Bayern4 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 αναμενομενο το μπλοκ. τα χειροτερα ερχονται.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Αυτα που λεει στο cosmo.gr ειναι τελειως ακυρα και ανυποστατα.Δεν υπαρχει πουθενα τετοια ανακοινωση,για 3 μονο επεισοδια.Χωρια που απο οποια πλευρα και να το δεις,να παιξουν μονο 3,αντι για τα 8 που εχουν ετοιμα ειναι χαζο.Ποιος ο λογος? Αντιθετα εχουν πει οτι τα 8 που εχουν γυριστει θα παιχτουν κανονικα απο Φλεβαρη.Για τα υπολοιπα,θα δειξει.. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Αν θυμαστε περυσι παλι το cosmo.gr ειχε γραψει καποια ανυποστατα πραγματα περι Lost,και ειχε φαει κραξιμο..Μυαλο δεν βαλαν φαινεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Έχω στείλει ουκ ολίγες φορές email στο εν λόγω site πως δεν τσεκάρουν καλά τις πηγές τους όσον αφορά το Lost αλλά αυτοί συνεχίζουν το βιολί τους. Οπότε καταλαβαίνεται και εσείς οι ίδιοι πως δεν αξίζει καν να περιμένουμε σωστή είδηση όσον αφορά το Lost απο το site αυτό. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Μου είπε ένας φίλος που ήταν Νέα Υόρκη αυτές τις μέρες ότι συζητάνε πολύ έντονα να ξεκινήσει άμεσα το Lost τώρα.. Δεν έχω επίσημη πηγή, απλά λέω τι μου είπαν.. Μένει να το δούμε! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Μου είπε ένας φίλος που ήταν Νέα Υόρκη αυτές τις μέρες ότι συζητάνε πολύ έντονα να ξεκινήσει άμεσα το Lost τώρα.. Δεν έχω επίσημη πηγή, απλά λέω τι μου είπαν.. Μένει να το δούμε! Με ποιο σκεπτικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Προφανώς επειδή έχουν λίγα επεισόδια και για να μην τα βάλουν Γενάρη.. Αλλά επιφυλάσσομαι όπως είπα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Χωρίς καμμιά αμφιβολία... αποκλείεται να βγάλουν το LOST άμεσα. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Χωρίς καμμιά αμφιβολία... αποκλείεται να βγάλουν το LOST άμεσα. πάσο.. γιατί και γω που κοίταξα δεν είδα τπτ. μάλλον για τα Mobisodes έλεγε και δεν το κατάλαβε.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 To 3o mobisode παντως με Μπεν & Τζακ λεει πολυ! Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ίσως θα μπορούσαν ελλείψει ανταγωνισμού να τα σαρώσουν όλα...να γυρίσουν πίσω και οι άσωτοι τηλεθεατές.. αλλά κι εγώ δεν το νομίζω. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Μου είπε ένας φίλος που ήταν Νέα Υόρκη αυτές τις μέρες ότι συζητάνε πολύ έντονα να ξεκινήσει άμεσα το Lost τώρα.. Δεν έχω επίσημη πηγή, απλά λέω τι μου είπαν.. Μένει να το δούμε! Δεν ισχύει τπτ τέτοιο. Εκτός αν (όπως είπαν και τα παιδιά) είδε τα Mobisodes και μπερδεύτηκε. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Έχει βγει και το 4ο mobisode με Michael & Juliet... Κάπου διάβασα ότι το ABC κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει να παίζει τρέιλερ της 4ης σεζόν στους κινηματογράφους από τον Δεκέμβρη και μετά. Λογικά αν βρεθεί λύση και η απεργία λήξει έως το τέλος του 2007 (κάτι ακούγεται ότι πλησιάζουν σε συμφωνία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...), ίσως να δούμε και τα 16 επεισόδια φέτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ε ναι ρε παιδιά,καμία απεργία δεν κρατάει επ' άπειρον...Ηρεμήστε! Ωραία τα mobisodes...αλλά ως πότε θα μας ταϊζουν με κόκαλα;;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ε ναι ρε παιδιά,καμία απεργία δεν κρατάει επ' άπειρον...Ηρεμήστε! Μα ήδη κάποιες σειρές τελείωσαν ουσιαστικά για φέτος, ή αναβλήθηκαν για του χρόνου. Δεν το λέω καταστροφολογικά. Το Lost είναι από τις "τυχερές" σειρές, αφού ξεκινάει με "στοκ" 8 επεισοδίων, και αν η απεργία λήξει νωρίς, υπάρχει πιθανότατα να δούμε συνέχεια φέτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 τελευτεα season θα ειναι αυτη που περιμενουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 τελευτεα season θα ειναι αυτη που περιμενουμε? Αυτή είναι η 4η. Συνολικά θα έχει 6 σεζόν, ή αλλιώς ακόμα 48 επεισόδια! Έχουμε ακόμα... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 We wish you a Merry Christmas!!! Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Season 4 Trailer :) Σύντομο, αλλά κάτι είναι κι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 πω πω....ανυπομονω!!!!! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 To Lost κανει πρεμιερα τελικα στις 31 Γεναρη συμφωνα με το δελτιο τυπου του ABC! Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 To Lost κανει πρεμιερα τελικα στις 31 Γεναρη συμφωνα με το δελτιο τυπου του ABC! Αλλάζει μέρα δηλαδή :confused:? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Μηπως μονο για την πρεμιερα..; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 Όχι, όλα (δηλ και τα 8 επεισόδια...) θα μεταδίδονται Πέμπτες φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts