show Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Ο Τζακ και κυρίως η Κέιτ είναι τόσο αντιπαθητικοί που δεν τους αντέχει άλλο το νησί, θέλει να τους ξεφορτωθει. :p Για τους άλλους 4 δεν βρίσκω εξηγηση. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Και για να επεκτείνω λίγο τη θεωρία αυτή, μήπως τελικά οι Oceanic 6 είναι οι ανεπιθύμητοι για το νησί; Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το Νησί δε σε αφήνει να πεθάνεις. Μου φάνηκε περισσότερο σαν κολπάκι του Tom για να πείσει τον Michael να κάνει αυτό που του ζήτησε. Άλλωστε είχε το πιστόλι στα χέρια του, θα μπορούσε να το αλλάξει με ένα που δε δουλεύει. Επίσης, άσχετο αλλά τώρα μου ήρθε, ο Michael πυροβόλησε μία φορά αλλά όταν προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι, το πιστόλι είχε όλες τις σφαίρες... Πιστεύω πως το Νησί έχει θεραπευτικές ιδιότητες μεν, αλλά πολύ συγκεκριμένες. Πχ δεν αφήνει τον καρκίνο της Rose να αναπτυχθεί, θεραπεύει προβλήματα γονιμότητας ή τραύματα (βλ. Locke και Naomi) αλλά δεν κάνει θαύματα. Ο Boone πέθανε, όπως επίσης και ένα σωρό άλλοι. Ίσως το μαγνητικό πεδίο να μην επηρρεάζει την σκωληκοειδή υπόφυση. Στο θέμα μας τώρα, αν τελικά το Νησί όντως προστατεύει αυτούς που θεωρεί χρήσιμους, δε νομίζω ότι οι Oceanic 6 τού είναι πλέον άχρηστοι. Άλλωστε, κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να φέρει τον Hurley πίσω. Μάλλον είναι πείσματα. "Αφού με προδώσατε και θέλετε να φύγετε, κι εγώ σταματάω να σας βοηθώ. Πάρε Jacko μια σκωληκοειδίτιδα να δούμε αν θα σου αρέσει". :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Πάρε Jacko μια σκωληκοειδίτιδα να δούμε αν θα σου αρέσει". :p :lol::lol::lol: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 :lol::lol::lol: :lol: + 1 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το Νησί δε σε αφήνει να πεθάνεις. Μου φάνηκε περισσότερο σαν κολπάκι του Tom για να πείσει τον Michael να κάνει αυτό που του ζήτησε. Άλλωστε είχε το πιστόλι στα χέρια του, θα μπορούσε να το αλλάξει με ένα που δε δουλεύει. Επίσης, άσχετο αλλά τώρα μου ήρθε, ο Michael πυροβόλησε μία φορά αλλά όταν προσπάθησε να αυτοπυροβοληθεί στο σπίτι, το πιστόλι είχε όλες τις σφαίρες... :!:Αυτο νομιζω αποδεικνυει οτι ηταν κολπο του tom.... Δε νομιζω πως ειναι σκηνοθετικο λαθος.... :respect: για την παρατηρηση....!!! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 :!:Αυτο νομιζω αποδεικνυει οτι ηταν κολπο του tom.... Δε νομιζω πως ειναι σκηνοθετικο λαθος.... :respect: για την παρατηρηση....!!! Κι εγώ από αυτό πείστηκα :p Αλλά αν θέλουν οι σεναριογράφοι να μας διαψεύσουν, αρκεί να πουν ότι από την ώρα που έγινε η συζήτηση με τον Tom μέχρι την ώρα που επιχείρησε και πάλι να αυτοκτονήσει, είχε αρκετό χρόνο να γεμίσει το πιστόλι. Άλλωστε είχε ολόκληρο κουτί με σφαίρες. Πάντως, σπατάλησαν τηλεοπτικό χρόνο για να μας δείξουν μια φαινομενικά ασήμαντη λεπτομέρεια. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έπρεπε να δώσουμε σημασία στο γεγονός ότι το πιστόλι είναι γεμάτο ή απλά δείχνει πόσο αρέσει στους σεναριογράφους να παίζουν με το μυαλό μας και να μας βάζουν επίτηδες να αναλύουμε ανύπαρκτα ερωτήματα. :lol: Γι' αυτό μ' αρέσει το Lost. Γεμίζεις σελίδες ολόκληρες συζητώντας μία λεπτομέρεια και τελικά αποδεικνύεται ότι η απάντηση ήταν τόσο απλή που δεν άξιζε καν να το αναφέρεις :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Diavazontas to teleytaio .. egw pisteyw akradanta oti exei ginei tosos salos me ti seira kai ta "anapantita" erwtimata pou synexws dimourgountai.. k sto telos .. opote dwthei ayto... tha mas koufanoun teleiws.. giati tha apantithoun ola me ton pio aplo tropo! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 αιντε καλέ ακόμα δεν το δατε??:p καλα...δε λέω τίποτα...το στορυ εχει ξεφυγει τελείως (δεν το λεω ως απαραιτητα κακό αυτό ) μας κουφανε πάλι!! ενα σωρό νέα ερωτήματα, μια αποκάλυψη που την είχαμε προβλέψει και την περιμέναμε και η τελευταία ατακα...τόσο εξωφρενική που μ εκανε να πεθάνω στα γελια:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 αιντε καλέ ακόμα δεν το δατε??:p καλα...δε λέω τίποτα...το στορυ εχει ξεφυγει τελείως (δεν το λεω ως απαραιτητα κακό αυτό ) μας κουφανε πάλι!! ενα σωρό νέα ερωτήματα, μια αποκάλυψη που την είχαμε προβλέψει και την περιμέναμε και η τελευταία ατακα...τόσο εξωφρενική που μ εκανε να πεθάνω στα γελια:lol::lol: Τώρα που πήραμε φόρα δεν μετακινούμε και την Σαντορίνη λίγο πιο κοντά στην Βόρια Ελλάδα ? Βαριέμαι το πλοίο 18 ώρες κάθε φορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Εγώ το ξέχασα τελείως.. μέχρι αύριο πιστεύω θα βρω χρόνο να το δω και να σχολιάσω .. εκτός κι αν κουφαθώ τόσο πολύ .. που δεν καταλαβαίνω.. :lol: Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Oh my god :wacko: Πραγματικά,τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη σειρά; Έχω μείνει :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Εγώ το ξέχασα τελείως.. μέχρι αύριο πιστεύω θα βρω χρόνο να το δω και να σχολιάσω .. εκτός κι αν κουφαθώ τόσο πολύ .. που δεν καταλαβαίνω.. :lol: Μπα όχι. Όλα (αντε τα περισσότερα) είναι καθαρά και λιανά στο επεισόδιο. Κουφά ωστόσο, συμφωνώ (και εγώ το λέω ως κακό :rolleyes:). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Τώρα που πήραμε φόρα δεν μετακινούμε και την Σαντορίνη λίγο πιο κοντά στην Βόρια Ελλάδα ? Βαριέμαι το πλοίο 18 ώρες κάθε φορά... ναι βρε παιδια και η ροδος μακρια ειναι...να τους πουμε να κανουν κατι???????? νησια ολου του κοσμου ενωθειτε:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 κορυφαια σκηνικα!! εχει γινει της πουτ@ν@ς!!! τι αλλο θεε μου;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Nα κανω και γω το κλασσικο copy-paste απο αλλο φορουμ γιατι βαριεμαι να ξαναγραφω :) To επεισοδιο μου αρεσε τρελα! Το μεγαλυτερο ερωτηματικο για μενα ειναι ο Αμπαντον και ποιος ο ρολος του τελικα.Ολα τα αλλα τα ψιλο-"ξεραμε". Εννοω για Κριστιαν στην καλυβα του Τζεικομπ κλπ. Αλλα η μεγαλυτερη αποκαλυψη ηταν ο Τζον=εκλεκτος. Και παιδια εμεινα λιγο λαλακας διοτι τελικα οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα και (οχι οτι δεν το ξεραμε) το Lost ειναι πολυ προσεγμενο στη λεπτομερεια. Ενα πραγμα... Βαλτε το επεισοδιο 1χ19 - Deus Ex Machina... Δειτε στην αρχη,την σκηνη μεταξυ Εμιλυ-Λοκ στη καφετερια. Emily(μητερα Λοκ): Θέλω να σου πω ότι είσαι ξεχωριστός. Πολύ ξεχωριστός.Ήσουν μέρος ενός σχεδίου. Το καταλαβαίνεις αυτό,έτσι δεν είναι; Η συνάντηση μας... Το να σε βρω...Είναι σημάδι για τα πράγματα που θα ακολουθήσουν... Σπουδαία πράγματα. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Τώρα που πήραμε φόρα δεν μετακινούμε και την Σαντορίνη λίγο πιο κοντά στην Βόρια Ελλάδα ? Βαριέμαι το πλοίο 18 ώρες κάθε φορά... :lol::lol::lol: Ε τα δυο πρωτα νησια ειναι δυσκολα... Μετα ειναι ευκολο...:p Εγω εχω μεινει λιγο.... Νομιζω δεν εχω μπερδευτει τοσο με τη σειρα παλι... Αυτη η καλυβα ειναι χωρος που εμφανιζονται διαφοροι ας πουμε? Οποιος ειναι πιο κοντα κανει προγραμμα??? :ninja: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Αυτη η καλυβα ειναι χωρος που εμφανιζονται διαφοροι ας πουμε? Οποιος ειναι πιο κοντα κανει προγραμμα??? :ninja: :lol::lol:η αλήθεια είναι ότι ένα απ τα βασικά ερωτήματα που μας δημιουργήθηκαν είναι και o ρόλος της Κλαιρ. Εκτός του "τι δουλειά έχει αυτή στην καλύβα και γιατί δε δείχνει καθόλου φρικαρισμένη?" μάλλον θα πρέπει να αναρωτιώμαστε και αν είναι ζωντανή ή όχι...δεδομένης της μεταφυσικής υπόστασης της καλύβας αυτό με το νησί, όσο το ξανασκέφτομαι είναι όντως ακραία γελοίο. Εχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα το κάνουν - μάλλον κάτι με τον ηλεκτρομαγνητισμό θα παίξει κανονικά (α! φλασια: γι αυτό ο Γουιντμορ στο ffwd του Μπεν του λεγε "που ναι το νησί?" γιατι στο μεταξύ έχει αλλάξει θέση! τζιζας κραιστ τι αλλο μας περιμενει!!). Αλλα κάτι πιο ευφάνταστο θα ταν να βάλουν αυτόν το γίγαντα με τα 4 δακτυλα να το πάρει και να το πάει όπου θέλει ή με κάποιο τρόπο να εφαρμόσουν κατα γράμμα τη ρήση του Αρχιμήδη όταν ανακάλυψε τις δυνατότητες του μοχλού ("δως μοι πα στω και ταν Γαν κινασω") :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Αλλα κάτι πιο ευφάνταστο θα ταν να βάλουν αυτόν το γίγαντα με τα 4 δακτυλα να το πάρει και να το πάει όπου θέλει :lol:Αυτό μόνο να δω και θα πάρω πίσω ό,τι κακό έχω πει για το LOST. (not) :p Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Κανένας δεν πρόσεξε ότι το ξεκαθάρισμα της Dharma έγινε πριν 12 χρόνια...! Άρα, αν πιστέψουμε ότι η ιστορία της Ρουσώ ήταν αληθινή, ήταν παρούσα όταν έγινε η εκκαθάριση, και ο Μπεν είχε ήδη κλέψει την κόρη της. Μου κάνει εντύπωση ότι σας παραξένεψε η μετακίνηση του νησιού :) Ήταν το πλέον αναμενόμενο, όπως επίσης μαντεύω σημαντικές διασυνδέσεις της θέσης του νησιού με την Αφρική, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον - εκτός αν έχετε καμία καλύτερη ιδέα για το πώς ένα δικινητήριο αεροπλάνο που ταξίδευε στην Αφρική βρέθηκε ξαφνικά κοντά στα Φίτζι :) Κατά την κλασσική τακτική των σεναριογράφων του Lost, κάθε απάντηση φέρνει μια ντουζίνα νέων ερωτημάτων :lol: Θα μπορούσα να σχολιάζω ώρες για τα αντικείμενα, τη ζωγραφιά του Locke, την περίεργη έκφραση της Claire αλλά και το τι είδους 'αντιπρόσωπος' είναι ο Cristian. Αλλά ό,τι και να πω, θα ανατραπεί, οπότε.. :ninja: Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 σορρυ αλλα μου ρχεται να τραγουδήσω : "Δεν ηταν νησί. Ηταν θεριό που κείτουνταν στη θα-λα-σσα!":lol::lol: http://www.youtube.com/watch?v=UtDHz5U24mw (όλοι μαζι!:lol::lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 σορρυ αλλα μου ρχεται να τραγουδήσω : "Δεν ηταν νησί. Ηταν θεριό που κείτουνταν στη θα-λα-σσα!":lol::lol: http://www.youtube.com/watch?v=UtDHz5U24mw (όλοι μαζι!:lol::lol:) :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έγραψες Άντε παιδιά, πιάστε όλοι απο μια πέτρα να το πάμε λίγο πιο πέρα... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Άλλο ένα υπέροχο επεισόδιο!!! Τί να πρωτοσχολιάσεις..:wacko: Σαν να αρχίζει από την αρχή... Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Μου κάνει εντύπωση ότι σας παραξένεψε η μετακίνηση του νησιού :) Ήταν το πλέον αναμενόμενο, όπως επίσης μαντεύω σημαντικές διασυνδέσεις της θέσης του νησιού με την Αφρική, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον - εκτός αν έχετε καμία καλύτερη ιδέα για το πώς ένα δικινητήριο αεροπλάνο που ταξίδευε στην Αφρική βρέθηκε ξαφνικά κοντά στα Φίτζι :) RESPECT!!!! εγραψες φιλε!!!!! :up::up::up::up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 μάλλον θα πρέπει να αναρωτιώμαστε και αν είναι ζωντανή ή όχι...δεδομένης της μεταφυσικής υπόστασης της καλύβας Genikws simbainoun metafisika pragmata kai ektos kalibas.Se prosfato epeisodio i clair eide ton nekro patera tis stin zougkla kai tis eipe na ton akolouthisei.Mono an mathoume ti sinebi kai i clair ''afhse'' ton gio tis tha eimaste sigouroi.Apo tin alli to xalaro ufaki pou exei stin kaliba & to gegonos oti fainetai sa na min trexei mia pou den exei ton aaron sinigoroun sto oti mallon eine nekrh kai kserei ti tha simbei. O giatros giati itan akoma zwntanos?...oti ginetai sto nisi den mporei na min exei ginei sto ploio an theorisoume san dedomeno oti ta gegononta sto nisi ekselisonte pio meta xronika.O giatros itan zwntanos otan tous eipan oti pethane....dld an kapoios pethanei sto nisi,sto ploio mporei nanai zwntanos?To apotelesma den mporei na ginei prin tin aitia pou to prokalese...alliws ypo8etika an o giatros aplws eixe pesei sti 8alassa k itan zwntanos 8a mporouse na milisei me ton eayto t sto ploio!!!! :wacko:...kai episis o neos mauros ti rolo baraei?...exei ksanaemfanistei se kapoio allo epeisodio h eine new entry? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 κ πως πεθανε; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts