Natasa_05 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Παδιά καλησπέρα! Βρήκα κατά λάθος μέρος της συζήτησής σας στο Google και είπα να γραφτώ και εγώ... Θα ήθελα να ζητήσω λίγη βοήθεια μιας και είδα ότι είστε αρκετά εξεικοιωμώνοι με τα σποτάκια. Ψάχνω να βρω το τηλεοπτικό spot της καμπάνιας Πάμε Στοίχημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 pigene http://www.youtube.com kai pata "Greek TV" sto tetragonaki. 8a sou vgalei polla videakia me ellinikes diafimiseis. Mporei na'nai ekei mesa.... :) Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natasa_05 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Eυχαριστώ πολύ! Ήδη μπήκα και το ψάχνω... όποιος και αν είσαι σε ευχαριστώ πολύ! Νατάσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASSARENOS Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 kalhspera paidia ! (h mallon kalo kshmeroma). tha bohthisete ligaki na brw kamia diafhmhsh ?? e ?? eixa polles sto pc apo thn karta thleorashs alla xalase o sklhros kai pane ola....:cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos3 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Pedia mu ipane gia mia diafimisi tou potou MOHITO alla den tin exo dei...tespa psaxno to tragudi pu pezi stin diafimisi to exi pari to auti kanenos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASSARENOS Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Xairetw. Paidia mporei kanenas na bohthisei ligo ??? Psaxnw kapoio site na katebasw kamia diafhmhsh. Grafw kai apo thn karta thleorashs alla den briskw merikes palies pou eixa alla xathikan otan xalase o sklhros :( :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vibes_eva Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 paidia me voithate ligo??? ekana mia diafimisi oteshop mia ap aytes p bgainoyn apo katastima exoun bgei peripou 4-5 diaforetikes einai ligo palia.. kserete poy borw na ti brw..? epsaxa sto you tube alla dn m bgazei ayti p thelw. stin arxi emfanizoyn ena sxediaki i sygekrimeni ansanser cartooon :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Παιδιά που μπορώ να βρω την διαφήμιση για τις ψείρες με το Liceattack??? Την ψάχνω και στο youtube αλλα δεν την βρισκω.. Είναι πολύ γελοια διαφήμιση.. Χαχχαχααα.. Όποιος μπορεί και θελει να βοηθησει, μπορει να μου στειλει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Ψαχνω την διαφημιση των Tsakiris Chips με "τα μανιταρια ala cream"!Αυτη που ειναι ενας αντρας κ 2 κοπελες σε ενα εστιατοριο κ παραγγελνουν τα πατατακια.Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απλα παιζει μια γνωστη μου ....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Εγώ πάλι, ψάχνω τη διαφήμιση που ήταν μια γιαγιά και ανακάτευε κάτι και τραγούδαγε "last night the dj saved my life" :worry: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Υπάρχει στο YouTube η διαφήμιση της Vodafone GR για το iPhone? Επειδή δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, δεν την έχω δει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Θέλω εκείνη τη διαφήμιση που λέει "Σου πιάνουν τις ξαπλώστρες, σου κάνουν το ένα, σου κάνουν το άλλο κτλ". Δε θυμάμαι και τι διαφήμιζε για να ψάξω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Θέλω εκείνη τη διαφήμιση που λέει "Σου πιάνουν τις ξαπλώστρες, σου κάνουν το ένα, σου κάνουν το άλλο κτλ". Δε θυμάμαι και τι διαφήμιζε για να ψάξω... Τη διαφήμιση της easycruise εννοείς; Με τους "μαϊντανούς" της Μυκόνου; Που σου κάνουν τα μύρια όσα αλλά με την κρουαζιέρα "θα τους δείς μόνο για μια μέρα"; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ναι. Δε βρίσκω τίποτα στο youtube όμως. Μήπως θυμάσαι τα λόγια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Withhold Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Θελω μια της Always Ultra (με το σλογκαν 'μιλαει τη γλωσσα του σωματος σας') που εδειχνε ενα ζευγαρι σε πικνικ. Την εδειχνε καπου στο καλοκαιρι του 2004. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Καλησπέρα σας. Ψάχνω εδώ και καιρό μια έντυπη διαφήμιση της kymco που χρονολογίται 2006 με 2008 και την είχα δει στους 2τροχούς. Έδειχνε δυο κοπέλες, μια ξανθιά και μια μελαχρινή, στην μέση μια αγγλική φράση και κάτω την διαφημιζόμενη μοτοσικλέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Αν είσαι τυχερός θα την βρω σε κάποιο από τα περιοδικά μου. Έχω πάρα πολλά από 0-300,Moto,powerbikes κτλ αλλά δυστυχώς ελάχιστα από 2 Τροχούς. Θα ψάξω το απόγευμα μήπως βρω κάτι. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Δυστυχώς μετά από πολύ ψάξιμο,δεν κατάφερα να βρω κάτι.Κοίταξα σε διάφορα περιοδικά(0-300,Moto,Powerbikes,2τροχοί),χρονολογίας 2005-2009 αλλά τζίφος!Το μόνο που βρήκα παρεμφερές,ήταν μία διαφήμιση της YMC με κάτι Quad,που είχε μία ξανθιά και μία μαυρομάλλα αλλά δεν έμοιαζε με αυτό που περιγράφεις.Υπάρχει περίπτωση να είναι πιό παλιά από το 2005 ή πιό καινούργια από το 2009 η διαφήμιση? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xar03 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 (edited) Δυστυχώς μετά από πολύ ψάξιμο,δεν κατάφερα να βρω κάτι.Κοίταξα σε διάφορα περιοδικά(0-300,Moto,Powerbikes,2τροχοί),χρονολογίας 2005-2009 αλλά τζίφος!Το μόνο που βρήκα παρεμφερές,ήταν μία διαφήμιση της YMC με κάτι Quad,που είχε μία ξανθιά και μία μαυρομάλλα αλλά δεν έμοιαζε με αυτό που περιγράφεις.Υπάρχει περίπτωση να είναι πιό παλιά από το 2005 ή πιό καινούργια από το 2009 η διαφήμιση? Νομίζω πως όχι. Καλού κακού δείξε μου την καταχώρηση της YMC. Edited March 1, 2019 by xar03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Να η διαφήμιση της YMC από το 0-300 τεύχος 1 Μαΐου 2007. Βάζω και το λινκ σκέτο> https://ibb.co/YTtw3Fj Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts