Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χεχε...πολυ Lost βλεπεις :p :p :p

Παντως κι εγω πιστευω πως η φωτο ειναι απλα λαθος...

Ενα λαθος που θυμαμαι εγω ειναι στη 1η σαιζον,οταν φευγει η σχεδια,φαινεται σε μια στιγμη στα δεξια,ενα φουσκωτο με την καμερα επανω :)

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Συμπεράσματα απο το official podcast (ξεκαθαρίζουν αρκετά πράγματα) :

WARNING ΥΠΑΡΧΟΥΝ SPOILER ΓΙΑ ΤΗ SEASON 3.

- Ξεκαθαρίζεται εξ'αρχής ότι O Innman και ο Kelvin είναι το ίδιο πρόσωπο (Kelvin Innman) (αίσχος και είχα μια ελπίδα να ζει ο Clancy Brown)

- O Matthew Fox δεν είναι ο ηθοποιός στο σταθμό στο φινάλε

- To άγαλμα έχει μπει εκεί για να δώσει βάθος στην ιστορία/μυθολογία που σχετίζεται με το νησί ΠΡΙΝ την άφιξη των Dharma people.

- Υπήρχε σκόπιμη πρόθεση να δοθεί έμφαση στο love story μεταξύ Desmond και Penny. Επίσης ήταν σκόπιμο το ότι σύνδεεται το failsafe (το κλειδί που γυρνάει ο Desmond) με την ευκαιρία της Penny να εντοπίσει το νησι/Desmond.

- To τέρας συνεχίζει να υφίσταται και θα επιστρέψει στη season 3. Μέχρι το τέλος της 3ης season θα ξέρουμε περισσότερα. Μάλλον υπήρχε σχέδιο να το δούμε περισσότερο στη 2η season αλλά με όλα τα υπολοιπα (??? ποια υπόλοιπα μωρε - ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΔΗΛΑΔΗ) δε μπορέσαν να το στριμώξουν. Ένα μυστήριο hint είναι ότι πιθανότατα (!) να το έχουμε δει το monster αλλά να μην καταλάβαμε ότι είναι αυτό (wtf?)

- Στη season 3 στο πρώτο κομμάτι θα εξηγηθεί γιατί οι Kate, jack, Sawyer ήταν στη λίστα και που είναι το "home" που αναφέρει ο "Gale". Επισης (προφανώς) τι ακριβώς έγινε με το failsafe...

- Θέλουν να δώσουν έμφαση και στις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων σε ρομαντικό/ερωτικό (sic) επίπεδο (ΑΙΣΧΟΣ πάμε δηλαδή για Τόλμη και Γοητεία μεριά)

- Flashbacks -> πως ο Locke έμεινε ανάπηρος (OK good και επίσης σημαίνει ότι Locke = not dead), πως ο Τζακ απέκτησε τα tattoo (wtf σοβαρολογούν?), ο γάμος της Kate (?)

- O Desmond πιθανότατα επιστρέφει (not dead).

- Η νέα season θα δοθεί σε δυο non-interrupted κομμάτια. Ένα απο τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Νοέμβρη με 6 (μόνο) επεισόδια και ένα αξιοπρεπές cliffhanger στο τέλος. Το δεύτερο τμήμα ξεκινάει απο Φεβρουάριο με άλλα 17 επεισόδια (πάλι non-stop).

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Αυτο με τα tatoo ειπαν οτι εχει μια καποια σημασια ,το γιατι τα απεκτησε.Εξαλλου αρκετες φορες μεχρι στιγμης και σε 1η και στην 2η σαιζον,εχει ερωτηθει απο Κεητ,Σωγιερ κλπ,γιατι και που τα εκανε...

Μαλλον τα εκανε στην Ταιλανδη(ετσι εννοηθηκε απο τη συζητηση του με τον Σωγιερ οταν παιζανε ποκερ)..Τωρα το τι εκανε εκει...θα το μαθουμε.

Οτι θα συζητουσαμε μεχρι και για τα τατουαζ του Τζακ παντως δνε το περιμενα.Α ρε Lost,μας εκαψες καταραμενο :p

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Κάτι μου πέρασε απο το μυαλό. Dave απο το David σωστα; Ο άντρας της Λίμπυ David δε λεγόταν; :S

Γιατί κι εγώ σκέφτηκα το ίδιο;;; :confused:

Και αφού η Libby νοσηλεύτηκε μαζί με τον Hurley...μήπως τον γνώρισε εκεί το Dave;;;; :wacko:

Ή μήπως το ακριβώς αντίθετο;

H Libby μπαίνει στο ψυχιατρείο γιατί το 'χασε μετά το θάνατο του άντρα της. Μιλάει συνέχεια για αυτόν, πόσο καλός ήταν, φιλικός, για το χιούμορ του, τόσο πολύ που τελικά ο Hurley δημιουργεί αυτό το φανταστικό φίλο εμπνευσμένος από το Dave.... :cool:

Υ.Γ.: Αν πιστεύετε ότι το 'χω τραβήξει από τα αυτιά, θα συμφωνήσω μαζί σας!!! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει κανενα site που να εχει φωτο και τα ονοματα όλων όσων εχουν περασει απο τη σειρα? Στα flashbacks κυριως. Εχω καταμπερδευτει με όλα τα προσωπα.

Υπαρχει κανενα site που να εχει φωτο και τα ονοματα όλων όσων εχουν περασει απο τη σειρα? Στα flashbacks κυριως. Εχω καταμπερδευτει με όλα τα προσωπα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(TV_series)

Δοκίμασε εδώ, έχει άπειρες πληροφορίες.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω κι εγώ την ερώτηση μου:

Στο 2x23 ο Sayid λεει:

And this time THEY will know we are coming που είναι προφανής αναφορά στα λεγόμενα της Rousso για τον μαυρο καπνό την ημέρα που τις πήραν το παιδί (και γενικότερα πριν την απαγωγή κάποιο υπάρχει μαύρος καπνός

Τι παίζει ρε γμτ :S

Απορία: Τώρα που όλοι μάθαμε ότι

το αεροπλάνο "έπεσε" εξαιτίας του Desmond

, τότε τι δουλειά είχαν τα αεροπλανάκια της Oceanic πάνω από το παιδικό κραβατάκι στο hatch που ανακάλυψε η Kate? ;)

Απορία: Τώρα που όλοι μάθαμε ότι

το αεροπλάνο "έπεσε" εξαιτίας του Desmond

, τότε τι δουλειά είχαν τα αεροπλανάκια της Oceanic πάνω από το παιδικό κραβατάκι στο hatch που ανακάλυψε η Kate? ;)

Έλα ντε;;; Η μία εξήγηση είναι η θεωρία μου :cool:

ότι απλά χρησιμοποίησαν τον Desmond, το αεροπλάνο ήταν κανονισμένο να πέσει στο νησί

και η δεύτερη είναι ότι μετά την πτώση οι Others βρήκαν τις μινατούρες που υπήρχαν μέσα στο αεροπλάνο (για διαφημιστικούς λόγους) και τα χρησιμοποίησαν μιας και δεν είχαν κάτι άλλο για το μπέμπη. Βέβαια......όσες φορές έχω πετάξει με αεροπλάνο δε μου χάρισαν μινιατούρα αλλά.........Αμερική είναι αυτή!

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(TV_series)

Δοκίμασε εδώ, έχει άπειρες πληροφορίες.....

Και εδώ έχει, αν όχι όλους, τους σημαντικότερους χαρακτήρες :)

Και ένα μικρό Trivia από εμένα:

Ο Henry Gale ήταν υπαρκτό πρόσωπο, φυσικός, και εργάστηκε στους τομείς της αστροφυσικής και του μαγνητισμού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις πληροφορήθηκα ότι σε 2 εβδομάδες κυκλοφορεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στην Ελλάδα το DVD LOST Season 1 από την Audio Visual.

Τιμή αγοράς: 33€ (5DVD)

Έχετε ακούσει τίποτα εσείς; Γιατί εμένα μου το είπε κάποιος που έχει VideoCLub στην Αθήνα αλλά..........μου έχει πει και διάφορες μούφες :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις πληροφορήθηκα ότι σε 2 εβδομάδες κυκλοφορεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στην Ελλάδα το DVD LOST Season 1 από την Audio Visual.

Έχετε ακούσει τίποτα εσείς; Γιατί εμένα μου το είπε κάποιος που έχει VideoCLub στην Αθήνα αλλά..........μου έχει πει και διάφορες μούφες :O

να το κυκλοφορησει πολυ πιθανον...αργησε κιολας...

33 ευρω παλι μου φαινεται πολυ λιγο οταν το play που εχει τις καλυτερες τιμες το δινει γυρω στα 50 κατι ....

:X

ΚΑΥΤΑ SEASON 3 SPOILERS!!!

Summary of spoilers given by Damon Lindelof and Carlton Cuse: Next season, we will understand the real ramifications of Desmond activating the failsafe and what that did. The central issue of season three will be what did happen. It sounds like Desmond's coming back. They said they want him back, we want to know why he was in prison, we want to know what happened when he turned that key that affected the entire island. That will become very important. The island was visible but only for an instant. It was also visible for an instant on 9/22/04 when the plane crashed. The foot statue represents the history and archeology of the island. Season three will explore what happened on the island before Dharma arrived in the late 70's and who was there. The smoke monster will definitely be back in Season three. There is a good chance we saw the monster this year and didn't realize we were looking at it. By the end of next year we will realize what it was and when we saw it. Why did the Others take Jack, Kate and Sawyer? Where is their home? That will be the story told over the first six episodes. Season 3 will also be about the main characters and their relationships. They want to service the relationships next year more than the mythology. How Locke got in the wheelchair, how Jack got his tattoos will be revealed in Season three. Source: Lost Podcast

--Alvar Hanso--

Sheik και εγώ τα διάβασα σήμερα το πρωί νωρίς και δεν πρόλαβα να τα βάλω εδώ...θα έχει τρομερό ενδιαφέρον ο νέος κύκλος.

Σχετικά με τα DVD αποκλείεται η τιμή όλων των 7 dvd να είναι ΜΟΝΟ 33 ευρώ. 33 Ευρώ θα κάνει το πρώτο μέρος με τα πρώτα 12-13 επεισόδια...όπως έγινε και στο εξωτερικό...part 1 and part 2.

Να τσεπώσουν χρήμα θέλουν...ουστ...πριτιμώ τα αγγλικά.

Namaste!

Sheik και εγώ τα διάβασα σήμερα το πρωί νωρίς και δεν πρόλαβα να τα βάλω εδώ...θα έχει τρομερό ενδιαφέρον ο νέος κύκλος.

Σχετικά με τα DVD αποκλείεται η τιμή όλων των 7 dvd να είναι ΜΟΝΟ 33 ευρώ. 33 Ευρώ θα κάνει το πρώτο μέρος με τα πρώτα 12-13 επεισόδια...όπως έγινε και στο εξωτερικό...part 1 and part 2.

Να τσεπώσουν χρήμα θέλουν...ουστ...πριτιμώ τα αγγλικά.

Να πεις ότι δεν το 'πα.........:p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΑΥΤΑ SEASON 3 SPOILERS!!!

...

...

Άρα δηλαδή αυτό που είπα και εγώ μια σελίδα πριν... :rolleyes:

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Το θέμα είναι οτι όλοι τα λέμε γιατί μας έχει πορώσει η σειρά οπότε είμαστε ΟΚ...

επίσης δεν ξέρω αν το έχετε πει αυτό...

Φιγούρες LOST! Απο τον Νοέμβριο του 2006 στην Αμερική

http://www.spawn.com/toys/movies/lost/charlie/images/lost_charlie_photo_01_dl.jpg

Namaste!

Παντως αυτο --> The island was visible but only for an instant. It was also visible for an instant on 9/22/04 when the plane crashed.

σημαινει τελικα πως οντως,το νησι ισως περιβαλεται απο εναν θολο ηλεκτρομαγνητικου πεδιου που το κανει αορατο!!!!!!!

--Alvar Hanso--

Ακριβώς αυτό, με συνέπεια να υπάρχει ένα κενό κατά την διάρκεια κάποιας ηλεκτρομαγνητικής ανωμαλίας και έτσι είδανε οι άλλοι στα χιόνια το σήμα.

EDIT:Επίσης να άλλη μια θεωρία μου που πόσταρα σε ένα ξένο forum....

What if the Others are really just like our Losties? People washed up there when their plane went down on the "incident" that the Orientation tapes are talking about? Only that these Others have some kind of scientific training or something equivalent because as we found out they perform tests on Walt. Maybe they are Dharma rebellions who used to work for Dharma but they got fed up with the weird experiments that were done by Dharma to people, animals etc and went against the company? But somehow Dharma, in order to get rid of them once and for all and shut them up, placed them on the island? Or maybe they were working for Dharma before Kelvin and one by one went on the island to push the button but the first one refused, then another was sent etc etc when at the end they formed some kind of Dharma resistance, refusing to push the button? Since clearly NotHenry actually looked pissed when the sky turned violet. Meaning that the push of the button, even if it opens up some kind of portal where the outside world -and scientists- can pick up on the islands signal, means that something extremely bad has been caused on the outside world.

What if the Others view the Losties as Dharma undercover missionaries? They may believe that Dharma has sent them with the story of the plane falling etc etc just to make sure that the button is kept being pushed?

So then....it is really the other way around. The Others are the good guys and the Losties are the badies.

I think that they got rid of Walt and Michael because during the tests that they were running on the little boy, they found out something extremely disturbing about him and even about the island. Or maybe they tested him to see if he was sent from Dharma, they saw nothing and since the Others know about how the island works, they send them back home because they were not of use to them anymore.

και το πιο κουφό...μετά απο την δημοσίευση αυτού του μηνύματός μου βγήκαν μερικοί απο το αμερικάνικο tv guide περιοδικό και μου πήρανε την υποθετική ιστορία lol

The Others

They say they're "the good guys" — and we agree. We think "Henry Gale" and Co. are one-time Dharma Initiative members gone rogue. Now they are committed to stopping the Initiative's crazy testing and they need strong-willed Jack, Kate and Sawyer to help them.

Namaste!

Παιδιά, ξέρετε αν έχει κυκλοφορήσει το Lost season one στην Ελλάδα;:worry:

Μου είπε κάποιος πως υπάρχουν, τα έχω ψάξει αλλά δεν τα βρήκα πουθενά.

Ευχαριστώ πολύ

If we forget about them, don't worry

If they forget about us, then hurry

How about the people who don't matter anymore?

Παιδιά, ξέρετε αν έχει κυκλοφορήσει το Lost season one στην Ελλάδα;:worry:

Μου είπε κάποιος πως υπάρχουν, τα έχω ψάξει αλλά δεν τα βρήκα πουθενά.

Ευχαριστώ πολύ

θα βγουνε πολυ συντομα

το παμε και πιο πανω ρε παιδια...

Ειμαι 2χ21...

Σα πολυ δεν αγριευουνε τα πραγματα?? πω πω ...

:X

Είδα το τελευταίο επεισόδιο σήμερα και διάβασα όλες τις θεωρίες και τις σκέψεις που έχετε γράψει,κάποια πράγματα όντως ξεκαθάρισαν κάποια αλλα όχι!Οι σειρά πάντως κρατάει πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι και στην τρίτη season!

Η σκηνή που ήθελα να δω μα ποτέ δεν είδα :

όταν απομακρύνεται ο Μαικλ με τη βάρκα,μια έκρηξη. Εξαιτίας του έγιναν τόσα και όλα αυτά για το παιδί λες και το ήξερε και από χτές :p

Οι others ως τώρα,σοβαρό κακό δεν έχουν κάνει σε κανέναν,το σκεφτόμουν καιρό,ότι όλοι όσοι έχουν πεθάνει έχουν πεθάνει από χέρι ή από λάθη των ιδιων τον Lost!

Aρα μπορεί και να στέκει η τελευταία φράση του Henry "ότι εμείς είμαστε οι καλοί"

κάτι άλλο που θεωρώ σημαντικό και δεν ξέρω αν κάποιος το έχει αναφέρει είναι ότι

η "έξοδος" από το νησί είναι σίγουρα ΠΟΛΎ κοντά,δεν γίνετε οι Others να κυκλοφορούν με ένα βαρκάκι τόσο da σε ανοιχτό ωκεανό!γιαυτο εξάλλου και οι τόσο απλές οδηγίες του Henry στον Michael!

:)