GreekCharmed Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Όλοι μας θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για σελίδες και σελίδες...στα ξένα φορουμς να δεις τι γίνεται. Αλλά και αυτή είναι η επιτυχία της σειράς σωστά? Να σε κάνει να σπας το κεφάλι σου και να είσαι όλο ερωτηματικά και να σου δίνει αργά και βασανιστικά σκόρπιες απαντήσεις με το σταγονόμετρο... Να λέτε να μη μας δωθούν γρήγορα οι απαντήσεις γιατί μετά πάει το Lost... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Αυτό δεν ξέρω αν είνα απόλυτα σωστό, γιατί τότε όταν ο Λοκ ήταν χτυπημένος και ακινητοποιημένος, ο "άλλος" γιατί πάτησε το κουμπί; Ξέρω ότι δεν μας έδειξε να το πατάει, αλλά για να μην έγινε τίποτα το κουμπί πατήθηκε και δεν υπήρχε άλλος εκεί για να το κάνει. Μα αν δεν το πατουσε την ωρα που ο Λοκ ηταν εκει,θα εχανε την εμπιστοσυνη του ενω σιγα σιγα αρχιζε να την κερδιζει(ασχετα αν μετα αποκαλυφθηκε η ταυτοτητα του.Δεν μπορουσε να το ξερει αυτο).Ετσι βλεποντας ποσο πολυ κολλημενος ηταν ο Λοκ με το κουμπι,σκεφτηκε να του πει ψεμματα οτι και καλα δεν το πατησε ωστε να τον μπερδεψει.Καπως ετσι το σκεφτομαι εγω OΚ μόλις πριν λίγο τέλειωσε το 1x13 το επεισόδιο με την ιστορία των Boone και Shannon. Μπορεί να μου πει κανείς γιατί έγινε όλο αυτό προς το τέλος με τον τάχα θάνατο της Shannon απο το τέρας? O Locke είπε πως έδωσε μια εμπειρία στον Boone. Τι στα κομμάτια πάει να πει όλο αυτό? Δεν το ειχες δει το επεισοδιο? Ο Λοκ εβαλε μια παραισθησιογονο ουσια στην πληγη του Μπουν.Δεν τον εδεσε στη ζουγκλα.Αυτος νομισε οτι ηταν δεμενος και φανταστηκε λογω των παραισθησεων ολο αυτο το σκηνικο με την Σαννον και το τερας.Κατα τα λεγομενα του Λοκ,του χαρισε μια εμπειρια.Ο Μπουν ειδε οτι ΗΘΕΛΕ στη πραγματικοτητα να δει..Τον βοηθησε να απελευθερωθει απο τις σκεψεις που τον βασανιζαν.Το ολο σκηνικο που παιζοταν με την Σαννον,το οτι τον κοροιδευε και το οτι αυτος την γουσταρε τον εκανε στην ουσια να την μισει και να την θελει νεκρη.Και αυτο ειδε... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Απο 10 Ιουλιου επαναληψεις?Που το ειδες αυτο,το διαφημισε? Και αν ισχυει,πως γινεται αυτο,αφου η σαιζον δεν προλαβαινει να τελειωσει μεχρι τοτε... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Λοιπόν, σπάω το κεφάλι μου (ακόμα) για το ? και το πείραμα.... Αν όντως είναι ψέμα το πάτημα του κουμπιού (πράγμα που είχα σκεφτεί στην αρχή) τότε γιατί οι σημειώσεις των παρατηρητών πάνε στο βρόντο; Αν από την άλλη είναι ψέμα ότι είναι ψέμα... ποιο το νόημα να βάλεις 2 τύπους να καταγράφουν ό,τι κάνουν 2 άλλοι τύποι; Και κυρίως όταν αυτό που κάνουν είναι υψίστης σημασίας; Μία εξήγηση είναι ότι το ? υπήρχε μόνο και μόνο για να το βρουν αυτοι-που-πατάνε-το-κουμπί. Και μετά τι; Να παρατηρήσουν τις αντιδράσεις τους; Να δουν αν είναι πιστοί στη Dharma και το σκοπό τους και θα συνεχίσουν να το πατάνε πάραυτα; Κι άμα δεν το πατήσουν; Αφού το κουμπί ΕΧΕΙ λογο ύπαρξης... Και αν το κουμπί έχει λόγο ύπαρξης γιατί να ρισκάρουν να μην πατηθεί; Μήπως θέλουν να ρίξουν κι άλλο αεροπλάνο ή κάτι τέτοιο; Εκτός εάν η λειτουργία του μαγνήτη είναι το ψέμα... Και τότε γιατί υπάρχει το FaleSafe; Κι αφού υπάρχει η δυνατότητα να τον απενεργοποιήσουν δια παντός, γιατί βάζουν τους δύσμοιρους να πατάνε το κουμπί; Αρκούσε να γυρίσουν το κλειδί... Μία δεύτερη εξήγηση θα μπορούσε να είναι ότι, ναι μεν το κουμπί πρέπει να πατιέται, αλλά αυτοί που τους παρακολουθούν καλύτερα να πιστεύουν ότι δε χρησιμεύει σε τίποτα. Αλλά αν γινόταν κάτι και δεν πατιόταν τότε και οι παρατηρητές θα μάθαιναν την αλήθεια... Αλλά και πάλι, γιατί δεν μαζεύει κανείς τις σημειώσεις; Μήπως δεν πρόλαβαν να φτιάξουν τον ανάλογο σταθμό περισυλλογής τους; Και τότε γιατί ξεκίνησε το έργο; Ή μήπως κάποιος περνούσε ανά τακτά διαστήματα και τα μάζευε; Και αυτά που είδαμε ήταν τα απομεινάρια του έργου που παρατήθηκε στη μέση κακήν-κακώς... Και οι παρατηρητές τι απέγιναν; Έγιναν Others; Και μπορώ να συνεχίσω για σελίδες ολόκληρες, αλλά απάντηση δεν βρίσκω... Πολυ μπερδεμα οντως.Εγω πιστευω πως το ψυχολογικο πειραμα αφορουσε το μαργαριταρι και οχι τον κυκνο.Το λεει ξεκαθαρα το βιντεο του κυνου οτι ο σταθμος ασχολειται με τα μοναδικα ηλεκτρομαγνητικα κυματα που αναδυονται απο τον συγκεκριμενο τομεα του νησιου.Και αυτο το ειδαμε οντως οτι ισχυει... Το πειραμα αφορουσε το μαργαριταρι.Εξαλλου υπηρχε και εκει καμερα παρακολουθησης οπως ειδε ο Εκο... Τωρα για τον σωρο με τους σωληνες,υπαρχουν 2 ενδεχομενα.Ή ποτε δεν τους μαζεψε κανεις(που δεν το νομιζω) ή απλα απο καποια στιγμη και επειτα,οταν η Νταρμα επεσε σε "λιθαργο",σταματησαν να τα μαζευουν. Βεβαια μην ξεχναμε και τον γιατρο Μαρβιν Καντλ,που στο νεο βιντεο συστηνεται αλλιως,οποτε το μπερδεμα συνεχιζεται και δεν μπορουμε να ξερουμε τι ακριβως συμβαινει τελικα. Ισως το μαργαριταρι,ειναι δουλεια των Others,δεν ξερω.... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Επίσης , μη ξεχνάμε οτι η Ντάρμα στην αρχη οντως μπορει να τα εκανε ολα αυτα χωρις λογο. Αν θυμαστε λέει αυτος που μάζεψε το Ντεσμοντ οτι ολα ηταν καλα αλλα κατα τη διαρκεια του πειραματος εγινε ενα περιστατικο . Διαρροη ηλεκτρομαγνητισμου και τα κουμπια την εκτονωνουν... Παντως εγω το πα και πιο πανω... Πιστευω οτι οι ΑΛλοι ειναι οι παρατηρητές/θύματα της Ντάρμα... υγ... Μηπως να σταματησουμε να γραφουμε με spoilers? οι περισσοτεροι πλεον τα δαμε που μπαινουμε εδω μεσα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Μόλις τώρα πήρα τηλ την ΝΕΤ...αν είναι δυνατόν!!! Απο την επόμενη Πέμπτη και μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουλίου ΔΕΝ θα μεταδοθούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Lost - Οι Αγνοούμενοι λόγω μεταδόσεως των αγώνων του Μουντιάλ!!! Και απο την Δευτέρα 10 Ιουλίου και κάθε ημέρα στις 10 το βράδυ θα αρχίσουν οι επαναλήψεις απο το 1ο επεισόδιο!!!! Όχι, δεν θα συνεχίσουν απο εκεί που σταμάτησαν,δηλαδή δεν θα μεταδώσουν το 1x14, αλλά θα αρχίσουν πάλι απο το 1ο!!! Έλεος πια!!! Έλεος!!! :chair: @#$#@$ :angry: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Το spot της ΝΕΤ λεει:''Δειτε τα επομενα επεισόδια απο 10 Ιουλίου και καθε μέρα στις 22.00'' .Το ειχα γράψει στο βίντεο και λεει αυτο ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Ακόμα και καινούρια επεισόδια να παίξουν, δεν παύει να είναι τεράστια ασέβεια για τους τηλεθεατές. Μα καλά, 24 ώρες το 24ωρο ποδόσφαιρο θα παίζουν; Σιγά πια... Δείγμα ηλίθιας λογικής κρατικής τηλεόρασης: θα φέρουμε έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που τα έχει χαμένα για να σχολιάζει τους αγώνες μετά το τέλος τους και θα χτυπήσουμε τρελές τηλεθεάσεις :wacko: Ήθελα να ήξερα τι το πλήρωσαν να το αγοράσουν το Lost όταν επροκειτο να το θάψουν έτσι. Ας βάζανε τη Βίκυ Φλέσσα να κάνει εκπομπή κάθε Πέμπτη βράδυ :p Filmnet, DVD & Torrents - μη νομίζουν ότι τους έχει κανείς ανάγκη. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 υγ... Μηπως να σταματησουμε να γραφουμε με spoilers? οι περισσοτεροι πλεον τα δαμε που μπαινουμε εδω μεσα... Διαβαζα, διαβαζα, διαβζα και ειχα κουραστει με τη μαυριλα και ετοιμαζομουν να γραψω ακριβως το ιδιο.... Παιδες ας αφησουμε τα spoler tags αλλωστε οσοι το βλεπουν απο τη ΝΕΤ και ειναι στο πρωτο κυκλο εχουν δικο τους thread. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Εντάξει η ΝΕΤ έχει κάνει χοντράδες (με κορυφαίες την μεγάλη καθυστέρηση να βάλει το LOST στο πρόγραμμα της ενώ το διατυμπάνιζε απο το φθινόπωρο, την πατάτα με τη λάθος σειρά στο γνωστό επεισόδιο, το trailer που δείχνει σκηνές απο τη 2η season (!) και μάλιστα υποτιτλισμένες κλπ κλπ...) Πάντως όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο... ούτε στην Αμερική δεν έπαιξε non-stop το LOST (τουλάχιστο όχι για τις 2 πρώτες season). Πχ το περασμένο φθινόπωρο έγινε μια μεγάλη παύση λόγω του πρωταθλήματος Baseball....Μετά δείξαν ένα-δυο επεισόδια και πάλι παύση και ούτω καθ'εξής... Ε εδώ μιλάμε για μουντιαλ... σίγουρα έχει προτεραιότητα Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Οι σπιούνοι μου στα Video Clubs της Ελλάδας με ενημέρωσαν. :D Όντως έρχεται το DVD LOST Season 1, το πρώτο μέρος, τιμή αγοράς 33€. Πάω να πάρω τηλέφωνο στο V.C. της γειτονιάς μου να μου κρατήσουν 2-3 :lol: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Γιατι δεν κατεβαζετε τα επομενα? Εχω δει μεχρι το τελος της season 2 και ειναι ολα τα λεφτα! Αντε να περιμενω τωρα μεχρι το φθινοπωρο τη season 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Στο LOST thread: Οι σπιούνοι μου στα Video Clubs της Ελλάδας με ενημέρωσαν. :D Όντως έρχεται το DVD LOST Season 1, το πρώτο μέρος, τιμή αγοράς 33€. Πάω να πάρω τηλέφωνο στο V.C. της γειτονιάς μου να μου κρατήσουν 2-3 :lol: :cool: Α, και άκουσα ότι η ΝΕΤ θα δείχνει ένα επεισόδιο κάθε μέρα; Γιατί αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι θέλουν να ξεμπερδεύουν μία ώρα αρχίτερα;;; :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Ε κοιτα ειναι και καλοκαιρι,ποιος θα καθεται 11 το βραδυ να βλεπει Lost,οι περισσοτεροι θα πανε διακοπες,επισης οπου να'ναι κυκλοφορει και το dvd οποτε... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billy_GX30i Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Στο επεισόδιο της 25ης Μαίου ... Σε ευχαριστώ πολύ... Τι πατάτα ήταν αυτή που φάγαμε βρε παιδιά; Κάτι από ALIAS μου θυμίζει! Πρώτα οι Πανελλήνιες, τώρα αυτό... Πόσα να αντέξω πια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Μόλις τώρα πήρα τηλ την ΝΕΤ...αν είναι δυνατόν!!! Απο την επόμενη Πέμπτη και μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουλίου ΔΕΝ θα μεταδοθούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Lost - Οι Αγνοούμενοι λόγω μεταδόσεως των αγώνων του Μουντιάλ!!! Και απο την Δευτέρα 10 Ιουλίου και κάθε ημέρα στις 10 το βράδυ θα αρχίσουν οι επαναλήψεις απο το 1ο επεισόδιο!!!! Όχι, δεν θα συνεχίσουν απο εκεί που σταμάτησαν,δηλαδή δεν θα μεταδώσουν το 1x14, αλλά θα αρχίσουν πάλι απο το 1ο!!! Έλεος πια!!! Έλεος!!! :chair: @#$#@$ :angry: δεν εχω να πω τιποτα...παρα μονο πως ειναι Μ @ Λ @ Κ Ε Σ!!!!:angry: αν ειναι δυνατόν...τοση αγωνια τοση τρελα...και μας το χαλανε οι βλακες... δηλαδη καινουριο επισόδιο σε εναμιση μηνα και+++...Αστα να πάνε...Αίσχος...τα DVD ποτε θα βγούνε? Και το mudial υπαρχουν και αλλα κρατικα καναλια για να το βαλουν...και επεισης θα μπορουσαν να το βαλουν καποια αλλη ωρα...:angry::angry::angry:αααααααααααααααααααααααααααααααααααα! το filmnet ποιον κυκλο παιζει τωρα και ποιον θα παιζει του χρόνου? αν ειναι ετσι θα τα γραφω απο κει και θα τα βλεπω...δεν γινεται αλλιως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Το filmnet τώρα παίζει τον 2ο κύκλο απο όσο ξέρω. Γενικά κατα τη διάρκεια της season έχει μια μικρή διαφορά απο τα επεισόδια που παίζονται στο εξωτεριικό (δηλαδή μπορεί να είναι κάπου 8-9 επισόδεια πίσω). Οπότε του χρόνου (τέλη 2006) μάλλον θα ξεκινήσει και την 3η season. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 opote tha brw tou xronou kana gnwsto pou na xei filmnet na mou ta grafei se dvd i vsh kai na ta blepw me tin isixia mou...oxi san to NET...as to kalo...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 το filmnet ποιον κυκλο παιζει τωρα και ποιον θα παιζει του χρόνου? αν ειναι ετσι θα τα γραφω απο κει και θα τα βλεπω...δεν γινεται αλλιως... Αυτή την Τετάρτη θα δείξει στο Filmnet 1 to 2x21 και από το Σάββατο 1 Ιουλίου ξεκινά επαναλήψεις του δεύτερου κύκλου στο Fimnet 3. Στις 12 Ιουνίου κυκλοφορεί το DVD του πρώτου κύκλου (με όλα τα επεισόδια). Αν κρίνω από πέρσυ, θα το δείξουν και τρίτη φορά, ίσως μετά τον Οκτώβρη ή μπορεί να κάνουν (το θεϊκό) Μαραθώνιο (2 μέρες προβολή ΟΛΑ τα επεισόδια στη σειρά, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις) λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος. Από όσο έχω καταλάβει, τα επεισόδια ξεκινούν να προβάλονται σε τέτοια χρονική στιγμή ώστε να παίζει σίγουρα ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα, οπότε, αν όντως εφαρμόσει το ABC τα καινούριο σύστημα, τότε η NOVA θα δείξει τον τρίτο κύκλο κάποια στιγμή μετά το Δεκέμβρη... ΑΝ αποφασίσεις να τιμήσεις κι εσύ το συνδρομητικό κανάλι, θα σου πρότεινα, για να μην ξεπαραδιαστείς να βάλεις μόνο Fimnet 1. Ούτως ή άλλως κάθε εβδομάδα δείχνουν 3 φορές το επεισόδιο, σε διαφορετικές μέρες, ώρες και κανάλια (για να είναι σίγουροι ότι δεν θα το χάσουν οι τηλεθεατές - ακούς ΝΕΤ;;;; ). Και μέχρι τις 15 Ιουνίου προλαβαίνεις την προσφορά "Φίλοι;;;" με μισή συνδρομή για 3 μήνες (και φυσικά εγώ προσφέρομαι να σε προτείνω ως φίλο :D ). Αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες, πείτε το! Ένα τηλεφωνηματάκι είναι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Προσέξτε όσοι πάτε να αγοράσετε τα DVD του 1ου κύκλου, ΔΕΝ θα περιλαμβάνεται το extra δισκάκι που έχει και η ξένη έκδοση που περιέχει ΟΛΑ τα extras τα οποία είναι μαμάτα (καταραμένη Audiovisual). (Tο ίδιο συμβαίνει και με τα dvd των Νοικοκυρών σε Απόγνωση -Desperate Housewives- που βγαίνει την ίδια ημερομηνία 12/6 και αυτή η έκδοση ΧΩΡΙΣ το extra δισκάκι). argy4: σου έχω στείλει ένα πακετάκι και έτοιμάζω και άλλο με Lost Season 1 DVDs και Lost Season 2 avis;) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Στις 12 Ιουνίου κυκλοφορεί το DVD του πρώτου κύκλου (με όλα τα επεισόδια). enoeis to elliniko region??? bgainei toso nwris? egw nomiza tha teliwne to lost sto net kai kata ton augousto tha ebgene... Αν κρίνω από πέρσυ, θα το δείξουν και τρίτη φορά, ίσως μετά τον Οκτώβρη ή μπορεί να κάνουν (το θεϊκό) Μαραθώνιο (2 μέρες προβολή ΟΛΑ τα επεισόδια στη σειρά, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις) λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος. PANAGIA MOUUUUUUU!!!!!!!!:wacko: se pio kanali einai auto...sto ABC i stin NOVA??? einai o apolitos paradisos gia tous LostMANIACS!!!! :yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 PANAGIA MOUUUUUUU!!!!!!!!:wacko: se pio kanali einai auto...sto ABC i stin NOVA??? einai o apolitos paradisos gia tous LostMANIACS!!!! :yahoo: NOVA!!!! Έλιωσα! Ευτυχώς βάζανε 3 λεπτά διαφημίσεις ανάμεσα στα επεισόδια, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να πάρω πάπια μαζί μου :O Τους είχα πάρει τηλέφωνο και τους ζήτησα να το ξανακάνουν. Και να βάλουν και το Season 1 "γιατί αυτά είναι συνέχεια και πρέπει να τα φρεσκάρουμε συχνά-πυκνά". :lol: Α, και πώρωσα και την τηλεφωνήτρια "έτσι που σας ακούω, σκέφτομαι να αρχίσω να το βλέπω κι εγώ!". :cool: Υ.Γ.: GreekCharmed λες να μπορέσουμε να torrentoβρούμε το missing δισκάκι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Υ.Γ.: GreekCharmed λες να μπορέσουμε να torrentoβρούμε το missing δισκάκι; Να το torrentoβρείτε όχι αλλά να το GC-βρείτε σίγουρα. Όποιος το θέλει του το στέλνω :) Axxxx έγινα και εγώ μια lostmaniacτζου. Ήμουν Charmedmaniacτζου και αλλαξοπίστησα. Also, στο τέλος Ιουνίου ανοίγει και επίσημα το clubaki μου για τον νέο 3ο κύκλο και έχει να πέσει δουλειάαα... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Α, και πώρωσα και την τηλεφωνήτρια "έτσι που σας ακούω, σκέφτομαι να αρχίσω να το βλέπω κι εγώ!". :cool: Θεϊκό :lol: Έτσι, να αυξανόμαστε!!! Αν αρχίσει πάντως η ΝΕΤ να τα δείχνει από την αρχή τον Ιούλιο, εγώ ένα φρεσκάρισμα θα το ρίξω. Νομίζω ότι είναι η κατεξοχήν σειρά που αν έχεις δει τη συνέχεια μπορείς να ανακαλύψεις πάρα πολλές λεπτομέρειες βλέποντας παλιά επεισόδια. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 NOVA!!!! Έλιωσα! Ευτυχώς βάζανε 3 λεπτά διαφημίσεις ανάμεσα στα επεισόδια, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να πάρω πάπια μαζί μου :O Τους είχα πάρει τηλέφωνο και τους ζήτησα να το ξανακάνουν. Και να βάλουν και το Season 1 "γιατί αυτά είναι συνέχεια και πρέπει να τα φρεσκάρουμε συχνά-πυκνά". :lol: Α, και πώρωσα και την τηλεφωνήτρια "έτσι που σας ακούω, σκέφτομαι να αρχίσω να το βλέπω κι εγώ!". :cool: milame gia TO UPERTATO LIWSIMOOOOOOOOO!!!!!:hypno: K egw thelwwwwwwwwwwww:protest: exw kanei kati paromio...eblepa 6-7 wres to 24 tin mera kai teliwsa enan kuklo se 3 meres...tis teleftaies wres tis eixa dei apo tis 20.00-4.30....Milame gia trelo liwsimooooooo... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts