Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9/8c που σημαίνει: 4 τα ξημερώματα ωρα ελλαδος.

Ωραία! Καλή φάση..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω θυμαμαι οτι το καινουριο επεισοδιο κατεβαινε πεμπτη απογευμα.

Μαλλον αλλαξε ωρα.Τζαμπα περιμεναμε το απογευμα.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

βασικα περυσι επαιζε την ιδια ωρα μια μερα νωριτερα! δηλαδη στην ελλαδα εβγαινε στα γνωστα "μαγαζια" πεμπτη ξημερωματα! τωρα θα βγαινει παρασκευη ξημερωματα!

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Ρε παιδιά, το να βγαίνουν τα καινούρια επεισόδια κλειδωμένα υποχρεώνοντάς μας να αγοράσουμε συγκεκριμένο player για να τα δούμε είναι καινούριο φρούτο;
[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι είναι παλιό σκουλίκι ;) *. Ψάξε αλλού.

* = fake, trojan, worm, virus.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ρε παιδιά, το να βγαίνουν τα καινούρια επεισόδια κλειδωμένα υποχρεώνοντάς μας να αγοράσουμε συγκεκριμένο player για να τα δούμε είναι καινούριο φρούτο;

Eτσι και εγκαταστήσεις το πρόγραμμα που σου λέει... την "πάτησες".... θα τιγκάρεις στο troyan... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΜΑΚΡΥΑ !!!!

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Όπως κάθε επεισόδιο που εισάγει καινούργιους χαρακτήρες & καινούργια πλοκή, έτσι και το 4x02 προκαλεί ταυτόχρονα πολλά ερωτήματα... :)

Kαλό, αλλά θέλουμε τις απαντήσεις!

Πολυ καλο!!!Πολυ καλο!!

Κατι αχνοφαινεται στο τερμα του τουνελ....

Πολικη αρκουδα της Dharma στη ερημο της Τυνησιας???????????????

πειραματα και εκει??και ποσο παλια ειναι??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Λογικά δεν είναι πολύ παλιά. Εάν είναι δεκαετίας '60-'70 που γινόταν τα πειράματα, νομίζω πως βγάζει νόημα!

Επίσης:

Ben: I have answers!

Locke: What is the monster?

:respect: :lol:

Πολυ καλο!!!Πολυ καλο!!

Κατι αχνοφαινεται στο τερμα του τουνελ....

Το ξηρό κλήμα της ερήμου, σε συνδυασμό με την άμμο που λειτουργεί "απορροφητικά" μπορεί να εμφανίσει τα οστά σε λιγότερο από ένα χρόνο. Άρα, μπορούμε να αποκλείσουμε τη θεωρία ότι είναι απολίθωμα. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από το κολλάρο που δεν έχει διαβρωθεί καθόλου.

(Είδες τι σου κάνουν τα αστυνομικά ντοκιμαντέρ; ;)).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ετσι...!

με τη μια στα βαρια!!:lol::lol:

Επισης ο Λοκ ειπε οτι τον οδηγει ο Γουολτ,μηπως τελικα ηταν αυτος μεσα στη καλυβα;

anarxaki διαβασμενη σε βλεπω!! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

anarxaki διαβασμενη σε βλεπω!! :p

3 χρόνια NOVA τι νομίζεις ότι βλέπω; Μπορώ να σας εξηγήσω και με κάθε λεπτομέρεια πώς έπεσε το αεροπλάνο :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα οταν είδα τον

ghost buster λέω έχει γούστο να έχουνε πάει στο νησί με τίποτα "ηλεκτρικές σκουπες" και να προσπαθούν να "ρουφίξουν" τους επιζώντες/φαντάσματα!

:lol::lol:

τέλος πάντων, έχει ζουμί η ιστορία σίγουρα και πολλά πράγματα για συζήτηση πχ

ο μαυρος που φαινόταν να οργάνωσε την αποστολή ήταν ο ίδιος που χε επισκευτεί το Χιουγκο, αυτό που ψάχνουν είναι "οι άλλοι" - άρα αν σκεφτούμε οτι "οι άλλοι" εξολόθρευσαν τους "νταρμίτες", αυτοί είναι μάλλον απο την πλευρά των "νταρμιτών"...παντως τουλάχιστον αυτοί που προσγειώθηκαν στο νησί δεν είναι "κακοί", απλώς έχουν μπλέξει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο στην υπόθεση...

α! και μια απορία γιατί δε θυμάμαι: ο Μπεν απότι θυμάμαι πήγε στο νησί όταν ήταν παιδί, από τότε έφυγε ποτέ απ το νησί ή δεν είχε πηγαιν'έλα (δε θυμαμαι ποιος ήταν που "στρατολόγησε" την Ιζαμπελ, δεν ήταν ο Μπεν νομίζω έτσι? )

Το αλλο..

το βαθυσκαφος που βρηκε το αεροπλανο στον βυθο,το λενε Κριστιαν..

και το αεροπλανο τι ρολο βαραει εκει κατω;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

και το αεροπλανο τι ρολο βαραει εκει κατω;;

Λογικά το

έχουν βάλει οι Νταρμίτες ώστε να σταματήσουν οι έρευνες το αεροπλάνο.

Έχω μια θεωρία:

Αν, όπως είπε ο Λοκ στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, υπάρχει ο λευκός και ο μαύρος παίχτης που ανταγωνίζονται - φέρνοντας ως παράδειγμα τα πούλια της ντάμας, και δεδομένου ότι έχει ήδη γίνει αναφορά για ύπαρξη λευκού 'καπνού' - λίγο πριν πεθάνει ο μίστερ εκο - τον οποίο έχει δει μόνο ο Λοκ, θα μπορούσαμε ίσως να υποθέσουμε ότι υπάρχουν ΔΥΟ καλύβες; διότι ο Χέρλυ υπέδειξε διαφορετική κατεύθυνση για την καλύβα, και πιθανώς στην καλύβα που είδε ο Χέρλυ να μην είναι ο Jacob..!

Θεωρία πάντα, έτσι; ;)

sakis for the masses, θου for the few

λευκος καπνος;;αυτο δεν το θυμαμαι!!

Επεισόδιο 3x05, στο 25:47 :)

sakis for the masses, θου for the few

Πολυ καλο το νεο επεισοδιο. Αρκετα ερωτηματα μας δημιουργησε παλι....αλλα γουσταρουμε!! Αντε μια βδομαδα υπομονη ακομα...

Λογικά το

έχουν βάλει οι Νταρμίτες ώστε να σταματήσουν οι έρευνες το αεροπλάνο.

Έχω μια θεωρία:

Αν, όπως είπε ο Λοκ στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, υπάρχει ο λευκός και ο μαύρος παίχτης που ανταγωνίζονται - φέρνοντας ως παράδειγμα τα πούλια της ντάμας, και δεδομένου ότι έχει ήδη γίνει αναφορά για ύπαρξη λευκού 'καπνού' - λίγο πριν πεθάνει ο μίστερ εκο - τον οποίο έχει δει μόνο ο Λοκ, θα μπορούσαμε ίσως να υποθέσουμε ότι υπάρχουν ΔΥΟ καλύβες; διότι ο Χέρλυ υπέδειξε διαφορετική κατεύθυνση για την καλύβα, και πιθανώς στην καλύβα που είδε ο Χέρλυ να μην είναι ο Jacob..!

Θεωρία πάντα, έτσι; ;)

Ούτε εγώ το θυμάμαι αυτο για

τον λευκό καπνό,σαν να έχω ξεχάσει πολλά.Απλά εκεί ως απάντηση γιατί ο Χέρλυ ενώ έδειξε αλλη κατεύθυνση μετα το ξανασκέφτηκε,θεωρώ οτι δεν ήταν σίγουρος,γιατί οταν είχε σταματήσει να θέλει να βλέπει την καλύβα αυτή εξαφανίστηκε.

Τουλάχιστον μπορεί και παλι να προκύπτουν συνεχώς νεα ερωτήματα αλλα μαθαίνουμε και διάφορα και γενικά πλεον έχουμε πολυ καλα και ΣΟΒΑΡΑ επεισόδια.:)

Δεν γινεται αυτο το πραγμα καθε βδομαδα!! θα αποτρελαθουμε στο τελος..

Οντως παντως τα 2 πρωτα επεισοδια της νεας σαιζον ειναι πολυ καλα και αρκετα συμπαγη με μη-περιττες/βαρετες σκηνες. Ομως μεχρι στιγμες, ειναι προβλεπομενα (οσον αφορα το ελικοπτερο και την νεα αυτη ομαδα "διασωσης"). Ειμαι χαρουμενος ομως γιατι μετα απο αυτο το επεισοδιο και συμφωνα με την τελευταια ατακα του Μπεν, το επομενο επεισοδιο θα ειναι πραγματικα ενδιαφερον και ισως παρουμε καποιες κρισιμες απαντησεις.

Οπως λεει και ο φιλος μου: "Ολο καινουρια ερωτηματα μας δημιουργουνται. Στο τελος θα τζαζεψουμε τελειως! Αν ξαναβγει τετοια σειρα, θα μου το πεις ΑΦΟΥ τελειωσει!"

Τo LOST θα μας βαλει να μαλωσουμε στο τελος!

Αντε μια βδομαδα ακομα..

Dream big and dare to fail..

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, πολύ καλό το επεισόδιο,η σκηνοθεσία φοβερή όπως πάντα!Το μόνο που με ξενέρωσε ήταν το

flashback του ghostbuster

.

Νομίζω ότι πρέπει να το ξαναδώ το επεισοδιάκι για να εμπεδώσω τα καινούργια δεδομένα!