Bayern7 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 μπορει καποιος να παραθεσει τους στιχους απο το τραγουδι του Sarbel- Ειρήνη Μερκούρη , " Σε πήρα στα ΣοΒαΡά " ;; Λοιπόν μαλακiας το ανάγνωσμα προσχομεν: Τι κι αν σε πήρα σοβαρά Δεξιά κοιτάς κι αριστερά Ματιές να ρίχνεις και σε μάς Παραμυθάκι Χαλιμάς Τέτοιο κορμί που το πας Που το σκορπάς, που το σκορπάς Για στάσου, μη παρακαλάς Ελπίδες τέτοιες μη κολλάς Είναι ωραία τι μ’ αυτό Την αγαπώ, την αγαπώ Όλοι της λένε σ’ αγαπώ Μη της το πεις ποτέ αυτό Για δες κορμί, τέλειο Χειλιών γραμμή, άψογη Μάτια μαγικά, μάτια μπλε Διαπεραστικά, ναι, ναι, ναι Την αγαπώ, ωπωπώ Θα της το πω, απαπά Θα της το πω, ωχ αμάν κι ας πληγωθώ Είσαι ένα ποίημα Μήπως είσαι κύμα Θεέ μου πώς μ’ αρέσεις Μήπως με πονέσεις Πες μου τ’ όνομά σου Τα παράνομά σου Κόμπο να μή δέσεις Τόσες αντιθέσεις Θες και του Sarbel; (μου γυρίζουν τα άντερα και μονο που λεω το ονομα του) al ala y apapa wasele maleki y apapa al ala y apapa wasele maleki y apapa siti mansur y apapa witchi kensur y apapa waselem alek y apapa ash hat vil a ash ikis whua shile hilhali aha les shes fahi wesh halifi wel hofanie wesh e hat villa mashic tis whua siti wasi ti woshimo ti ifi winar figaleti dahari kueiti dahari kueiti Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 εγώ το έχω ως dj sammy - we are in heaven αλλά είναι πιο γρήγορο. Το δικό σου μπορεί να είναι άλλη έκδοση ή ακόμα πιο πιθανά η αρχική έκδοση... για orone και kotetsi στέλνω εγώ. Ευχαριστώ πολύ Νικόλα. ;) Όσο για το "We're In Heaven" η εκτέλεση που ψάχνει ο φίλος μας είναι από Bryan Adams (προφανώς είναι και η αρχική). :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisKr Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 2 κομμάτια θέλω να ρωτήσω: Πώς λέγεται το κομμάτι που παίζει στο trailer και στην ταινία 5Χ2? Πώς ονομάζεται η γαλλική version του Μια φορά του Κοργιαλά με τη Μουτσάτσου και σε ποιο cd υπάρχει αν υπάρχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 2 κομμάτια θέλω να ρωτήσω: Πώς λέγεται το κομμάτι που παίζει στο trailer και στην ταινία 5Χ2? Πώς ονομάζεται η γαλλική version του Μια φορά του Κοργιαλά με τη Μουτσάτσου και σε ποιο cd υπάρχει αν υπάρχει? Στα γαλλικα το τραγουδι λεγεται Just une fois :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Παιδια το τραγουδι που παίζει στην διαφήμιση της Hellenic Seaways που λεει :...... στη θάλασσα, στη θάλασσα πως λεγεται και ποια το τραγουδαει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 thanks bayern.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Παιδια το τραγουδι που παίζει στην διαφήμιση της Hellenic Seaways που λεει :...... στη θάλασσα, στη θάλασσα πως λεγεται και ποια το τραγουδαει? Exei apanth8ei--->>>http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=69501&page=8&pp=20 Θεοδοσία Τσάτσου (πρώην τραγουδίστρια των Μπλε) - "Στη Θάλασσα" ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Ευχαριστώ πολύ Νικόλα. ;) Όσο για το "We're In Heaven" η εκτέλεση που ψάχνει ο φίλος μας είναι από Bryan Adams (προφανώς είναι και η αρχική). Και για να είμαστε 100% σωστοί, το τραγούδι λέγεται σκέτο Heaven ;) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 πως λεγεται το τραγουδι απο την διαφημηση του banana fm με το θερμομετρο...λεει caramel η κατι τετοιο...ηταν και zoo power την προηγουμενη εβδομαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Καλημερα παιδια! Εχει κυκλοφορισει ενα cd με τα BEST OF FAITHLESS. Το βλεπω το διαφημιζει συχνα στην τηλεοραση και συγκεκριμενα ο ALPHA. Στην διαφημιση ακουγονται δυο κομματια, το ενα ειναι το "we come one". Το αλλο ποιο ειναι??? CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 2 κομμάτια θέλω να ρωτήσω: Πώς λέγεται το κομμάτι που παίζει στο trailer και στην ταινία 5Χ2? Πώς ονομάζεται η γαλλική version του Μια φορά του Κοργιαλά με τη Μουτσάτσου και σε ποιο cd υπάρχει αν υπάρχει?αν δε βρεις το δεύτερο, στείλε μου pm ;) ============ τώρα θα σας φωτίσω: Παίζει πολύ στα clubs, έχει ένα υπέροχο beat αλλά δεν έχει κανένα στίχο στα αγγλικά για να τον κρατήσω. Είναι σε κάποια προφανώς αραβική γλώσσα. Πάει κανενός το μυαλό του; και ναι έχω ηχογράφηση για το παραπάνω! (φαγώθηκα να γυρίσω σπίτι για να το ανεβάσω!) (και σορρυ για το amr αλλά δε μου δούλεψε ο converter. Ακούστε! (56ΚΒ) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Αχ-αχ βρε rigasnic :p γνωστο και μη εξαιρετεο :p Mokka - Leili http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Πώς λέγεται το κομμάτι που παίζει στο trailer και στην ταινία 5Χ2? 5x2 - ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK 1. Cinq fois deux music by Philippe Rombi 2. Sparring Partner sung by Paolo Conte 3. Una lacrima sul viso sung by Bobby Solo 4. Ho capito che ti amo sung by Wilma Goich 5. Mi sono innamorato di te sung by Luigi Tenco 6. La danse des maries music by Philippe Rombi 7. Se mi perderai sung by Nico Fidenco 8. Sapore di sale sung by Gino Paoli 9. Valerie sung by Philippe Rombi 10. Legata a un granello di sabbia sung by Nico Fidenco 11. Senza fine sung by Gino Paoli 12. Deux fois cinq music by Philippe Rombi 13. Vedrai vedrai sung by Luigi Tenco 14. Theme piano music by Philippe Rombi Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιο τραγούδι παίζει στο trailer και δεν έχω χρόνο να το ψάξω αυτή τη στιγμή.Αν δεν το βρεις μέσα από τη λίστα,στείλε μου pm να στο βρω εγώ :) Πάντως το τραγούδι που ξεχωρίζει για μένα και παίζει σε αρκετές στιγμές της ταινίας,είναι το : 3. Una lacrima sul visο - Bobby Solo :love: Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 πως λεγεται το τραγουδι απο την διαφημηση του banana fm με το θερμομετρο...λεει caramel η κατι τετοιο...ηταν και zoo power την προηγουμενη εβδομαδα... http://www.zooradio.gr/zoopower.asp Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Καλημερα παιδια! Εχει κυκλοφορισει ενα cd με τα BEST OF FAITHLESS. Το βλεπω το διαφημιζει συχνα στην τηλεοραση και συγκεκριμενα ο ALPHA. Στην διαφημιση ακουγονται δυο κομματια, το ενα ειναι το "we come one". Το αλλο ποιο ειναι??? Δεν έχω δει τη διαφήμιση, αλλά δοκίμασε τα: Insomnia God Is A DJ Salva Mea [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Ψάχνω ένα καινουργιο κομμάτι της Θεοδοσίας Τσάτσου (μάλλον με τον Κωνσταντίνο Βήτα).Το έχω ακουσει στο bestradio . Μου είπε κάποιος ότι λέγεται "Ωρίων" ή κάτι τέτοιο...έλα όμως που όπου και αν έψαξα δεν υπάρχει κάποια αναφορά για το εν λόγω κομμάτι..Κάποια βοήθεια; Είναι ανάγκη...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Gia sas, akouse kaneis to neo single tis Annas Vissi. Kati me lies leei sto refrain. 3erei kaneis pws legetai? Epaize sto SuperFm sth Kypro san apokleistiko prin mia bdomada. Thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Gia sas, akouse kaneis to neo single tis Annas Vissi. Kati me lies leei sto refrain. 3erei kaneis pws legetai? Epaize sto SuperFm sth Kypro san apokleistiko prin mia bdomada. Thanks. ''Lie'' είναι ο τίτλος του. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 ''Lie'' είναι ο τίτλος του. Mhpws to exei kaneis Anna Vissi - Lie???? Mporeite na mou to steilete sto yiannis_18@walla.com. Thanks :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 εγώ το έχω ως dj sammy - we are in heaven αλλά είναι πιο γρήγορο. Το δικό σου μπορεί να είναι άλλη έκδοση ή ακόμα πιο πιθανά η αρχική έκδοση... για orone και kotetsi στέλνω εγώ. Ευχαριστώ πολύ Νικόλα. ;) Όσο για το "We're In Heaven" η εκτέλεση που ψάχνει ο φίλος μας είναι από Bryan Adams (προφανώς είναι και η αρχική). Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας :) αν μποροπυσατε κ να μου το στέλνατε στο poseidoon@gmail.com δεν θα είχα κανένα prob :O ;) :D :cool: Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Αχ-αχ βρε rigasnic :p γνωστο και μη εξαιρετεο :p Mokka - Leiliναι ναι ναι! :up: τελικά το 6230i αποδείχθηκε σε κάτι χρήσιμο!! (ηχογράφηση) ήταν ότι έπρεπε το πρωί για τη γυμναστική μου ;) Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας :) αν μποροπυσατε κ να μου το στέλνατε στο poseidoon@gmail.com δεν θα είχα κανένα prob θες και τη δική μου, διαφορετική έκδοση; αν ναι, pm pls. :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας :) αν μποροπυσατε κ να μου το στέλνατε στο poseidoon@gmail.com δεν θα είχα κανένα prob :O ;) :D :cool: Δεν ξέρω αν έλαβες το dance remake από τον rigasnic, αλλά η αυθεντική έκδοση είναι καθ' οδόν. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Mipws exei kaneis na mou steilei to To Die For-Autumn Forever??To mail mou einai xaxanoula17@yahoo.gr Eyxaristw!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Mporei kapoios na mou steilei sto yiannis_18@walla.com kapoio radio edit tou Viton & Stell - Nightmare. :) Thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μηπως γνωριζει κανεις ποιο ειναι ενα τραγουδακι (ψιλοbeat) που ακουγεται τελευταια και στο ρεφραιν λεει: "It's the first day of the rest of your life..." ?? :O [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts