Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν κανει να σου πουμε

αλλα ναι θα φυγουν καποιοι :p

και ισως... γκουχ γκουχ... ξαναγυρισουν !!!:lol::lol::lol::lol::lol: (βλεπε season 5 !!!)

Τελικά πότε ξεκινάει η καινούργια σαιζόν; (η 5 δεν ειναι; Εχω χασει την μπαλα.. :P )
Samsung S21 Ultra

είμαι εδώ και κανα δυο χρόνια lostοχτυπημένη, και μπορώ να πω ότι ποτέ δε θα βαρεθώ να το βλέπω!ακόμα και τώρα τα βλέπω από την αρχή και ανακαλύπτω καινούργια πράγματα....

είχα την τύχη να περάσω από εκεί που γίνονται τα γυρίσματα (είχα κολλήσει τη μουτσούνα μου στο τζάμι του λεωφορείου που μας έκανε το τουρ και τσίριζα σαν τρελή :lol:), αλλά δεν ήμουν αρκετά τυχερή να είναι ανοιχτά για πάω να δω το μέρος...:cry:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η νεα σεζον αρχιζει αρχιζει απο τελη Γεναρη/αρχες Φλεβαρη 2009

Πάλι; Γιατί οχι απο Σεπτέμβριο/Οκτώβριο; Πάλι θα έχει λίγα επεισόδια;

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ και αυτοι............. :mad:

Samsung S21 Ultra

το ειχαν πει οτι οι 3 εναπομειναντες τελευταιοι κυκλοι θα παιζονται 'μισοι' απο το Φλεβαρη καθε χρονιας.

Πιστευω οτι ηταν αποφαση του καναλιου αλλα ετσι χασανε πολλους φαν ή τουλαχιστον, επειδη οι περισσοτεροι ειναι καμμενοι και θα το δουν ετσι κι αλλιως, χασανε το ενδιαφερον των φανς. Κριμα, ηδη ο 4ος κυκλος αφησε μια πικρη γευση

• 2 weeks later...
Το "Fringe" του Abrams ξεκινάει επίσημα στις 9 Σεπτεμβρίου, όμως διέρευσε η DVD Screener προβολή του. Όποιοι το δουν, ας πουν στους υπόλοιπους αν λέει τίποτα...

To έχουμε ήδη κάνει :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2388125#post2388125

Πάλι; Γιατί οχι απο Σεπτέμβριο/Οκτώβριο; Πάλι θα έχει λίγα επεισόδια;

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ και αυτοι............. :mad:

Απο το να έχουμε κανονικές σεζόν 24 επεισοδίων, από τα οποία τα μισά και βάλε θα είναι filler επεισόδια με την εξέλιξη να σεεεεεερνεται σαν ταινία του Αγγελόπουλου, καλύτερα έτσι. Ξέρουμε τουλάχιστον ότι στις "κουτσουρεμένες" αυτές σεζόν, θα δούμε κάτι αξιόλογο (τουλάχιστον, έτσι ελπίζουμε!)

@ Dead Angel: Γιατί άφησε "πικρή γεύση" ο 4ος κύκλος; Εγώ μια χαρά τον βρήκα. Εκτός και αν αναφέρεσαι στα υπερφυσικά του κομμάτια και στο γεγονός πως πλέον το Lost είναι μια καθαρά sci-fi drama σειρά, αλλά και πάλι αυτό έχει αρχίσει να γίνεται από την 2η κιόλας σεζόν (για να μην πω από την πρώτη). Απλά σε αυτόν τον κύκλο...υπερέβαλαν ακομα περισσότερο.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

το pilot του fringe δεν με ενθουσιασε ουτε εμενα. Αλλα ποιος ξερει, μπορει να εξελιχθει

προσωπικα, ο 4ος κυκλος του lost δεν μου αρεσε. To παρακανανε οντως. Πιο πολυ ειναι οτι εχασα το ενδιαφερον μου τη σειρα. Ναι, οταν αρχισει φυσικα θα το κατεβασω και θα το δω την αμεσως επομενη μερα αλλα χωρις να περιμενω πλεον κατι το τρομερο απλα ετσι για να ξερω τι θα γινει στο τελος. Μαθημα που πηρα απο το lost: να μην ξαναδιαβασω ποτε spoilers/θεωριες κτλπ. Χανεις τη μαγεια :/

Και όχι μόνο στο Lost. Εγώ δεν αποφεύγω να διαβάζω απλά τα spoilers, αποφεύγω και τα τρέιλερ των επεισοδίων ή της σαιζόν.

Εκεί που "ξεσκόνιζα" τον σκληρό μου εν όψει της νέας σεζόν, ξαναδα κάποια σκόρπια επεισ. του Λοστ κ εχω την εξης παρατήρηση : βλέπουμε ότι τα flash forward είναι 3 χρόνια μετά (το λεει η κειτ στον τζακ) από τότε που φεύγουν από το νησί. Με δεδομένο ότι οι παραγωγοί έχουν πει ότι στον 5ο κύκλο θα δούμε

ΓΙΑΤΙ πρέπει να γυρίσουν πίσω στο νησί ενώ στον 6ο κύκλο θα δούμε τι γίνεται ΑΦΟΥ γυρίσουν πίσω

ο 6ος κύκλος πρέπει να διαδραματίζεται τουλαχιστον 3 (πιθανώς κ παραπάνω από 3 δλδ) χρόνια μετά από κει που μας αφήνει ο 4ος κύκλος. Άρα στον επερχόμενο 5ο κύκλο πρέπει να καλυφθούν 3 ολόκληρα χρόνια εκει που μέχρι τώρα σε κάθε κύκλο καλύπτονταν μόνο μερικές εβδομάδες. Μου φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει αρκετά τη δυναμική και το στυλ της σειράς κ έχω απορία πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αυτή την ανισοροπία - σε σχέση με τις άλλες σεζον- ως προς τη ροή του χρόνου της ιστορίας.

Εκεί που "ξεσκόνιζα" τον σκληρό μου εν όψει της νέας σεζόν, ξαναδα κάποια σκόρπια επεισ. του Λοστ κ εχω την εξης παρατήρηση : βλέπουμε ότι τα flash forward είναι 3 χρόνια μετά (το λεει η κειτ στον τζακ) από τότε που φεύγουν από το νησί. Με δεδομένο ότι οι παραγωγοί έχουν πει ότι στον 5ο κύκλο θα δούμε

ΓΙΑΤΙ πρέπει να γυρίσουν πίσω στο νησί ενώ στον 6ο κύκλο θα δούμε τι γίνεται ΑΦΟΥ γυρίσουν πίσω

ο 6ος κύκλος πρέπει να διαδραματίζεται τουλαχιστον 3 (πιθανώς κ παραπάνω από 3 δλδ) χρόνια μετά από κει που μας αφήνει ο 4ος κύκλος. Άρα στον επερχόμενο 5ο κύκλο πρέπει να καλυφθούν 3 ολόκληρα χρόνια εκει που μέχρι τώρα σε κάθε κύκλο καλύπτονταν μόνο μερικές εβδομάδες. Μου φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει αρκετά τη δυναμική και το στυλ της σειράς κ έχω απορία πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αυτή την ανισοροπία - σε σχέση με τις άλλες σεζον- ως προς τη ροή του χρόνου της ιστορίας.

Με το χρόνο, τα έχουν κάνει σαλάτα γενικά οι σεναριογράφοι της σειράς, αλλά προς το παρόν επικρατεί απόλυτη αξιοπρέπεια...

Πάντως έτσι και αρχίσουν να ανακατεύουν χρονικά διαστήματα (όπως μερικές φορές έγινε στην 4η season με τα διάφορα flash-backs των flash-forwards και πάει λέγοντας), ίσως χρειαστεί τρομακτική δουλειά στη λεπτομέρεια για να μη χαθεί τελείως η μπάλα...

Πάντως μέχρι τώρα το όλο "χρόνος μπρος - πίσω" εγχείρημα έχει πάει καλά πιστεύω και μάλιστα ήταν και ο βασικός μοχλός κίνησης του σασπένς και γενικά της υπόθεσης ...

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Βασικά αν δεν χρησιμοποιούσαν τα flash-forwards, η σειρά θα κατρακυλούσε. Ήδη είχε κουράσει πολύ απο την 2η κιόλας σαιζόν με τα άπειρα flash-backs. Ελπίζω μόνο να μην χαθεί η μπάλα εκεί στην 5η και (ίσως) τελευταία σαιζόν.

Βασικά αν δεν χρησιμοποιούσαν τα flash-forwards, η σειρά θα κατρακυλούσε. Ήδη είχε κουράσει πολύ απο την 2η κιόλας σαιζόν με τα άπειρα flash-backs. Ελπίζω μόνο να μην χαθεί η μπάλα εκεί στην 5η και (ίσως) τελευταία σαιζόν.

δε θα συμφωνησω...:)πιστευω οτι η σειρα γινεται ολο και πιο συναρπαστικη... ειδηλα η 4η ειναι εξαιρετικη...

Το ίδιο λέμε. Τα flash-backs κούρασαν αλλά με τα flash-forward, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στην 4η σαιζόν, η σειρά απέχτησε και πάλι ενδιαφέρον.

Εγω βλεπω παλι την 4η σεζον και παρατηρησα κατι που δεν ειχα δει...

Στο 4x05 οταν ο Ντεσμοντ παει να βρει τον Φαραντει στο παρελθον του λεει οτι κατι μπορει να εχει ξεχασει και ο Φαραντει γελαει ειρωνικα, λες και δεν μπορει να ξεχασει τιποτα...

Απο την αλλη λιγα επεισοδια πριν τον εχουμε δει να μη μπορει να θυμηθει ουτε καν 3 χαρτια που του κρυβει η Σαρλοτ στην παραλια....

Τι λετε να παιζει?

ΥΓ:Γι'αυτο που λετε με τα flash forward κ εγω πιστευω οτι εδωσαν καινουριο ενδιαφερον!!!

Κ εδωσαν και το καταπληκτικο finale της 3ης σεζον αλλα και της 4ης!!!!!

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

κ έχω απορία πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αυτή την ανισοροπία - σε σχέση με τις άλλες σεζον- ως προς τη ροή του χρόνου της ιστορίας.

Η μεγάλη απορία είναι πως θα καλύψουν μια 100αδα απορίες.Αμα μπλέξουν και πολύ χρόνο πάει το παραμύθι.....

• 4 weeks later...
egw sini8ws ta pernw apo edw

Thank you but den thelo na ta agoraso, protimo ton eukolo tropo san klasikos tzampatzis

Gia na gino pio sugekrimenos ta katevazete apo torrents i exete kapoia istioselida opou ta promitheueste?

Thank you but den thelo na ta agoraso, protimo ton eukolo tropo san klasikos tzampatzis

Gia na gino pio sugekrimenos ta katevazete apo torrents i exete kapoia istioselida opou ta promitheueste?

:rolleyes:

Από χθες διαβάζω το thread και ομολογώ ότι έχοντας διαβάσει τις πρώτες 100 σελίδες έχω ψιλοκαεί (ήμουνα που ήμουνα..):p. Νομίζω πως είδα χθες το τελευταίο επεισόδιο της season 3.Και λέω ''νομίζω'' γιατί διάβασα ότι στην season 3 θα βλέπαμε flashback της Libby αλλά εγώ δε θυμάμαι να έχω δει ακόμα.:ninja: Eπίσης θα βλέπαμε τι υπήρχε στο νησί πριν της Dharma.Έχω χάσει επεισόδια? :worry: :wacko:

Α και κάτι άλλο..Στην Αμερική η season 4 μέχρι ποιο επεισόδιο έχει φτάσει?. Δε διαβάζω τις σελίδες που αναφέρονται στη season 4 για να αποφύγω τον κίνδυνο spoilerίασης. :X