LombNfTs Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Εγώ για να είμαι ειλικρινής δν μπορώ να πω ότι για να ξεπεράσεις τα 20ΜΒ πρέπει κυρίως να "παίζεις" παρά να κάνεις δουλειά... Εγώ με 50 μαιλ(με συνημμένα μερικά απο αυτά), λίγο σερφ, και κανα Google Maps που κ αι που δν ξεπερνάω τα 35ΜΒ. Δλδ αν είναι μόνο για τα email μου μου φτάνουν 20ΜΒ. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fwnakos Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Καλημέρα ! Έχει τύχει σε κανέναν να κάνει sync to BB του σρο PC με Microsoft Office Outlook GR 2003 και οι επαφές να περνιούνται στο BB σε γλώσσα άγνωστη ?Όταν προσθέτω μια επαφή στο BB μπορώ να την αποθηκεύσω στα ελληνικά ! Γιατί δημιουργείται πρόβλημα στο sync? Δεν μπορώ να βρώ τίποτα ... Καμία πρόταση ? Επίσης δοκίμασα διαφορετικές γραμματοσειρές στο outlook κατι πήγε να γίνει στην Arial Unicode αλλα σε πολύ μικρό ποσοστό ..... Ποια γραμματοσειρά στο Outlook χρησιμοποιείται ??? Μεγάλο Ευχαριστώ στο μέλος moment_v για την υπομονή που δείχνει και την εξυπηρετήση για να λυθεί το πρόβλημα ... :-) Παράθεση Join @ ~F~ 's Frequency ... .: On Air :. :music: PIN : 21E30983 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 kala me 20-30 mail ftanete ta 20MB??? pos to kanete afto?? ego edo sto grafeio exo atoma pou pernoun 150++ mail ti mera, kai den ksepernane ta 20! vevaia den ta anoigoun ola kai den poli surfaroun.. alla kai ego pou perno peripou 20-30 ti mera kai polla PINs klp surfaro ktl den ksepernao ta 20, oute kan ta ftano! i kopela mou pou surfarei synexeia, poio poli apo mena! kai stelnei polla PINs (se mena!, mporei kai se allous den ksero :)) oute afti ksepernaei ta 20, me to zori ftanei ta 10 kai to exei skisei ton Opera.. ektos kai ama katevazete sto berry to paramikro attachment pou sas stelnoun! xioumoristika PPTs klp.. :) den eksigite allios.. a, kai isos ama paizete to GMail, giati den ksero ti rolo varaei afto.. ego milao gia mail apokleistika apo BES/BIS pou i sympiesi pou kanei kai metatropi, sozoun polla KBs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 kala me 20-30 mail ftanete ta 20MB??? pos to kanete afto?? ego edo sto grafeio exo atoma pou pernoun 150++ mail ti mera, kai den ksepernane ta 20! vevaia den ta anoigoun ola kai den poli surfaroun.. alla kai ego pou perno peripou 20-30 ti mera kai polla PINs klp surfaro ktl den ksepernao ta 20, oute kan ta ftano! i kopela mou pou surfarei synexeia, poio poli apo mena! kai stelnei polla PINs (se mena!, mporei kai se allous den ksero :)) oute afti ksepernaei ta 20, me to zori ftanei ta 10 kai to exei skisei ton Opera.. ektos kai ama katevazete sto berry to paramikro attachment pou sas stelnoun! xioumoristika PPTs klp.. :) den eksigite allios.. a, kai isos ama paizete to GMail, giati den ksero ti rolo varaei afto.. ego milao gia mail apokleistika apo BES/BIS pou i sympiesi pou kanei kai metatropi, sozoun polla KBs! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγώ επικοινωνώ με όλους τους φίλους μου με email και πάλι τα 30 mb δεν τα φτάνω,συν msn - facebook - google κτλ. Έχω καιρό να ακούσω ανθρώπινη φωνή βέβαια, αλλά..... Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγώ επικοινωνώ με όλους τους φίλους μου με email και πάλι τα 30 mb δεν τα φτάνω,συν msn - facebook - google κτλ. Έχω καιρό να ακούσω ανθρώπινη φωνή βέβαια, αλλά..... xexe kai mena i kopela mou gia afto gkriniazei.. oti apo tote pou tis pira to berry exoume stamatisei na milame sto tilefono! oxi oti emena me xalaei vevaia :) alla pantos exoume kanei treli oikonomia etsi.. aksizei, super aposvesi.. ti SMS kai mamakies.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donatosb Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Eννοείται ότι με email (και διαφημιστικά)δε φτάνεις ούτε 10mb αλλά με το google maps και browsing?Όταν κάνεις upload στο flickr ή στο facebook?Νομίζω ότι με τα 150mb της vodafone με 10 ευρώ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Με 20mb ξεχνάς το google maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 kala nai me ta 150 eisai arxontas... eksalou i vodafone tora mou fainete ta exei kanei 150 ola.. me to browsing den tha ksepernas toso poli.. tora ta alla nai, eidika to Google maps to mamaei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Κανένας δεν είναι με WIND δηλαδή? Ενεργοποιήθηκε πριν κανένα 2ωρο η υπηρεσία (ήρθε mail), κατεβαίνουν τα mails από gmail, αλλά Google Maps, GMAILApp, Facebook & GPS δεν παίζουν μέχρι στιγμής.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donatosb Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αυτά τα κατεβάζεις εσύ και τα κάνεις εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmad Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Γεια σας παιδιά, Τώρα που βγήκε το BB Bold και στα μέρη μου (και με το Storm να βγαίνει σε 1-2 βδομάδες) σκέφτομαι να κάνω το βήμα και να πάρω επιτέλους Blackberry. ΑΛΛΑ, καλώς ή κακώς, θέλω να έχω ένα device με full IMAP support για 1-2 email accounts, και έχω ακούσει ότι γενικά αυτό δεν προσφέρεται απο τα Blackberries (πχ το IMAP τους δε θα μου κατεβάζει μηνύματα που είναι marked as read στο server, ακόμα και αν δεν τα έχει locally το blackberry -- αυτή όμως είναι σημαντική έλλειψη στην περίπτωσή μου). Επειδή όμως δεν έχω first hand experience με τα BBs, αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος να με χαροποιήσει διαψεύδοντας το προηγούμενο statement. Aν όντως υπάρχει κάποια τέτοια έλλειψη, μήπως έχετε κάποιο workaround suggestion; (πχ να τα παίρνω από ενδιάμεσο mailserver που θα είναι dedicated στο BB mail client, ή κάτι τέτοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αρχικά να σου πω οτι με blackberry μπορείς να έχεις ως και 10 λογαριασμούς email. Όσο για τα mail, μπορείς να κάνεις και reconcile για τα παλιότερα, αλλά αφού τα καινούργια τη στιγμή που φτάνουν στον server έρχονται και στη συσκευή, τι πρόβλημα θα έχεις? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmad Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Αρχικά να σου πω οτι με blackberry μπορείς να έχεις ως και 10 λογαριασμούς email. Όσο για τα mail, μπορείς να κάνεις και reconcile για τα παλιότερα, αλλά αφού τα καινούργια τη στιγμή που φτάνουν στον server έρχονται και στη συσκευή, τι πρόβλημα θα έχεις? Ακριβώς γι' αυτό το reconciliation έχω ακούσει/διαβάσει παράπονα (esp. αν έχεις και mac), γι' αυτό και είχα ανησυχίες. Αλλά για να το λες, κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Όσο για το server sync, είναι παρόμοια ιστορία, ότι δηλαδή όταν διαβάσω κάτι στο ΒΒ δε θα γίνει mark as read στο server, ή αν διαγράψω κάτι από το server, δε θα διαγραφεί από το BB (διαγράφεται μόνο αν το μετακινήσω στο Deleted items στο server). Thanks για το γρήγορο response. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τα κατέβασα αλλά δεν τρέχουν.. Το Google Maps κολλάει στο Loading & FB & Gmail μου λένε ότι δεν έχω data connection/programme.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fwnakos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Επίσης δοκίμασα διαφοτρετικές γραμματοσειρές στο outlook κατι πήγε να γίνει στην Arial Unicode αλλα σε πολύ μικρό ποσοστό ..... Ποια γραμματοσειρά στο Outlook χρησιμοποιείται ??? Μεγάλο Ευχαριστώ στο μέλος moment_v για την υπομονή που δείχνει και την εξυπηρετήση για να λυθεί το πρόβλημα ... :-) Παράθεση Join @ ~F~ 's Frequency ... .: On Air :. :music: PIN : 21E30983 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 exei full sync kai exeis kai options gia to delete.. exei options i syskevi tou styl, ama to sviseis apo to berry ama the sna to svisei mono sto handheld h' kai sto mailbox ktl pantos ego ama ta sviso apo to mailbox, apo to outlook svinontai apo ti syskevi meta apo ligo.. reconcile kaneis kai apo ti syskevi.. opote den exei simasia ama exeis Mac or whatever.. as grapsei kai kapoios allos filos pou paizei poio poli me IMAP giati ego exo kana-dyo mono pou den tous dino kai poli simasia paizo kai me BES pano stin idia syskevi, opote mou vgazei kai alla options.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag11406 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Έκανα εγκατάσταση ένα πρόγραμμα για παρακολούθηση μετοχών και αγορών αλλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Σε επικοινωνία με το support μου είπαν πως πρέπει να βάλω στο TCP APN. Είμαι σε BES στη Vodafone και η τιμή που μου είπαν για το APN είναι internet.vodafone.gr. Πριν δεν είχε τίποτα σε αυτά τα fields(APN, user, password). Επειδή δεν γνωρίζω τις "συνέπειες" αυτής της αλλαγής. Επηρεάζονται άλλα προγράμματα (chat, internet explorer κτλ.)? Από πλευράς χρεώσεων? Θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κάποια δυσάρεστη έκπληξη. με την ευκαιρεία χρησιμοποιεί κανένας κάποιο καλό πρόγραμμα για παρακολούθηση αγορών, μετοχών, χαρτοφυλακίου? ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Γεια σας παιδιά, Θέλω να έχω ένα device με full IMAP support για 1-2 email accounts, και έχω ακούσει ότι γενικά αυτό δεν προσφέρεται απο τα Blackberries (πχ το IMAP τους δε θα μου κατεβάζει μηνύματα που είναι marked as read στο server, ακόμα και αν δεν τα έχει locally το blackberry -- αυτή όμως είναι σημαντική έλλειψη στην περίπτωσή μου). Επειδή όμως δεν έχω first hand experience με τα BBs, αναρωτιέμαι αν μπορεί κάποιος να με χαροποιήσει διαψεύδοντας το προηγούμενο statement. Να σου πω την αλήθεια την πρώτη φορά που έβαλα το IMAP Gmail μου στο Blackberry κατέβασε όλα μου τα email, Read k Unread. Αυτό είναι το καλό... Το κακό ήταν οτι είχα γύρο στα 4-5 χιλιάδες email και είχε γίνει ένας πανικός(έκανε ώρες για να τα κατεβάσει... και τα κατέβαζε όχι όλα μαζί, αλλά σε 200άδες ή 100άδες). Γιαυτό καλύτερα κάνε back up τα mail που δεν θέλεις να τα έχεις στο mailbox... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τα κατέβασα αλλά δεν τρέχουν.. Το Google Maps κολλάει στο Loading & FB & Gmail μου λένε ότι δεν έχω data connection/programme.. :( Ξανα στείλε τα Service Books και κάνε restart... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Πως στέλνω service books????? Επίσης PIN & GMAIL (POP3) κατεβαίνουν & στέλνονται ΟΚ!! Weird?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Δλδ αν βάλεις το GMail se IMAP δν σου έρχονται τα εμαιλ? Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Για service books πας options -> advanced ->hrt και κανεις register Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Για service books πας options -> advanced ->hrt και κανεις register Έχει 4 επιλογες (3 202 GR και 1 WiFi)... Τι ακριβώς κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Κάνε το πρώτο... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Μέχρι πριν 2-3 μήνες θα είχες πρόβλημα με το APN.. Όταν άλλαζες APN, τουλάχιστον στη Vodafone, για κάποια περίοδο το billing τους σάλταρε, και άρχιζε να σου χρεώνει. Τώρα έχουν ενοποιήσει όλα τα APN, οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Βάλε internet.vodafone.gr και θα σου τρώει κανονικά, από τα 150MB που έχεις... Όλα λειτουργούν κανονικά.... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodias Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Παιδιά θέλω να σας ρωτήσω κάτι για να ξεμπερδευτώ. Εχω το Bold με BIS, μεχρι εδω καλά. 1.Αν στο σπιτι ενεργοποιήσω το wireless και συνδεθει το blackberry, απο εκει και περα οτι traffic κάνω χρεώνει με kbytes το blackberry ή προηγείται το wifi? 2. Αν χρεώνομαι κανονικά πρέπει να απενεργοποιώ την cosmote και αφήνω μονο το wifi? η λειτουργία τότε παραμένει κανονική αλλα δεν χρεώνομαι τα kbytes? 3. Γιατι στο maps οταν ενεργοποιώ το GPS δε βρίσκει ποτε satellite? Ευχαριστώ εκ των προτερων, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts