Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry

Spyweirdos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια το blackberryrepair.gr ειναι γνωστο οτι δεν κανει καλη δουλεια οχι μονο στα blackberry αλλα και στα iphone.επειδη μενω κοντα στο μαγαζι ουτε μελανακι σε εκτυπωτη που μπηκε λαθος δεν ειναι ικανοι να βγαλουν.δοκιμασε http://www.cellphones.gr

http://www.expansys.com.gr/zoompic.aspx?i=226216

Το BlackBerry Bold 9790 προσφέρει εντυπωσιακά λεπτή και κομψή σχεδίαση με ενισχυμένη επικοινωνίας, πολυμέσων, εφαρμογών γραφείου και χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας. Είναι ισχυρό και συμπαγής, προσφέροντας στους χρήστες υψηλές επιδόσεις με διπλό όφελος χάρη στην οθόνη υψηλής ανάλυσης, το πληκτρολόγιο αφής και ένα υψηλής ακρίβειας οπτικό trackpad.

Με το BlackBerry 7 OS και τον σχυρό επεξεργαστής 1 GHz, το BlackBerry Bold 9790 παρέχει γρήγορη, ομαλή απόδοση για πλοήγηση στο διαδίκτυο, που τρέχει εφαρμογές, έγγραφα, και πολυμέσα.Διαθέτει 8 GB εσωτερική μνήμη και περιλαμβάνει επεκτάσιμη υποδοχή κάρτας μνήμης υποστηρίζει μέχρι και 32 GB επιπλέον αποθήκευση

Επιπλέον Τεχνικές Πληροφορίες: BlackBerry® Bold 9790

Processor: Marvell Tavor MG1 1 GHz

Memory: 768MB RAM, 8GB eMMC expandable up to 32GB via microSD card

Software: BlackBerry 7 OS

Display: 2.45" touch screen, 480 x 360 pixel resolution at 246ppi

Network UMTS: 2100/1900/850/800 MHz (Bands 1,2,5/6), 2100/1700/900 MHz (Bands 1,4,8), GSM: 1900/1800/900/850 MHz, Data: HSDPA (7.2 Mbps) HSUPA (5.76 Mbps)

Wi-Fi: 2.4 GHz b/g/n, 5 GHz a/n

Camera: 5MP camera, flash, continuous auto focus, face detection, image stabilization, scene modes, 2x digital zoom, VGA video recording (640 x 480)

GPS: Assisted, standalone and simultaneous GPS

Battery: 1230 mAh

Weight: 107 g

Size: (L x W x D) 110mm x 60mm x 11.4mm

Επειδή δεν υπάρχει κάτι για τη συγκεκριμένη συσκευή και ίσως υπάρχουν αρκετοί χρήστες οι οποίοι ενδιαφέρονται ή την έχουν αποκτήσει ήδη είπα να φτιάξω αυτό το θέμα για κουβέντα περί της συσκευής.

Από ότι καταλαβαίνετε είναι ο διάδοχος του 9780, πολύ κομψό και όμορφο, ημπαταρία του μπορώ να πω πως βγάζει άνετα μια μέρα και από επιδόσεις απλά εξαιρετικό.

Όντως υπάρχει αλλά αν δεν πειράζει (* θα το κρίνουν οι moderators αυτό) να μείνει σαν ξεχωριστό thread για την συσκευή αυτή.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να μείνει ανοιχτό αυτό το θέμα ως επίσημο του 9790. Αν δεν υπάρξει καθόλου κίνηση, θα το συγχωνεύσω μελλοντικά με το άλλο.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Δεν υπάρχει πρόβλημα να μείνει ανοιχτό αυτό το θέμα ως επίσημο του 9790. Αν δεν υπάρξει καθόλου κίνηση, θα το συγχωνεύσω μελλοντικά με το άλλο.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση, είναι ωραίο τηλέφωνο με καλά χαρακτηριστικά και σίγουρα θα τραβήξει ενδιαφέρον.

το πηρα και το εχω βαλει να φορτιζει, μου ειπαν 8-10 ωρες πρωτη φορτιση με τη συσκευη κλειστη

αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι η συσκευασια δεν ειχε καρτα μνημης μεσα (καινουριο το πηρα)

απο πού μπορω να αγορασω και τί να ζητησω ακριβως;

και καμια ιδεα για χωρητικοτητα

το πηρα και το εχω βαλει να φορτιζει, μου ειπαν 8-10 ωρες πρωτη φορτιση με τη συσκευη κλειστη

αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι η συσκευασια δεν ειχε καρτα μνημης μεσα (καινουριο το πηρα)

Καλά κάνεις τις πρώτες 2-3 φορές χρειάζεται να το φορτίσεις σε πλήρες κύκλο δλδ να ξεφορτίζεται περιπου στο 10% , όσο αναφορά τη χωρητικότητα 8 γκίγκα ενσωματωμένη έχει , αλλά αν θα ήθελες να πάρεις κάρτα κοίτα να είναι από class 6 και πάνω, από το ebay λογικά .

Καλορίζικο κ ιόλλας :)

Edited by thief
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Ευχαριστω!

λοιπον εχω κιολας την πρωτη απορια

η επιλογη mobile network on/off κλεινει γενικως την κεραια του κινητου;

δηλ και σαν τηλεφωνο και σαν internet; υπαρχει τροπος να απενεργοποιω μονο το internet;

Ευχαριστω!

λοιπον εχω κιολας την πρωτη απορια

η επιλογη mobile network on/off κλεινει γενικως την κεραια του κινητου;

δηλ και σαν τηλεφωνο και σαν internet; υπαρχει τροπος να απενεργοποιω μονο το internet;

Καλημέρα, βεβαίως υπάρχει.

Θα πας : Επιλογές -> Δίκτυα και συνδέσεις -> Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και εκεί που λέει υπηρεσίες δεδομένων τις απενεργοποιείς , όπως και το 3g αν δεν σου χρειάζεται καλύτερα να το γυρίσεις μόνο 2g να δουλεύει.

Κι ότι άλλο θες εδώ είμαστε.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους πιο έμπειρους.

Ένας φίλος βρήκε ένα blackberry bold στο εξωτερικο.

Υπάρχει περιπτωση αυτός που το έχασε να το έχει δηλώσει και να μπορέσουν να το βρουν η να το κλειδώσουν από την εταιρία?

Από τη στιγμή που είναι στο εξωτερικό νομίζω μπορούν να μπλοκάρουν το ΙΜΕΙ

Συζητήσεις αυτού του είδους δεν επιτρέπονται. Από τη στιγμή που το βρήκε, θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον πάροχο του τηλεφώνου για να ελέγξει εάν είναι δηλωμένο ως κλεμμένο. Μόνο έτσι θα μάθει τι συμβαίνει με τη συσκευή.

Th|eF

• 2 weeks later...
Καλησπερα ειμαι νεος σε αυτο το forum και θελω μια βοηθεια.Πριν καιρο ειχα φερει απο την Αγγλια ενα blackberry 8310 που δεν γνωριζω αν ειναι unlock.Παντως την sim την ελληνικη της cosmote την αναγνωριζει κανονικα.Το προβλημα ειναι οτι ολες οι κλησεις γινονται με αριθμο Αγγλιας και εχει χρεωση.Μηπως γνωριζει καποιος τι γινεται???

Για να καταλάβω, έχεις στο τηλέφωνο τη SIM της cosmote και όταν καλείς, η κλήση φαίνεται να γίνεται από ξένο νούμερο;

Th|eF

Εχω ένα προβλημα, δεν ξερω αν το εχει αντιμετωπισει αλλος. Οταν ακουω μουσικη με handsfree, μετα αν μιλησω στο τηλεφωνο δεν ακουγεται απολυτως τιποτα, εκτος και αν χρησιμοποιησω το handsfree και για την κληση. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;

ευχαριστω για την απαντηση και συγνωμη που αργησα να απαντησω....οταν περνεις τηλ καλει με +30 και οταν σε καλουν το ιδιο....τι μπορω να κανω >''< Edited by nazos13

To +30 είναι ο κωδικός της Ελλάδας, επομένως δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι γίνεται. Αν θες, γράψε μας λίγο περισσότερα στοιχεία για το πρόβλημα, μήπως και μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει.

Th|eF

καλησπερα

το γκρουπ υπαρχει ακομα?το barcode ειναι σωστο??

Στειλε μου ενα πμ με το pin να σου κάνω invite η κάποιο mail.

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls

Unlimited 5G mobile internet

+ 20gb data roaming per month in EU countries

Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned