just_a_comment Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 πάντως, όπως είδα στο μοναδικο σχολιασμο της σειρας που παρακολουθω http://www.youtube.com/watch?v=kXArT07FgvQ (btw είναι πολύ καλός κ πολυ συχνά κανει πολυ πετυχημενες προβλέψεις), μία ασυνέπεια που προκύπτει από την αποκαλυψη της ταυτότητας του μωρου της είναι οτι αφού ο Ηθανγεννήθηκε το 1977, δηλαδή ήταν 27 χρονών όταν τον γνωρίσαμε εμεις (ας δεχτουμε οτι μεγαλοδειχνε :p), αλλα το προβλημα ειναι οτι αν το αεροπλάνο του Γεμι έπεσε στο νησι 10 χρονια πριν την 815 (τωρα αυτό δεν θυμαμαι απο που προκυπτει αλλα θα το χουν ψαξει οι "ειδικοι") ο Ηθαν όταν τον συναντησε ο Λοκ στο ταιμτραβελ του θα πρεπε να ναι 17 χρονων!! επισης, στην ιδια αναλυση παρουσιαζεται κ με πολυ εμπεριστατωμενο τρόπο η ταυτότητα του 4δάκτυλου αγάλματος: φαινεται οτι ειναι η Taweret, αιγυπτιακή θεότητα της γονιμότητας κ της αναγέννησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 πάντως, όπως είδα στο μοναδικο σχολιασμο της σειρας που παρακολουθω http://www.youtube.com/watch?v=kXArT07FgvQ (btw είναι πολύ καλός κ πολυ συχνά κανει πολυ πετυχημενες προβλέψεις), μία ασυνέπεια που προκύπτει από την αποκαλυψη της ταυτότητας του μωρου της είναι οτι αφού ο Ηθανγεννήθηκε το 1977, δηλαδή ήταν 27 χρονών όταν τον γνωρίσαμε εμεις (ας δεχτουμε οτι μεγαλοδειχνε :p), αλλα το προβλημα ειναι οτι αν το αεροπλάνο του Γεμι έπεσε στο νησι 10 χρονια πριν την 815 (τωρα αυτό δεν θυμαμαι απο που προκυπτει αλλα θα το χουν ψαξει οι "ειδικοι") ο Ηθαν όταν τον συναντησε ο Λοκ στο ταιμτραβελ του θα πρεπε να ναι 17 χρονων!! Σωστή σκέψη, αν και θα με ξένιζε να είχαν βάλει άλλον ηθοποιό (νεότερο) να κάνει τον 17χρονο Ethan. Τέτοια φάτσα είναι μοναδική! :p Επίσης, πώς ξέρουμε ότι ο Ethan δεν είναι παρόμοια περίπτωση με τον Richard; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Mηπως η Σαν ειναι κορη του Κινεζου της Νταρμα που δειχνει 1-2 επεισοδια πισω στην αρχη ενος επεισοδιου; Γι αυτο και δεν πηγε πισω στο χρονο μαζι με τους αλλους οπως και ο Μπεν....επειδη υπαρχει και σε εκεινοη τη χρονικη περιοδο!! Ισως ο πλουσιος πατερας της Σαν να μην ειναι ο πραγματικος της πατερας και να την εχει υιοθετησει απο τον Κινεζο της Νταρμα ή κατι τετοιο δλδ..... Την ίδια σκέψη κάνουμε αλλα κανείς δεν σχολίασε το δικό μου μήνυμα πιο πίσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Πήρε το μάτι μου μια παρατήρηση που θεωρώ πολύ σωστή. Στην 3η σεζόν, οι Others είχαν πιάσει αιχμάλωτους τους Kate & Sawyer, και τους χρησιμοποίησαν στην κατασκευή ενός αεροδιάδρομου προσγείωσης (έσπαγαν τις πέτρες αν θυμάμαι καλά). Τότε, ο Sawyer είχε ρωτήσει την Juliet "για ποιο λόγο φτιάχνουμε τον διάδρομο;" Η Juliet αστειεύτηκε ("Για τους εξωγήινους. Νομίζεις μου τα λένε όλα;"), αλλά στο τελευταίο επεισόδιο μαθαίνουμε ότι ο αεροδιάδρομος χρειαζόταν για την προσγείωση της πτήσης 316, περίπου 3 χρόνια μετά! Στο τελευταίο podcast μάλιστα αποκαλύπτεται ότι ο Jacob έδωσε την εντολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Holy sh!t! Πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Το χουμε αναφέρει και παλιότερα το θέμα με τον αεροδιάδρομο. Το κοριτσάκι τλκ μάλλον σίγουρα είναι η Σάρλοτ και οι παραγωγοί απολογούνται για το λάθος της ηλικίας της More Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 θα το δεί κανείς ζωντά στο justin.tv ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ρε τον Σαγιντ τι τραβαει... Μπεν κλασικα The Killer. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ρε τον Σαγιντ τι τραβαει... Μπεν κλασικα The Killer. MEGA SPOILER don't read wtf... ο sayd μόλις σκότωσε τον ben!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 μετα απο πολλα επεισοδια, ειδαμε ενα.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΛΟΣ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 βγηκε 10ο επεισοδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 βγηκε 10ο επεισοδιο? Ναι, κανονικά :) EDIT : Κυκλοφόρησαν ήδη και οι υπότιτλοι για όσους ενδιαφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Εξαιρετικό φινάλε. Σε μερικά σημεία ήταν πάρα πολύ δυνατό το επεισόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ωραίο! Κρίμα που ο Sayid δεν ξέρει τους κανόνες του time travel... Πάμε για το 11! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Πραγματικά τα επόμενα 7 επεισόδια (δλδ μέχρι το season finale) αναμένονται εξαιρετικά. Αναμένουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Πραγματικά! Και τα λόγια του Ben προς τον Sayid όταν πήγε να τον βρει στον Άγ. Δομίνικο ("είσαι δολοφόνος") αποκτούν μια πιο προσωπική χροιά μετά το φινάλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Βγήκε και το promo για το 5χ11 για όποιον ενδιαφέρεται, καθώς και περιλήψεις για τα επεισόδια μέχρι το 5χ15 (κόλαση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Απίστευτο επεισόδιο. Θέλω να δω πως θα ζωντανέψουν τον Ben [στάνταρ δεν πεθαίνει] Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!:w00t::w00t::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!! Πω πω θα γινει της @#@#@!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Χμ, οι σεναριογράφοι κάνουν ότι μπορουν για να (δείχνουν ότι) μπερδεύουν το θέμα με το timetravel και τις αλλαγές. Αν όντως είναι νεκρός ο Μπεν τότε πάει περίπατο οριστικά η θεωρια που υποστήριζα... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Παιδιά, θέλω να εκφράσω μία άποψη που εξέφρασε η αδερφή μου και που με έχει προβληματίσει πολύ... Λέει, λοιπόν, ότι η σκηνή Jack-Kate με το θρυλικό "We have to go back" δεν κολλάει στα υπόλοιπα σκηνικά που είδαμε σε αυτόν τον κύκλο, σε σχέση με το πώς επέστρεψαν τελικά... Ο Jack, πχ, είναι εντελώς καλά σε όλες τις σκηνές, δεν δείχνει να έχει παρελθόν με το αλκοόλ...Δεν έχει δείξει καμία σκηνή στη season 5 που να εξηγεί το πώς έφτασε στα όρια αυτοκτονίας... Προσπαθώ κι εγώ να ενώσω αυτή τη σκηνή με τα όσα είδαμε πρόσφατα σε αυτό τον κύκλο και τα έχω μπλέξει, ξεχνάω κάτι που αποδεικνύει ότι αυτό που λέω είναι μία χαζομάρα; :O Κάποιος να με επαναφέρει, γιατί το μυαλό μου παίζει παιχνίδια και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτή η σκηνή είναι ένα εναλλακτικό μέλλον :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Παιδιά, θέλω να εκφράσω μία άποψη που εξέφρασε η αδερφή μου και που με έχει προβληματίσει πολύ... Λέει, λοιπόν, ότι η σκηνή Jack-Kate με το θρυλικό "We have to go back" δεν κολλάει στα υπόλοιπα σκηνικά που είδαμε σε αυτόν τον κύκλο, σε σχέση με το πώς επέστρεψαν τελικά... Ο Jack, πχ, είναι εντελώς καλά σε όλες τις σκηνές, δεν δείχνει να έχει παρελθόν με το αλκοόλ...Δεν έχει δείξει καμία σκηνή στη season 5 που να εξηγεί το πώς έφτασε στα όρια αυτοκτονίας... Προσπαθώ κι εγώ να ενώσω αυτή τη σκηνή με τα όσα είδαμε πρόσφατα σε αυτό τον κύκλο και τα έχω μπλέξει, ξεχνάω κάτι που αποδεικνύει ότι αυτό που λέω είναι μία χαζομάρα; :O Κάποιος να με επαναφέρει, γιατί το μυαλό μου παίζει παιχνίδια και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτή η σκηνή είναι ένα εναλλακτικό μέλλον :X Και που ακριβώς θα ήταν το περίεργο; Για το Lost μιλάμε... το πιο ΠΙΘΑΝΟ είναι να είναι ένα εναλλακτικό μέλλον. :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Αυτο ακριβως!! this is lost! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 O Ben αποκλειεται να εχει πεθανει σωστα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts