Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα με τον πατερα του Λοκ τι γινεται? Δεν απαντηθηκε και προσπεραστηκε αγαρμπα. Τι ειναι το "κουτι" και πως βρεθηκε στο νησι ο τυπος? Επισης, γιατι τον ονομασαν ανθρωπο απο το Ταλαχασι ?

Οι παραγωγοί είπαν πως

θα ασχοληθούν με τον πατέρα του Locke μετά απο αρκετά επεισόδια

Το κουτί ήταν μια απλή μεταφορά, δεν σημαίνει τπτ.

Όσον αφορά το Talahassee μάλλον επειδή μπορεί να γεννήθηκε εκεί? Αν και δεν έχει ειπωθεί ακόμα τπτ τέτοιο...

Namaste!

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα τι σκέφτονται επιτέλους οι σεναριογράφοι?Χάνεσαι με όλες αυτές τις ανατροπές και δεν ξέρεις τι σου γίνεται...Ποιος είναι με τους άλλους και ποιος όχι?Μακάρι μέχρι το τέλος της σεζόν να καταλάβουμε κάποια πράγματα γιατί το Lost είναι γερό κόλλημα και πως θα αντέξουμε τόσο καιρό μετά χωρίς αυτὀ αν δεν έχουμε τουλάχιστον μια αίσθηση του τι περίπου παίζει...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λόγω Πάσχα το μεταφραστικό μου πνεύμα βαριέται οπότε πάρτε τα spoilers στα αγγλικά :p

Next week is a Juliet flashback that has some very important reveals, from what I hear. We'll see how she came to the island, and we'll also get a much better sense of her true intentions. Cannot wait.

I can also tell you that from what I've seen and heard, there will be a pretty major reveal in nearly every episode until this season's finale, so hold onto your seat cushions and reach for that overhead oxygen, Oceanic passengers. It's gonna be a fast landing!

Namaste!

Οι παραγωγοί είπαν πως

θα ασχοληθούν με τον πατέρα του Locke μετά απο αρκετά επεισόδια

Το κουτί ήταν μια απλή μεταφορά, δεν σημαίνει τπτ.

Όσον αφορά το Talahassee μάλλον επειδή μπορεί να γεννήθηκε εκεί? Αν και δεν έχει ειπωθεί ακόμα τπτ τέτοιο...

3x19: The Brig 5/2/2007

Εκει θα μαθουμε

πολυ μετριο επεισοδιο,σχεδον κοιμηθηκα..

τελικα ο Λοκ πηγε μαζι τους και που...;

στο αλλο θα εχουμε την συγκινητικη επιστροφη του Τζακ...!!:p

οχι τιποτα αλλο δεν αφηνουν τον Σωγιερ να γινει αρχηγος!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Η υπόθεση του επεισοδίου 3x18 D.O.C:

Αφού μαθαίνει πως όλες οι έγκυες γυναίκες των Other πέθαναν πριν γεννήσουν στο νησί, η Sun αποφασίζει να αφήσει την Juliet να την εξετάσει. O Desmond αφήνει κάποιον ασυνήθιστο εχθρό να τον βοηθήσει στο να σώσει την ζωή ενός νέου μυστηριώδους κατοίκου του νησιού.

Και...σύμφωνα με φήμες και επαναλαμβάνω ΦΗΜΕΣ που αφορούν το επεισόδιο

με το flashback είτε της Dharma είτε των Degroots:

Το DeGroot flashback δεν είναι ένα 'Dharma' flashback και μάλιστα θα προσθέσει πιο πολύ θολούρα στο μυστήριο που λέγεται Dharma, κάνοντας υπόννοιες πως η σύλληψη της ιδέας της Dharma εμπνέυστηκε απο το οτι γνώριζαν για το νησί. Δηλ. το DeGroot flashback θα γίνει είτε πριν την δημιουργία της Dharma είτε στην πολύ πολύ αρχή της και θα περιστρέφεται γύρω απο έναν χαρακτήρα που σχετίζουμε με την μυθολογία της Dharma με πολύ συμβολικό τρόπο, το οποίο άτομο έχει κάποια γνώση των ειδικών ικανοτήτων του νησιού. Οπότε το θέμα είναι το εξής. Η Dharma ήξερε σε τι έμπλεκε όταν διάλεηε το συγκεκριμένο νησί για βάση της? Η απάντηση είναι ναι.

Υπενθυμίζω πως τα παραπάνω για τώρα είναι ΦΗΜΕΣ, να το έχετε υπόψη σας.

Namaste!

Χριστός Ανέστη Καλό Πάσχα κλπκλπ κλπ κλπ..

2ο trailer απο το νέο επεισόδιο 3x16 One Of Us...

(το καθήκον με κάλεσε για ανανέωση δεν κρατιόμουν :P)

Namaste!

εγω αυτα που ξερω ειναι τα εξης

1)λεγεται οτι τα νησια δεν ειναι 3, αλλα υπαρχει και 4ο ! (μα τιο διαολο...στις κυκλαδες ειναι γυρισμενο? )

2)Δε παει καλα στις τηλεθεασεις. Τοσο που ενδεχεται να σταματησει στη 4η σεζον

:X

Τα παει μια χαρα στις τηλεθεασεις, βγαινει πρωτο στην ωρα του (10 η ωρα στην αμερικη), και με μια διαφορα του ενος εκατομμυριου.

Ειναι πεσμενο σε σχεση με την αρχη της σεζον καθαρα λογω της αλλαγης ωρας (απο 9 πηγε 10). Γιατι δεν εξηγειται αλλιως οτι τα πρωτα επεισοδια πριν τα χριστουγεννα πιανανε 17-18 εκατομμυρια, και αμεσως μετα το διαλειμμα των 2 μηνων επεσε στα 11 εκατομμυρια. Και παλι ομως πρωτο ερχεται με δευτερο το CSI. Σκεψου οτι το Prison Break επιανε καθολη τη διαρκεια της δευτερης σεζον γυρω στα 8-9 μυρια, και το Heroes πρωτο μακραν με 12-15 μυρια. To battlestar πιανει γυρω στο ενα εκατομμυριο. Απλα σαν μετρο συγκρισης τα εγραψα αυτα.

Building on its lead-in by 6.7 million viewers (11.5 million vs. 4.8 million) and by 153% in young adults (4.8/13 vs. 1.9/5), "Lost" dominated Wednesday's 10 o'clock hour in Total Viewers (11.5 million) and across the adult demographics: Adults 18-34 (4.1/12), Adults 18-49 (4.8/13) and Adults 25-54 (5.4/14). In fact the ABC drama has won its hour in the key Adult 18-49 sales demographic on all 9 telecasts since entering its new time slot.

* Despite its late time period and declining TV usage levels, "Lost" grew its viewer (11.4 million to 11.6 million) and young adult audience (4.7/13 to 4.9/13) from its first half-hour to its second half-hour.

* "Lost" held all of its overall audience week to week, while growing its delivery among Men 25-54 (4.7/13 vs. 4.6/12) and Women 25-54 (6.2/15 vs. 6.1/15).

* "Lost" improved the hour for ABC over the same night a year ago by 3.8 million viewers and 60% in Adults 18-49 (7.7 million & 3.0/8 on 4/5/06).

1)λεγεται οτι τα νησια δεν ειναι 3, αλλα υπαρχει και 4ο ! (μα τιο διαολο...στις κυκλαδες ειναι γυρισμενο? )

1. Οι φήμες λένε οτι θέλουν, επιβεβαίωση δεν υπάρχει για τπτ ακόμα. Έχουμε μείνει στα 3 (νομίζω).

2. Πάει και πολύ καλά μάλιστα. Όσο για το πόσο θα πάει η σειρά, μόνο οι παραγωγοί ξέρουν.

Namaste!

Μετριο επεισοδιο αν και χαρηκα πολυ

στην αρχη που η Τζουλιετ ξαπλωσε κατω την Κειτ με 2 κινησεις... Viva Juliet!!!:up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετριο επεισοδιο αν και χαρηκα πολυ

στην αρχη που η Τζουλιετ ξαπλωσε κατω την Κειτ με 2 κινησεις... Viva Juliet!!!:up:

Μετά όμωωως.

Μην ξεχνιόμαστε ποια είναι η αγριογκόμενα του νησιού

...

Μετά όμωωως.

Μην ξεχνιόμαστε ποια είναι η αγριογκόμενα του νησιού

Κλαψογκομενα βασικα. Δεν την παω μια, μου την δινει...:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χριστός Ανέστη Καλό Πάσχα κλπκλπ κλπ κλπ..

2ο trailer απο το νέο επεισόδιο 3x16 One Of Us...

(το καθήκον με κάλεσε για ανανέωση δεν κρατιόμουν :P)

Αληθώς ο Κύριος κλπ κλπ

Να δείτε που η Τζουλιέτ για να μην έχει τις απειλές του Σαγίντ, θα ξέρει τα πάντα γι αυτόν και θα του πει κάτι σαν "είσαι πολύ καλός Σαγιντ κατα βάθος". Κλασικό λοστ.

...

Κλαψογκομενα βασικα. Δεν την παω μια, μου την δινει...:mad:

Όχι που θα συμφωνούσαμε!

Έχουμε διαφορετικό γούστο στις γυναίκες τελείωσε!

Όχι πως η Κέιτ είναι κάτι ιδιαίτερο αλλα απτην άλλη την κρυόκολη...

...

Όχι που θα συμφωνούσαμε!

Έχουμε διαφορετικό γούστο στις γυναίκες τελείωσε!

Όχι πως η Κέιτ είναι κάτι ιδιαίτερο αλλα απτην άλλη την κρυόκολη...

Μην ανησυχεις δεν θα σου φαω καμια γυναικα παντως...:lol:

Οσο για την Τζουλιετ, εχει κατι το "σικ" και μ'αρεσει...

Την ειχα κοψει εγω την δουλεια απο οταν την πρωτοεδειξε

οτι θα δεσει με το Τζακ

;) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχεις δεν θα σου φαω καμια γυναικα παντως...:lol:

:shifty: Είναι σίγουρο αυτό;

:worry: Μπορώ να το έχω κάπου υπογεγραμμένο;

Την ειχα κοψει εγω την δουλεια απο οταν την πρωτοεδειξε

οτι θα δεσει με το Τζακ

;) :)

Για να ζηλέψει η Κέιτ τα κάνει αυτά βρε.

Τη δάγκωσε γερά τη λαμαρίνα!

Δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο hoby βλέπεις!

...

Σας δίνω τις επίσημες πληροφορίες για το επόμενο επεισόδιο 3x18 D.O.C:

Αφού η Sun μαθαίνει πως όλες οι έγκυες γυναίκες των Other πέθαναν πριν γεννήσουν στο νησί, αφήνει την Juliet να την εξετάσει και εκεί ανακαλύπτει την ταυτότητα του πατέρα του αγέννητου παιδιού της. Ο Desmond αφήνει έναν εχθρό του να τον βοηθήσει να σώσει την ζωή ενός νέου μυστηριώδους κάτοικου του νησιού.

Guest stas: Byron Chung as Mr. Paik, Andrew Divoff as Mikhail, Marsha Thomason as Naomi, John Shin as Mr. Kwon, Alexis Rhee as older woman, Esmond Chung as Paik’s associate and Jean Chung as Paik’s secretary.

Σας δίνω απο την εβδομαδιαία στήλη της Kristin στο E! Entertainment μερικά νέα spoilers:

1. Το επεισόδιο 3x19 The Brig δεν είναι ούτε Jack-centric ούτε Sawyer-centric. Ετοιμαστείτε θα είναι πολύ καλό.

2.Για το αν θα μάθει ποτέ ο Jack και η Claire οτι είναι αδέλφια, μετά απο ερώτηση στην Emilie de Ravin η ίδια είπε οτι θα πρέπει κανονικά να υπάρξει έστω μια μικρή αναφορά σε αυτό έστω μια φωτογραφία που θα σημαίνει κάτι, αλλά έτσι και αλλιώς οι χαρακτήρες μας δεν μιλάνε πολύ ο ένας στον άλλον.

3. Ο Byron Chung κάνει τον πατέρα της Sun, τον Mr. Paik και μας είπε οτι στο επεισόδιο 3x18 θα μάθουμε το εάν η Sun είναι η κόρη του πατέρα της και απο παίρνει το τσαγανό της.

4. Το casting call για το 2ωρο φινάλε του φετεινού κύκλου περιέχει μια ανύπαντρη μητέρα, έναν νεκροθάφτη, έναν φαρμακοποιό, έναν γιατρό και μια αεροσυνοδό. Ο φαρμακοποιός και η αεροσυνοδός είναι σκληρά καρύδια, ο γιατρός είναι ο αρχηγός του προσωπικού, η ανύπαντρη μητέρα είναι κουρασμένη και ο νεκροθάφτης έχει κατάθλιψη.

Namaste!

Στις ολιγοήμερες πασχαλινές διακοπές, φρόντισα να φορτώσω το UMPC μου με όλα τα τελευταία επεισόδια που δεν είχα προλάβει να δω (10 μέχρι και 15) κι έτσι στρώθηκα και τα παρακολούθησα. Επιτέλους συγχρονίστηκα με τον υπόλοιπο κόσμο :up: γιατί είχα χάσει -κυριολεκτικά- επεισόδια!

Είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις με κορύφωση την αναχώρηση των Others από το σημείο που έμεναν για να πάνε αλλού. Άφησαν όμως την Τζουλιέτ "δώρο" στους Lost κι αυτό πιστεύω είναι υπέρ τους, γιατί ξέρει αρκετά μυστικά των Others τα οποία μπορεί να τους αποκαλύψει. Είδαμε π.χ. σε πρώτη φάση ότι ήξερε τον συνδυασμό του υπερηχητικού φράκτη, ώστε να τον απενεργοποιήσει και να σωθούν από το μαύρο καπνιάρικο τέρας.

Παρεμπιπτόντως, μου κάνει εντύπωση που οι Others δεν είχαν ιδέα για το τέρας αυτό (αν κάπου ήταν μπλεγμένοι στη δημιουργία ή το χειρισμό του, κάτι θα ήξερε κι η Τζουλιέτ). Τέλος πάντων, το καπνο-τέρας σηκώνει πολλή συζήτηση και προβληματισμό και μου έχουν περάσει πολλά από το μυαλό (από το ότι μπορεί να είναι κάποιο σύννεφο nano-bots μέχρι και κάποιο παραψυχολογικό φαινόμενο, συσχετισμένο με τη συνείδησή τους, έχθρες, μαύρες σκέψεις, τσακωμούς, κακές πράξεις που μπορεί να είχαν κάνει στη ζωή τους πριν πέσουν στο νησί κλπ.).

this signature is under heavy construction

από το ότι μπορεί να είναι κάποιο σύννεφο nano-bots

Για το συγκεκριμένοι οι παραγωγοί έχουν πει ήδη οτι δεν είναι και δεν έχει σχέση με nano-bots.

Namaste!

Για το συγκεκριμένοι οι παραγωγοί έχουν πει ήδη οτι δεν είναι και δεν έχει σχέση με nano-bots.

ok, thanks for the info, άρα ένα σενάριο λιγότερο για το τι μπορεί να είναι :) (με την ευκαιρία, συγχαρητήρια για τη σελίδα σου, τη χάζευα τις τελευταίες μέρες και είναι από τις πληρέστερες, αν όχι η πληρέστερη που έχω δει για το Lost :up: ) Πάντως, χτες μου μιλούσε ένα άτομο που έχει δει μέχρι και το προτελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου και ήταν εκνευρισμένος που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί τι είναι αυτό το μυστήριο μαύρο σύννεφο που ρίχνει δέντρα και τρώει ανθρώπους... και του λέω, τι να πούμε κι εμείς που έχουμε φτάσει στη μέση του 3ου κύκλου κι ακόμα δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα. :rolleyes:

(με την ευκαιρία, συγχαρητήρια για τη σελίδα σου, τη χάζευα τις τελευταίες μέρες και είναι από τις πληρέστερες, αν όχι η πληρέστερη που έχω δει για το Lost :up: )

:O :happy: :D merci

Να σου πω κάτι...καλά κάνουν και δεν μας αποκαλύπτουν τπτ η σχεδόν τπτ...δεν θέλω ακόμα...θέλω να μας κρατάνε στην άκρη της καρέκλας μας ή του καναπέ μας όταν βλέπουμε το κάθε επεισόδιο και στο τελευταίο δευτερόλεπτο του επεισοδίου, όταν εμείς νομίζουμε οτι θα μας απαντήσουν κάτι να πέφτουν οι τίτλοι του τέλους....και να λες @!#$!@$!@$ :chair: :kill: :knife: #$%@#%^@%

Αυτό θέλω να γίνει στο φινάλε του 3ου κύκλου.

Και στον 4ο να αρχίζουν να μοιράζουν στρωματάκια για τα σαγόνια μας που θα έχουν πέσει στο πάτωμα απο τις αποκαλύψεις.

(πειράζει που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η σειρά?)

Namaste!

(πειράζει που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτή η σειρά?)

Δεν πειράζει φυσικά... γιατί ούτε εγώ θέλω να τελειώσει. :grin:

Σας δίνω απο την εβδομαδιαία στήλη της Kristin στο E! Entertainment μερικά νέα spoilers:

....4. Το casting call για το 2ωρο φινάλε του φετεινού κύκλου περιέχει μια ανύπαντρη μητέρα, έναν νεκροθάφτη, έναν φαρμακοποιό, έναν γιατρό και μια αεροσυνοδό. Ο φαρμακοποιός και η αεροσυνοδός είναι σκληρά καρύδια, ο γιατρός είναι ο αρχηγός του προσωπικού, η ανύπαντρη μητέρα είναι κουρασμένη και ο νεκροθάφτης έχει κατάθλιψη.

Όσον αφορά την λέξη

νεκροθάφτης

να κάνω μια μικρήηηηηηη διόρθωση...

η αγγλική λέξη είναι mortician οπότε και η κανονική του μετάφραση θα είναι εργολάβος κηδειών καλύτερα

Namaste!

Και στον 4ο να αρχίζουν να μοιράζουν στρωματάκια για τα σαγόνια μας που θα έχουν πέσει στο πάτωμα απο τις αποκαλύψεις.

Όνειρα και όνειρα που λέει και το τραγούδι.:shifty: