Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα έχω να πω:

Τι παλαβό φινάλε ήταν αυτό;

Γιατί σε αυτό το νησί ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι όπως φαίνεται;

Έχουμε κανένα αξιόπιστο spoiler για το τι θα γίνει στην 4η σεζόν (πέραν αυτών του spoilerfix.com);

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι, πολλά spoiler δεν έχουμε, καθώς η 4η σεζόν αργεί ακόμα...

Καλύτερα εδώ που τα λέμε... Δεν θέλω να ξέρω πολλά... :X :ninja:

Ε....κάτι έχουμε και εμείς :D ;) αλλά αν δεν θέλετε να ξέρετε :p

Namaste!

Nice blog, GreekCharmed ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ειδα το orientation video,το καινουριο εργαστηριο εχει σχεση με κλωνοποιηση η μου φανηκε? και επισης τι ηταν αυτο που εμφανιστηκε στο βιντεο?(κατι σαν καμμενο κτιριο)

λοιπόν λοιπόν... μόλις πριν απο λίγο κράτησα την ανάσα μου και έκανα και γω τη...βουτιά στο λοστ! σιγα σιγα βέβαια, μην πάθω και οβερντοουζ (και είμαι και αργή δεν τα πιανω αμέσως...θέλω το χρόνο μου:O) είδα τα τρία πρώτα επεισόδια (τους 2 πιλότους κ το "τάμπουλα ράζα")....αν και για σας θα μαι εκτός κλίματος να σας λέω για την πρώτη σεζον, αφου ετοιμάζεστε για την 4η, θέλω όμως να μοιραστώ τις πρώτες μου εντυπώσεις: απο άποψη τεχνικής εξαιρετικό (σκηνοθεσία-φωτογραφία-παραγωγή), το σενάριο φαίνεται να χει άπειρα πράγματα από πίσω και αναρωτιέσαι πώς θα τα καταφέρουν με τόσες πολλές παράλληλες ιστορίες (το ξέρω οτι μετά θ αρχίσουν ν ανακαλύπτουν οτι όλοι έχουν κάτι κοινό-αλήθεια πότε περίπου θα αρχίσει αυτό? ) το τέλος του 3ου επεισοδίου μου άρεσε πιο πολύ απ όλα και επειδή γενικώς είμαι πολύ εύπιστη με τους ανθρώπους: εμένα μου φαίνονται όλοι οι χαρακτήρες καλοί κατα βάθος...εντάξει ο Λοκ είναι ο πιο μυστήριος αλλά όλοι οι άλλοι, όποιο κι αν είναι το παρελθόν τους, φαίνεται να χουν τις καλές τους πλευρές!:rolleyes:

Edit τα 2 επόμενα ήταν ακόμα καλύτερα, εξαιρετικά θα έλεγα εννοείται αγαπημένος ο Τζακ και φυσικά είναι αναμενόμενο το ειδύλιο Τζακ-Κειτ αλλα κ ο κιθαρίστας με την ξανθούλα την έγκυο..ή μήπως κάνω λάθος; ;)

λοιπόν λοιπόν... μόλις πριν απο λίγο κράτησα την ανάσα μου και έκανα και γω τη...βουτιά στο λοστ! σιγα σιγα βέβαια, μην πάθω και οβερντοουζ (και είμαι και αργή δεν τα πιανω αμέσως...θέλω το χρόνο μου:O) είδα τα τρία πρώτα επεισόδια (τους 2 πιλότους κ το "τάμπουλα ράζα")....αν και για σας θα μαι εκτός κλίματος να σας λέω για την πρώτη σεζον, αφου ετοιμάζεστε για την 4η, θέλω όμως να μοιραστώ τις πρώτες μου εντυπώσεις: απο άποψη τεχνικής εξαιρετικό (σκηνοθεσία-φωτογραφία-παραγωγή), το σενάριο φαίνεται να χει άπειρα πράγματα από πίσω και αναρωτιέσαι πώς θα τα καταφέρουν με τόσες πολλές παράλληλες ιστορίες (το ξέρω οτι μετά θ αρχίσουν ν ανακαλύπτουν οτι όλοι έχουν κάτι κοινό-αλήθεια πότε περίπου θα αρχίσει αυτό? ) το τέλος του 3ου επεισοδίου μου άρεσε πιο πολύ απ όλα και επειδή γενικώς είμαι πολύ εύπιστη με τους ανθρώπους: εμένα μου φαίνονται όλοι οι χαρακτήρες καλοί κατα βάθος...εντάξει ο Λοκ είναι ο πιο μυστήριος αλλά όλοι οι άλλοι, όποιο κι αν είναι το παρελθόν τους, φαίνεται να χουν τις καλές τους πλευρές!:rolleyes:

Edit τα 2 επόμενα ήταν ακόμα καλύτερα, εξαιρετικά θα έλεγα εννοείται αγαπημένος ο Τζακ και φυσικά είναι αναμενόμενο το ειδύλιο Τζακ-Κειτ αλλα κ ο κιθαρίστας με την ξανθούλα την έγκυο..ή μήπως κάνω λάθος; ;)

Θα συμφωνήσω με όλα που λες εγώ άρχισα να βλέπω από αυτή την εβδομάδα Lost και είμαι στο S02S06 σε αυτά το επεισόδια

απλά δεν γίνεται τπτ το ενδιαφέρον εκτός από το 1ο της 2η

σεζόν.

Η Kate (Evangeline Lilly) απλά η ποιο ωραία από όλες!

Δεν μπορώ να πιστέψω πως τα έχει με τον Charlie στην

πραγματικότητα...

Ξέρω ότι έχω ακόμα πολλά να δω απλά με έχει κουράσει αυτή

η επανάληψη του ''the others'' και ''the others'' και ''the others''

κάποια στιγμή βαριέσαι...

Πάρα πολύ ωραία σειρά και κρίμα που δεν είχα αρχίσει να την βλέπω νωρίτερα πολλές φορές με έχει κρατήσει ξάγρυπνο

και λέω ''μωρέ να δω και το επόμενο την ανοίγουν δεν την

ανοίγουν, πεθαίνει δεν πεθαίνει κτλ'', πολύ αγωνία...

Τέλος, έχει πολύ ωραίο soundtrack όπως το Delicate από D.R. και το Make Your Own Kind Of Music από

Mama Cass.

Πάντως η 2η σεζόν δεν είναι αντάξια της 1ης από όσο έχω δει

μέχρι τώρα.

Πότε βγαίνει η 4η; :D

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

ποιος χαρακτηρας δεν σας αρεσει καθολου απο την πλευρα της υποκριτικης;

εμενα η Σαν. με κουραζει!

το ξέρω οτι μετά θ αρχίσουν ν ανακαλύπτουν οτι όλοι έχουν κάτι κοινό-αλήθεια πότε περίπου θα αρχίσει αυτό?

Αυτο θα φανει απο τη πρωτη σεζον κιολας. Εμφανης συνδεση μεταξυ τους απο τη δευτερη σεζον και μετα.

Οσο για αυτο που ειπε ο φιλος ο manos the greek, η δευτερη σεζον ειναι πολυ καλη, αλλα εκει καπου στη μεση που εισαι κανει μια κοιλιτσα.. Τα τελευταια επεισοδια αποζημειωνουν και με το παραπανω...

Γενικα, η σειρα ειναι η απολυτη κορυφη, αλλα οπως ολες οι σειρες, κανει μια κοιλιτσα ανα περιοδο, στανταρ.

Ενα spoilerακι:

υπαρχουν φημες οτι θα υπαρξουν καινουργιοι ηθοποιοι στο καστ του Lost. Προκειται για τους: Peter Stormare [link], και Forest Whitaker [link]. Ηθοποιαρες και οι δυο, ο δευτερος και οσκαρουχος πλεον! Πηγη: Darkufo

Οσο για την ωραια ερωτηση του Bayern4, νομιζω οτι θα συμφωνησω για τη Σαν η τον Μπερναρντ (ισως λογω της αδικαιολογητης αντιπαθειας μου για την Ροουζ), αν και ολοι στεκονται αξιοπρεπεστατα.

EDIT: Κατι πολυ ενδιαφερον που διαβασα απο τον σεναριογραφο Damon Lindelof:

"The show has never really been about getting off the Island...There's this whole chapter of the story that takes place off the Island."

. Αυτα!

να πω και κάτι άλλο λίγο άσχετο αλλά που με εκνευρίζει: γιατί σε όλα τα αμερικάνικα έργα οι Ασιάτες παρουσιάζονται να επιμένουν να μιλάνε στη γλώσσα τους παρόλο που κανείς δεν τους καταλαβαίνει; Εκτός απ το ζευγάρι του λοστ το χω δει κ σ' άλλα έργα, μα είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; ειναι πολύ κλασική σκηνή νομίζω: να βρίσκονται κάπου οι αμερικάνοι και να πετάγεται ένας ασιάτης και να τους αρχίζει τα κινεζογιαπονεζοκορεάτικα και αυτοί να λένε "δεν καταλαβαίνω" αλλά ο άλλος να επιμένει, και να επιμένει, (5 επεισόδια λοστ που είδα κ η δικιά μας εξακολουθεί να επιμένει)...:p

να πω και κάτι άλλο λίγο άσχετο αλλά που με εκνευρίζει: γιατί σε όλα τα αμερικάνικα έργα οι Ασιάτες παρουσιάζονται να επιμένουν να μιλάνε στη γλώσσα τους παρόλο που κανείς δεν τους καταλαβαίνει; Εκτός απ το ζευγάρι του λοστ το χω δει κ σ' άλλα έργα, μα είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; ειναι πολύ κλασική σκηνή νομίζω: να βρίσκονται κάπου οι αμερικάνοι και να πετάγεται ένας ασιάτης και να τους αρχίζει τα κινεζογιαπονεζοκορεάτικα και αυτοί να λένε "δεν καταλαβαίνω" αλλά ο άλλος να επιμένει, και να επιμένει, (5 επεισόδια λοστ που είδα κ η δικιά μας εξακολουθεί να επιμένει)...:p

Μια απ' τα ίδια και στο Heroes με την διαφορά ότι εκεί

ξέρανε και αγγλικά. Πρέπει να το θεωρούν δεδομένο ότι

πρέπει στις σειρές να υπάρχουν χαρακτήρες που μιλούν

διαφορετικές γλώσσες.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Nice blog, GreekCharmed ;)

Thanks ;)

@zavarakatranemia

Όσον αφορά το edit που έκανες....θα πρέπει να διαβάσεις ολόκληρη την παράγραφο αυτή γιατί αναφέρεται σε κάτι συγκεκριμένο και κολλάει πιο πολύ σαν σχόλιο.

Namaste!

@zavarakatranemia

Όσον αφορά το edit που έκανες....θα πρέπει να διαβάσεις ολόκληρη την παράγραφο αυτή γιατί αναφέρεται σε κάτι συγκεκριμένο και κολλάει πιο πολύ σαν σχόλιο.

την εχω διαβασει...

νομιζω οτι και απο μονο του το οτι

υπαρχει ενα ολοκληρο κεφαλαιο που παιρνει μερος εξω απο το νησι

ειναι πολυ ωραιο

• 4 weeks later...

Μοιάζει άσχετο, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι:

Κυκλοφόρησε το teaser της ταινίας του J.J. Abbrams (executive producer του Lost) η οποία θα βγει 18 Ιανουαρίου 2008, και ... δεν έχει όνομα :)

http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/

Εσείς τι λέτε; :)

sakis for the masses, θου for the few

Μοιάζει άσχετο, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι:

Κυκλοφόρησε το teaser της ταινίας του J.J. Abbrams (executive producer του Lost) η οποία θα βγει 18 Ιανουαρίου 2008, και ... δεν έχει όνομα :)

http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/

Εσείς τι λέτε; :)

Σε εμενα δεν παιζει.:mad: Υπαρχει καπου αλλου να το δω?

λοιπόν...τελείωσα χτες τη 2η σεζόν της σειράς (νεοφώτιστη γαρ) κ θέλω να κάνω κι εγώ τα σχολιάκια μου:D

καταρχάς πάντα μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες και γι αυτό αναγνωρίζω πως από μια άποψη το lost δεν είναι πολλά περισσότερα από μια κλασική "αμερικανιά" (που περιλαμβάνει όλα τα συστατικά της γνωστής συνταγής) βασισμένη μάλιστα στη χιλιοειπωμένη και χιλιοειδωμένη ιστορία του Ροβινσώνα Κρούσου (ή ακόμα περισσότερο στην-εξαιρετική-ιστορία του "Lord of the flies") με επιπλέον "καρικεύματα" το στοιχείο του μεταφυσικού, τις παράλληλες/εφαπτόμενες ιστορίες και (από τη 2η σεζόν) τις θεωρίες συνωμοσίας. Βάλε και λίγη αμπελοφιλοσοφία και κάποιους εξαιρετικά γοητευτικούς πρωταγωνιστές (πολλοί από αυτούς πρωην μοντέλα απ ότι είδα) και το τοπίο της γαλάζιας λίμνης και έχεις αυτό που λένε "hit".

παρόλα αυτά, το οτι παρακολούθησα καθηλωμένη και τις δύο σεζόν χωρίς να βαρεθώ παρά σε ελάχιστες στιγμές και το οτι πολλές φορές αναπηδούσα φωνάζοντας "πω! τι είπες τώρα?!!" και "φο-βε-ρο" σημαίνει πως αναγνωρίζω σε αυτή τη σειρά πολλά θετικά στοιχεία: η ποιότητα της παραγωγής και της σκηνοθεσίας εννοείται πως είναι υψηλότατου επιπέδου (και ανοίγει μια νέα εποχή για τις τηλεοπτικές σειρές που τις είχαμε συνηθίσει πολύ κατώτερες του κινηματογράφου), κάποιοι από τους χαρακτήρες είναι εξαιρετικά καλοδουλεμένοι και πολύπλοκοι (πεθαινω με τον "Σωγιερ"), το - πάντα γοητευτικο - θέμα του πως άγνωστοι άνθρωποι αναγκάζονται να συνεργαστούν υπό αντίξοες συνθήκες και να οργανώσουν εξ αρχής μια μικρή κοινωνία δίνεται με εξαιρετικό τρόπο στην 1η σεζόν, μου αρέσει πάρα πολύ η αντιπαράθεση πίστη Vs λογική ανάμεσα στο Λοκ κ το Τζακ και επίσης με εξιτάρει το θέμα του "πατήματος του κουμπιού" και πως το αντιμετωπίζει ο κάθε χαρακτήρας και βέβαια το πολύ δυνατό τριγωνο Τζακ-Κειτ-Σωγιερ.

Όπως είπα παραπάνω υπήρξαν πολλά σημεία που πορώθηκα πραγματικά, αυτό που θυμάμαι πιο έντονα είναι η αρχή της 2ης σεζόν

που βλέπουμε τον τύπο (Hume τον λένε?) να κάνει τις καθημερινές του κινήσεις στο πολύ ωραίο και φυσιολογικό του διαμέρισμα κι εκεί που λες πως δεν μπορεί παρά να είναι ένα ακόμα φλας μπακ, ακούμε το μπαμ της έκρηξης με την οποία οι ήρωες άνοιξαν την καταπακτη

.

Αυτό που με χάλασε κάπως στη δεύτερη σεζον ήταν ο τρόπος που εισήχθηκαν οι νέοι χαρακτήρες (παρεπιπτόντως αυτή η Ανα-Λουλου πολύ σπαστική) αλλά πολύ περισσότερο ο τελείως απότομος τρόπος που ξεμπέρδεψαν μ αυτούς. Όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω, αυτό το "the others" και "the others" καταντάει κουραστκό και γενικώς δε μου φαίνεται ότι η παρουσίασή τους (που φαντάζομαι θα γίνει στην 3η σεζον) θα κάνει καλό στην ιστορία...

sorry για τη φλυαρία, το παθαίνω κάθε φορά που πέφτω πάνω σε μια ενδιαφέρουσα ιστορία!:)

(Υ.Γ) το trailer της 1ης σεζον το χετε δει? μου αρέσει πάααρα πολύ! στο youtube θα το βρείτε!

Μήπως δεν έχεις Quicktime 7?

Δες το στο youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=5JA2b4rUG6I

ΥΓ. Και το videaki που αναφέρεται η just a comment:

http://www.youtube.com/watch?v=pkxM9FkO3ys

edit: και η εκδοχή με τις φωνές των ηθοποιών:

sakis for the masses, θου for the few

Δε νομίζω να είναι αυτό το σωστό βιντεάκι. Κάπου το είχα ξαναδεί με λόγια..

EDIT

Αυτό είναι το κανονικό:

Θεικό :up:

Εχω το Quicktime 7 αλλα τελος παντων ευχαριστω το ειδα στο youtube,πολλη καλη ταινια φαινετε.

@just_a_comment:Που να δεις στην τριτη σεζον(που την θεωρω καλυτερη απο την δευτερη) τι γινετε,πανικος, ειδικα στο τελευταιο επισοδειο θα μεινεις με το στομα ανοιχτο.:ninja:

@just_a_comment:Που να δεις στην τριτη σεζον

έλα ντε: που να δω την 3η σεζόν?? :lol:γιατι τις άλλες 2 τις νοικιασα απ το βιντεοκλαμπ, κατέβασμα δν παίζει (56 Kbit) και το dvd αργεί...:(

έλα ντε: που να δω την 3η σεζόν?? :lol:γιατι τις άλλες 2 τις νοικιασα απ το βιντεοκλαμπ, κατέβασμα δν παίζει (56 Kbit) και το dvd αργεί...:(

Ωχ ειναι ενα προβλημα αυτο,:( μονο αν καταφερεις να βρεις καποιον να σου τα δωσει.

μολισ ειδα το φιναλε της 3ης...

αργησα λιγο ειναι αληθεια

αλλα ειμαι ο μονος που δε καταλαβε το τελος?

παντως καμια σχεση αυτο το φιναλε με τα προηγουμενα... τι κριμα.

Και καλα το φλεβαρη θα δουμε ποιανων ειναι το καραβι... Αλλα με την Κειτ και τον Τζακ τι σκατα παιζεται τωρα? δε καταλαβα....οποιος ξερει περισσοτερα ας βοηθησει

:X

Δεστο και σε high definition να το απολαύσεις.

http://images.apple.com/movies/paramount/1-18-08/1-18-08-tsr_h720p.mov