Dead Angel Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 λοιπόν...τελείωσα χτες τη 2η σεζόν της σειράς (νεοφώτιστη γαρ) κ θέλω να κάνω κι εγώ τα σχολιάκια μου:D καταρχάς πάντα μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες και γι αυτό αναγνωρίζω πως από μια άποψη το lost δεν είναι πολλά περισσότερα από μια κλασική "αμερικανιά" (που περιλαμβάνει όλα τα συστατικά της γνωστής συνταγής) βασισμένη μάλιστα στη χιλιοειπωμένη και χιλιοειδωμένη ιστορία του Ροβινσώνα Κρούσου (ή ακόμα περισσότερο στην-εξαιρετική-ιστορία του "Lord of the flies") με επιπλέον "καρικεύματα" το στοιχείο του μεταφυσικού, τις παράλληλες/εφαπτόμενες ιστορίες και (από τη 2η σεζόν) τις θεωρίες συνωμοσίας. Βάλε και λίγη αμπελοφιλοσοφία και κάποιους εξαιρετικά γοητευτικούς πρωταγωνιστές (πολλοί από αυτούς πρωην μοντέλα απ ότι είδα) και το τοπίο της γαλάζιας λίμνης και έχεις αυτό που λένε "hit". :lol: aυτα παντως που αναφερεις τοσο μα τοσο απλα ειναι τοσο δυσκολο να το πετυχεις σε μια σειρα! Φαντασου οτι αν αυτο το κανανε ολοι θα ειχαν ολοι επιτυχια...εχουν ομως? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Για όσους έχουν περάσει το 1ο επ. της 2ης season, θα καταλάβουν τον προβληματισμό μου. Είναι ανθρωπίνως δυνατό, 1 άτομο να κοιμάται για μαξ 107 λεπτά, να πετιέται από το κρεβάτι για να πατήσει μερικά πλήκτρα στο pc, μετά να ξαναπέφτει για ύπνο και να επαλαναμβάνεται συνέχεια αυτό το σκηνικό για πολλούς μήνες? Θεωρώ ότι θα είχε καταρεύσει.Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται να ξεκουραστεί για αρκετές συνεχόμενες ώρες για να μπορεί να συνεχίζει. Εκτός αν παίζει κάτι με τις ενέσεις που βαρούσε, αλλά ακόμη δεν έχω δει κάτι σχετικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Για όσους έχουν περάσει το 1ο επ. της 2ης season, θα καταλάβουν τον προβληματισμό μου. Είναι ανθρωπίνως δυνατό, 1 άτομο να κοιμάται για μαξ 107 λεπτά, να πετιέται από το κρεβάτι για να πατήσει μερικά πλήκτρα στο pc, μετά να ξαναπέφτει για ύπνο και να επαλαναμβάνεται συνέχεια αυτό το σκηνικό για πολλούς μήνες? Θεωρώ ότι θα είχε καταρεύσει.Ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται να ξεκουραστεί για αρκετές συνεχόμενες ώρες για να μπορεί να συνεχίζει. Εκτός αν παίζει κάτι με τις ενέσεις που βαρούσε, αλλά ακόμη δεν έχω δει κάτι σχετικό. Στο τέλος της 2ης σεζόν δίνονται κάποια στοιχεία παραπάνω για αυτή τη διαδικασία που έκανε ο Desmond (θεωρώ ότι οι περισσότεροι έχουν δει τουλάχιστον μέχρι την αρχή της 2ης σεζόν, οπότε ας λέμε και ονόματα). Πχ. σχετικά με το γεγονός ότι (spoiler αν είσαι ακόμα πριν το s02e03) για κάποιο χρονικό διάστημα δεν ήταν μόνος του, αλλά με κάποιον άλλο, οπότε μπορούσαν να πατούν το κουμπί με βάρδιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 μολισ ειδα το φιναλε της 3ης... αργησα λιγο ειναι αληθεια αλλα ειμαι ο μονος που δε καταλαβε το τελος? παντως καμια σχεση αυτο το φιναλε με τα προηγουμενα... τι κριμα. Και καλα το φλεβαρη θα δουμε ποιανων ειναι το καραβι... Αλλα με την Κειτ και τον Τζακ τι σκατα παιζεται τωρα? δε καταλαβα....οποιος ξερει περισσοτερα ας βοηθησει Τι δε καταλαβες βρε? Καταρχην να πω,πως ηταν ο καλυτερο season finale σειρας που εχω δει(σε αυτο συμφωνουν και τα περισσοτερα sites που το εκαναν review). Οσο για τον Τζακ και την Κεητ. Αυτο που βλεπαμε και καλα σαν φλασμπακ του Τζακ,απο την αρχη του φιναλε,δεν ηταν φλασμπακ αλλα flashforward.Τοση ωρα βλεπαμε τον Τζακ στο μελλον,εκτος νησιου,να ειναι ρακος,συντετριμμενος και οπως ειδες ετοιμος να αυτοκτονησει.Αυτο γιατι φευγοντας απο το νησι,δεν ειχε κανεναν στη ζωη,δεν ειχε κατι στο οποιο αξιζε να επιστρεψει.Επισης,λεγοντας στην Κεητ στο τελος "πρεπει να γυρισουμε πισω,ηταν λαθος μας κλπ" και σε συνδυασμο με την εντελως χαλια κατασταση του,προφανως απο το νησι ΔΕΝ φυγαν ολοι,παρα μονο αυτος,η Κεητ και μερικοι αλλοι(αγνωστο ακομα ποιοι).Ετσι ο Τζακ εχει και τυψεις για το οτι προδωσαν τους αλλους ]και τους αφησαν πισω στο νησι... @just_a_comment,η ενασχοληση με του Αλλους στην 3η σαιζον οπως καλα φανταζεσε,μονο καλο εκανε στη σειρα πιστευω.Για μενα η 3η σαιζον ειναι η καλυτερη της σειρας μεχρι στιγμης(εχοντας βεβαια και τις ασχημες στιγμες της) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Αυτο που βλεπαμε και καλα σαν φλασμπακ του Τζακ,απο την αρχη του φιναλε,δεν ηταν φλασμπακ αλλα flashforward.Τοση ωρα βλεπαμε τον Τζακ στο μελλον,εκτος νησιου,να ειναι ρακος,συντετριμμενος και οπως ειδες ετοιμος να αυτοκτονησει.Αυτο γιατι φευγοντας απο το νησι,δεν ειχε κανεναν στη ζωη,δεν ειχε κατι στο οποιο αξιζε να επιστρεψει.Επισης,λεγοντας στην Κεητ στο τελος "πρεπει να γυρισουμε πισω,ηταν λαθος μας κλπ" και σε συνδυασμο με την εντελως χαλια κατασταση του,προφανως απο το νησι ΔΕΝ φυγαν ολοι,παρα μονο αυτος,η Κεητ και μερικοι αλλοι(αγνωστο ακομα ποιοι).Ετσι ο Τζακ εχει και τυψεις για το οτι προδωσαν τους αλλους ]και τους αφησαν πισω στο νησι... Πάνω σε αυτά που λες, να κρατήσω μόνο μια επιφύλαξη σχετικά με το κατά πόσον είναι σίγουρο ότι κάποιοι έχουν μείνει πίνω στο νησί. Είναι μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα, αλλά (νομίζω πως) δεν έχει γίνει ακόμα οριστικά σαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Πάνω σε αυτά που λες, να κρατήσω μόνο μια επιφύλαξη σχετικά με το κατά πόσον είναι σίγουρο ότι κάποιοι έχουν μείνει πίνω στο νησί. Είναι μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα, αλλά (νομίζω πως) δεν έχει γίνει ακόμα οριστικά σαφές. Καλα αυτο εννοειται.Αλλα γνωριζοντας τον χαρακτηρα του Τζακ(τους φροντιζω ολους,fixing things κλπ),ειναι πολυ δυσκολο να εχει φτασει σε αυτην την ψυχολογικη κατασταση επειδη απλα δεν εχει κανεναν στον εξω κοσμο.Τι παει να πει δηλαδη,σοι δεν εχει?Μητερα δεν εχει?Φιλους δεν εχει?Τοσο δυσκολο ειναι να ξαναφτιαξει τη ζωη του....?3-4 μηνες περασανε μονο....Αρα δε νομιζω. Πρεπει να παιχτηκε καποιος συμβιβασμος με αυτους που ερχονται στο "not penny's boat" και να εφυγαν μοναχα μερικοι απο το νησι Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Καλα αυτο εννοειται.Αλλα γνωριζοντας τον χαρακτηρα του Τζακ(τους φροντιζω ολους,fixing things κλπ),ειναι πολυ δυσκολο να εχει φτασει σε αυτην την ψυχολογικη κατασταση επειδη απλα δεν εχει κανεναν στον εξω κοσμο.Τι παει να πει δηλαδη,σοι δεν εχει?Μητερα δεν εχει?Φιλους δεν εχει?Τοσο δυσκολο ειναι να ξαναφτιαξει τη ζωη του....?3-4 μηνες περασανε μονο....Αρα δε νομιζω. Πρεπει να παιχτηκε καποιος συμβιβασμος με αυτους που ερχονται στο "not penny's boat" και να εφυγαν μοναχα μερικοι απο το νησι Ναι, δεν το αμφισβητώ αυτό. Απλά με το Lost πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις! :) Αλλά δεν έχουν περάσει 3-4 μήνες. Τα γεγονότα στο νησί είναι τέλη 2004, ενώ το ff (σύμφωνα με την εφημερίδα που διάβαζε ο Jack) είναι άνοιξη 2007... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Καλα αυτο εννοειται.Αλλα γνωριζοντας τον χαρακτηρα του Τζακ(τους φροντιζω ολους,fixing things κλπ),ειναι πολυ δυσκολο να εχει φτασει σε αυτην την ψυχολογικη κατασταση επειδη απλα δεν εχει κανεναν στον εξω κοσμο.Τι παει να πει δηλαδη,σοι δεν εχει?Μητερα δεν εχει?Φιλους δεν εχει?Τοσο δυσκολο ειναι να ξαναφτιαξει τη ζωη του....?3-4 μηνες περασανε μονο....Αρα δε νομιζω. Πρεπει να παιχτηκε καποιος συμβιβασμος με αυτους που ερχονται στο "not penny's boat" και να εφυγαν μοναχα μερικοι απο το νησι πραγματικα αυτο ουτε που το σκεφτηκα καν. Εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν αρκετα φρικτο γιατι περιμενα μια συγκονιστικη ανατροπη οπως περυσι με τον ουρανο που εγινε μωβ (και ακομα δε ξερουμε γιατι), παντως ειχε μια τροπη που περιμενες κατι να συμβει. Τωρα τι...Πραγματικα πιστευεις οτι ο Τζακ θα φυγει? γιατι εγω πιστευω πως οχι. Αφενος 1)Ζει ακομα ο Μπεν 2)Το πλοιο ειναι not pennys boat , που σημαινει οτι κατι θα γινει ετσι ωστε να μπλεχτουν ακομα περισσοτερο τα πραγματα 3)Ειναι εκει ο ΤρελοΛοκ 4)Ο Τζακ ειναι ο πρωταγωνιστης. Δε φευγει. Με αλλα 3 χρονια επεισοδια, ποιος ο λογος να φυγει και καλα? Οπως και να χει ... δε ξερω δε μου αρεσε δε με ικανοποιησε ηταν ενα ψευτικο τελος εφοσον σιγουρα αλλα απο αυτα που μας εδειξαν θα γινουν... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 πραγματικα αυτο ουτε που το σκεφτηκα καν. Εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν αρκετα φρικτο γιατι περιμενα μια συγκονιστικη ανατροπη οπως περυσι με τον ουρανο που εγινε μωβ (και ακομα δε ξερουμε γιατι), παντως ειχε μια τροπη που περιμενες κατι να συμβει. Τωρα τι...Πραγματικα πιστευεις οτι ο Τζακ θα φυγει? γιατι εγω πιστευω πως οχι. Αφενος 1)Ζει ακομα ο Μπεν 2)Το πλοιο ειναι not pennys boat , που σημαινει οτι κατι θα γινει ετσι ωστε να μπλεχτουν ακομα περισσοτερο τα πραγματα 3)Ειναι εκει ο ΤρελοΛοκ 4)Ο Τζακ ειναι ο πρωταγωνιστης. Δε φευγει. Με αλλα 3 χρονια επεισοδια, ποιος ο λογος να φυγει και καλα? Οπως και να χει ... δε ξερω δε μου αρεσε δε με ικανοποιησε ηταν ενα ψευτικο τελος εφοσον σιγουρα αλλα απο αυτα που μας εδειξαν θα γινουν... Ο ουρανός έγινε μωβ, αν θυμάμαι καλά, γιατί δεν πάτησαν το κουμί και απελευθερώθηκε μια τεράστια ποσότητα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας . Όσο για το ότι θα φύγει ο Jack, δεν νομίζω πως οι δημιουργοί το εννοούσαν ως "άμεσα". Άλλωστε το Lost είναι η κατ εξοχήν σειρά "μην παίρνεις αυτό που ακούς literally". Νομίζω πως μίλαγαν για "όταν" φύγουν από το νησί. Κανείς δε μας είπε (αν θυμάμαι καλά) πως όντως πήραν αυτό το πλοίο και έφυγαν ή πως έφυγαν εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο.Ο Jack στο μέλλον απλά έχει μετανοιώσει που έφυγαν (άγνωστο το γιατί ή πως). Η 4η σεζόν έχει πολλά να πει. Μην ξεχνάς πως ο Tσάρλι λίγο πριν πεθάνει μίλησε με την Πενέλοπι, άρα σίγουρα θα παίξει κάποιο ρόλο στην 4η σεζόν. Ψεύτικο δεν ήταν. Απλά υπερβολικό. Και εντάξει, δείχνει πως μετά από τρία χρόνια η σειρά αρχίζει να παίρνει μια ακόμα πιο πολύπλοκη τροπή και πως η 4η σεζόν θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά από τις άλλες τρεις (λες και δεν είχαμε ήδη αρκετά). Δεν ήταν το χειρότερο season finale που έχω δει, απλά σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερο. Tώρα ότι δεν σε ικανοποίησε, νομίζω πως αυτό το πρόβλημα πάντα το έχει και θα το έχει το Lost. Έχει ανοίξει τόσο πολύ το όλο storyline, που πλέον οτιδήποτε και να λεχθεί θα είναι απογοητευτικό για κάποιους και εκπληκτικό για άλλους. Αναρωτιέμαι ποιες θα είναι οι αντιδράσεις στο series finale. Εμένα οι απορίες μου παραμένουν ίδιες: Τελικά αυτός ο καπνός τι σκατά είναι και ποιός τον δημιούργησε; Γιατί κάνανε τελικά ζευγάρι τον Sawyer με την Kate;; PS: @ mplip: Out amongst the walking wounded? ;) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Σύμφωνα με τα γεγονότα του τρίτου κύκλου καθώς και τα orientation videos που κυκλοφόρησαν, θα μπορούσε να διατυπωθεί η εξής θεωρία: Η DHARMA, στην προσπάθειά της να αλλοιώσει τις τιμές των συντελεστών 4,8,15,16,23,42 με σκοπό να σώσει την ανθρωπότητα, χρησιμοποίησε κάτι από το νησί (κάποιο ορυκτό ίσως; ) με το οποίο κατασκεύασε 'κάτι' που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Αυτό το 'κάτι', πιθανώς πολύ ισχυρό και ανεξέλεγκτο, προκαλούσε 'εναλλακτικές πραγματικότητες' και έπρεπε να εκφορτίζεται ανά χρονικά διαστήματα 108 λεπτών (το οποίο όπως ξέρετε είναι το άθροισμα των συντελεστών, άγνωστο γιατί). Για αυτό και το αεροπλάνο βρέθηκε με όλους τους επιβάτες νεκρούς (η εκφόρτιση του μαγνήτη λόγω της καθυστέρησης του Ντέσμοντ προκάλεσε διακλάδωση της πραγματικότητας, με τους επιβάτες τόσο να σκοτώνονται κατά τη συντριβή, όσο και να γλυτώνουν), για αυτό και το κουνέλι εμφανίστηκε ξανά κατά τη διάρκεια του orientation video - και μάλιστα, με τον επιστήμονα να ουρλιάζει να μην βρεθούν κοντά τα δύο κουνέλια, τι θα μπορούσε να συμβεί τότε; ). Η θεωρία των εναλλακτικών πραγματικοτήτων ενισχύεται από το γεγονός ότι ο Ντεσμοντ, από τη στιγμή που κατέστρεψε τον 'μαγνήτη' (και βρέθηκε πολύ κοντά σε αυτόν) ουσιαστικά έχει τη δυνατότητα να βλέπει εναλλακτικές εκδοχές του μέλλοντος, και να τις αλλάζει προς όφελός του. Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 πραγματικα αυτο ουτε που το σκεφτηκα καν. Εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν αρκετα φρικτο γιατι περιμενα μια συγκονιστικη ανατροπη οπως περυσι με τον ουρανο που εγινε μωβ (και ακομα δε ξερουμε γιατι), παντως ειχε μια τροπη που περιμενες κατι να συμβει. Τωρα τι...Πραγματικα πιστευεις οτι ο Τζακ θα φυγει? γιατι εγω πιστευω πως οχι. Αφενος 1)Ζει ακομα ο Μπεν 2)Το πλοιο ειναι not pennys boat , που σημαινει οτι κατι θα γινει ετσι ωστε να μπλεχτουν ακομα περισσοτερο τα πραγματα 3)Ειναι εκει ο ΤρελοΛοκ 4)Ο Τζακ ειναι ο πρωταγωνιστης. Δε φευγει. Με αλλα 3 χρονια επεισοδια, ποιος ο λογος να φυγει και καλα? Οπως και να χει ... δε ξερω δε μου αρεσε δε με ικανοποιησε ηταν ενα ψευτικο τελος εφοσον σιγουρα αλλα απο αυτα που μας εδειξαν θα γινουν... Δεν ξερω γιατι θεωρεις τον ουρανο που εγινε μωβ,συγκλονιστικη ανατροπη και το οτι Τζακ και η Κεητ εφυγαν απο το νησι,οχι. Το ολο θεμα με τον ουρανο εχει εξηγηθει.Ο Ντεσμοντ γυρισε το κλειδι και πυροδοτησε εναν ηλεκτρομαγνητικο παλμο λογω του πανισχυρο ηλεκτρομαγνητικου πεδιου,με τα αποτελεσματα που ειδαμε. Το οτι ο Τζακ και η Κεητ θα φυγουν,ναι ειναι αληθεια.Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι αλλα ειδαμε και αλλα θα γινουν?Καταρχην,στην 4η σαιζον οι παραγωγοι δηλωσαν οτι θα εχουμε σχεδον μισα φλασμπακς και μισα flashforwards και πως υπαρχει ενα ολοκληρο κεφαλαιο της ιστοριας του Lost που διαδραματιζεται εκτος νησιου. Προς αποφυγη παρεξηγησεων,ΔΕΝ σημαινει οτι στη 4η σαιζον Τζακ και Κεητ θα ειναι εκτος.Αυτο εγινε στο μακρυνο οπως φαινεται μελλον. Εμεις θα βλεπουμε κανονικοτατα τα γεγονοτα στο νησι αλλα πολλες φορες αντι για φλασμπακ θα βλεπουμε το μελλον.Η κυρια αφηγηση,παραμενει εντος του νησιου. Προσωπικα,την βρισκω τρομερα ενδιαφερουσα εξελιξη,ανοιγει νεους δρομους και εχει πολυ ισχυρη δυναμικη.Των περισσοτερων χαρακτηρων η ιστορια εχει ειπωθει.Περισσοτερα φλασμπακς μονο κουραστικα θα γινονταν.Σκεψουν ποσο μα ποσο ενδιαφερουσες θα ειναι οι εξελιξεις εκτος νησιου.Για πρωτη φορα,θα ακους τον χαρακτηριστικο ηχο του "φλασμπακ" και θα λες "ωραια,αντε να δουμε τι θα γινει..." . Προσωπικα,πιστευω οπως ειπα πιο πανω,πως θα ερθει αυτο το πλοιο,θα γινει ενας ψιλοχαμος....θα περασουν καποια επεισοδια και θα γινει μια διαπραγματευση μεταξυ Τζακ,Κεητ και μερικων αλλων ισως με τους νεοαφιχθεντες και θα τους αφησουν να φυγουν.Ο Τζακ,μη εχοντας οσους αγαπουσε εκτος νησιου,εχοντας δεθει με τους επιζωντες και εχοντας προδωσει μερικους(διοτι πιστευω πως πολλοι εμειναν πισω στο νησι) εφτασε σε αυτη τη κατασταση και θελει να γυρισει πισω. Επισης ^mplip σου προτεινω να δεις (αν δεν το εχεις ηδη δει) το special επεισοδιο The Answers.Θα καταλαβεις ποιο ειναι το σκεπτικο των παραγωγων για τη σειρα.Πολλες φορες επαιξαν με τις λεξεις παρελθον-παρον-μελλον. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Α ναι. Και εφοσον ειναι forward, τι σκατα λεει ο Τζακ στη φαρμακοποιο οταν παει για ντραγκες οτι να οριστε η συνταγη, παρε τον πατερα μου να τον ρωτησεις ? Αφου ο πατερας του ειναι ηδη νεκρος. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Ήταν λίγο λιώμα και μπορεί να το είπε και ειρωνικά, μιας και ο πατέρας του ήταν και αυτός μέγας πότης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 και επισης ποσο ασχημος ηταν ο π****** με τα γενια; σα ραββινος ηταν. Πω Πω ... Που ειναι το ξυρισμενο κεφαλι αηδια, με ξενερωσε :P Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Εμενα μου θυμησε τον Leonidas παντως :D:D:D Οσο για αυτο με τον πατερα του,ηταν ενα απο τα τρικς για να μην παρουμε χαμπαρι οτι βλεπουμε flashforward απο την αρχη. Και στις 2 περιπτωσεις που ανεφερε τον πατερα του ηταν μεσα στη μαστουρα.Χωρια που στο φαρμακειο λεει η γκομενα "να του τηλεφωνησω" και αυτος λεει "οχι,λειπει" αλλα οταν εκεινη επιμενει,ο Τζακ τα παιρνει στην κρανα και φευγει.... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 xexnate kai to alo?? sth proth sezon o pateras tou pou tan teza:lol:den htan sth kasketa sto nisi.episis 2 ep meta o jack eide ton patera tou na trexei mesa sto dasos.ara mhpos o pateras tou htan nekros kai to nisi ton.... Zontanepse??:cry: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Oχι,απλα οπως εχουμε δει το νησι(μεσω του καπνου) μπορει να σου δημιουργησει παραισθησεις κλπ σχετικες με τις αναμνησεις σου,τους φοβους σου κλπ. Ο πατερας του Τζακ,το αλογο της Κεητ,ο αδερφος του Εκο,η μητερα του Μπεν και ολες οι αλλες περιεργες εμφανισεις,ειναι αποτελεσμα του καπνου(δες και το the answers,το λενε και οι παραγωγοι). Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Oχι,απλα οπως εχουμε δει το νησι(μεσω του καπνου) μπορει να σου δημιουργησει παραισθησεις κλπ σχετικες με τις αναμνησεις σου,τους φοβους σου κλπ. Ο πατερας του Τζακ,το αλογο της Κεητ,ο αδερφος του Εκο,η μητερα του Μπεν και ολες οι αλλες περιεργες εμφανισεις,ειναι αποτελεσμα του καπνου(δες και το the answers,το λενε και οι παραγωγοι). telika ti einai o kapnos? O TaZ pou kapnizei xorto ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Μπορει.... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 telika ti einai o kapnos? O TaZ pou kapnizei xorto ? Καλα φιλε εγραψες!!!!! Η καλυτερη ατακα που εχω διαβασει μεσα στο θεμα του Λοστ...:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 ετσι για γουστα το 1000οστο ποστ στο Lost!! Ελα και αργει ο Φλεβαρης!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Nα έρθουν και τα EMMYs να δούμε τι θα κάνουμε και εκεί. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 καλά μια και αναφέρετε τα εμμυ, μου φαίνεται οτι δν είδα καμία υποψηφιότητα του λοστ για φέτος? λάθος κάνω? edit: μάλλον είχα δει τη λίστα με τις πιο σημαντικές υποψηφιότητες, τώρα είδα κ τις υποψηφιότητες του Λοστ (αυτό το Through The Looking Glass πρέπει να ναι φοβερό επεισ. ε? το 3x16 είναι?), καλά ο "Λοκ" γιατί είναι για supporting και οχι για leading actor? (εκτος αν στην 3η σεζον που δν την έχω δει ο ρολος του περιορίζεται?) πάντως (αν κ προσωπικά μου είναι αδιάφορο) αν δείτε εδώ δν είναι κ πολύ αισιόδοξα τα πράματα... /edit επίσης έχω να πω οτι μια κ τις είδα τις 2 πρώτες σεζον στα ντιβιντι του βιντεο κλαμπ κ μετα 3η σεζον γιοκ, στήριζα τις ελπίδες μου στα επεισόδια που προβάλλει η ΝΕΤ υποτίθεται καθημερινα (αφού έτσι κι αλλιώς τα είχα δει σκοτωτή κ δν τα είχα εμπεδώσει) αλλά είναι φοβερό: κάτι οι φωτιές (ενταξει εκει δικαιολογείται το κανάλι) κάτι τα αθλητικά εχει 2 βδομάδες να δείξει επεισόδιο! έλεος δηλαδή! ας του άλλαζαν την ώρα! και να θέλει ν αγιάσει ο άνθρωπος (εννοώ να αποφύγει την πειρατεία) δεν τον αφήνουν τα κανάλια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 καλά μια και αναφέρετε τα εμμυ, μου φαίνεται οτι δν είδα καμία υποψηφιότητα του λοστ για φέτος? λάθος κάνω? επίσης έχω να πω οτι μια κ τις είδα τις 2 πρώτες σεζον στα ντιβιντι του βιντεο κλαμπ κ μετα 3η σεζον γιοκ, στήριζα τις ελπίδες μου στα επεισόδια που προβάλλει η ΝΕΤ υποτίθεται καθημερινα (αφού έτσι κι αλλιώς τα είχα δει σκοτωτή κ δν τα είχα εμπεδώσει) αλλά είναι φοβερό: κάτι οι φωτιές (ενταξει εκει δικαιολογείται το κανάλι) κάτι τα αθλητικά εχει 2 βδομάδες να δείξει επεισόδιο! έλεος δηλαδή! ας του άλλαζαν την ώρα! και να θέλει ν αγιάσει ο άνθρωπος (εννοώ να αποφύγει την πειρατεία) δεν τον αφήνουν τα κανάλια!! Μα και η ΝΕΤ μέχρι season 2 δείχνει (όταν δείχνει). Μάλλον θα πρέπει να αρχίζεις να κατεβάζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Φετος το Lost αξιζε πολλα παραπανω απο περσυ στα ΕΜΜΥ. Η Τζουλιετ στο 3χ16,ο Μπεν σε ολη τη σαιζον,το Man From Talahassee σαν επεισοδιο(με τους τρομερους διαλογους μεταξυ Μπεν-Λοκ),το φιναλε και αλλα πολλα,αξιζαν τουλαχιστον υποψηφιοτητες. Ελπιζω σε βραβευση του Μπεν,διοτι το αξιζει ο τυπος... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts