Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

widmore labs ε; η ίδια εταιρεία που κατασκεύασε το τεστ εγκυμοσύνης της sun ?

Aκριβως.Επισης στην ιδια εταιρια,στον τομεα των κατασκευων,δουλευε ο Michael...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Εχω τον πρωτο κυκλο και σκεφτομαι να αρχισω να τον βλεπω.Απλα θελω να ρωτησω

1.Ποσα επεισοδια εχουν παιχτει μεχρι τωρα την δευτερη σαιζον και ποσα ειναι να προβληθουν μεχρι το τελος?

2.Θα υπαρξει και 3η σαιζον?

Η περιγραφη του 2x20:

04/09 - Jack and Kate bring an exhausted Michael back to the camp, and with him, news about "The Others." Meanwhile, Ana Lucia attempts to get the prisoner to confess, and Hurley plans a surprise date for Libby.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

:w00t: Μα γιατί είχα την εντύπωση οτι το επόμενο είναι στις 26 του μηνός;;;;; :D:D:D Τρέχω στο τορρεντάδικο της γειτονιάς!
[sIGPIC][/sIGPIC]

:w00t: Μα γιατί είχα την εντύπωση οτι το επόμενο είναι στις 26 του μηνός;;;;; :D:D:D Τρέχω στο τορρεντάδικο της γειτονιάς!

Lost: Reckoning, Wednesday April 26, 2006 = Recap of the series so far..

Ωχ αυτο σημαινει οτι το επομενο επεισοδιο Μαιο ή κανω λαθος...

2x20 Two For The Road 3/5/2006

2x21 ? 10/5/2006

2x22 Three Minutes 17/5/2006

2x23 (Unknown title for season finale) 24/5/2006

Namaste!

to last 8a exei mallon gia onoma to noumero tis ptisis kai 8a eksigei ti den pige kala kai epese to aeroplano

H καλύτερα... τι πήγε σύμφωνα με το σχέδιο και έπεσε το αεροπλάνο...:ninja::lol:

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Αγγλικους υποτιτλους που μπορουμε να βρούμε?

Kαλά τώρα ψώνισες από σβέρκο...Αυτό εξαρτάται από το ποια έκδοση κατέβασες (DVDrip, HDTV.Xvid κτλ)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

συγκρινετε τη φωτο του hentry:

http://www.thetailsection.com/uploaded_images/111-705868.jpg

με αυτη που του εδειξε ο γιατρος:

http://www.thetailsection.com/uploaded_images/125-725642.jpg

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Βασικα πρεπει να βαλεις screenshot για συγκριση την δευτερη φορα που δειχνει να παιρνει την φωτο
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

τελικά τι παίζει ρε παιδιά όλα μεσα στο ψυχιατρείο ήταν στην φαντασία του; η φωτό δείχνει ότι ακόμα και το γεγονός ότι ήταν μέρα το φαντάστηκε :confused:

και αν όντος είναι όλα στο μυαλό του τότε είναι και η κοπέλα που μας δείχνει στο τέλος ότι είναι και αυτή μέσα.

ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο τότε ποιός μας λέει ότι όλο το νησί δεν είναι μια δικιά του δημιουργία... ίσως τα flashback των χαρακτήρων αποκλείουν κάτι τέτοιο αλλά και πάλι... τι να πω θα μας τρελάνουν αυτοί....

Για την ωρα δε νομιζω να ειναι στο μυαλο του Hugo το ο,τι συμβαινει. Παντως πολυ μου την σπαει ο Εκο...και το attitude του αλλα και το οτι

καθεται και χτιζει εκκλησια :wacko: :p

edit: ψιλοβαρετο το επεισοδιο απ'τα πιο βαρετα της season imho (ελπιζω σε δυνατο φιναλε), τουλαχιστον ομως παιρνουμε μια πιθανη απαντηση για το γιατι θεραπευτηκε ο Λοκ και η Ροουζ (και το πως ηξερε η Ροουζ οτι και στον Λοκ συνεβη το ιδιο με αυτην) A, εχουμε και την επιστροφη του Michael. Λετε να τον αφησαν και να περιμενουν τον Henry ως ανταλλαγμα?

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Λοιποοοοοοοοοόν???????? Το είδατε????????

Δύο παρατηρήσεις:

1) Ήταν ιδέα μου ότι ο Λοκ υποκίνησε την όλη φασαρία με τον Σόγιερ?

2) Είναι δικαιολογία το "έχω άσχημο παρελθόν και βάζω τα δυνατά μου να με μισήσει όλος ο κόσμος"??? Για τον Σόγιερ το λέω. Δε με κάλυψε η συμπεριφορά του....σαν να ήθελαν να γεμίσουν το επεισόδιο και να βρουν μια δικαιολογία για να φύγει ο Σαχίντ από τον καταυλισμό..........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους παιδια. Εγω εχω γινει προσφατα φαν της σειρας και τωρα προσπαθω να την "κολλησω" σε φιλους και γνωστους. Ως νεος λοιπον στο θεμα θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Ποσες σεζον υπαρχουν συνολικα? Αυτο το καιρο ποια παιζεται και σε ποιο επεισοδιο εχει φτασει? Εγω μολις κατεβασα ολη την πρωτη και βλεπω με τις ωρες!

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Καλησπερα σε ολους παιδια. Εγω εχω γινει προσφατα φαν της σειρας και τωρα προσπαθω να την "κολλησω" σε φιλους και γνωστους. Ως νεος λοιπον στο θεμα θα ηθελα να σας ρωτησω κατι. Ποσες σεζον υπαρχουν συνολικα? Αυτο το καιρο ποια παιζεται και σε ποιο επεισοδιο εχει φτασει? Εγω μολις κατεβασα ολη την πρωτη και βλεπω με τις ωρες!

Για την ωρα βρισκόμαστε στη δεύτερη σαιζόν και στο 19ο επεισόδιο που έπαιξε χθές στο abc.Απ'οτι λένε και εχω ακούσει πάει και για τρίτη σαιζόν.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Ευχαριστω πολυ bel!

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

2)Σιγουρα δεν ειναι δικαιολογια,αλλα με αυτο που περασε,εγω οταν το εμαθα για μια στιγμη(και μονο),τον λυπηθηκα και τον δικαιολογησα.Βεβαια δεν δικαιολογει ουτε αυτες,ουτε τις μετεπειτα πραξεις του.

Το μονο καλο που εχει ειναι οι ΦΟΒΕΡΕΣ ατακες του...τρελο γελιο.

Α,για το οτι εφυγε ο Σαγιντ,μονο καλο μπορει να ειναι,θα δεις...

ΔΕΙΤΕ οπωσδηποτε το επομενο επεισοδιο.Μεχρι στιγμης ειχαμε εισαγωγικα στοιχεια και ουσιαστικα δεν εγινε κατι συνταρακτικο στο νησι.

Απο το επομενο,το νησι,αρχιζει να αραδειαζει(κυριολεκτικα) τα μυστηρια του...

--Alvar Hanso--