gesvts Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 καινουργιο android θα παρει....... emui απο την αλλη απο οτι λενε οχι..... δλδ θα παμε πχ στο oreo αλλα θα μεινουμε με παλια emui (αυτο ειπε η huawei τουλαχιστον)Και τάχα είχε βγει leak σε screenshot από τον Μαϊο για emui 5.1. Κρίμα αν δεν το δώσουν μιας και το κινητό σίγουρα το σηκώνει από άποψη δυνατοτητων. Sent from my MHA-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Καλημέρα στην παρέα και από μένα. Χθές παράγγειλα από Σκρουτζομάγαζο το Huawei Mate 9 64GB Single SIM Grey EU,μετά από πολύ έρευνα και πολλές κριτικές καλές που είδα και βλέπω και εδώ. Θα το έχω σε δυο-τρείς μέρες και πιστεύω να έκανα καλή κίνηση για αυτή την αγορά. Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης,πιο πολύ το πήρα λόγω αναλογίας οθόνης, για πλοήγηση στο διαδύκτιο. Το τηλέφωνο το βρήκα μετά από καθημερινή έρευνα και παρακολούθηση στα 455€ και θα δώσω το LG G5 μου 300€ (titan grey) και θα βάλω την διαφορά για την αγορά του. Όταν το πάρω και το επεξεργαστώ θα τα λέμε και πιστεύω να βοηθηθώ από αυτό το τόπικ,σχετικά με απορίες ή βοήθεια που θα χρειαστώ... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Την καλύτερη επιλογή έκανες! Άριστο τηλέφωνο, εμπειρία χρήσης που θα βρεις σε ελάχιστα Android και γενικότερα μια υλοποίηση που θα ζήλευαν πολλές εταιρείες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ευχαριστώ. Αν και είναι νωρίς ακόμη για ερωτήσεις,θέλω να μου πείτε αυτό EMUI τι έιναι; κάτι σαν αρχική οθόνη; γιατί εγώ έχω αγορασμένο το NOVA Lancher και με εξυπηρετεί σε ότι συσκευή είχα μέχρι τώρα. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Μου ήρθε σημερα νεο update B194.... Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Μου ήρθε σημερα νεο update B194.... Ελληνικό L09? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ευχαριστώ. Αν και είναι νωρίς ακόμη για ερωτήσεις,θέλω να μου πείτε αυτό EMUI τι έιναι; κάτι σαν αρχική οθόνη; γιατί εγώ έχω αγορασμένο το NOVA Lancher και με εξυπηρετεί σε ότι συσκευή είχα μέχρι τώρα.Είναι ο launcher της Huawei. Βάλε τον Nova αφού σε βολεύει. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Είναι ο launcher της Huawei. Βάλε τον Nova αφού σε βολεύει. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :thanks::thanks: Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ελληνικό L09? Ελληνικό L29 Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Ευχαριστώ. Αν και είναι νωρίς ακόμη για ερωτήσεις,θέλω να μου πείτε αυτό EMUI τι έιναι; κάτι σαν αρχική οθόνη; γιατί εγώ έχω αγορασμένο το NOVA Lancher και με εξυπηρετεί σε ότι συσκευή είχα μέχρι τώρα. Και εγώ νοβα είχα αγορασμένο αλλά με έχει βολέψει τόσο ο μαμά που δεν τον αλλάζω με τίποτα. Δώσε του μια ευκαιρία πριν το nova και αποφασίζεις. Καλορίζικο και σίγουρα έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή. ΝΑ φανταστείς θέλω να το πουλήσω για να πάρω Note8 και το σκέφτομαι μη το μετανιώσω. Είναι εξερετικη συσκευή το ΜΑΤΕ9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Και τάχα είχε βγει leak σε screenshot από τον Μαϊο για emui 5.1. Κρίμα αν δεν το δώσουν μιας και το κινητό σίγουρα το σηκώνει από άποψη δυνατοτητων. Sent from my MHA-L09 using Tapatalk δεν ειπαν οτι δεν τραβάει απλά πολιτική τους ειναι οτι καινούργιο στο καινούργιο μόνο (εκτός απο το os το οποίο το δίνουν για 2 χρόνια περιπου) (για να πουλάνε το επόμενο) τωρα αν αλλάξαν γνωμη δεν εχω ιδεα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελληνικό L29 για dual εδω και 3 βδομάδες βγηκε για το single δεν φαίνεται πουθενά (ούτε καν για το κινέζικο) απο οτι διάβασα κατι παιζει με τους παροχους και με το wifi calling και volte sertificates (για το dual δεν υπάρχει θέμα καθώς κανένας παροχος δεν τους επιτρέπει πρόσβαση στο δίκτυό τους ετσι δεν έχουν και αυτές της δυνατότητες) btw τι ειναι αυτο το 4g που εμφανίστηκε κατο απο το avatar Μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 δεν ειπαν οτι δεν τραβάει απλά πολιτική τους ειναι οτι καινούργιο στο καινούργιο μόνο (εκτός απο το os το οποίο το δίνουν για 2 χρόνια περιπου) (για να πουλάνε το επόμενο) τωρα αν αλλάξαν γνωμη δεν εχω ιδεα στο Μate 8 δεν έδωσαν EMUI 5? έδωσαν, άρα δεν ισχύει αυτό που λες και επειδή έχει ξαναναφερθεί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά να λέει οτι το Mate 9 θα μείνει στο 5. προφανώς δεν θα είναι το πρώτο που θα αναβαθμιστεί καθώς θα το φυλάξουν για το mate 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 στο Μate 8 δεν έδωσαν EMUI 5? έδωσαν, άρα δεν ισχύει αυτό που λες και επειδή έχει ξαναναφερθεί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά να λέει οτι το Mate 9 θα μείνει στο 5. προφανώς δεν θα είναι το πρώτο που θα αναβαθμιστεί καθώς θα το φυλάξουν για το mate 10. για το νεω το ειπαν παλια δεν το ελεγαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 καήσπερα σκοπευω να αγορασω το ματε 9 και ηθελα την γνωμη σας στα εξης εχω ενα μικρο προβλημα ορασης οπου με αναγκαζει να set arv ta thl me megalytera φοντσ. ειδα στο τηλ αυτο οτι στα μηνυματα μπορεις να μεγενθυνεις τους χαρακτηρες ανοιγοντας με τα δαχρυλα οπως κανεις σε ενα κειμενο στο ιντερνετ , γινεται το ιδιο και στις επαφες ? η τα emails ? jerete mexri poso % μεγενθυνονται τα στοιχεια στην οθονη ? ευχαριστω για την φιλοξενια χαρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Σου έστειλα 2-3 screenshot για να δεις πως είναι στο φουλ μεγάλα. Ειναι πολύ μαγαλα βασικά. Μία από browser Μία από tapatalk Και μια από επαφές. Αν μπορείς για να συγκρίνεις να η ίδια σε ταπαταλκ για α δεις πόσοικροτερα είναι τα κανονικά. Και εδώ μια full zoom sms Δεν ξέρω αν σου αρέσει η ομελέτα αλλά το κινητό σίγουρα θα σου αρέσει. Edited September 22, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 http://m.gsmarena.com/oreo_update_for_huawei_mate_9_could_be_arriving_soon-news-27432.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 http://m.gsmarena.com/oreo_update_for_huawei_mate_9_could_be_arriving_soon-news-27432.php Δηλ.?Ποτε θα ερθει?Δε καταλαβα!Εχω το Ελληνικο το dual sim. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris67 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Σου έστειλα 2-3 screenshot για να δεις πως είναι στο φουλ μεγάλα. Ειναι πολύ μαγαλα βασικά. Μία από browser Μία από tapatalk Και μια από επαφές. Αν μπορείς για να συγκρίνεις να η ίδια σε ταπαταλκ για α δεις πόσοικροτερα είναι τα κανονικά. Και εδώ μια full zoom sms Δεν ξέρω αν σου αρέσει η ομελέτα αλλά το κινητό σίγουρα θα σου αρέσει. ευχαριστω για την απαντηση. εινι αυτο που χρειαζομαι και απο οσους εχω διαβασει ειναι αριστο. ουτως η αλλως δεν εχω μεγαλες απαιτησεις το εχω βρει 455 και μερικοι το δινουν να πανε στο 10 . ξεκινω ερευνα αγορας ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 ευχαριστω για την απαντηση. εινι αυτο που χρειαζομαι και απο οσους εχω διαβασει ειναι αριστο. ουτως η αλλως δεν εχω μεγαλες απαιτησεις το εχω βρει 455 και μερικοι το δινουν να πανε στο 10 . ξεκινω ερευνα αγορας ευχαριστω και παλι Και εγώ θα το δώσω γνώμη μου να περιμένεις μέχρι να βγει το 10 για να πάρεις το 9 σε καλύτερη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Για οποιον ενδιαφερεται δινω καινουριο P10 μαυρο,64αρι,ανταλλαγη με Mate 9 ,Αθηνα μονο.Ζηταω συγνωμη απο τους mods,και απο τους συμφορουμίτες που το παραθετω εδω αλλα δεν μου εχει ανοιξει ακομα το "buy & sell"...Οποιος ενδιαφερεται pm.Ευχαριστω Edited September 24, 2017 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 βγήκα έξω για να ξεσκάσω λίγο βλέπω ωραία θεα τράβηξα δύο τρεις φοτο με την μυγοσκοτώστρα μας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 βγήκα έξω για να ξεσκάσω λίγο βλέπω ωραία θεα τράβηξα δύο τρεις φοτο με την μυγοσκοτώστρα μας :lol: Για μυγοσκοτωστρα,μια χαρα φωτογραφιες τραβαει.Στο αυτοματο την ειχες ή χειροκινητο??...:lol::lol::lol::D Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Για μυγοσκοτωστρα,μια χαρα φωτογραφιες τραβαει.Στο αυτοματο την ειχες ή χειροκινητο??...:lol::lol::lol::D προφανώς χειροκίνητο........... και exposure time και white balance και iso και το focus και το light metering και προφανώς bracketing (οκ μπουκάλι μπύρας έπαιξε τον ρόλο σταθεροποιητή :lol: ) σε auto δεν θες να ξέρεις πόσο χάλια βγάζει σκηνές όπου ανθρώπινο μάτι σχεδον δεν βλέπει τπτ βασικά μου έμεινε μια σε auto (ξέχασα να την σβήσω) https://i.imgsafe.org/6d/6d42d5e051.jpeg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 προφανώς χειροκίνητο........... και exposure time και white balance και iso και το focus και το light metering και προφανώς bracketing (οκ μπουκάλι μπύρας έπαιξε τον ρόλο σταθεροποιητή :lol: ) σε auto δεν θες να ξέρεις πόσο χάλια βγάζει σκηνές όπου ανθρώπινο μάτι σχεδον δεν βλέπει τπτ βασικά μου έμεινε μια σε auto (ξέχασα να την σβήσω) https://i.imgsafe.org/6d/6d42d5e051.jpeg Κι ομως και στο αυτοματο,δεν ειν΄κακη...:rolleyes: Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Κι ομως και στο αυτοματο,δεν ειν΄κακη...:rolleyes: ε για να θυμάσαι τι ηταν ναι για να χαζεύεις μετα να λες τι γαματα που ηταν δεν κάνει..... σε manual σταθερη παντος κανει καλη δουλεια αν γιρισο σε black and white κανει αψογη δουλεια αργα αλλα σταθερα η huawei απο εκδοση σε εκδοση (p7/p8/mate 7/mate8/mate 9/p9/p10 ανεβαινει οτι αφορα την camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts