nantofs Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ωραία τότε σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Χωρίς να αμφισβητώ όσους πιθανόν να έχουν διαφορετική εμπειρία, σε εμένα όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα και πιο γρήγορα με 9. Ελληνικό μονόκαρτο. Δεν μετανιώνω στιγμή που την πέρασα day 1. Με τα gestures πλέον χρησιμοποιώ και ολόκληρη την οθόνη. Η μοναδική διαφορά είναι οτι χρησιμοποιώ microsoft launcher (απο παλιά, δεν άλλαξα λόγω 9) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Χωρίς να αμφισβητώ όσους πιθανόν να έχουν διαφορετική εμπειρία, σε εμένα όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα και πιο γρήγορα με 9. Ελληνικό μονόκαρτο. Δεν μετανιώνω στιγμή που την πέρασα day 1. Με τα gestures πλέον χρησιμοποιώ και ολόκληρη την οθόνη. Η μοναδική διαφορά είναι οτι χρησιμοποιώ microsoft launcher (απο παλιά, δεν άλλαξα λόγω 9) γρήγορο είναι......... ποιο γρυγορο απο την 8 δεν είναι ακριβός ίδια εμπειρία και στο p20 pro (με διαφορά που το p20 pro είναι ποιο γρήγορο απο το mate αλλά δεν πάει να είναι ποιο αργό στην 9) από την άλλη στο mate 20 pro όλα σφεντόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 γρήγορο είναι......... ποιο γρυγορο απο την 8 δεν είναι ακριβός ίδια εμπειρία και στο p20 pro (με διαφορά που το p20 pro είναι ποιο γρήγορο απο το mate αλλά δεν πάει να είναι ποιο αργό στην 9) από την άλλη στο mate 20 pro όλα σφεντόνα Άρα η συσκευή είναι τουλάχιστον 2 κλικ κάτω , σε ταχύτητα , από την κυκλοφορία της ;; Γιατί θυμάμαι που έλεγες και περσυ , όταν πήρε την 8 , ότι σου φαινόταν πιο αργή και με lag . Αν ισχύει , είναι μεγάλο φάουλ αυτό . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Άρα η συσκευή είναι τουλάχιστον 2 κλικ κάτω , σε ταχύτητα , από την κυκλοφορία της ;; Γιατί θυμάμαι που έλεγες και περσυ , όταν πήρε την 8 , ότι σου φαινόταν πιο αργή και με lag . Αν ισχύει , είναι μεγάλο φάουλ αυτό . Sent from my iPhone using Tapatalk ναι... φαουλ δεν είναι καθώς όλα μα ολα τα κινητά γίνονται ποιο αργά με την νέα έκδοση του android κάποια ελάχιστα κάποια μέτρια κάποια πολύ καθώς πάντα μα πάντα το νεο anrdoid ειναι στοχευμενο και στυμμένο για τα νέα soc συμπέρασμα...... αν θες να είναι πάντα συσκευή σφαίρα day one η δεν περνάς νέα έκδοση (ούτε καν εφαρμογές πχ καθε τοοσ viber fb κλπ γίνονται ολο και ποιο βαριά και θέλουν ποιο γρυγορο cpu ram κλπ ) η ανά χρόνο αλλάζεις συσκευή το ιδιο παιζει και στο ios :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Χωρίς να αμφισβητώ όσους πιθανόν να έχουν διαφορετική εμπειρία, σε εμένα όλα δουλεύουν απροβλημάτιστα και πιο γρήγορα με 9. Ελληνικό μονόκαρτο. Δεν μετανιώνω στιγμή που την πέρασα day 1. Με τα gestures πλέον χρησιμοποιώ και ολόκληρη την οθόνη. Η μοναδική διαφορά είναι οτι χρησιμοποιώ microsoft launcher (απο παλιά, δεν άλλαξα λόγω 9) Επιβεβαιώνω κι εγώ τα παραπάνω. Μετά την αναβάθμιση δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα προβλημα. Αντιθέτως διαπίστωσα πιο γρήγορη απόκριση σε συνδέσεις με περιφερειακά όπως η τηλεόραση. Κανένα πρόβλημα σε συνδέσεις bluetooth. Επίσης το ACR (ηχογράφηση κλήσεων) δουλεύει κανονικότατα παρά τα όσα γράφονται. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι πιο αργό !! Οι εφαρμογές καθώς και κάποια παιγνίδια ανεβαίνουν σίγουρα πιο γρήγορα Χρησιμοποιώ τα gestures χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Πότε θα την πάρουμε την 9 μέσω ΟΤΑ; σε δίκαρτο; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Πότε θα την πάρουμε την 9 μέσω ΟΤΑ; σε δίκαρτο; Εγώ πήρα την αναβάθμιση OTA περίπου 20 μέρες αργότερα από τη στιγμή που το firmware finder την έδειχνε ως approved. Διαθέσιμη ήταν ήδη πριν πολύ καιρό. Δεν υπάρχουν ασφαλείς προβλέψεις για το πότε θα είναι διαθέσιμη . Υπομονή, αξίζει τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_stantinos Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Καλησπέρα, από την αναβάθμιση στην έκδοση 9 και μετά ότι και να κάνω το viber έχει τυχαίες αποσυνδέσεις και για να μου έρθουν τα μηνύματα ή οι κλήσεις πρέπει να ανοίξω την εφαρμογη. Έχει παρατηρήσει κανένας κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Καλησπέρα, από την αναβάθμιση στην έκδοση 9 και μετά ότι και να κάνω το viber έχει τυχαίες αποσυνδέσεις και για να μου έρθουν τα μηνύματα ή οι κλήσεις πρέπει να ανοίξω την εφαρμογη. Έχει παρατηρήσει κανένας κάτι; Χρησιμοποιώ το Viber συνέχεια (μηνύματα και φωνή) . Δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε πριν, ούτε μετά την αναβάθμιση. Eλεγξε μήπως έχουν αλλάξει τα δικαιώματα της εφαρμογής και κάνε μια επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλημερες, αν κανένα τον ενδιαφέρει, δίνω το δικό μου Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Εχθές πήρα και εγώ την αναβάθμιση σε 9. Να ρωτήσω εάν αλλάζει αυτό το φόνο με το τοπίο που βγαίνει όταν με καλούν σε κλήσεις και στα μηνύματα; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Εχθές πήρα μια ενημέρωση στο L29 μου, την 9.0.1.179, η οποία λέει ότι διορθώνει ένα πρόβλημα αποτυχίας σύνδεσης του WiFi . Όντως είχα πρόβλημα στο δικό μου, στο να βρει δίκτυο WiFi πριν ακόμα πάρω την 9( από κάποια τελευταία ενημέρωση του oreo). Και μετά την τελευταία ενημέρωση πάλι αργεί λίγο να βρει και να συνδεθεί. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Edited May 16, 2019 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Εμένα έχει ακόμη την 8 ,είναι ελληνικό από cosmote. Πήρα τηλ την Huawei και μου είπαν κάποια στιγμή θα την πάρει, είναι φυσιολογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία στο επίσημο σέρβις; Ξέρουμε πόσο κοστίζει; Έχει άλλη τιμή εντός και εκτός εγγύησης όπως στα σαμσουνγκ πχ ; Γιατί ακόμα είμαι εντός Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Αν εισαι εντός, δε νομίζω να έχει πάνω από 25€ Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Εμένα έχει ακόμη την 8 ,είναι ελληνικό από cosmote. Πήρα τηλ την Huawei και μου είπαν κάποια στιγμή θα την πάρει, είναι φυσιολογικό αυτό?Μήπως είναι Branded? Με cosmote apps κλπ μέσα? Αν ναι καλή σου τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ναι γμτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Τελικά , επειδή μετά το σκέφτηκα να καλέσω , πήρα στην εταιρία και μου είπαν κοστίζει 20€. Πίστευα θα μου έλεγαν τα διπλά οπότε μια χαρά αξιζει Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ναι γμτ....Μόνο debrand και είναι λίγο λουκι η διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Παιδιά θέλω μια βοήθεια. Μου έδωσε η γυναικα μου, ενα ακουστικο ΒΤ Plantronic M70 και το έκανα σύζευξη κανονικά με το κινητό. Επειδή οδηγάω μηχανή, από που ρυθμίζεται η αυτόματη απάντηση,όταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά; Ψάχνω ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω.....ευχαριστώ!! Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Έλαβα το update για EMUI 9.1 σε μονόκαρτο. Είναι 3,6GB. Προς το παρόν όλα καλά και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts