Jump to content

Internet Explorer 7 Beta

salonicafan_TASO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιάτλ : O Internet Explorer που θα περιλαμβάνει το Longhorn, η επόμενη έκδοση των Windows, θα προσφέρει νέο επίπεδο ασφάλειας κατά του spyware αφαιρώντας το δικαίωμα για αυτόματη εγκατάσταση πρρογραμμάτων χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη.

Ο Internet Explorer 7 θα διατεθεί σε δοκιμαστική έκδοση φέτος το καλοκαίρι, αλλά το νέο χαρακτηριστικό ασφάλειας θα είναι διαθέσιμο μόνο με το πλήρες λειτουργικό, που αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2006.

Σύμφωνα με το CNet.com, η νέα δυνατότητα του ΙΕ αποκαλύφθηκε στο blog (διαδικτυακό ημερολόγιο) του Ρομπ Φράνκο της Microsoft, επικεφαλής προγραμματισμού για την ασφάλεια του ΙΕ7.

Το νέο χαρακτηριστικό «χαμηλών δικαιωμάτων» (low rights IE) ουσιαστικά αφαιρεί τα δικαιώματα διαχειριστή συστήματος από τους χρήστες του ΙΕ, έτσι ώστε το σύστημα να μην επιτρέπει την εκτέλεση κώδικα χωρίς την συγκατάθεσή τους.

«Όταν οι χρήστες τρέχουν προγράμματα με περιορισμένα δικαιώματα χρήστη, είναι πιο ασφαλείς από επιθέσεις από ό,τι με δικαιώματα Διαχειριστή, επειδή τα Windows μπορούν να εμποδίσουν τον κακόβουλο κώδικα από το προβεί σε βλαπτικές ενέργειες» εξηγεί ο Φράνκο της Microsoft.

«Οποιαδήποτε προγράμμαρα κατεβάζει και τρέχει ο χρήστης θα περιορίζονται από την Προστασία Λογαριασμών Χρηστών, εκτός εάν ο χρήστης δώσει στο πρόγραμμα ειδικά δικαιώματα Διαχειριστή».

Σύμφωνα με το blog, το νέο χαρακτηριστικό μεταξύ άλλων εμποδίζει την εγκατάσταση προγραμμάτων που τρέχουν αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows, καλούν ξένους τηλεφωνικούς αριθμούς, ή αλλάζουν το homepage του Internet Explorer.

Αναλυτές σχολιάζουν πάντως στο CNet.com ότι το νέο χαρακτηριστικό έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση -οι χρήστες συστημάτων Unix, αναφέρουν χαρακτηριστικά, ούτε που θα το διανοούνταν να εργάζονται με δικαιώματα Διαχειριστή υπό κανονικές συνθήκες.

Πηγή: pathfinder.gr

...

• Απαντήσεις 261
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 1 month later...

Η Microsoft αποκάλυψε το καινούριο λογότυπο για τον Internet Explorer 7 ο οποίος όμως θα μετονομαστεί σε Windows Internet Explorer 7 θέλοντας χωρίς ιδιαίτερη έμφαση να τονίσουν την συνοχή του με τα Windows Vista.

Παρολαυτά για τους χρήστες των Windows ΧΡ SP2 ο νέος browser θα προσφερθεί σαν αυτόνομη αναβάθμιση.

http://images.betanews.com/albums/49/256.jpg

...

Ε πού είναι πια; Μέσα Ιουλίου φθάσαμε και ακόόόόμα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!! Πότε περιμένουν? Τον Αύγουστο? :mad:

Σεπτέμβριος μπαίνει και ακόμα τίποτα.

Το επόμενο post: χριστούγεννα και ακόμα τίποτα.

• 3 months later...
Σεπτέμβριος μπαίνει και ακόμα τίποτα.

Το επόμενο post: χριστούγεννα και ακόμα τίποτα.

Κανένα νέο έχουμε; Πλησιάζουν Χριστούγεννα... Απο πότε έχει να ενημερωθεί αυτό http://www.microsoft.com/windows/IE/ie7/default.mspx ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν τους χρειαζόμαστε....να 'ναι καλά ο FX 1.5 :p

εεεεετττσσιιιιιι :up: :up: :up:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Δεν τους χρειαζόμαστε....να 'ναι καλά ο FX 1.5 :p

Σκατούλες, έχω πάρα πολλά προβλήματα με τον firefox. Αν ο opera δε είχε τόσες μεγάλες απαιτήσεις μνήμης θα ήταν ο no1 με χαώδη διαφορά από όλους.

Σκατούλες, έχω πάρα πολλά προβλήματα με τον firefox. Αν ο opera δε είχε τόσες μεγάλες απαιτήσεις μνήμης θα ήταν ο no1 με χαώδη διαφορά από όλους.

Καλά το είπες...έχεις! :rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Άσε μην το λες έτσι εύκολα γιατί έχω πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα με τον Firefox 1.5 σε μια σελίδα και είναι πραγματικά άξιο απορίας πως συμβαίνει, αφού ήταν εντάξει με την 1.0.7. Δεν είναι ο τέλειος browser και όσο και αν τον συμπαθώ, κάνει ακόμα λάθη σε διάφορες σελίδες.

Γι'ατυό υπάρχουν και τα extentions.

Με το IE View ή IE Tab ανοίγεις την σελίδα σε Internet Explorer σε παράθυρο ή tab του Firefox.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Άσε μην το λες έτσι εύκολα γιατί έχω πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα με τον Firefox 1.5 σε μια σελίδα και είναι πραγματικά άξιο απορίας πως συμβαίνει, αφού ήταν εντάξει με την 1.0.7. Δεν είναι ο τέλειος browser και όσο και αν τον συμπαθώ, κάνει ακόμα λάθη σε διάφορες σελίδες.

Όντως δείχνει να έχει περισσότερα προβλήματα από τον 1.0.7 :X Δε ξέρω τι παίζει. Πάντως κι εγώ τον συμπαθώ και τον χρησιμοποιώ. Περιμένω όμως να δώ και τον IE7.

Γι'ατυό υπάρχουν και τα extentions.

Με το IE View ή IE Tab ανοίγεις την σελίδα σε Internet Explorer σε παράθυρο ή tab του Firefox.

Ναι το ξέρω, δεν καταλαβαίνω όμως τι έκαναν και δεν δουλεύει σωστά με συγκεκριμένη version του phpmyadmin που δούλευε μια χαρά με την 1.0.7 :mad:

• 1 month later...

Αυτήν την στιγμή ποστάρω απο IE7 beta με tabs!!! Μόλις βρήκα και bug όμως. Δεν αλλάζει γλώσσα για να γράψει κανείς με alt+shift, αλλά μόνο κλικάροντας το εικονίδιο στην τάσκμπαρ... :( Screenshots:

http://img3.imageshack.us/img3/1852/ie7beta0bu.png

http://img5.imageshack.us/img5/3213/ie7betamyphonemedium8ta.th.png

http://img13.imageshack.us/img13/8885/ie7betathreadmedium3mj.th.png

Προς το παρόν εγώ βλέπω οτι πάει σφαίρα!

Κανονικά μεσαίο κλικ σε συνδέσμους ανοίγουν σε νέα ταμπς, κλπ! Φάηερφοξ στάιλ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ante me to kalo na vgei, na ksefortothw ayton ton buggy firefox. Kalos xrysos alla me exei zalisei

..για να πας στον απροβλημάτιστο ΙΕ7...:lol: :lol: :lol: ...πολύ καλό!:D :p

Μην φας έχουμε γλαρόσουπα.

Μην είσαι τόσο απόλυτος. Κι εγώ υπέρ του είμαι

αλλά δεν μας έχει συνηθίσει σε απροβλημάτιστα

προϊόντα η ΜS.

Εγώ πάντως θα το σκεφτώ γιατί τα extensions

του FX είναι αναντικατάστατα και με έχουν βολέψει

πολύ.

Μην φας έχουμε γλαρόσουπα.

Μην είσαι τόσο απόλυτος. Κι εγώ υπέρ του είμαι

αλλά δεν μας έχει συνηθίσει σε απροβλημάτιστα

προϊόντα η ΜS.

Εγώ πάντως θα το σκεφτώ γιατί τα extensions

του FX είναι αναντικατάστατα και με έχουν βολέψει

πολύ.

Koιτα ο IE o τωρινος δεν εχει σοβαρά προβλήματα εκτός από κάποια κενά ασφαλείας που λέγανε παλιότερα, που ειναι αδιάφορα για μένα, και τα οποία κλείνει η MS με updates.

Aυτο με τα extensions ειναι και για μένα ο μεγαλύτερος ενδοιασμός. Πραγματικά μερικά ειναι εξαιρετικά χρησιμα.:cry:

Koιτα ο IE o τωρινος δεν εχει σοβαρά προβλήματα εκτός από κάποια κενά ασφαλείας που λέγανε παλιότερα, που ειναι αδιάφορα για μένα, και τα οποία κλείνει η MS με updates.

Aυτο με τα extensions ειναι και για μένα ο μεγαλύτερος ενδοιασμός. Πραγματικά μερικά ειναι εξαιρετικά χρησιμα.:cry:

Kai ekseretika xrisima einai kai poio grigoros einai o Firefox apo ton papou 6ri IE

Never Settle 3...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...