Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι στα μισα του τριτου κυκλου και μου εχει δημιουργηθει η εξης απορια:

το νησι θεραπευει παραλυτους καρκινοπαθεις και λοιπους καταφρονεμενους. Το Μπεν γιατι δε τον εκανε καλα????

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και να ήταν μόνο αυτή η απορία στο Lost καλά θα ήταν!

Δεν υπάρχει "επίσημη" απάντηση, όπως και για τίποτε άλλο (σχεδόν) στο Lost :p

Ίσως να ισχύει κάτι αντίστροφο με αυτό που ισχύει για τις εγκύους,

όπως δηλαδή αν μια γυναίκα είχε μείνει έγκυος πριν έρθει στο νησί ήταν ΟΚ, αλλά αν έμενε έγκυος πάνω στο νησί πέθαινε

έτσι και στην περίπτωση που ρωτάς, ίσως μόνο όσοι

αρρώστησαν "εκτός" νησιού να μπορούσαν να γιατρευτούν και όχι αυτοί που αρρώστησαν πάνω στο νησί

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ειμαι στα μισα του τριτου κυκλου και μου εχει δημιουργηθει η εξης απορια:

το νησι θεραπευει παραλυτους καρκινοπαθεις και λοιπους καταφρονεμενους. Το Μπεν γιατι δε τον εκανε καλα????

Την απορια αυτη την εχει και η Τζουλιετ αλλα και ο ιδιος ο Μπεν.

Ισως επειδη ο Μπεν καταχραστηκε την εξουσια που του "εδωσε" το νησι(Jacob?)...

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Την απορια αυτη την εχει και η Τζουλιετ αλλα και ο ιδιος ο Μπεν.

Ισως επειδη ο Μπεν καταχραστηκε την εξουσια που του "εδωσε" το νησι(Jacob?)...

Παίδες κάνοντας μια αναδρομή στον 3ο κύκλο ώστε να τον έχω φρέσκο με το ξεκίνημα της σεζόν, παρατήρησα ότι στο επεισόδιο "I do" (είναι το 7ο αν δεν κάνω λάθος). Αναφέρεται ο Jacob και μάλίστα οτι ο Jack δεν είναι στη λίστα που τους είχε δώσει ο Jacob! :X

Μολις τελειωσα τον 1ο κυκλο!

Με βλεπω να κολλαω αγρια..

χεχεχε... τώρα ξεκινάει το καλό !!!!

Εγώ είδα ολοκληρορ το Λοστ το καλοκαίρι που πέρασε (μέσα σε μια βδομάδα -μονορούφι)

και εχοντας πάρει πια τις αποστάσεις νομίζω ότι ο πρώτος κύκλος ήταν εξαιρετικός, η κορύφωση ήταν τα 2 πρώτα επεισόδια της δευτερης σεζόν-δε νομιζω να χω πορωθεί με σκηνή πιο πολύ

απ ότι με εκεί που καταλαβαίνουμε ότι αυτό το πολιτισμένο και ευχάριστο σπίτι στο οποίο μένει ο Hume είναι μέσα στην καταπακτή!

αλλά μετά όχι. μετά εντάξει έχει ενδιαφέρον και σασπένς αλλά δεν εχει τίποτα που να το κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες αμερικανιές. και εννοώ αυτό το ανθρώπινο,φιλοσοφικο-ψιλοκουλτουρέ στοιχείο που περνούσε στην 1η σεζόν. Αυτό που πραγματικά με ξενέρωσε πιο πολύ απ όλα ήταν που άρχισαν

τα σουρτα φέρτα με χαρακτήρες: σκότωναν τους παλιούς, εμφάνιζαν καινούριους, μετά τους σκότωναν κι αυτούς κ πάει λέγοντας...κι ενώ υποτίθεται πως όλοι βρίσκονταν εκεί για ένα λόγο!

και το χειρότερο απόλα είναι ότι ξέρουμε γιατί γίνονταν αυτά στο σενάριο: όχι γιατι οι σεναριογράφοι είχαν κάποια έμπνευση ούτε γιατί το κάθε τι που γίνεται εξυπηρετεί κάποιον ανώτερο σκοπό που θα αποκαλυφθεί στο τέλος, αλλά γιατί οι ηθοποιοί

υπογράφουν συγκεκριμένα συμβόλαια με ημερομηνία λήξης(το βαζω σε σποιλερ γιατί συνδυάζεται με το παραπάνω που λέω για τους θανάτους-οχι γιατί είναι κρυφό αύτό με τα συμβόλαια :lol: )

Συν ότι οι πιο ενδιαφέρουσες φλας-μπακ ιστορίες (για μενα της Κειτ κ του Σώγιερ κ δευτερευόντως του Λοκ και του Χοντρού) κάποια στιγμή ολοκληρώνονται κ αυτές και ακολουθούν πολλες βαρετές....

εννοείται βέβαια οτι θα εξακολουθήσω να το βλέπω γιατί μια τέτοια σειρά όταν την έχεις φτάσει μέχρι τη μέση (στη μεση δν είναι; ) δεν τη σταματάς: θες να δεις τι ήθελε να πει ο ποιητής!!

[τώρα που το θυμήθηκα, τι μ@μ@κία αυτό με τον Jacob,

εκεί που νομίζαμε ότι ήταν εφεύρεση του Μπεν για να πουλάει μούρη (που όντως θα ήταν ενδιαφέρον αν συνέβαινε) τελικά ήταν πνευμα ή αλλη μεταφυσική μπαρούφα

]

Φαντάζομαι η ερώτηση στο τέλος είναι ρητορική, σωστά;;

Αφού έχεις δει όλα τα επεισόδια θα έχεις καταλάβει πως το Lost δε δίνει απαντήσεις, απλά πατάει στις παλιές και πάνω που νομίζεις πως τώρα θα μάθεις κάτι, σου φτιάχνει άλλες ερωτήσεις!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Κι ενώ έχουν μεταδοθεί 10 από τα 13 mobisodes, η Oceanic Airlines ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγιά της ξανάρχισαν από τις 31/12/2007.

Ερώτημα παραμένει πώς ο Jack πετούσε με το Golden Pass το 2007 στο τέλος της 3ης σεζόν, ενώ η Oceanic Airlines είχε κλείσει προσωρινά.

Εκτός εάν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά...

Το site της Οceanic συνδέεται με το find815 που έδωσε ο Sheik.

Erwtisi

o karxarias eixe stin oura tou to logo tis Dharma?

Ναι! εγω δεν το χα προσεξει οταν το χα δει αλλα το είδα μετα στα εξτρας του δβδ: πετάνε λέει που κ που οι δημιουργοι της σειρας μερικά τέτοια "καλούδια" (τα λενε easter eggs) για τους πολύ παρατηρητικούς και για τους πολύ φανς για να ψάχνονται αυτοί μετά...:lol:

το συγκεκριμενο το ειχαμε αναφερει εδω!το ειχε προσεξει ενας,με το που το ειδε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Κι ενώ έχουν μεταδοθεί 10 από τα 13 mobisodes, η Oceanic Airlines ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγιά της ξανάρχισαν από τις 31/12/2007.

Ερώτημα παραμένει πώς ο Jack πετούσε με το Golden Pass το 2007 στο τέλος της 3ης σεζόν, ενώ η Oceanic Airlines είχε κλείσει προσωρινά.

Εκτός εάν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά...

Το site της Οceanic συνδέεται με το find815 που έδωσε ο Sheik.

Στο νησι ειναι ακομα 2004.Προφανως,το flashforward του Τζακ στο τελος της 3ης σαιζον,διαδραματιζεται 3 χρονια μετα,δηλαδη στο 2007-2008 που εχουμε σημερα.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Erwtisi

o karxarias eixe stin oura tou to logo tis Dharma?

Νομίζω είχανε πει ότι ήταν μια πλάκα των τεχνικών που δεν την πήραν είδηση εγκαίρως και προβλήθηκε το επεισόδιο χωρίς ποτέ να είχαν σκοπό οι σεναριογράφοι να μας δείξουν κάτι τέτοιο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο νησι ειναι ακομα 2004.Προφανως,το flashforward του Τζακ στο τελος της 3ης σαιζον,διαδραματιζεται 3 χρονια μετα,δηλαδη στο 2007-2008 που εχουμε σημερα.

Tο flashforward διαδραματιζόταν αν δεν κάνω λάθος Απρίλιο του 2007, όταν υποτίθεται ήταν κλειστή η Oceanic.

Καλά, όχι ότι έχει τόσο σημασία, άλλωστε τα sites όπως αυτό της Oceanic χρησιμεύουν ουσιαστικά σαν διαφημιστικά της σειράς, και λιγότερο ως "συμπλήρωμα" της ιστορίας. Απλά μου έκανε εντύπωση, επειδή συνήθως τα προσέχουν κάτι τέτοια.

edit: Το έχουν περάσει και στο lostpedia.com:

(μπορεί να περιέχει spoilers για όσους δεν έχουν δει τον 3ο κύκλο)

Also according to the website, [Oceanic Airlines] ceased operations as a result of financial difficulties due to the crash of Flight 815, however this information isn't canon and in "Through the Looking Glass" we learn that the airline is still in function. Possibly to remedy this contradiction, on December 28th 2007 a press release appeared on ABC Medianet announcing the Oceanic's return to the airways.

Tο flashforward διαδραματιζόταν αν δεν κάνω λάθος Απρίλιο του 2007, όταν υποτίθεται ήταν κλειστή η Oceanic.

Καλά, όχι ότι έχει τόσο σημασία, άλλωστε τα sites όπως αυτό της Oceanic χρησιμεύουν ουσιαστικά σαν διαφημιστικά της σειράς, και λιγότερο ως "συμπλήρωμα" της ιστορίας. Απλά μου έκανε εντύπωση, επειδή συνήθως τα προσέχουν κάτι τέτοια.

edit: Το έχουν περάσει και στο lostpedia.com:

(μπορεί να περιέχει spoilers για όσους δεν έχουν δει τον 3ο κύκλο)

Δε νομίζω να αναφέρεται κάπου στο επεισόδιο η ημερομηνία (και είναι λογικό γιατί θα καταλαβαίναμε όλοι αμέσως οτι

πρόκειται για flashforward).

Εκτός αν λέγεται κάτι στο τέλος που δεν το θυμάμαι.

Με δεδομένο λοιπόν οτι έχουμε ακόμα 3 κύκλους για το τέλος, μιλάμε πια για το 2010. Αφού λοιπόν το

flashforward (λογικά) είναι κομμάτι από το τέλος της ιστορίας, εξελίσεται το 2010 (οπότε η Oceanic λειτουργεί κανονικά).

Απόσπασμα απο το "darkufo"

"Xbox 360 owners will -- later this month -- have access to ABC hits like Lost, Grey's Anatomy and Desperate Housewives in HD the day after they air."

νόμιμα downloads για τους κατόχους του x360 αφού φυσικά πρώτα πληρώσουν για να τα κατεβάσουν :lol:

Δε νομίζω να αναφέρεται κάπου στο επεισόδιο η ημερομηνία (και είναι λογικό γιατί θα καταλαβαίναμε όλοι αμέσως οτι

πρόκειται για flashforward).

Εκτός αν λέγεται κάτι στο τέλος που δεν το θυμάμαι.

Με δεδομένο λοιπόν οτι έχουμε ακόμα 3 κύκλους για το τέλος, μιλάμε πια για το 2010. Αφού λοιπόν το

flashforward (λογικά) είναι κομμάτι από το τέλος της ιστορίας, εξελίσεται το 2010 (οπότε η Oceanic λειτουργεί κανονικά).

Έχει ανακοινωθεί ότι

το flashforward διαδραματίζεται στο 2007

. Άλλωστε κάθε σεζόν Lost δεν σημαίνει αυτόματα 1 έτος πραγματικού χρόνου στην ιστορία. Τέλος πάντων, σιγά το θέμα, σε σχέση με την τεράστια μυθολογία του Lost, αυτή η "ανακρίβεια"(?) είναι ασήμαντη. :)

Για την ιστορια,η 1η σαιζον κρατησε 42 μερες στο νησι,η 2η κρατησε 23 και η 3.....δε θυμαμαι...

Αν το παρεις "λογικα" κρατησε μολις 16(εφοσον η 1η και η 2η κρατησαν 42 και 23,που ειναι 2 αριθμοι απο τους γνωστους 4 8 15 16 23 42)..

--Alvar Hanso--

Μπηκα χθες στον 3ο κυκλο.. Και τωρα πρεπει να προλαβω να τον δω πριν ξεκινησει η εξεταστικη.. και μετα αναγνωση τα μηνυματα εδω μεσα..

ΚΟΛΛΗΜΑ

Dream big and dare to fail..

Mόλις είδα το νέο S4 PROMO....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Βλέπω την 4η να πηγαίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από την 3η :D :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Mόλις είδα το νέο S4 PROMO....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

Βλέπω την 4η να πηγαίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από την 3η :D :D

Πωπω τρομερο φαινεται...

Ελπιζω μολις ξεκινησει να μας δειχνουν κανονικα 1 επεισοδιο την εβδομαδα και μην μας εχουν να περιμενουμε...