Hell_N Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Vana said: Εμένα γιατί μου κάνει κάτι σε Τουρνά αυτό το τραγούδι; Γιατι απ'οτι εχω δει ειναι στιχοι Τουρνας(η κατι τετοιο...) Λες να ειναι παλιο διασκευασμενο?:blink: Freak οντος η εισαγωγη ειναι ολα τα λεφτα..δε ξερω γιατι δεν ερχεται...στελνω π.μ. κατσε... Βρε παιδια...τελικα δεν καλυφτηκα με το προηγουμενο μηνυμα :O ...θυμηθηκα κι αλλο τραγουδακι που ψαχνω εδω και κατι χρονια :this: ... Θυμαστε τα pop stars?..θυμαστε τη μουσικη που ειχε στους τιτλους? Ε αυτο λεγεται ''supersex world'' και ειναι των ''won ton'' (ή μηπως won tone:worry: .... one ton ...:confused: κατι τετοιο τελος παντων :wacko: ) ...και εν ολιγις δεν το βρισκω πουθενα :fool: !!! Οπου εχω ψαξει τα αποτελεσματα της αναζητησης ηταν μονο πορνογραφικου περιεχομενου :blink: :O :whip:... I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain) Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Σαν νέος είπα να προτείνω ένα τραγουδι :Joey Cape & Tony Sly - Wind In Your Sails .Είναι από το split CD των δυο τους "Acoustic" το οποίο είναι ένα side-project τους αφού κανονικά είναι σε punk υφος... Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hell_N Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 gkr41 said: Portishead - Numb Αν δεν κάνω λάθος η διαφήμιση ήταν του Nissan Primera 1000 thanx :happy: :yahoo: :* ....ξεκινησα να το κατεβαζω κουτσα κουτσα(γιατι ειναι και λιγο slow η συνδεση μου :blink: ) Wish me luck :whistle: :luck: :happy: (για το αλλο δε ξερεις τιποτα ε?) I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain) Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Hell_N said: 1000 thanx :happy: :yahoo: :* ....ξεκινησα να το κατεβαζω κουτσα κουτσα(γιατι ειναι και λιγο slow η συνδεση μου :blink: ) Wish me luck :whistle: :luck: :happy: (για το αλλο δε ξερεις τιποτα ε?) Eλπίζω να είναι αυτό, γιατί τώρα που το θυμήθηκα η διαφήμιση είχε δελφίνια κι όχι φούσκες :p Δυστυχώς, δεν έχω ιδέα για το άλλο... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Το τραγούδι «Όμορφη» είναι του Κώστα Τουρνά και το διασκεύασαν οι Stavento. Ως προς το άλλο τραγούδι που ψάχνεις,Hell_N,είναι το "Super Sex World" από One Ton. Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 gkr41 said: Portishead - Numb Αν δεν κάνω λάθος η διαφήμιση ήταν του Nissan Primera Μιας και τους έφερε η κουβέντα, να προτείνω το Undenied :rolleyes: ΥΓ. Σίγουρα υπάρχει τραγούδι των Portishead που λέγεται Glory Box... Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Ενα τραγούδι με ρεφραίν αν θυμάμαι καλά λέει ouuuuu i loveeee youuuuu.... Ποιο είναι???? Γυναίκα το λέει. http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 Ποιό είναι αυτό το κομμάτι ;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2005 stilskin said: Ενα τραγούδι με ρεφραίν αν θυμάμαι καλά λέει ouuuuu i loveeee youuuuu.... Ποιο είναι???? Γυναίκα το λέει. Μήπως εννοείς αυτό: Didier Sinclair Ft. Dj Chris PI - Heavenly? ;) @c_arroyo: Το κομμάτι που ψάχνεις είναι το: Panjabi Mc - Jogi. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 kotetsi said: Μήπως εννοείς αυτό: Didier Sinclair Ft. Dj Chris PI - Heavenly? ;) Ναι αυτή είναι η κομματάρα!!! :D Thank u!!! Μήπως ξέρετε και τον τίτλο του τραγουδιού που λέει i want to get make it with you? http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 stilskin said: Μήπως ξέρετε και τον τίτλο του τραγουδιού που λέει i want to get make it with you? Dj Raw Vs. Gee & Lighter - Naked :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 c_arroyo said: Ποιό είναι αυτό το κομμάτι ;;; Panjabi MC - Jogi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 kotetsi said: @c_arroyo: Το κομμάτι που ψάχνεις είναι το: Panjabi Mc - Jogi. ;) Σωστός !!!!!!!! :up::up::up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 Help! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα τραγούδι του DJ Tiesto [δε γνωρίζω το τίτλο]. Είναι μόνο μουσική και το είχε παίξει σε αυτή τη συναυλία: http://www.vnn.vn/dataimages/original/images315159_3.jpg Το τραγούδι δεν είναι καινούργιο [πρέπει να είναι 2-3 χρόνων]... όποιος υποψιάζεται πιο μπορεί να είναι ας δώσει τίτλο και θα το κοιτάξω απο κανένα P2P... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2005 PHILOS said: Help! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα τραγούδι του DJ Tiesto [δε γνωρίζω το τίτλο]. Είναι μόνο μουσική και το είχε παίξει σε αυτή τη συναυλία: http://www.vnn.vn/dataimages/original/images315159_3.jpg Το τραγούδι δεν είναι καινούργιο [πρέπει να είναι 2-3 χρόνων]... όποιος υποψιάζεται πιο μπορεί να είναι ας δώσει τίτλο και θα το κοιτάξω απο κανένα P2P... Tiesto In Concert (2003) Δώσε κι άλλα στοιχεία αν μπορείς, αλλιώς καλό ψάξιμο... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Ηelp παιδιά!Ψάχνω αυτό το τραγούδι είναι πολύ παλιό και έχει τους εξής στο περίπου στίχους:Darling,can you see through something inside....can be tonight.....if you want to,you got to drive,taking the best of the lessons you've known.... Aν καταλάβει κανείς ποιο είναι να δώσει τα φώτα του pls!!! :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 gkr41 said: Tiesto In Concert (2003) Δώσε κι άλλα στοιχεία αν μπορείς, αλλιώς καλό ψάξιμο... Μάααλλον το traffic θα έχει στο μυαλό του... :shifty: http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Σ' ευχαριστώ πολύ Νio.Να 'σαι καλά. :) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 παιδάκια γειά σας. θα ήθελα την βοήθειά σας!!! ψάχνω το "μείνε κοντά μου" απο τα ταλέντα δίχως αύριο. εχουν βγάλει ένα τραγούδι με το ρακιντζή στο cd του ρακιντζή αλλα δεν ειναι αυτο που ψάχνω. εχω φάει τον κόσμο! αν ξέρετε κάτι απαντήστε μου. σας ευχαριστώ πολύ! Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Κι εγώ το ψάχνω απ' όταν βγήκε. Κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει και το CD και θα το βρούμε... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 ναι αλλα πηρα το τελευταιο cd του ρακιντζή και δεν το εχει μέσα. εχει ενα αλλο με τα ταλέντα δίχως αύριο. οχι αυτο. μεινε κοντά μου ή μεινε διπλα μου λεγεται. Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Μα δεν είχαν πει οτι θα είναι στο CD του Ρακιντζή. Υποθέτω πως θα το βγάλουν κάποια στιγμή σε δικό τους single ή album [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 PHILOS said: Help! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα τραγούδι του DJ Tiesto [δε γνωρίζω το τίτλο]. Είναι μόνο μουσική και το είχε παίξει σε αυτή τη συναυλία: http://www.vnn.vn/dataimages/original/images315159_3.jpg Το τραγούδι δεν είναι καινούργιο [πρέπει να είναι 2-3 χρόνων]... όποιος υποψιάζεται πιο μπορεί να είναι ας δώσει τίτλο και θα το κοιτάξω απο κανένα P2P... Δοκίμασε το "Traffic" και το "Adagio for strings". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 α ναι?? ειχα ακουσει σε μια συνεντευξη το ρακιντζή που ελεγε οτι θα βγαλει ενα cd με τα ταλέντα δίχως αύριο και γι αυτο το εψαχνα στου ρακιντζή. παντως μου εχει κανει εντύπωση γιατι δεν το βρήσκω πουθενα. εχω το limewire και καθε τόσο ψάχνω αλλά άδικα!! Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 PHILOS said: Help! Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό ένα τραγούδι του DJ Tiesto [δε γνωρίζω το τίτλο]. Είναι μόνο μουσική και το είχε παίξει σε αυτή τη συναυλία: http://www.vnn.vn/dataimages/original/images315159_3.jpg Το τραγούδι δεν είναι καινούργιο [πρέπει να είναι 2-3 χρόνων]... όποιος υποψιάζεται πιο μπορεί να είναι ας δώσει τίτλο και θα το κοιτάξω απο κανένα P2P... Επειδή έχω το dvd με τη συγκεκριμένη συναυλία, μπορείς να πείς σε ποιό λεπτό ακριβώς είναι το τραγούδι που αναζητάς ή κάποια άλλη πληροφορία (συγκεκριμένη :D ) που να προσδιορίζει καλύτερα το τραγούδι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts