bestfalcon16 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 παιδιά εγώ κάνω το wizard του setup κανονικά αλλα δεν μου έχει άλλη επιλογή παρα μονο για blackberry enterprise...να προχωρήσω αυτό το wizard; :worry: Παράθεση http://www.onbusinessbook.com http://www.johntsikoudakis.com http://www.pellalife.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bestfalcon16 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 παιδιά εχθές ήρθε στα χέρια μου το 8520. κατέβασα την εφαρμογή για facebook απο το blackberry.com και τρέχοντας την μου πετάει το μήνυμα "you are currently on a service plan that does not support this application" πως θα καταφέρω να κάνω να δουλέψει η εφαρμογή η να βρώ μια άλλη; Παράθεση http://www.onbusinessbook.com http://www.johntsikoudakis.com http://www.pellalife.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλησπέρα. Επειδή είσαι νέος χρήστης, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στις επισημασμένες θεματικές ενότητες σχετικά με blackberry. Οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί όλες, οπότε από δω και πέρα να χρησιμοποιείς την αναζήτηση, αφού θα βρίσκεις πιο εύκολα και γρήγορα απαντήσεις για τις απορίες σου. Επιγραμματικά, θα σου πω ότι το τηλέφωνο που πήρες χρειάζεται ειδική συνδρομή για blackberry η οποία είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου και ονομάζεται BIS (Blackberry Internet Service). Για να λειτουργήσουν τα βασικά, όπως push e-mail (δεν έχεις bis, γι'αυτό σου βγάζει μόνο enterprise επιλογή), MMS, facebook, msn, maps, browser (με συμπίεση) καθώς και όλες οι native applications των blackberry, χρειάζεσαι BIS. Θα σε παρακαλέσω, όπως γράφω και στην πρώτη παράγραφο, να μην αρχίσεις απλά να ρωτάς αλλά να δεις πρώτα τα επισημασμένα στα οποία θα βρεις ό,τι χρειάζεται να μάθεις σχετικά με τα Blackberry. Αν κάτι δε γίνει κατανοητό, μπορείς να ρωτήσεις στο αρμόδιο θέμα που θα βρεις. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Έχω πρόβλημα με το msn και το gtalk. Ενώ έχω αποθηκευμένη την επιλογή να συνδέεται μόνο του με την εκκίνηση της συσκευής πολλές φορές αποσυνδέεται μόνο του και ξετικάρει την επιλογή μου. Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Έχεις τις τελευταίες εκδόσεις; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Παιδιά Καλημέρα! Έχω ψάξει παντού για μια απάντηση για ένα θέμα που με απασχολεί και το μόνο που βρίσκω είναι αντικρουόμενα threads. Γίνεται να έχεις μια συσκευή καταχωρημένη σε 2 παρόχους, και να έχεις BIS και στους δύο; (π.χ. αν εργάζεσαι στο εξωτερικό και θες να έχεις BIS και στην Ελλάδα όταν γυρίζεις απλά αλλάζοντας την κάρτα sim) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Δεν το έχω ψάξει ποτέ, αλλά βασιζόμενος σε αυτά που παρατηρώ και στον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας blackberry, αυτό δε γίνεται. Η κάθε συσκευή καταχωρείται μόνο σε 1 πάροχο, κυρίως με τη λογική ότι ένας επαγγελματίας συνήθως έχει ένα μόνο νούμερο επαγγελματικό το οποίο διατηρεί ανεξάρτητα με το πού βρίσκεται (είναι και ένα από τα συν του blackberry, ότι και σε ξένη χώρα να είσαι με τη συμπίεση έχεις χαμηλή χρέωση). Γι'αυτό και υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα με τα μεταχειρισμένα blackberry τα οποία πρέπει οπωσδήποτε ο παλιός κάτοχος να καταργήσει από τον πάροχό του ώστε να δουλέψουν αλλού. Θα πρότεινα πάντως να μιλήσεις και με τη RIM μέσω email για παράδειγμα. Αν και αμφιβάλλω, ίσως υπάρχει κάποια λύση για περιπτώσεις όπως η δική σου. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Φίλε thief σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Μίλησα σήμερα και με την εξυπηρέτηση της wind και μου είπαν ακριβώς τα ίδια. Επειδή όμως μου λείπει πολύ το παλιό καλό μου 8310 και η εμπειρία blackberry αποφάσισα να μην το βάλω κάτω. Έψαξα online και κατέληξα ότι θα μπορούσα να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό. Να έχω δηλαδή BIS στον πάροχο που θα χρησιμοποιώ περισσότερο, και στον άλλο να χρησιμοποιώ απλό data plan. Απ' ότι διάβασα μάλλον δεν θα δουλεύει το push και ο bb broswer, αλλά με opera mini και ίσως το gmail application καταφέρω να κάνω τη δουλειά μου. Έχει δοκιμάσει κανείς από το forum να δουλέψει blackberry με απλό data plan; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Yπάρχει κάποιο πακέτο(κάπου πήρε το μάτι μου 5 ευρώ)για συνδρομητές καρτοκινητής Cosmote ώστε να έχουμε κάποια Mb Internet το μήνα για να έχουμε BIS?? Eυχαριστώ! Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 Όχι δεν υπάρχει. Θα σε παρακαλέσω πολύ να διαβάσεις πρώτα το FAQ και τα επισημασμένα θέματα, όπου θα δεις ξεκάθαρα ότι το BIS προσφέρεται μόνο σε συμβόλαια. Με μια αναζήτηση θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θες, όπως για παράδειγμα το επισημασμένο θέμα για τα καρτοκινητά όπου υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες. Θα σε παρακαλέσω επίσης να μην ανοίγεις νέο θέμα για κάθε απορία, όπως έκανες τώρα που άνοιξες δύο νέα. Υπάρχουν επισημασμένα τόσο για το δίκτυο της Cosmote, όπου μπορείς να ρωτήσεις αν θες κάτι, όσο και για το 8900. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Updated: 11/12/2010 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 http://www-bgr-com.vimg.net/wp-content/uploads/2011/01/BlackBerry-Curve-Apollo.jpg Είναι ο αντικαταστάτης του Curve. Πρέπει να είναι το πιο πλήρες σ'αυτή την κατηγορία που έχει παρουσιάσει έως τώρα η Blackberry. Quad-band GSM/GPRS/EDGE Tri-band UMTS/HSPA 7.2Mbps Bluetooth 2.1 Wi-Fi b/g/n GPS NFC 512MB of eMMC, 512MB of RAM 5-megapixel camera with flash HVGA 480 x 360 display 1050 mAh battery Tavor MG-1 800MHz CPU (επιτέλους) BlackBerry OS 6.1 11mm πάχος (πηγή: BGR) Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 http://www-bgr-com.vimg.net/wp-content/uploads/2011/01/Dakota.jpg Εδώ μάλλον πάμε για αντικαταστάτη του Bold και θα είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας στην επαγγελματική σειρά. Θυμίζει πολύ 9000 σε σχήμα και έχει ό,τι θα ήθελε κάποιος να έχει - HD video, touch + full qwerty, VGA οθόνη και άλλα πολλά. Quad-band GSM/GPRS/EDGE Tri-band UMTS 5 megapixel camera with HD video recording, flash, and image stabilization 4GB of built in storage, 768MB of RAM 2.8-inch VGA 640 x 480 capacitive screen WiFi b,g,n on 2.4GHz and 5GHz frequencies 3G mobile hotspot! MicroUSB port Bluetooth NFC Magnetometer Accelerometer Proximity sensor 10.5mm πάχος Launches with BlackBerry OS 6.1 Πολύ δελεαστικό. Δείχνει πραγματικό εργαλείο. (πηγή: BGR) Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Πώ πώ..... απλά το κινητό ΜΟΥ! Ό,τι ακριβώς θέλω. touch + full qwerty σε συσκευασία Blackberry:) Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Συνεχίζει δυναμικά η RIM, και γρήγορα το θεμα ειναι τι θα γινει με την Ελλάδα, παλι μετα απο κανα χρονο απο την παραγωγή τους θα σκασουν μυτη εδω, αρα μακρινό ονειρο:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ναι ρε παιδια η καλυτερη ειναι η rim αλλα ας ριξει και καμια τιμουλαααααααα!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 αχρωμα-αγευστα-αοσμα κινητα . αμφιβολου design , ενα βημα πισω παντα στην τεχνολογια και με πολλες "υποχρεωτικες" δεσμευσεις για να τα δουλεψεις. αμερικανιες... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Για ποιο λόγο ασχολείσαι μαζί τους αν δε σου αρέσουν; Είναι καθαρά υποκειμενική η επιλογή του καθενός και όπως φαίνεται πολλοί βρίσκουν σημαντικά χαρακτηριστικά στα blackberry ώστε να τα επιλέξουν, όπως ακριβώς κάποιοι προτιμούν τα Νokia ενώ άλλοι τα βρίσκουν τουλάχιστον αδιάφορα. Εάν δεν έχεις κάτι ουσιώδες να προσφέρεις, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις ποστ προσβάλλοντας, στην ουσία, τις επιλογές των άλλων. Στο θέμα μας, οι τελευταίες κυκλοφορίες της RIM καθυστέρησαν περίπου 2 με 3 μήνες να έρθουν στην Ελλάδα (9520, 9780 και όπως φαίνεται και το 9800). Λογικά και αυτά, εάν κυκλοφορήσουν τελικά, θα έχουν μια αντίστοιχη καθυστέρηση. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Επιτελους! ενα qwerty candybar με touch και 2.8 οθονη! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexed Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) dakota, ονομα και πραμα που λενε στο χωριο μου χχεχχεεεχεχε :!: Εκ πρωτης οψης δειχνει πολυ καλη αναβαθμιση για το curve μου.:frog: Λοιπον περα απ την πλακα αυτο επρεπε να ειχε κυκλοφορησει ενα χρονο νωριτερα, τεσπα καλλιο αργα παρα ποτε. (Γεια σου ρε gesamfunai ;) :lol: ) Και qwerty και οθονη αφης ολα πρωτη μουρη, παρτα να χεις! Η φυσικη εξελιξη των bb. ( Το torch δεν πιανει μας τα χαλασε, μας κρυβει το σημα κατατεθεν) Τωρα που το καλοσκεφτομαι ετσι δεν ηταν και το palm pixi ? Αυτα που μου εκαναν εντυπωση για διαφορους λογους ειναι: α) τα 5mp με flash, επιτελους φωτο τη νυχτα ρεεεειιιιιιιι. Ναι ναι το curve μου εχει μονο 2 αν ειχε και φλας θα ηταν τελειο. Αλλωστε οι καλυτερες φωτο βγαινουν την νυχτα και την ημερα λογο ντροπης τις σβηνεις απο το φατσοβιβλιο :grin: β) Accelerometer μου φενεται λιγο αχρηστο σε αυτη την οθονη, κατι θα βρουμε να κανουμε. Θα το κουναμε αποτομα δεξια και αριστερα να αλλαζουμε τα τραγουδια. γ) nfc καλο μεν αλλα...... ο περιπτερας θα με δαγκωσει αν του κοτσαρω στη μουρη το κινητο αντι για ψιλα δ) Magnetometer. Πυξιδες για κυνηγι αγριογουρουνου, gps-εσια και τα λοιπα navigationειδες συστηματα να πουμε. ε) 3G mobile hotspot ολα στο bis, δηλαδη στο ιντερνετ. Μεχρι και τον αναπτηρα θα συνδεσω!! στ) Proximity sensor γιατιιιιιι ρεεε ? θα τρωμε πολλα mah με ολα αυτα αναμενα μαζι, χμμμ με ενα φορτιστη θα ειμαστε στο χερι ! Αυτο που δεν μου εκανε εντυπωση ειναι η εσωτερικη μνημη. Τι να την κανουμε αδερφε μου? Δεν δουλευει το appstore στην Ελλαδα, μας φτανουν και λιγοτερα. αυτα τα ολιγα για αρχη περισσοτερα οταν και αν θα εχω λεφτα να το παρω :yahoo: :chair: Edited January 14, 2011 by trexed Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Πάντως μ' αρέσει που μοιάζει αρκετά στο bold 9000, το οποίο πάντα μου άρεσε περισσότερο σχεδιαστικά (τουλχ η πρόσοψη), από το 9700 που έχω τώρα. Οθόνη 2.8'' είναι μια χαρά για συσκευή με qwerty πληκτρολόγιο και φυσικά για ότι μας έχει συνηθίσει έως τώρα η RIM. Καλοδεχούμενα και τα 768ΜΒ RAM και ας μη δουλεύει το AppWorld. Tέλος, δεν είδα κάποιο στοιχείο για τον επεξεργαστή. Θα είναι στα 800MHz, ή μήπως θα φτάσει τα 1? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Πανέμορφο το curve, με αναβαθμισμένα specs σε σχέση με τον αντικαταστάτη του. Και NFC, καθώς θυμάστε τί είχε δηλώσει τον Νοέμβριο η RIM: «θα ήμασταν ανόητοι αν δεν χρησιμοποιούσαμε την τεχνολογία NFC στο κοντινό μέλλον» http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288271 Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ρε παιδιά μέχρι να βγει η Ντακότα το app-world θα παίζει και εδώ. Του π@#$%η. Ωραίο τηλεφωνάκι πάντως και σε συνδυασμό με ένα playbook.... το Σεπτέμβρη του 11 έτσι θα κυκλοφοράμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 ναι ρε παιδια η καλυτερη ειναι η rim αλλα ας ριξει και καμια τιμουλαααααααα!! αυτο με τις τιμες ειναι ενα θέμα, σκέψου οτι το 9000 εχει ακόμη 500 ευρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 κι άλλο :happy::happy: http://www-bgr-com.vimg.net/wp-content/uploads/2011/01/BlackBerry-Storm-3.jpg 1.2GHz processor 3.7-inch 800 x 480 capacitive display Quad-band GSM/GPRS/EDGE Tri-band UMTS/HSPA 5-megapixel camera with 720p video recording 8GB eMMC (storage for apps and data), 512MB of RAM microSD slot Magnetometer Proximity sensor Accelerometer Bluetooth 2.1 + EDR 2.4GHz b/g/n and 5GHz a/n Wi-Fi + UMA 3G Mobile hotspot Optical trackpad 1230 mAh battery BlackBerry OS 6.1 OpenGL ES 2.0 πηγή Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts