meres Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Τελικά ακόμα και αυτό μετά τη μέση, αρχίζει κ τα μπουρδουκλώνει... Δεν είναι γραφτό να δουμε ένα σωστό Lost σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Τελικά ακόμα και αυτό μετά τη μέση, αρχίζει κ τα μπουρδουκλώνει... Δεν είναι γραφτό να δουμε ένα σωστό Lost σήμερα.Σοβαρολογείς;;;;Ωχ άμα είναι να το κόψω τι το κατεβάζω!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Ρε παιδια στα σχολια του στο pirateμπει δεν εχει κανει κανεις παραπονο.. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Σοβαρολογείς;;;;Ωχ άμα είναι να το κόψω τι το κατεβάζω!:( Αν δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο, τότε μην το σταματήσεις. Φαντάσου ότι για το πρώτο που είχε πρόβλημα βγήκε fix tcm-lost.repack.203.syncfix-luc.rar (460Kb) το οποίο γενικά δούλεψε. Εγώ τσαντίστηκα πάντως, πολύς μπελάς για 1 επεισόδιο!! Εχω να πάω και δουλειά τώρα, οπότε αρκέστηκα στο τελευταίο με μερικές μικροδιορθώσεις στην καθυστέρηση του ήχου από τον player μου. PS. Eυτυχώς που ήταν πιο ενδιαφέρον από τα 2 προηγούμενα, οπότε άξιζε το παίδεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Lost S02E03 *HDTV* *PROPER* *XViD* LOL 25x15 MB Νάτο και το καλό γνωστό μας release...5 releases για κάθε επεισόδιο θα έχουμε τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apxwv Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 υποτιτλους? εστω και αγγλικους Παράθεση Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση We set the movies in the corner.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 υποτιτλους? εστω και αγγλικους http://users.hol.gr/~bayern7/lost.203.rar agglikoi για τα releases ctu-lost.203 kai tcm-lost.repack.203 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 H release του LOL έχει ένα προβληματάκι προς το τέλος (κόβεται μια σύντομη άλλα νευραλγική (sic) σκηνή της Kate). Αλλα έχει το καλύτερο a/v sync μέχρι τώρα... (η real proper tcm έχει το αμέσως επόμενο sync) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Τελικά εγώ θα μείνω με την tcm καθότι λίγο που το τσέκαρα φάνηκε οκ, και επίσης την του lol δεν την βρήκα στους prv trackers που είμαι γραμμένος.. Αντε να δω αν θα καταφέρω να γραφτώ ΤΒ καμια φορά :p Σήμερα το βραδάκι θα το δώ το επεισόδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Τελικά εγώ θα μείνω με την tcm καθότι λίγο που το τσέκαρα φάνηκε οκ, και επίσης την του lol δεν την βρήκα στους prv trackers που είμαι γραμμένος.. Αντε να δω αν θα καταφέρω να γραφτώ ΤΒ καμια φορά :p Σήμερα το βραδάκι θα το δώ το επεισόδιο.Κι εγώ ακόμη δεν έχω καταφέρει να γραφτώ κοντεύει μήνας πλέον...Η lol υπάρχει στο piratebay.Η tcm έχει κάποια προβληματάκια συγχρονισμού προς το τέλος,αλλά δεν είναι πολύ ενοχλητικά.Πολύ καλό το επεισόδιο!Κόντεψα να πάθω πλάκα όταν είδα για τρίτη συνεχόμενη φορά τη σκηνή με Τζακ-Τζον-Ντεσμοντ,την έμαθα απ'έξω πια,έλεος,και νόμιζα ότι κι αυτό το επεισόδιο δεν θα λέει μία,αλλά τελικά εξελίχθηκε πολύ δυνατά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Anevike kai sto blue-white to LOL release! Nanai kala ta paidia! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Eμένα πάλι το Orientation μου φάνηκε απο τα πιο βαρετά της σειράς. Απο το όλο επεισόδιο πιο πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε το preview της επόμενης εβδομάδας (μαζί με το canadian preview - χε χε). Anyway, o Desmond γιατί τρέχει έξω απο το hatch; για να σωθεί;!!! (περισσότερο φάνηκε σα χοντροκομμένο εύρημα για να μην αποκαλυφθούν πολλά για το νησί στους υπόλοιπους) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Όντως πολύ δυνατό επεισόδιο.. Αποκαλύφθηκαν αρκετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Chimaira_ Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Και γω νομίζω ότι ήταν πολύ καλό επεισόδιο. WTH? O Jin μιλάει αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Τελικά εγώ θα μείνω με την tcm καθότι λίγο που το τσέκαρα φάνηκε οκ, και επίσης την του lol δεν την βρήκα στους prv trackers που είμαι γραμμένος.. Αντε να δω αν θα καταφέρω να γραφτώ ΤΒ καμια φορά :p Σήμερα το βραδάκι θα το δώ το επεισόδιο. Δεν υπάρχει το release της LOL στο ΤΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Και γω νομίζω ότι ήταν πολύ καλό επεισόδιο. WTH? O Jin μιλάει αγγλικά; Αν και για να βεβαιωθούμε θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα μια εβδομάδα αυτό που πιστεύω ως πιο πιθανό είναι ότι O Jin -> δεν <- μιλάει αγγλικά. Το απόσπασμα στο promo του "Everybody hates Hugo..." επεισοδίου παίζει να είναι απο μια συνέντευξη του ηθοποιού Dae Kim σχετική με το LOST. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Chimaira_ Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Αν και για να βεβαιωθούμε θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα μια εβδομάδα αυτό που πιστεύω ως πιο πιθανό είναι ότι O Jin -> δεν <- μιλάει αγγλικά. Το απόσπασμα στο promo του "Everybody hates Hugo..." επεισοδίου παίζει να είναι απο μια συνέντευξη του ηθοποιού Dae Kim σχετική με το LOST. Τώρα που το λες δεν αποκλείεται. Αλλά κατά την γνώμη μου είναι πολύ χαζό το να παραπλανούν τους θεατές κατά αυτό τον τρόπο. Υποτίθεται ότι είναι preview για το επόμενο επεισόδιο. Αν θέλαν απλά να μάθουμε ότι θα χειροτερέψουν τα πράγματα δεν χρειαζόμασταν τον Jin να μας το πει. Το ξέρουμε ήδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Τώρα που το λες δεν αποκλείεται. Αλλά κατά την γνώμη μου είναι πολύ χαζό το να παραπλανούν τους θεατές κατά αυτό τον τρόπο. Υποτίθεται ότι είναι preview για το επόμενο επεισόδιο. Αν θέλαν απλά να μάθουμε ότι θα χειροτερέψουν τα πράγματα δεν χρειαζόμασταν τον Jin να μας το πει. Το ξέρουμε ήδη... Ξέρετε ποιο είναι το κακό με αυτή τη σειρά, αν θα αποφασίσουν οι δημιουργοί και οι συντελεστές να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν (πράγμα πολύ πιθανό) ξέρετε τι θα σημαίνει αυτό. Όχι μόνο θα μείνουμε με ακόμα περισσότερες απορίες αλλά δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο.. Μα που πάνε και τα βρίσκουνε αυτά? :blink: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Στο τελευταιο επεισόδιο τι εξυπηρετούσε όλο αυτό το flashback του Λοκ; Για να πει την τελευταια ατάκα στον Τζακ; Μάλλον για να γεμίσουν τα κενά και να βγει το επεισόδιο ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Στο τελευταιο επεισόδιο τι εξυπηρετούσε όλο αυτό το flashback του Λοκ; Για να πει την τελευταια ατάκα στον Τζακ; Μάλλον για να γεμίσουν τα κενά και να βγει το επεισόδιο ήταν... Το flashback αν και μαζι με εκείνο του 2ου επ. το κατατάσσω στα χειρότερα της σειράς, εξυπηρέτησε a) στην "εισαγωγή" της Helen -πιθανότατα όχι της ίδιας με αυτή απο τα hot lines (αλλά σίγουρα αυτή στα hot lines δεν είχε πρόβλημα να τη φωνάζουν Helen) και b) στη φάση με το leap of faith. Imho βρήκα το όλο θέμα του leap of faith τραβηγμένο απο τα μαλλιά. To flashback ήταν του Locke, οπότε αυτός λογικά θα έπρεπε να έκανε το leap of faith (και το οποίο θα ήταν να σταματήσουν να υπακούουν στην ρουτίνα με το κουμπι και να πάρουν το ρίσκο). Το να πει ο Locke στον Jack "κάνε ένα leap of faith γιατί και εγώ εχω κάνει και είναι δύσκολο" είναι ανόητο. Βέβαια άσχετο, αλλά το καταφχαριστήθηκα που ο Jack πιέστηκε ψυχολογικά και τελικά ενέδωσε, γιατί τελευταία η συμπεριφορά του αρχίζει να μου σπαει τα νεύρα. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Season 1, Episode 25 Hurley is racing to get to the plane in time, he drives past some cheerleaders...and look what numbers the cheerleaders are... http://img410.imageshack.us/img410/8977/untitled8vx.jpg Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Καινούριο επεισόδιο σήμερα. Lost.S02E04.REAL.HDTV.XviD-TCM release date : Thu Oct 13 2005 video codec : XviD video res : regular res audio codec : VBR MP3 NOTES Amongst the many ****ups last week, we initially named the ep wrong - so this is the new ep, dupe free. EPISODE INFORMATION Lost #2.04: Everybody Hates Hugo Wednesday October 12, 2005 (runtime: 60 mins) Category : Drama, Action/Adventure Writers : Adam Horowitz, Edward Kitsis Director : Alan Taylor Guest Stars : Raj K. Bose, DJ Qualls, Billy Ray Gallion, Marguerite Moreau, Guest Stars : Kimberley Joseph, Lillian Hurst, Sam Anderson Hurley struggles with an assigned task inside the hatch as he flashbacks to disturbing memories in his life before the crash. Meanwhile, Sawyer, Michael and Jin learn the identities of their captors on the island. Claire uncovers a startling piece of information about the fate of the raft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Άντε τελείωσα το κατέβασμα του 2x04,να δω πότε θα βγουν οι υπότιτλοι τώρα... :shifty: Σκέφτομαι να το δω έτσι αλλά ρε γμτ πολλές φορές δεν τα πιάνω όλα και πρέπει να το γυρνάω λίγο πίσω να ξανακούσω τι λένε προσεκτικά,αλλά έτσι χάνω τη ροή του έργου :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Άντε τελείωσα το κατέβασμα του 2x04,να δω πότε θα βγουν οι υπότιτλοι τώρα... :shifty: Σκέφτομαι να το δω έτσι αλλά ρε γμτ πολλές φορές δεν τα πιάνω όλα και πρέπει να το γυρνάω λίγο πίσω να ξανακούσω τι λένε προσεκτικά,αλλά έτσι χάνω τη ροή του έργου :mad: Δοκιμασε να το παρακολουθεις με ακουστικα, πιστευω οτι βοηθαει στο να ακους καθαροτερα τι λενε...εμενα τουλαχιστον με βολευει ετσι :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Δοκιμασε να το παρακολουθεις με ακουστικα, πιστευω οτι βοηθαει στο να ακους καθαροτερα τι λενε...εμενα τουλαχιστον με βολευει ετσι :pΑχ,έχεις δίκιο το έχω σκεφτεί,αλλά τα ηχεία που έχω (Creative) δεν έχουν υποδοχή για ακουστικά :confused: :wacko: Σ'ευχαριστώ πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts