Nagata Δημοσιεύτηκε October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2016 (edited) Καθυστερήσαμε αλλά βρήκαμε μέρα και μαγαζί για να βρεθούμε μαζί και πάλι όλο το παρεάκι της Θεσσαλονίκης του myphone.gr για έναν ακόμη απολαυστικό καφέ και να σχολιάσουμε την τεχνολογική επικαιρότητα, όπως την άφιξη των νέων Pixels της Google, το φλέγον θέμα με τις αναφλέξεις και διακοπή πώλησης του Galaxy Note 7, κ.ά. Οπότε το μοναδικό που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο ψηφιακή σας ατζέντα, να σταματήσετε στον μήνα Νοεμβρίου και να σημειώσετε ότι έχουμε κανονίσει νέο ραντεβού για το Σάββατο 5/11/2016 και ώρα 18:30 το απόγευμα. Εκείνη την ημέρα θα βρεθούμε στο κατάστημα “Yolo” επί της οδού Αγγελάκη 10 και θα κουβεντιάσουμε για αρκετές ώρες! Δεν θα λείψουν φυσικά και τα διάφορα αστεία, μιας και ξέρουμε να περνάμε καλά πάντα και αυτό πλέον είναι ολοφάνερο! Έκπληξη: Και επειδή κάθε συνάντηση έχει πάντα τις εκπλήξεις της, δεν θα μπορούσαμε να μην σας εξασφαλίσουμε και δώρα τα οποία θα είναι προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος Foxosmall.com τον ιδιοκτήτη του οποίου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά του. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, θα υπάρξει λίστα συμμετοχών ( η οποία ανανεώνεται συνεχώς) και αυτό επειδή μας βοηθά να ξέρουμε ακριβώς τον αριθμό ατόμων που θα έχει και θα διαμορφωθεί καταλλήλως ο χώρος εντός του μαγαζιού, οπότε δηλώστε συμμετοχή εφόσον είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα δώσετε το παρών! Μέρος - Ώρα συνάντησης: Θα σας περιμένουμε στις 18:30 το απόγευμα 5/11/16 στο κατάστημα Yolo, οπότε ελάτε να μας βρείτε απευθείας εκεί, στον πάνω όροφο! [Λίστα συμμετοχών:] - optostyle - spiros2021 - sv2evs - Sofos_5 - evris2013 - giannis808 - vaggelis_grg - Ellhn_1 - Homer_GR - orffeux - dante20gr(+1) - Kazeta (+1) - diplos12 - ikostas_1 - xavale - alex2310 - sip1995 - Maria_B http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t4537.gif Johny-B - Psylos_ - damin26 - aliengoa - colossus_r - button - Aposmanolo - manos20082 - alfa - tzivas31 - SOMETHINGOOD26 (+2) - Arxontas71 - Lithis - p_k - il_tifosi - Episkeptis - htselepakis (+1) - Antonio27 - KillerElite - bill_thes - averel01 - Kountoura(+1) - mpacardi - ran_tan_plan - nokisas (+1) - w@P - gprs - Daywalk3r - tron - chtrig - egodemis - testatos - FIREBLADE1 - vrwmiaris - toubano44 (+1) - lionfire - ermak86 - baxalo - kpetros (+2) - chros_26 - mevan - impreza_sti - Nagata - gaster - Edited November 5, 2016 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Λογικα θα ειμαι εκει...Τα λεμε απο κοντα Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Και εγώ μέσα. Όποιος δεν επέστρεψε το Νote 7, θα υπάρχει στην υποδοχή του καταστήματος ειδικό πυρίμαχο κουτί (σαν αυτό που στέλνει η Samsung) για να το παραλάβει στο τέλος. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotisW700i Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Remember remember the 5th of November.. Αποφθεγμα από...; Πιθανότητα συμμετοχής μου: 50-50% Παράθεση Resources based economy supporter kutt.it/nomoney History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Επειδή το κάνατε Σάββατο απόγευμα, μάλλον θα έρθω... Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Αν δε δουλευω θα περάσω Θανασηηηη ετοιμάσουυυυυ :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Κάντε και μία συνάντηση Αθήνα βρε παιδιά. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Τα λέμε εκεί! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 μάλλον θα περάσω εκτός και αν δουλεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Μέσα κι εγώ εκτός απροόπτου! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Βαλτε με μεσα. Ευελπιστω πως θα ειμαι εκει ;) Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ειμαι μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Λογικά και γω θα έρθω! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Μέσα αν έχει κανείς note ...............7:lol::lol::lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα, μέσα και 'γώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Βάλτε και εμένα στην λίστα:D Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orffeux Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 και εγώ εκτός απροόπτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Λογικά θα δουλεύω αλλά θα προλάβω..άρα μέσα και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Μεσα ειμαι!!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kazeta Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Κι εγω μεσα +1:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplos12 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 ελπιζω να ειμαι παρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Ετσι μπράβο... να σας βλέπουμε και στα βόρεια πού και πού.. μέσα και εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Κάντε και μία συνάντηση Αθήνα βρε παιδιά. Α, υπαρχουν και αθηναιοι στο φόρουμ? :p Μονο για θεσσαλονικη και πατρα ηξερα :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xavale Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Θα είμαι και εγώ εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Μέσα! Εκτός περίπτωσης λιμού, πολέμου, καταποντισμού ... γενικώς στραβής! Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Μέσα και εγώ (εκτός απροόπτου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts