c είχε μέσα στο κουτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Παίδες επειδη πρόσφατα αγόρασα το κινητο, με τι καλώδιο το συνδέεται με PC που έχει μόνο USB-A για μεταφορά δεδομένων? Μόνο type-c είχε μέσα στο κουτι. Εμένα είχε 2 καλώδια, ένα A σε C και ένα C σε C... Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts