dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Και γιατί να μην έχεις; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Και γιατί να μην έχεις; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Γτ με ποιο κινητο βγαζεις φωτο το βραδυ στο αυτοματο χωρις να ειναι τιγκα στο θορυβο? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πως το εννοείς το βράδυ με θόρυβο; φώτα πόλης; νυχτερινά τοπία; οι από πάνω που ανέβηκαν θέλουν τριποδο και λίγο μεράκι για να βγουν, οπότε μάλλον δε σε αντιπροσωπευουν σα δείγμα. Δείξε μας μια φώτο που ήθελες να βγάλεις καλύτερα Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πως το εννοείς το βράδυ με θόρυβο; φώτα πόλης; νυχτερινά τοπία; οι από πάνω που ανέβηκαν θέλουν τριποδο και λίγο μεράκι για να βγουν, οπότε μάλλον δε σε αντιπροσωπευουν σα δείγμα. Δείξε μας μια φώτο που ήθελες να βγάλεις καλύτερα Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Να το θεσω αλλιως ,προσωπικα δεν με νοιαζουν οι βραδινες διοτι δεν τραβαω!Σπανια μονο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Γτ με ποιο κινητο βγαζεις φωτο το βραδυ στο αυτοματο χωρις να ειναι τιγκα στο θορυβο? γιατι υπαρχει φοτογραφικη που να τραβαει νυχτα στο auto χορις θορυβο? no manual και γνωσεις no night photo αν δεν σε νοιαζοθν βραδινες και ενα galaxy j5 να παρεις θα εισαι κομπλε πλεον κινιτα την μερα τραβανε καλα ολα.... νυχτα ειναι ολο το παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Α κομπλέ τότε Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 γιατι υπαρχει φοτογραφικη που να τραβαει νυχτα στο auto χορις θορυβο? no manual και γνωσεις no night photo αν δεν σε νοιαζοθν βραδινες και ενα galaxy j5 να παρεις θα εισαι κομπλε πλεον κινιτα την μερα τραβανε καλα ολα.... νυχτα ειναι ολο το παιχνιδι Ειπαμε μακρια απο Samsung!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ειπαμε μακρια απο Samsung!! αλλιος τοτε και alcatel τωον 50 ευρω να παρει αν δεν τον νιαζουν βραδινες θα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 αλλιος τοτε και alcatel τωον 50 ευρω να παρει αν δεν τον νιαζουν βραδινες θα ειναι οκ Τα παραλες φιλε μου ελεος!Ειδες στην υπογραφη μ τι κινητα ειχα?Ειπαμε υπαρχει μια εμπειρια σε smartphones ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Τα παραλες φιλε μου ελεος!Ειδες στην υπογραφη μ τι κινητα ειχα?Ειπαμε υπαρχει μια εμπειρια σε smartphones ! Motorola Moto G και ναι εχει την ιδια camera με αυτο που ανεφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Motorola Moto G και ναι εχει την ιδια camera με αυτο που ανεφερα Για μενα η επιλογη smartphone δεν ειναι μονο η καμερα,αλλα και η σταθεροτητα του λογισμικου,το design και τα καλα υλικα!Απλα θελω καλη και γρηγορη καμερα γτ περιμενω μωρακια και θελω γρηγορες και καλες ληψεις στο auto! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 το τηλέφωνό μου,σήμερα παρατήρησα ενώ το έχω στην τσέπη του παντελονιού και το βγάζω για να δω τις ειδοποπιήσεις,το βρήκα δυο φορές να μου ζητάει κωδικό σιμ και συσκευής. Γιατί άραγε; έκανε επαννεκίνηση από μονο του; αυτό το τρελό,μου το έχει κάνει και άλλες φορές και δεν ξέρω τι συμβαίνει.... Εν τω μεταξύ,.οπως είχα αναφέρει πριν μερικές μέρες, μου αλλάζει την ταπετσαρία κλειδώματος από μόνο του και την ένταση του ήχου κλήσης....μυστήρια πράγματα!!Και εμένα το έκανε αυτό με τις επανεκκίνησεις αλλά σταμάτησε τώρα ..ίσως ήταν τυχαια πίεση στο πλήκτρο εκκίνησης .ίσως δεν ξέρω ... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εγώ επειδή έχω μωρό, είμαι λίγο απογοητευμένος από τη φωτό. Έχει shutter lag, όπως ολα τα Huawei που δοκίμασα. Επειδή τα μωρά δε κάθονται σταθερά, βγαίνουν όλο blurred ειδικά στο εσωτερικό σπιτιών. Έξω πάλι, όταν χαμογελάει το παιδί και πατάς κλικ, αυτά τα ελάχιστα ms shutter lag που έχει, αντί για χαμόγελο βγάζεις μισό χαμόγελο και μισόκλειστα μάτια. Όταν τύχει και κάτσει σταθερό το μωρό, τότε μόνο βγάζει φοβερά Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Και εμένα το έκανε αυτό με τις επανεκκίνησεις αλλά σταμάτησε τώρα ..ίσως ήταν τυχαια πίεση στο πλήκτρο εκκίνησης .ίσως δεν ξέρω ... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν σου βγαζει pin μετα το restart = εσυ το εκανες αν δεν το βγαζεις εφαγε crach η συσκευη μαλλον στην περίπτωση μας πατουσε το παιδι το κουμπακι (επειδι εχει στενο παντεελονι κλπ_ ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ επειδή έχω μωρό, είμαι λίγο απογοητευμένος από τη φωτό. Έχει shutter lag, όπως ολα τα Huawei που δοκίμασα. Επειδή τα μωρά δε κάθονται σταθερά, βγαίνουν όλο blurred ειδικά στο εσωτερικό σπιτιών. Έξω πάλι, όταν χαμογελάει το παιδί και πατάς κλικ, αυτά τα ελάχιστα ms shutter lag που έχει, αντί για χαμόγελο βγάζεις μισό χαμόγελο και μισόκλειστα μάτια. Όταν τύχει και κάτσει σταθερό το μωρό, τότε μόνο βγάζει φοβερά Sent from my iPad using Tapatalk πας manual μειονεις το shutter time και μια χαρα βγαζει οπος ειπα auto μονο την μερα και μονο σε σχετικα σταθερα ατνικειμετα σε ολα τα αλλα manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Δεν έχει σχέση το shutter time, είναι το lag, δηλαδή δε τραβάει τη στιγμή που πατάς το κουμπί, αλλά ένα κλικ πιο μετά. Όταν πιάνω το 6s της γυναίκας μου, καταλαβαίνω κατευθείαν τη διαφορά Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Δεν έχει σχέση το shutter time, είναι το lag, δηλαδή δε τραβάει τη στιγμή που πατάς το κουμπί, αλλά ένα κλικ πιο μετά. Όταν πιάνω το 6s της γυναίκας μου, καταλαβαίνω κατευθείαν τη διαφορά Sent from my iPad using Tapatalk ο απο αυτο ειναι καθος βαζει αυτομματα ψιλοτερο shutter time και ετσι αν μειοσεις χειροκινιτα βγαζει καλα (αύξησε το iso ομος ) edit: τωρα καταλαβα τι λες ουσιαστικα τραβαςι photo καποια ms μετα το κλικ edit2: δωκιμασα μερικα camera app τα ιδια μαλλον ειναι θεμα firmware edit2: βρικα τι φταει βαλε manual forus και κανε πρωτα foψθσ και μετα τραβα (ουσιαστικα κανει silent prefocus για αυτο αργει) Edited October 31, 2017 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ειπαμε μακρια απο Samsung!!Τα samsung με το S8, S8+ και Note8 δεν είναι αυτά που ξέρατε. Πλέων είναι κινηταρες. Μιλάμε ότι είναι με μηδενικά λαγκ. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω και θα σου πω Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Τα samsung με το S8, S8+ και Note8 δεν είναι αυτά που ξέρατε. Πλέων είναι κινηταρες. Μιλάμε ότι είναι με μηδενικά λαγκ. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για κάμερα. για το note δεν ξερω αλλα στο μικρο s8 ειχε lag κατι σπασιμματα κλπ τα πετιχα ακριβος ετσι ηταν και το s7 στην αρχη σφαιρα με λιγαο lag στα επομενα update καταντεσε lag machine ετσι ειναι η samsung στην αρχη light speed fast μετα apla fast και μετα απο ενα χρονο lag mashine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Δηλαδή ρε παιδιά το mate είναι lag free, ξαναρωτάω όταν ανοίξετε πάνω από 10 εφαρμογές το reload δεν πάει σύννεφο; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καθόλου reload Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Δηλαδή ρε παιδιά το mate είναι lag free, ξαναρωτάω όταν ανοίξετε πάνω από 10 εφαρμογές το reload δεν πάει σύννεφο; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠες μου 10 εφαρμογές που έχεις ανοιχτές και σου έκανε επαναφορτωση..για να δοκιμάσω κι εγώ Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα μόλις έχω ανοίξει 10 εφαρμογές κι τις δύο τις έχω σε συγκεκριμένες σελίδες..μια είναι το tapatalk με ανοιγμενη σελίδα στο θέμα εδώ και άλλη μια το sport24 με ανοιγμενη την σελίδα και φορτωμενο ένα θέμα για τον Ολυμπιακό ...φτου φτου... Τα κατέβασα όλα κάτω έκανα μια περιήγηση ανάμεσα στις εφαρμογές τις ξανακατεβασα κι δεν εμφάνισε Καμί επαναφορτωση .τα διαχειρίζεται όλα όπως πρέπει ... Και τώρα ξανα πριν το ποσταρω έκανα ένα πέρασμα από τις άλλες εφαρμογές ,γύρισα εδώ συνέχισα να γράφω κανονικά χωρίς θέμα Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Συνήθως Facebook, messenger, Viber, chrome,Instagram, Tapatalk, κλήσεις, μυνήματα και καναδυο παιχνίδια που έπαιζε ο γιός μου, επίσης υπάρχει και θέμα στο xda γι'αυτό, εγώ είχα μεγάλο θέμα ειδικά όταν έκλεινε για λίγο η οθόνη Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 για το note δεν ξερω αλλα στο μικρο s8 ειχε lag κατι σπασιμματα κλπ τα πετιχα ακριβος ετσι ηταν και το s7 στην αρχη σφαιρα με λιγαο lag στα επομενα update καταντεσε lag machine ετσι ειναι η samsung στην αρχη light speed fast μετα apla fast και μετα απο ενα χρονο lag mashine Κ εμενα η εμπειρια μου απο την Sammy αυτο λεει ,με τελευταιο το s7 edge που μετα απο 2 μηνες αρχισε τα λαγκαρισματα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εχω το ΜΑΤΕ 9 L09C432 εδω και 11 μηνες. Του εχω μ@μησει τα μπρεκια στο δουλεμα και δεν υπαρχει ιχνος LAG, και φυσικα ολικη απουσια καθυστερισης και κολληματων. Το κινητο απλα δεν υπαρχει, οτι καλυτερο εχω δουλεψει μεχρι σημερα... Ποια Samusngggggggggg.......... Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts