Jump to content

Oukitel U7 Plus

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα εμφανίστηκε για την 7.0 OTA update με Version13 και ημερομηνία 14/3/2017. Αναφέρει ότι διορθώνονται και κάποια "small bugs".

Την εγκατέστησα χωρίς προβλήματα.

Εάν θέλουν όσοι είχαν διαπιστώσει προβλήματα (όπως το bug που είχαμε αναφέρει πιο πάνω) μπορούν να δοκιμάσουν και να αναφέρουν εάν διορθώθηκαν. Εγώ με τις δικές μου επιλογές δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο.

Η πρώτη είπαμε σου ήρθε αυτόματα; ή την έκανες manually?

Παρεμπιπτόντως οι οδηγίες αναβάθμισης είναι χάλια.

Θέλω να περάσω στην 7.0 αλλά ούτε ο οδηγός βοηθάει αλλά ούτε βρήκα και κάποιο αξιόπιστο βίντεο στο γιουτιουμπ.

Μπορεί κάποιος να στείλει έναν οδηγό για αναβάθμιση χωρίς να χάσω ένα σωρό χρόνο και φυσικά δεδομένα; Αν γίνεται, αλλιώς θα το αφήσω με την 6.

• Απαντήσεις 135
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η πρώτη είπαμε σου ήρθε αυτόματα; ή την έκανες manually?

Παρεμπιπτόντως οι οδηγίες αναβάθμισης είναι χάλια.

Θέλω να περάσω στην 7.0 αλλά ούτε ο οδηγός βοηθάει αλλά ούτε βρήκα και κάποιο αξιόπιστο βίντεο στο γιουτιουμπ.

Μπορεί κάποιος να στείλει έναν οδηγό για αναβάθμιση χωρίς να χάσω ένα σωρό χρόνο και φυσικά δεδομένα; Αν γίνεται, αλλιώς θα το αφήσω με την 6.

Η 1η αναβάθμιση από 6.0 σε 7.0 έγινε σε εμένα από ΟΤΑ. Ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες (με τις παρατηρήσεις που τόνισα σε προηγούμενο Ποστ).

Μπορείς να πας κατευθείαν από την 6 στην 7 με το ειδικό Tool, όπως έχει γίνει και από τους 2 επίσης κατόχους του U7 Plus. Διάβασε τα προηγούμενα Post τους.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Σήμερα εμφανίστηκε για την 7.0 OTA update με Version13 και ημερομηνία 14/3/2017. Αναφέρει ότι διορθώνονται και κάποια "small bugs".

Την εγκατέστησα χωρίς προβλήματα.

Εάν θέλουν όσοι είχαν διαπιστώσει προβλήματα (όπως το bug που είχαμε αναφέρει πιο πάνω) μπορούν να δοκιμάσουν και να αναφέρουν εάν διορθώθηκαν. Εγώ με τις δικές μου επιλογές δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο.

Ήρθε και σε μένα

30e7833aeb8acd51b60f9ae2d698c66c.jpg

Η πρώτη παρατήρηση μετά το πρώτο update της 7.0, είναι το πιο ευαίσθητο fingerprint scanner. Μου αναγνωρίζει πιο γρήγορα τα δάχτυλα.

Στάλθηκε από το U7 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα παιδια,εχουμε να προτεινουμε digitezer γι'αυτο το κινητο;Εαν δεν υπαρχει,οθονη μαζι με digiteizer υπαρχει;

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του oukitel κτ παραπάνω απο 24 ώρες. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Με το που το πήρα το έβαλα να φορτίσει γιατί η στάθμη ήταν στο 20%. Το τσέκαρα μετά απο 4 ώρες και είχε κολλήσει η μπαταρία στο 57%. Το άνοιξα το χρησιμοποίησα και όταν έφτασε στο 22% το έβαλα για φόρτιση. Το άφησα 9 ώρες στη φόρτηση κ όταν τελικά άναψε το πράσινο led το έβγαλα το άνοιξα και μου έβγαζε 82% μπαταρία. Το ξανα έβαλα για φόρτιση για περίπου μια ώρα αλλα η μπαταρία είχε κολλήσει στο 82%. Μετά άλλαξα φορτιστή, έβαλα εναν lenovo απο τάμπλετ κ σε μισή ώρα πηγε τλκ στο 100%. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Παίζει να φταίει ο φορτιστής?

Επίσης είδα σε βίντεο ότι κλειδώνει και ξεκλειδώνει με το double-tap όπως τα Lg. Έχω καταφέρει να το ξεκλειδώσω με το double-tap αλλά όχι να το κλειδώσω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό??? Ως πρώην κάτοχος Lg κινητών το θεωρώ πολύ πρακτικό. :p

Να αναφέρω ότι η κάμερα είναι οτι χειρότερο είχα σε κινητό τελευταία, αλλά σίγουρα για τα χρήματα αυτά δεν μπορείς να περιμένεις και κάτι παραπάνω. Επίσης μέσα στη συσκευασία είχε και ακουστικά και θήκη σιλικόνης κάτι που πραγματικά δεν περίμενα γιατί δεν το ανέφεραν πουθενά. Αν δεν είναι κάτι σοβαρό αυτο με την μπαταρία είναι οτι καλύτερο μπορεί να βρει καποιος σε κινητό κάτω των 100€. Value for money!!!:D

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του oukitel κτ παραπάνω απο 24 ώρες. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Με το που το πήρα το έβαλα να φορτίσει γιατί η στάθμη ήταν στο 20%. Το τσέκαρα μετά απο 4 ώρες και είχε κολλήσει η μπαταρία στο 57%. Το άνοιξα το χρησιμοποίησα και όταν έφτασε στο 22% το έβαλα για φόρτιση. Το άφησα 9 ώρες στη φόρτηση κ όταν τελικά άναψε το πράσινο led το έβγαλα το άνοιξα και μου έβγαζε 82% μπαταρία. Το ξανα έβαλα για φόρτιση για περίπου μια ώρα αλλα η μπαταρία είχε κολλήσει στο 82%. Μετά άλλαξα φορτιστή, έβαλα εναν lenovo απο τάμπλετ κ σε μισή ώρα πηγε τλκ στο 100%. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Παίζει να φταίει ο φορτιστής?

Επίσης είδα σε βίντεο ότι κλειδώνει και ξεκλειδώνει με το double-tap όπως τα Lg. Έχω καταφέρει να το ξεκλειδώσω με το double-tap αλλά όχι να το κλειδώσω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό??? Ως πρώην κάτοχος Lg κινητών το θεωρώ πολύ πρακτικό. :p

Να αναφέρω ότι η κάμερα είναι οτι χειρότερο είχα σε κινητό τελευταία, αλλά σίγουρα για τα χρήματα αυτά δεν μπορείς να περιμένεις και κάτι παραπάνω. Επίσης μέσα στη συσκευασία είχε και ακουστικά και θήκη σιλικόνης κάτι που πραγματικά δεν περίμενα γιατί δεν το ανέφεραν πουθενά. Αν δεν είναι κάτι σοβαρό αυτο με την μπαταρία είναι οτι καλύτερο μπορεί να βρει καποιος σε κινητό κάτω των 100€. Value for money!!!:D

1. Με την μπαταρία του δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στην 6.0 ούτε στην 7.0. Είναι όμως καλή πρακτική όταν χρησιμοποιείς για 1η φορά ένα κινητό να το αφήνεις να φθάσει στο 100% όση ώρα και να χρειασθεί. Αυτό συνήθως συνιστούν όλοι οι κατασκευαστές (πολλές φορές συνιστώντας και φόρτιση για 12 ή ακόμα και παραπάνω ώρες στην 1η φόρτιση). Αυτό ίσως να έχει σχέση και με το σωστό "calibration" της μπαταρίας. Νομίζω ότι τώρα καλό θα ήταν να το αφήσεις να κάνει μία πλήρη αποφόρτιση και μετά μία πλήρη φόρτιση (όση ώρα και να χρειασθεί). Σε επόμενες φορτίσεις μπορείς να το φορτίζεις ακόμα και από το 40 έως 50% χωρίς πρόβλημα (μάλιστα αυτό συνιστάται για li-ion μπαταρίες).

2. Για το ξεκλείδωμα με double-click υπάρχει επιλογή στις Ρυθμίσεις-Gesture Unlock-Double click to wake.Για να το κλειδώσεις κάνεις διπλό κλικ πάνω στο κεντρικό σύμβολο (βελάκι επάνω) και για το ξεκλείδωμα διπλό κλικ σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.

3. Η κάμερά του είναι καλή, μειονεκτεί όμως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εξάλλου δεν είναι καθαρή 13MP αλλά με interpolation.

4. Όταν το παρήγγειλα (09/2016) ήρθε χωρίς ακουστικά και θήκη, αλλά μόνο με μεμβράνη προστασίας της οθόνης. Αρχικά παρήγγειλα σκληρή θήκη και τζαμάκι προστασίας (το οποίο ακόμα δεν χρησιμοποίησα), παρήγγειλα δε πρόσφατα και θήκη σιλικόνης (μαλακή) που κατέληξα ότι είναι η ιδανική θήκη (δεν συνιστώ σε κανέναν να παραγγείλει την "σκληρή" θήκη που κυκλοφορεί).

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Ίσως έχει θέμα ο φορτιστής ή το καλώδιο usb. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε πατήσει έτσι.

Σε μένα δεν είχε τα παρελκόμενα που ανέφερες. Μόνο τη συσκευή, καλώδιο και φορτιστή.

Μιλάμε για την ίδια συσκευή ε; Για το U7 Plus. Όχι το Pro.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Το U7 plus πηρα κ ειχε θηκη σιλικονης , ακουστικα και screen protector. Χθες το βραδυ απενεργοποιησα το κινητο με 52% μπαταρια κ σμρ το πρωι που το ανοιξα ειχε 17%. Απογοητευση!!! Καπου διαβασα οτι ειχαν κ αλλοι αυτο το προβλημα. Λογικα θα χρειαστει να το παω πισω... Και αντε να βρω ακρη...

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Το U7 plus πηρα κ ειχε θηκη σιλικονης , ακουστικα και screen protector. Χθες το βραδυ απενεργοποιησα το κινητο με 52% μπαταρια κ σμρ το πρωι που το ανοιξα ειχε 17%. Απογοητευση!!! Καπου διαβασα οτι ειχαν κ αλλοι αυτο το προβλημα. Λογικα θα χρειαστει να το παω πισω... Και αντε να βρω ακρη...

Δοκίμασες να το αποφορτίσεις τελείως (με χρήση internet κλπ) έως ότου κλείσει τελείως από μόνο του?? Και μετά να κάνεις μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας για σωστή βαθμονόμηση???

Εάν μετά από κάτι τέτοιο συνεχίζει να έχει πρόβλημα τότε ναι χρειάζεται αντικατάσταση. Δοκίμασέ το όμως πρώτα αυτό πριν τρέχεις για αντικατάσταση.

Το δοκίμασα. Το αφησα να κλεισει και με το που το εβαλα να φορτίσει μου εδειχνε οτι ειχε 17% μπαταρία. Λογικα δεν διαβαζει την μπαταρία σωστά. Το ξαναχρησιμοποιησα μεχρι να κλείσει κ το εβαλα για φορτιση. Οταν φορτισε το ανοιξα και μ έδειχνε 95% μπαταρια. Το απενεργοποιησα κ το ξαναενεργοποιησα και ειχε πεσει στο 90% η μπαταρία. Γενικα οσο ειναι κλειστό ριχνει τη μπαταρία. Να αναφέρω οτι τον φορτιστή του δεν το χρησιμοποιώ γιατι οποτε το βαζω στη πριζα πεταει σπίθες. Επισης διαπίστωσα και ενα καμμενο pixel που να πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί και τόσο. Θα δω πως θα παει και σμρ και θα το παω πίσω. Σκέφτομαι μήπως απο το κατάστημα που το πήρα μου πουν το κλασικό οτι φταίει η μπαταρία και η μπαταρία δεν ειναι στην εγγύηση.

Το δοκίμασα. Το αφησα να κλεισει και με το που το εβαλα να φορτίσει μου εδειχνε οτι ειχε 17% μπαταρία. Λογικα δεν διαβαζει την μπαταρία σωστά. Το ξαναχρησιμοποιησα μεχρι να κλείσει κ το εβαλα για φορτιση. Οταν φορτισε το ανοιξα και μ έδειχνε 95% μπαταρια. Το απενεργοποιησα κ το ξαναενεργοποιησα και ειχε πεσει στο 90% η μπαταρία. Γενικα οσο ειναι κλειστό ριχνει τη μπαταρία. Να αναφέρω οτι τον φορτιστή του δεν το χρησιμοποιώ γιατι οποτε το βαζω στη πριζα πεταει σπίθες. Επισης διαπίστωσα και ενα καμμενο pixel που να πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί και τόσο. Θα δω πως θα παει και σμρ και θα το παω πίσω. Σκέφτομαι μήπως απο το κατάστημα που το πήρα μου πουν το κλασικό οτι φταίει η μπαταρία και η μπαταρία δεν ειναι στην εγγύηση.

Καμμένο πίξελ;

Πίσω φίλε μου απευθείας.

Καμμένο πίξελ;

Πίσω φίλε μου απευθείας.

Πριν 2 χρονια ειχα αγοράσει ενα tablet lenovo και με το που το ανοιξα είχε 2 καμμενα pixels. Μίλησα με τη lenovo και μου ειπαν οτι για να γινει αντικατάσταση πρέπει να χει απο 3 η 4 καμμενα pixels και πανω. Δεν θυμαμαι αριθμό ακριβως πάντως στα 2 καμμενα δεν το αλλαζανε. :wacko: οποτε φαντάζομαι κατι αντίστοιχο θα παιζει και με αυτο.

Καλησπέρα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και έστρωσε κάπως η μπαταρία. Το μόνο που δεν εχω καταφέρει να ρυθμίσω ειναι να φορτίζω το κινητό κλειστό και οταν το ανοίγω να έχω 100%. Οταν το ανοίγω μετα απο πλήρη φόρτιση μου βγάζει 95%. Σκεφτόμουν επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων με το κινητό στη πρίζα και 100% μπαταρία για να γίνει σωστή βαθμονόμηση;;; Και μια ερώτηση. Τα κουμπιά κατω απο την οθόνη δεν είναι φωτιζόμενα;;; σωστά;;;

Καλησπέρα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και έστρωσε κάπως η μπαταρία. Το μόνο που δεν εχω καταφέρει να ρυθμίσω ειναι να φορτίζω το κινητό κλειστό και οταν το ανοίγω να έχω 100%. Οταν το ανοίγω μετα απο πλήρη φόρτιση μου βγάζει 95%. Σκεφτόμουν επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων με το κινητό στη πρίζα και 100% μπαταρία για να γίνει σωστή βαθμονόμηση;;; Και μια ερώτηση. Τα κουμπιά κατω απο την οθόνη δεν είναι φωτιζόμενα;;; σωστά;;;

Δεν έχει σχέση αν το έχεις στη πρίζα.

Καλώς έπραξες με την επαναφορά.

Η βαθμονόμηση, από χείλη ανθρώπων που ασχολούνται επαγγελματικά με σέρβις κινητών είναι:

Αφήνεις τη συσκευή να αποφορτίσει εντελώς και έπειτα φόρτιση μέχρι 100%

Επίσης θα σου πούνε να τσεκάρεις το καλωδίου usb και τη πρίζα που το τοποθετείς.

Ολόκληρο Nexus 6 είχε πάρει ένας φίλος, είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα και τελικά το εργοστασιακό καλώδιο usb ήταν ελαττωματικό!!!

Στάλθηκε από το U7 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επανέλαβε την διαδικασία ακόμα μία φορά . Πλήρη αποφόρτιση και μετά πλήρη φόρτιση κλειστό (άστο όλο το βράδυ στην πρίζα). Μετά από μία σωστή αρχική βαθμονόμηση λογικά δεν θα ξαναχρειαστεί αυτή η διαδικασία για τέτοια μπαταρία (li-ion). Μάλιστα όπως ξαναείπα μετά καλό είναι να την φορτίζεις ακόμα και από το 50% (μεγαλύτερη διάρκεια συνολικής ζωής για li-ion). Έχω την εντύπωση ότι πιθανόν το πρόβλημά σου να είναι ότι βιάστηκες να το ξαναχρησιμοποιήσεις την 1η φορά χρήσης του χωρίς να έχει γίνει μία άνετη/πλήρης φόρτιση. Βέβαια προβλήματα επί μέρους υλικών (καλώδιο USB, φορτιστής, μπαταρία κλπ) μπορούν να υπάρχουν, όμως πριν ψάξεις εκεί δοκίμασε την διαδικασία που είπαμε. Πιστεύω (και ελπίζω) ότι θα λυθεί το πρόβλημά σου.

Τα κουμπιά κάτω δεν είναι φωτιζόμενα, το δε μεσαίο όπως σου είπα είναι και για να κλειδώνεις την οθόνη με 2πλό κλικ.

Γεια σας παιδιά! παράγγειλα σήμερα το U7 plus και θα μου ερθει στις επομενες 3 μερες , σας εχει βγαλει κανενα προβλημα εχτος του update (nugget) ?? Σας ευχριστω για τον χρονο σας :D

Με την 7.0, να μην ενεργοποιηθεί ταυτόχρονα η επιλογή ότι είναι απαραίτητο στην εκκίνηση το μοτίβο η το pin για την ασφάλεια.

Είναι bug.

Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάτι. Λειτουργεί απροβλημάτιστα με τη μη επιλογή που προείπα.

Είναι τόσο απλό τελικά και συνάμα τόσο σπαστικό.

Φιλική συμβουλή. Όσοι δε κατέχεται το σκάλισμα του τηλεφώνου, μείνετε με την 6.0.

Όσοι θέλετε να έχετε τη τελευταία έκδοση και τα καλούδια του μαντολάτου, προσοχή σ αυτό που ανέφερα.

Καλησπέρα. Όσον αφορά το παραπάνω, επειδή έβαλα την 7.0 και μου πεταξε το ui problem, πως μπορώ να απενεργοποιήσω το μοτιβό?? Όταν επιλέγω κλείδωμα με ρωτάει αν θέλω να είναι απαραίτητο για την εκκίνηση. Επιλέγω"'ΟΧΙ" αλλά αμα κάνω επανεκκίνηση μου ζητάει μοτίβο μετα το Pin για να ανοίξει. Το δοκίμασα βγάζοντας το μοτίβο και βάζοντας κωδικό πρόσβασης. Και πάλι επέλεξα "ΟΧΙ" αλλα και πάλι με ρωτάει για κωδικό προσβασης μετά το μοτιβό. :mad: Φοβάμαι οτι θα μου ξαναπετάξει το ui problem και θα πρέπει για χιλιοστή φορά να περάσω εφαρμογές, επαφές κλπ. :O:O:O Αφού έκανα hard reset για να στρώσει το ui problem, μου εμφάνησε update Version13 και ημερομηνία 14/3/2017 που έχει αναφερθεί πιο πριν. Παίζει αυτο το update να λύνει το ui problem?? Ευχαριστώ και συγνώμη για τις άπειρες ερωτήσεις αλλά τα χω παίξει με το συγκεκριμένο κινητό. Φτιάχνω κάτι και χαλάει κάτι άλλο. :X

Καλησπέρα. Όσον αφορά το παραπάνω, επειδή έβαλα την 7.0 και μου πεταξε το ui problem, πως μπορώ να απενεργοποιήσω το μοτιβό?? Όταν επιλέγω κλείδωμα με ρωτάει αν θέλω να είναι απαραίτητο για την εκκίνηση. Επιλέγω"'ΟΧΙ" αλλά αμα κάνω επανεκκίνηση μου ζητάει μοτίβο μετα το Pin για να ανοίξει. Το δοκίμασα βγάζοντας το μοτίβο και βάζοντας κωδικό πρόσβασης. Και πάλι επέλεξα "ΟΧΙ" αλλα και πάλι με ρωτάει για κωδικό προσβασης μετά το μοτιβό. :mad: Φοβάμαι οτι θα μου ξαναπετάξει το ui problem και θα πρέπει για χιλιοστή φορά να περάσω εφαρμογές, επαφές κλπ. :O:O:O Αφού έκανα hard reset για να στρώσει το ui problem, μου εμφάνησε update Version13 και ημερομηνία 14/3/2017 που έχει αναφερθεί πιο πριν. Παίζει αυτο το update να λύνει το ui problem?? Ευχαριστώ και συγνώμη για τις άπειρες ερωτήσεις αλλά τα χω παίξει με το συγκεκριμένο κινητό. Φτιάχνω κάτι και χαλάει κάτι άλλο. :X

Δες το Ποστ μου #56. Η ίδια παρατήρηση ισχύει φυσικά και για το pin.

Και ναι νομίζω ότι το τελευταίο update λύνει όσα bugs είχαν αναφερθεί.

Αναβαθμίστηκα τελικά με τη manual διαδικασία η οποία πήρε 10 λεπτά πραγματικά.

Μετά μόλις ξεκίνησε μου έβγαλε και ενημέρωση η οποία δεν ξέρω τι βελτίωσε μιας και μετά την αχρική αναβάθμιση δεν είχα προβλήματα.

Μου φαίνεται πολύ πιο αποκρίσιμο το τηλέφωνο με τη νουγκά και θα δούμε τώρα τι λέει απο μπαταρία μιας και με την 6 το είχα στρώσει να κρατάει περίπου 24 ώρες.

Ρε παιδιά τί είναι αυτή η Parallel Space εφαρμογή που μου κρεμάει το τηλέφωνο;

Edited by vasim

Αναβαθμίστηκα τελικά με τη manual διαδικασία η οποία πήρε 10 λεπτά πραγματικά.

Μετά μόλις ξεκίνησε μου έβγαλε και ενημέρωση η οποία δεν ξέρω τι βελτίωσε μιας και μετά την αχρική αναβάθμιση δεν είχα προβλήματα.

Μου φαίνεται πολύ πιο αποκρίσιμο το τηλέφωνο με τη νουγκά και θα δούμε τώρα τι λέει απο μπαταρία μιας και με την 6 το είχα στρώσει να κρατάει περίπου 24 ώρες.

Ρε παιδιά τί είναι αυτή η Parallel Space εφαρμογή που μου κρεμάει το τηλέφωνο;

μπορεις να εχεις δυο λογαριασμους βαιμπερ στο ιδιο τηλεφωνο

• 3 weeks later...
Εμένα δεν μου βγάζει αναβάθμιση για ανδροιδ 7.Μου λέει ότι το σύστημα σας είναι ενημερωμένο. Έχω την v 19.0 android 6.Πως μπορώ να κάνω αναβαθμιση σε ανδροιδ 7?Υποψιν ότι δεν έχω κανένα κλείδωμα με μοτίβο κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Εμένα δεν μου βγάζει αναβάθμιση για ανδροιδ 7.Μου λέει ότι το σύστημα σας είναι ενημερωμένο. Έχω την v 19.0 android 6.Πως μπορώ να κάνω αναβαθμιση σε ανδροιδ 7?Υποψιν ότι δεν έχω κανένα κλείδωμα με μοτίβο κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανέτρεξε στις τελευταίες σελίδες και θα δεις τα λινκ που έχουμε παραθέσει :)

Ανέτρεξε στις τελευταίες σελίδες και θα δεις τα λινκ που έχουμε παραθέσει :)

Να προσέξει κάτι όποιος κάνει την αναβάθμιση με αυτόν τον τρόπο, ότι γίνεται hard reset του τηλεφώνου και χάνεται ότι υπάρχει μέσα.