Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς ποια ηθοποιός είναι αυτή που υποδυόταν την νίκκη

Κουκλαρα ε;; ;)

Πολυ ομορφη! Κριμα που πεθανε ρε γαμωτο...

αν πεθανε

Ειναι η Kiele Sanchez.

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς απογοητεύτηκα από το επεισόδιο... :(...εκεί που το προηγούμενο σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, έρχεται η συνέχεια που σε αφήνει κάπως έτσι... :/

Πάνω που άλλαζα γνώμη για την τρίτη σεζόν, γμτ...

Τι να πω, ελπίζω να μην έχουν άλλο τέτοιο filler σύντομα. Έτσι όπως το πάνε, θα το τραβήξουν όχι σε πέντε, αλλά σε έξι-εφτά-οχτώ-πάρε να'χεις σεζόν.

Έχω μία ερώτηση: Όταν οι παραγωγοί μιλούσαν για το συνταρακτικό γεγονός που θα μας αφήσει όλους μ..., κάπου στα μέσα του 2ου μέρους της 3ης σεζόν, ποιο εννοούσαν; (ελπίζω να μην ήταν το προχθεσινό πάντως...)

Εχω 2 μερες που κατεβασα την πρωτη σεζον και εχω κολλησει απιστευτα...εχω δει μολις τα 8 πρωτα επεισοδια και μου αρεσει πολυ η σειρα.. Ακουγα να λενε για Λοστ και Λοστ και ελεγα καμια βλακεια θα ειναι παλι..κατσε να κατεβασω να δουμε τι λεει!!! Και ετσι κολλησα και τωρα κατεβαζω και τη δευτερη σεζον!! Ειμαι λιγο πισω οποτε δεν διαβαζω το τοπικ αυτο... Οταν με το καλο τελειωσουν τα επισοδεια που εχουν παιχτει θα μπω και γω εδω παλι..

Εχω 2 μερες που κατεβασα την πρωτη σεζον και εχω κολλησει απιστευτα...εχω δει μολις τα 8 πρωτα επεισοδια και μου αρεσει πολυ η σειρα.. Ακουγα να λενε για Λοστ και Λοστ και ελεγα καμια βλακεια θα ειναι παλι..κατσε να κατεβασω να δουμε τι λεει!!! Και ετσι κολλησα και τωρα κατεβαζω και τη δευτερη σεζον!! Ειμαι λιγο πισω οποτε δεν διαβαζω το τοπικ αυτο... Οταν με το καλο τελειωσουν τα επισοδεια που εχουν παιχτει θα μπω και γω εδω παλι..

1ον. Μεγάλε, μήπως μου έχεις κλέψει την υπογραφή???? :angry:

2ον. Απο το ολοκαίνουριο επίσημο Lost Podcast έχουμε τα εξής μικρούλικα και τα δύο μεγάλα:

Υπάρχει μια μικρή συνέντευξη της Elizabeth Mitchell στην οποία λέει πως πιστεύει οτι η σκηνή με την αλόη έκανε την Juliet να ντρέπεται που είναι μια απο τους Others.

Oι παραγωγοί λένε τους δεύτερους χαρακτήρες (background characters) "κάλτσες" "socks".

Σχετικά με τον θάνατο των Paulo και Nikki: Οι συγγραφείς πιστεύουν πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος "για να μάθουν το μάθημά τους".

Κανονικά θέλανε να κάνουνε ένα ολόκληρο επεισόδιο για την σειρά Expose και στο τέλος να αποκαλύψουν πως είναι κανονικά μια σειρά μέσα στην σειρά.

Ένα απο τα μεγαλύτερα....το τέρας επανεμφανίζεται στο 3x15 Left Behind.

Ο τύπος που πέφτει απο το κτίριο στο επεισόδιο Numbers ΔΕΝ είναι ο Locke.

Τον 4ο κύκλο οι Losties μας θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Η Rose και ο Bernard έχουν μια "απίστευτη" ιστορία που έρχεται.

Όταν ο Locke είπε στον Ben πως δεν θεραπεύεται επειδή τρώει πράγματα όπως κατεψυγμένο κοτόπουλο, είναι κάπως σωστό.

Namaste!

Νέοι επόμενοι τίτλοι για τα νέα επεισόδια:

3x19 : The Brig (Jack-centric)

3x20 : The Man Behind the Curtain (Dharma-centric)

3x21: Greatest Hits (Charlie-Centric)

Και....το spoiler το καλό απο το επόμενο τεύχος του επίσημου Lost Magazine που θα έχω σε λίγο καιρό στα χεράκια μου :D

Ο Jack επιστρέφει στην παραλία και θα αναγκαστεί και πάλι να γίνει ο ηγέτης.

Η Kate φυσικά και έχει πρόβλημα με την παρουσία της Juliet στην περιοχή τους. Ένα πρόβλημα επειδή την είχε φυλακισμένη και είναι μία απο τους Others και το άλλο πρόβλημα είναι πως φαίνεται να δένεται με τον Jack. Θα εξερευνήσουμε αυτό το τετραπλό [Jack, Juliet, Kate, Sawyer.] Θα συνεχιστούν οι υποψίες της Kate για την Juliet.

Ο Sawyer θα λάβει μια πολύ μεγάλη έκπληξη στα υπόλοιπα επεισόδια κάτι που ποτέ δεν πίστευε οτι μπορούσε να συμβεί. Θα πάμε πίσω σε κάποια βασικά ζητήματα που είχε ο Sawyer στην αρχή της σειράς. Θα κάνει μια ενδιαφέρουσα πεζοπορία με τον Locke. Θα ψάξουμε να δούμε τι συνέβη με τον Cooper, με τον Locke, με τον Locke και τους Others και τι έκανε ο Locke την περίοδο που δεν ήταν στην παραλία.

Ο Charlie θα πρέπει να κάνει κάποιες δύσκολες επιλογές αλλά όσο εύκολο και να είναι το να μείνει μέσα στην τέντα του σε αυτό το νησι, ξέρετε πως είναι δύσκολο.

Ο Sayid επιτέλους θα αναλάβει δράση!

Η Claire έχει να τραβήξει συναισθηματικό Γολγοθά.

Ο Hurley θα παίξει κεντρικό ρόλο στο φινάλε.

Η Sun θα μάθει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που συμβαίνουν στις έγκυες γυναίκες πάνω σε αυτό το νησί και όταν τα μάθει αυτά θα έχει μεγάλη επίδραση στην σχέση της με τον Jin. Θα μάθουμε πως η Sun κρατάει ένα μυστικό απο τον άντρα της και αυτό όχι μόνο θα το ακούσουμε αλλά και θα μας απαντηθεί. Στο επεισόδιο με το flashback τους θα τους δούμε ως νιόπαντρους και θα δούμε που ήταν ο Jin πρίν γίνει το δεξί χέρι του Mr. Paik.

Θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε γιατί η Juliet φαίνεται τόσο διχασμένη.

Θα μάθουμε τι γίνεται με την Penny και τον Desmond και θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε ότι είδαμε στο φινάλε του 2ου κύκλου.

Και για το τέλος...μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη έρχεται σύντομα. Ένα γεγονός που θα συμβεί στο νησί θα αλλάξει για τα καλά τις σκέψεις και τις απόψεις όλων μας για την σειρά αυτή

Θέλω θέλω θέλω :D :respect: :yahoo:

Namaste!

Κανονικά θέλανε να κάνουνε ένα ολόκληρο επεισόδιο για την σειρά Expose και στο τέλος να αποκαλύψουν πως είναι κανονικά μια σειρά μέσα στην σειρά.

παλι καλα που δεν το κανανε!

θα ηταν τρελο χαλι

1ον. Μεγάλε, μήπως μου έχεις κλέψει την υπογραφή???? :angry:

Ό,τι πεις εσυ...

Εγώ θα επιμείνω λίγο ακόμα με την κλεμμένη υπογραφή μου, και με συγχωρείτε για το οφ τόπικ, μέχρι να την αλλάξεις εντελώς και ΟΧΙ να την μετατρέπεις.

Merci

Namaste!

Εγώ θα επιμείνω λίγο ακόμα με την κλεμμένη υπογραφή μου, και με συγχωρείτε για το οφ τόπικ, μέχρι να την αλλάξεις εντελώς και ΟΧΙ να την μετατρέπεις.

Merci

Άστο charmed, δεν την κατοχύρωσες και νομικά.

...

Εξαιρετικο επεισοδιο, τι τελος ηταν αυτο!!!:blink:

Αν και διατηρουσα μια ελπιδα οτι

θα ξυπνησουν πριν τους θαψουν

τελικα μας αφησε με ανοιχτο το στομα.:ninja: :X :cry: :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όποιος παραλύει όμως δεν παραλύουν και όλα τα ζωτικά του όργανα. Η καρδιά τουλάχιστον συνεχίζει να χτυπάει. Υπερβολικό το επεισόδιο. Θάβουμε κάποιον έτσι απλά επειδή βλέπουμε ότι δεν έχει αισθήσεις; :blink:

Όποιος παραλύει όμως δεν παραλύουν και όλα τα ζωτικά του όργανα. Η καρδιά τουλάχιστον συνεχίζει να χτυπάει. Υπερβολικό το επεισόδιο. Θάβουμε κάποιον έτσι απλά επειδή βλέπουμε ότι δεν έχει αισθήσεις; :blink:

Μην ξεχνάς τα λόγια της Nikki. Ακόμα κ ο καλύτερος γιατρός θα δυσκολευόταν να βρει τον παλμό σου.. κ ο γιατρός του νησιού δεν ήταν παρών

Δεν ήταν εκεί ο καλός γιατρός να τους κοιτάξει...
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αυτό το είπε η Νikky για να δικαιολογήσει αυτό που συνέβη στην σειρά και μόνο. Εξάλλου ο σφυγμός δεν είναι ο μόνος τρόπος που αντιλαμβανόμαστε αν κάποιος είναι νεκρός. Υπάρχει και η κόρη του ματιού (μύση-μυδρίαση), υπάρχει και η θερμότητα στο σώμα, το αν είναι χλωμός ο άλλος κλπ κλπ.

Αφήστε που δε νομίζω ότι υπάρχει έντομο που προκαλεί ολική παράλυση χωρίς να προκαλεί τον θάνατο... Και μάλιστα για 8 ώρες με το ρολόι. :lol:

Αυτό το είπε η Νikky για να δικαιολογήσει αυτό που συνέβη στην σειρά και μόνο. Εξάλλου ο σφυγμός δεν είναι ο μόνος τρόπος που αντιλαμβανόμαστε αν κάποιος είναι νεκρός. Υπάρχει και η κόρη του ματιού (μύση-μυδρίαση), υπάρχει και η θερμότητα στο σώμα, το αν είναι χλωμός ο άλλος κλπ κλπ.

Αφήστε που δε νομίζω ότι υπάρχει έντομο που προκαλεί ολική παράλυση χωρίς να προκαλεί τον θάνατο... Και μάλιστα για 8 ώρες με το ρολόι. :lol:

ναι οκ μόνο που μιλάμε για τηλεόραση εδώ. Από μεριά τους κινάνε ότι μπορούσαν για να το δικαιολογήσουν. Τώρα το να ζητάμε να είναι απόλυτοι με την πραγματικότητα νομίζω είναι υπερβολή. Άσε που θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος όπως εξελίχτηκε

ναι οκ μόνο που μιλάμε για τηλεόραση εδώ. Από μεριά τους κινάνε ότι μπορούσαν για να το δικαιολογήσουν. Τώρα το να ζητάμε να είναι απόλυτοι με την πραγματικότητα νομίζω είναι υπερβολή. Άσε που θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος όπως εξελίχτηκε

Ναι ρε σεις εντάξει δε το βγάλαμε γενικώς μάπα, απλά συζητάμε. ;)

Για προσέξτε στο 27:20...

Ακόμα και ο σκύλος ξεσκεπάζει τους «νεκρούς» σα να προδίδει ότι είναι ακόμα ζωντανοί.

elpizw na min tin exei valei kapoios allos...

Oriste to LOST PARK :p :p :lol:

http://www.scrutz.co.uk/interactive/images/upload/lost-park2.jpg

Ναι ρε σεις εντάξει δε το βγάλαμε γενικώς μάπα, απλά συζητάμε. ;)

Για προσέξτε στο 27:20...

Ακόμα και ο σκύλος ξεσκεπάζει τους «νεκρούς» σα να προδίδει ότι είναι ακόμα ζωντανοί.

Ίσως αν η Nikky ήταν λίγο πιο έξυπνη,

θα κρυβόταν κάπου μέχρι να ξυπνήσει (μετά από 8 ώρες) ή θα ξάπλωνε ωραία ωράια σε ένα σημείο και θα άφηνε κάποιο σημείωμα στο χώμα "θα ξυπνήσω σε 8 ώρες, μην ανυσηχείτε". Τελικά πανικοβλήθηκε πολύ... ήταν και guest οπότε σεναριακά έπρεπε να σκοτωθεί -μαζί με τον Paulo...

P.S. είμαι αρκετά σίγουρος ότι έχουμε δει μια πιο ενημερωμένη εκδοχή του LOST park εδώ... (είχε και Zeke μέσα, και ίσως και τον Fenry/Ben).

Edit: Ok αναφέρομαι σε αυτή εδώ (χωρίς Fenry)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

ξερεις ολα τα ειδη αραχνων που υπαρχουν;;:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

elpizw na min tin exei valei kapoios allos...

Oriste to LOST PARK :p :p :lol:

Ολα καλα αλλα ο Τζιν γιατι ειναι σαν αρκουδα;:(

[sIGPIC][/sIGPIC]