Alexadros Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 etsi akrivws! vghke mikros arithmos apo tis cu a lot! oi ypoloipes tha kykloforhsoyn apo tis 10 Aprilh kai meta! mono se enan germano vrhka edw kapoies poy xemeinan kai phra 2 na exw mexri tis 10 aprilh! opote trexte na prolavete.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 :X etsi akrivws! vghke mikros arithmos apo tis cu a lot! oi ypoloipes tha kykloforhsoyn apo tis 10 Aprilh kai meta! mono se enan germano vrhka edw kapoies poy xemeinan kai phra 2 na exw mexri tis 10 aprilh! opote trexte na prolavete.... θα μιλήσεις 100 ώρες?!?!?!?!?!?!?!?!!??? :X :X :X :X :X Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 exw hdh ftasei tis 42 wres!:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Όντως πρέπει να έχουν εξαντληθεί... Στην αρχή δεν έβρισκες και τώρα έχουν τελειώσει. Αν νομίζουν ότι θα περιμένουμε ως τις 10 Απρίλη για να βάλουμε νέα κάρτα γελιούνται. Απλά θα πάει πίσω στο συρτάρι το cu νούμερό μας και θα δουλεύουμε με τη σύνδεσή μας! Τα καρτοκινητά στην Ελλάδα όσα χρόνια και να περάσουν είναι απάτη! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Exete parathrhsei pws twra pia den peftei h syndesh sta 30sec opws ginotan prin liges meres? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 στα 30 λεπτά εννοείς... όντως δεν κόβεται... αυτό θα συνεχίσει να ισχύει και όταν τελείωσει προσφορά και πάει στα 5 λεπτά? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 tote moy fainetai tha psaxw na vrw kamia rythmish sto kinhto na peftei monh ths h klhsh sta 5min kai na xanapairnw... giati opws mas exoyn synithisei tha milaw mia wra kai den tha katalavainw xristo! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 tote moy fainetai tha psaxw na vrw kamia rythmish sto kinhto na peftei monh ths h klhsh sta 5min kai na xanapairnw... giati opws mas exoyn synithisei tha milaw mia wra kai den tha katalavainw xristo! :-) xerete an yparxei kamia tetoia rythmish gia to SE t610? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Βρηκα τελικα κι εγω στο Γερμανο στην Κλεανθους (Τουμπα), οποιος θελει ας παει,ειχε αρκετες ακομα. Υπαρχει τροπος να ξερουμε ποσες ωρες εχουμε ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 paidia k egw brika..(kifisia-apenadi apo thn ekklisia tou agiou eleytheriou-dipla se farmakeio-aropoioeio-salonica) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 βρήκα και εγώ Ευεπλίδων... στο Τ610 μπορείς να βάλεις να κάνει έναν ήχο κάθε λεπτό της κλήσης και να έχεις το νου σου πότε θα το κλείσεις... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 βρήκα και εγώ Ευεπλίδων... στο Τ610 μπορείς να βάλεις να κάνει έναν ήχο κάθε λεπτό της κλήσης και να έχεις το νου σου πότε θα το κλείσεις... ok file! ayto to xerw! thanks pantws! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Στο Κέντρο της Αθήνας, σε κατάστημα Vodafone , Σόλωνος 110 (δίπλα στα Goodys), έχουν ακόμα 8 κομμάτια απο την CU a lot... Εγω πηρα ηδη δυο. ;) :D Τρέξτε... :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Εγώ ως κάτοχος Vodafone a la Carte, Vodafone CU και 2 CosmOTE What's Up έχω την CosmOTE μόνο για το MyCosmos. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την Vodafone αν και δεν λέω όχι σε καμία καλή πρόταση άλλης εταιρείας. Το καλοκαίρι χρησιμοποίησα το SMS Choice με τα 500 επιπλέον δωρεάν SMS αλλά ως εκεί. Τώρα η CosmOTE έβγαλε μια προσφορά για λίγες μέρες ρε μεγάλε, μέχρι τις 10 Απριλίου, και μετά θα πρέπει να σκας €5,90 (δεν διαφημίζει η CosmOTE το Φ.Π.Α.) για να έχεις όσα μηνύματα έχουν οι Creative Users με €0,90 λιγότερο. Όσο για το ελάχιστο υπόλοιπο η CU a lot με τις 50 ώρες ομιλίας (εσύ δεν τις θες, εμάς μας αρέσουν όμως) δεν χρειάζεται ελλάχιστο υπόλοιπο. Όσο για τα SMS της CU SMS Card το απαιτούμενο υπόλοιπο είναι €0,085 την στιγμή που η CosmOTE στο SMS Choice απαιτεί ελάχιστο υπόλοιπο €0,13. Αυτή είναι η άποψή μου. Έμένα οι προσφορές της Vodafone εδώ και 2 χρόνια καλύπτουν τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες μου καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία. Και θα σου εξηγήσω: 30% επιπλέον χρόνος ομιλίας από την CosmOTE τα Χριστούγεννα του 2001 - Πρωτοχρονιά 2002 20% επιπλέον χρόνος ομιλίας από την Vodafone τα Χριστούγεννα του 2002 - Πρωτοχρονιά 2003 50% επιπλέον χρόνος ομιλίας από την Vodafone τον Αύγουστο του 2003 61,33% επιπλέον χρόνος ομιλίας από την Vodafone το Πάσχα του 2004 Ποιά άλλη εταιρεία έκανε τέτοιες προσφορές για 1 χρόνο;;; Και δεν λέω για τα καταπληκτικά Vodafone Crazy Weeekends ούτε τις 50 ώρες ομιλίας με "λίγους και καλούς" με κόστος €5 Έχεις κάτι καλλύτερο να μου προτείνεις SeCtoR? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Εγώ ως κάτοχος Vodafone a la Carte, Vodafone CU και 2 CosmOTE What's Up έχω την CosmOTE μόνο για το MyCosmos. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την Vodafone αν και δεν λέω όχι σε καμία καλή πρόταση άλλης εταιρείας. Το καλοκαίρι χρησιμοποίησα το SMS Choice με τα 500 επιπλέον δωρεάν SMS αλλά ως εκεί. Τώρα η CosmOTE έβγαλε μια προσφορά για λίγες μέρες ρε μεγάλε, μέχρι τις 10 Απριλίου, και μετά θα πρέπει να σκας €5,90 (δεν διαφημίζει η CosmOTE το Φ.Π.Α.) για να έχεις όσα μηνύματα έχουν οι Creative Users με €0,90 λιγότερο. Όσο για το ελάχιστο υπόλοιπο η CU a lot με τις 50 ώρες ομιλίας (εσύ δεν τις θες, εμάς μας αρέσουν όμως) δεν χρειάζεται ελλάχιστο υπόλοιπο. Όσο για τα SMS της CU SMS Card το απαιτούμενο υπόλοιπο είναι €0,085 την στιγμή που η CosmOTE στο SMS Choice απαιτεί ελάχιστο υπόλοιπο €0,13. Αυτή είναι η άποψή μου. Έμένα οι προσφορές της Vodafone εδώ και 2 χρόνια καλύπτουν τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες μου καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία. Και θα σου εξηγήσω: 30% επιπλέον χρόνος ομιλίας από την CosmOTE τα Χριστούγεννα του 2001 - Πρωτοχρονιά 2002 20% επιπλέον χρόνος ομιλίας από την Vodafone τα Χριστούγεννα του 2002 - Πρωτοχρονιά 2003 50% επιπλέον χρόνος ομιλίας από την Vodafone τον Αύγουστο του 2003 61,33% επιπλέον χρόνος ομιλίας από την Vodafone το Πάσχα του 2004 Ποιά άλλη εταιρεία έκανε τέτοιες προσφορές για 1 χρόνο;;; Και δεν λέω για τα καταπληκτικά Vodafone Crazy Weeekends ούτε τις 50 ώρες ομιλίας με "λίγους και καλούς" με κόστος €5 Έχεις κάτι καλλύτερο να μου προτείνεις SeCtoR? Katarxhn kapoios kompleksikos moderator mou sbhnei to post moy,entaksei an einai magkia ayto as sbhsei kai ayto pou grafw,h TIM kai h Q exoun kalyteres prosfores kai den exoun bgalei epipleon kartes,sth vodafone prepei na dwseis 19 euro to mhna toylaxiston gia na eisai stis prosfores kai na exeis xrono omilias,mh ksexnas oti h karta cu a lot isxyei mono gia ena 5 lepto klhseis kai p.x an milhseis ena deyterolepto 8a sou xrewsei to 5 lepto,gi ayto milaw gia elaxisth dwrean xrewsh 5 lepta,ayto einai apath,de nomizw na einai h vodafone to diktyo pou kanei th kinhth thlefwnia pio prosith ektos an nomizei oti einai etsi o ypey8ynos "dhmokratikos" moderator pou mou sbhnei ta arnhtika post gia th voda,na leme kai ta arnhtika ths prosforas giati h voda sth diafhmish milaei gia dwrean 3000 lepta to mhna kai koroideyei kosmo,to pisteyeis toso poly esy? Oso gia thn sms card einai epishs apath,koita th prosfora ths TIM dineis 1 eyro+fpa kai exeis aperiorrista fthna sms gia ena mhna,to idio kai h Q xwris tarifa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 Katarxhn kapoios kompleksikos moderator mou sbhnei to post moy,entaksei an einai magkia ayto as sbhsei kai ayto pou grafw,h TIM kai h Q exoun kalyteres prosfores kai den exoun bgalei epipleon kartes,sth vodafone prepei na dwseis 19 euro to mhna toylaxiston gia na eisai stis prosfores kai na exeis xrono omilias,mh ksexnas oti h karta cu a lot isxyei mono gia ena 5 lepto klhseis kai p.x an milhseis ena deyterolepto 8a sou xrewsei to 5 lepto,gi ayto milaw gia elaxisth dwrean xrewsh 5 lepta,ayto einai apath,de nomizw na einai h vodafone to diktyo pou kanei th kinhth thlefwnia pio prosith ektos an nomizei oti einai etsi o ypey8ynos "dhmokratikos" moderator pou mou sbhnei ta arnhtika post gia th voda,na leme kai ta arnhtika ths prosforas giati h voda sth diafhmish milaei gia dwrean 3000 lepta to mhna kai koroideyei kosmo,to pisteyeis toso poly esy? Oso gia thn sms card einai epishs apath,koita th prosfora ths TIM dineis 1 eyro+fpa kai exeis aperiorrista fthna sms gia ena mhna,to idio kai h Q xwris tarifa Φιλε μου ισχυουν κανονικοτατα τα 3000 λεπτα το μηνα εως 10 Απριλιου. Βεβαια εαν κανεις τελευταια ανανεωση στις 9 Απριλιου θα εχεις για ακομα 1 μηνα τα 3000 λεπτα εως 9 μαιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. March 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2005 kai 10 Aprilioy na thn kaneis den tha isxyoyn ta 3000 lepta mexri kai 10 Maioy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 na leme kai ta arnhtika ths prosforas giati h voda sth diafhmish milaei gia dwrean 3000 lepta to mhna kai koroideyei kosmo,to pisteyeis toso poly esy? Φίλε SeCtoR, μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μεγέθους;;; Εαν κάποιος κάτοχος CU μιλάει με άλλους συνδρομητές CU χωρίς την χρήση κάρτας CU a lot τότε θα μίλαγε μόλις 17λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα με €5. Για ενεργοποιήσεις της CU a lot μέχρι τις 10 Απριλίου έχεις 3000 λεπτά ομιλίας χωρίς κανένα περιορισμό, τα οποία σε αντίθετη περίπτωση θα σου κόστιζαν €870,84:rocket: mh ksexnas oti h karta cu a lot isxyei mono gia ena 5 lepto klhseis kai p.x an milhseis ena deyterolepto 8a sou xrewsei to 5 lepto,gi ayto milaw gia elaxisth dwrean xrewsh 5 lepta Για ενεργοποιήσεις της CU a lot από τις 11 Απριλίου και έκτοτε έχεις 100 5λεπτες κλήσεις προς συνδρομητές CU δηλαδή πληρώνεις €5 και μπορείς αν θα είσαι προσεκτικός να μιλήσεις με αυτά εως και 500 λεπτά χωρίς καμία άλλη χρέωση. Χωρίς τη χρήση της κάρτας των €5 θα έπρεπε για 500 λεπτά της ώρας να πληρώσεις :shoot:€145,14. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά! Ξέρεις πόσα ζευγαράκια :love: έχει βοηθήσει-σώσει αυτή η προσφορά της Vodafone στο CU??? Εκεί που πληρώνανε πόσα λεφτά σε συμβόλαιο για να μιλάνε μεταξύ τους, τώρα με €5 λύνουν κάθε πρόβλημα και τους μένει ο χρόνος ομιλίας στο συμβόλαιο για να μιλάνε με όλους τους άλλους. Oso gia thn sms card einai epishs apath,koita th prosfora ths TIM dineis 1 eyro+fpa kai exeis aperiorrista fthna sms gia ena mhna,to idio kai h Q xwris tarifa Εντάξει, στην ΤΙΜ πληρώνεις €1,888 και κάνεις απόσβεση από το 56 SMS αλλά πληρώνεις €0,050976/SMS (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Μέχρι το 100ο σου SMS θα έχεις πληρώσει €6,9856 δηλαδή €2 περισσότερο από κάποιον που έστειλε 100 SMS με 1 CU SMS Card. Στα 120 SMS εσύ θα έχεις πληρώσει συνολικά €8,005 ενώ με 1 CU SMS(100) Card και 20 κανονικά χρεωμένα SMS βγαίνει €6,699. Στα 140 SMS εσύ θα έχεις πληρώσει συνολικά €9,025 ενώ με 1 CU SMS(100) Card και 40 κανονικά χρεωμένα SMS βγαίνει €8,398. Στα 150 SMS εσύ θα έχεις πληρώσει συνολικά €9,534 ενώ με 1 CU SMS(100) Card και 50 κανονικά χρεωμένα SMS βγαίνει €9,248. Στα 160 SMS εσύ θα έχεις πληρώσει συνολικά €10,044 ενώ με 1 CU SMS(100) Card και 60 κανονικά χρεωμένα SMS βγαίνει €10,097. Αλλά θα πρέπει να είμαι μα:Xκας να πληρώσω κανονικά στην τιμή τους 60 ολόκληρα SMS και να μην βάλω άλλη μία CU SMS Card??? Στα 200 SMS εσύ θα έχεις πληρώσει συνολικά €12,083 ενώ με 2 CU SMS(100) Card (συνολικά 200 SMS) βγαίνει €10!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2005 Katarxhn kapoios kompleksikos moderator mou sbhnei to post moy,entaksei an einai magkia ayto as sbhsei kai ayto pou grafw... ...ayto einai apath,de nomizw na einai h vodafone to diktyo pou kanei th kinhth thlefwnia pio prosith ektos an nomizei oti einai etsi o ypey8ynos "dhmokratikos" moderator pou mou sbhnei ta arnhtika post gia th voda,na leme kai ta arnhtika ths prosforas giati h voda sth diafhmish milaei gia dwrean 3000 lepta to mhna kai koroideyei kosmo,to pisteyeis toso poly esy? Αφήστε ρε παιδιά τον καθένα να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, αρκεί να μην βρίζει και να προσέχει το ύφος του. Δεν έβλαψε κανέναν ο διάλογος! Εξ'άλλου γι'αυτό είναι τα forums, για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων & ιδεών. Οι υπηρεσίες και οι τιμές τους είναι εκεί έξω, όλα είναι φανερά. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να συγκρίνει και να επιλέξει ελεύθερα. Αφήστε τις απόψεις στο forum να κατατίθενται ελεύθερα και να γίνεται ανοικτή συζήτηση. Ο καθένας να μπορεί να καταθέτει ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ την άποψή του. SeCtoR, διάβασε το προηγούμενο post και πες μου τις αντιρρήσεις σου. Με την Q και τις χρεώσεις της δεν ασχολήθηκα αλλά είδα ότι εσύ συγκρίνεις TIM free2go με Vodafone CU και επικεντρώθηκα σ'αυτό. Η σύγκριση SMS Choice της CosmOTE και CU SMS Card έχει γίνει στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=44738&page=2 myPhone Community > My Networks > Cosmote > NEW SMS choice for What's Up post #28 στο τμήμα "Συμπέρασμα". Όλες οι τιμές σε Ευρώ συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. για να μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 kai 10 Aprilioy na thn kaneis den tha isxyoyn ta 3000 lepta mexri kai 10 Maioy? μέχρι 10 Απριλίου --> 3000 λεπτά από 11 Απριλίου+ --> 100x5λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Μια ερωτηση ¨ Αν παρω 5-6 καρτουλες και ας πουμε οτι ενεργοποιω την μια καρτα στις 9 απριλιου.. Μετα θα εχω για ενα μηνα 3000 λεπτα.. Τελειωνει ο χρονος γυρω στις 20 απριλη..Ενεργοποιω μια αλλη καρτα και εχω 100 5 λεπτες κλησεις.,. Μεχρι ποτε θα μπορω να χρησιμοποιησω τις αλλες καρτες??? :O :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2005 Μια ερωτηση ¨ Αν παρω 5-6 καρτουλες και ας πουμε οτι ενεργοποιω την μια καρτα στις 9 απριλιου.. Μετα θα εχω για ενα μηνα 3000 λεπτα.. Τελειωνει ο χρονος γυρω στις 20 απριλη..Ενεργοποιω μια αλλη καρτα και εχω 100 5 λεπτες κλησεις.,. Μεχρι ποτε θα μπορω να χρησιμοποιησω τις αλλες καρτες??? :O :O :O Δεν σε πολυκατάλαβα ρε φιλε Freddie, ενεργοποιείς μια καρτούλα τώρα η οποια στανταρ σε καλυπτει για ενα μηνα! θα καταφερεις να τελειωσεις 50 ώρες μέσα σε 30 μέρες; Μετά όποτε σου τελειώνουν οι 100 5λεπτες κλήσεις και όποτε θες μπορείς να βάζεις νέα καρτούλα. Τις 100 5λεπτες κλήσεις πρέπει να τις κάνεις σε διάστημα ενός μήνα από την ενεργοποίηση της κάρτας. Οι κάρτες της Vodafone δεν λήγουν όπως στην Cosmote. Μπορείς να τις ξύσεις και να τις περάσεις όποτε θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2005 paidia osoi den vriskete kartes pigente plaisio sti stournari.exei arketes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Τελικά η ΤΙΜ δίνει το φθηνότερο SMS της αγοράς με την κάρτα "100 ΔΩΡΕΑΝ SMS" η οποία κοστίζει 2,5 Ευρώ (συμπερ. Φ.Π.Α.) και επιπλέον δίνει δώρο: *1 εφημερίδα (Πρώτο Θέμα) *2 περιοδικά *1 ταινία DVD *2 Video-CD Όχι κι άσχημα! ;) Η Vodafone στο CU θέλει 5 Ευρώ για 100 SMS και δεν σου δίνει ούτε ένα δώρο! :angry: Δίνει και 1 Video-MMS έκπληξη! Αυτά να τα βλέπουν οι άλλες εταιρείες και να κάνουν καμιά τέτοια παρόμοια κίνηση, να δίνουν μαζί με τις κάρτες δωράκια: καραμέλες, γλείφιτζούρια, τσίχλες, προφυλακτικά! τσιγάρα, τοστ, σάντουϊτς, αναψυκτικά, εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών! Όρεξη και δημιουργική φαντασία να υπάρχει και όλα γίνονται! Θέλω 100 SMS, και μαζί 100 πόντους στο PointMania, 1 πίτσα special, 1 Coke, και 1 χάρτη της Ελλάδος! ΜΠΟΡΩ;;; :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Μια ερωτηση.. Πριν τις 10 απριλιου..Οι κλησεις εχουν ελαχιστη χρεωση???Αν ναι ποσο..Και καπου πιο πανω ειδα οτι στα 30 λεπτα διακοπτεται??? Μετα τις 10 απριλιου μετα τα 5 λεπτα χρεωνεσαι κανονικα???Δηλαδη το πιο εξυπνο θα ηταν να μιλας 4 λεπτα και 59 δευτερολεπτα πχ(καθε κληση)??? :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts