zoocra77 Δημοσιεύτηκε October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 2, 2016 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για αγορά κινητού με το budget του τίτλου... Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ κοντά στο να προχωρήσω στην αγορά αυτού εδώ LeEco Le Max 2: http://www.vickmall.com/letv-leeco-le-max-2-x820-4gb-32gb-5-7inch-2k-screen-android-6-0-os-4g-lte-smartphone-snapdragon-820-quad-core-touch-id-type-c-fast-charge.html έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Υποσημείωση: Επειδή είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, μπορώ να αγοράσω οποιοδήποτε κινητό από την Ελληνική αγορά με 24% έκπτωση(ουσιαστικά το φπα επιστρέφεται στην εταιρία μου).Οπότε ίσως να μπορέσω να πάω και σε κανα LG g5 από σκρουτζ,αν και το ροζ του lg είναι πολύ χάλια... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 τι θα ελεγες για το νεξους 6p? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoocra77 Δημ. October 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Χμμμμ... Τώρα το τσέκαρα..Βγαίνει στα 270 ευρώ περίπου...το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 3gb ram,αφού και στο lg g3 που είχα,οριακά με φτάνανε... οπότε έχουμε και λέμε: 1) nexus 6p 270 ευρώ,2 χρόνια εγγύηση,λίγο χειρότερα χαρακτηριστικά,αλλά stock android 2)lg g5 γύρω στα 295 ευρώ το gold,2 χρόνια εγγύηση 3) LeEco Le Max 2,γύρω στα 220 ευρώ αλλά με εγγύηση ενός χρόνου Κίνας Το 3 με δελεάζει,ειδικά στα 220 απλά δεν ξέρω τι προβλήματα θα συναντήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Χμμμμ... Τώρα το τσέκαρα..Βγαίνει στα 270 ευρώ περίπου...το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 3gb ram,αφού και στο lg g3 που είχα,οριακά με φτάνανε... οπότε έχουμε και λέμε: 1) nexus 6p 270 ευρώ,2 χρόνια εγγύηση,λίγο χειρότερα χαρακτηριστικά,αλλά stock android 2)lg g5 γύρω στα 295 ευρώ το gold,2 χρόνια εγγύηση 3) LeEco Le Max 2,γύρω στα 220 ευρώ αλλά με εγγύηση ενός χρόνου Κίνας Το 3 με δελεάζει,ειδικά στα 220 απλά δεν ξέρω τι προβλήματα θα συναντήσω... που το βρήκες 270 το nexus 6p? απο 347 ξεκινάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoocra77 Δημ. October 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Δεν το χω βρει τοσο...απλα: Υποσημείωση: Επειδή είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, μπορώ να αγοράσω οποιοδήποτε κινητό από την Ελληνική αγορά με 24% έκπτωση(ουσιαστικά το φπα επιστρέφεται στην εταιρία μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 τι χρήση κανεις και δε φτανουν τα 3gb? εχω την εντυπωση, ότι λόγω στοκ αντροιντ, τα 3gb του νεξους στην πράξη φαίνονται παραπάνω σε σχεση με το lg. το 1+3 μπορεις να το παρεις πιο φθηνα? 399€ κοστιζει και ειναι σουπερ συσκευαρα! απ οτι καταλαβαινω εχεις αποφασίσει για την κινεζια ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoocra77 Δημ. October 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Το one plus 3 είναι ο κρυφός μου πόθος αλλά βγαίνει πολύ παραπάνω και δεν μπορώ να κόψω τιμολόγιο :( Έχω πολύ πράγμα ανοιχτό,για αυτό δεν μου φταναν τα 3 gb ram...Μπόρει να φταιγε και η συσκευή βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Τα 3 GB είναι αρκετά για καινούριο κινητό. Σου είχε τύχει δηλαδή να μην έχεις άλλο χώρο στην ram; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 ποσα ελευθερα αφηνε το lgκαι ποσα αφηνει το νεξους? αυτο πρεπει να κοιταξεις ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoocra77 Δημ. October 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Με πείσατε για το nexus!!Εψαξα και λίγο κριτικές και τα λοιπά και νομίζω για 50 ευρώ παραπάνω απτον κινέζο αξίζει μόνο και μόνο για την εγγύση και την άμεση αναβάθμιση android! Σας ευχαριστώ !! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam212 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Nexus 6p πολύ καλή επιλογή στα 350 euro, και αν έχεις δυνατότητα τιμολογίου θα σου βγεί περίπου στα 280 euro καθαρή αξία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 αυτο ακριβως θα κανει ;) τελεια επιλογη το νεξους! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 παιδια στο Nexus χωρις καρτα μνημης πως την παλευεται ? το μονο μείον για μενα ειναι αυτο ... αλλιως στο επομενο μου κινητο παω και εγω σε pure android με κλειστα ματια ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 cloud ειναι η λυση. καλως ή κακως... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts