takpanos Δημοσιεύτηκε September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2016 Προχωρησα και βλεπουμε Παιδια βοηθειστε γιατι υπαρχει προβλημα. Σημερα ηρθαν τα tvbox και αντι για 3 υπηρχαν μονο 2 μεσα στο δεμα. Πεστε μου τα βηματα παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αν έκανες unboxing με βίντεο προχωράς σε διεκδίκηση μέσω paypal, αν όχι απλά κλαις τα χρήματά σου Μήπως εγινε διαχωρισμό σε 2 δέματα 2+ 1 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μήπως εγινε διαχωρισμό σε 2 δέματα 2+ 1 ; Και εγώ αυτό θα του έλεγα, με πρόλαβες. Την είχα πατήσει και εγώ έτσι από gearbest είχα πάρει action camera και εξτρα για την κάμερα. Μπαίνοντας τελικά στο orders είδα ότι μου το έστειλαν σε 2 ξεχωριστά tracking number χωρίς εξτρά χρέωση. Ας το τσεκάρει το παιδί. Και πάντα μα πάντα βίντεο όταν ανοίγουμε πακέτο! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κατά 99% το έκαναν 2 πακέτα. Μπες στο προφίλ σου στα orders και θα δεις. Αλλιώς επικοινώνησε με το κατάστημα πρώτα και ρώτησέ τους τι έγινε πριν κανεις οποιαδήποτε κίνηση (πχ. διεκδίκηση χρημάτων από paypal κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αν έκανες unboxing με βίντεο προχωράς σε διεκδίκηση μέσω paypal, αν όχι απλά κλαις τα χρήματά σουΕκανα βιντεο.Δεν εχω πληρωσει με paypal αλλα με πιστωτικη.Ομως θυμαμαι παλια ειχα βαλει μια ρυθμιση να πληρωνεται η παραγγελια μεσω paypal χωρις να εχεις λογαριασμο Μήπως εγινε διαχωρισμό σε 2 δέματα 2+ 1 ;Εχω ενα τρακινγκ number αρα δε πρεπει να εχει γινει διαχωρισμος. Αφηνω αρνητικο feedback?Η παραγγελια ηρθε 23 μερες. Καπου διαβασα πως πρωτα επικοινωνεις με τον πωλητη και μετα ζητας refund ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατά 99% το έκαναν 2 πακέτα. Μπες στο προφίλ σου στα orders και θα δεις. Αλλιώς επικοινώνησε με το κατάστημα πρώτα και ρώτησέ τους τι έγινε πριν κανεις οποιαδήποτε κίνηση (πχ. διεκδίκηση χρημάτων από paypal κλπ).Ενα μονο τρακινγκ μου εδωσαν.Εγω βλεπω 3 μηχανηματα στη παραγγελια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 tkpanos μάλλον έμπλεξες , μέγα σφάλμα αν δεν έχει περάσει η πληρωμή μέσω paypal, πως θα διεκδικήσεις τα χρήματα ???? Το δέμα τι γράφει από έξω ? Από ποιο μαγαζί τα πήρες ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 tkpanos μάλλον έμπλεξες , μέγα σφάλμα αν δεν έχει περάσει η πληρωμή μέσω paypal, πως θα διεκδικήσεις τα χρήματα ???? Το δέμα τι γράφει από έξω ? Από ποιο μαγαζί τα πήρες ? Εντάξει, μην το τρελαίνεις το παιδί! Κάτσε να μας πει το μαγαζί, και εγώ είχα κάνει αγορές tv box χωρίς PayPal και δεν είχα θέμα όταν χρειάστηκε refund. Αν είναι αξιόπιστο το μαγαζί και εφόσον έχει και βίντεο δεν θα έχει θέμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδια εδω ειμαστε http://www.ebay.com/itm/291835916602 Ε τοτε πως υπηρχε η πιστωτικη μεσα στο ebay?Μηπως οντως πληρωθηκε μεσω paypal αλλα χωρις να εχω λογαριασμο? Το δεμα γραφει x2. Δηλαδη οτι εχει 2 αντικειμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδια εδω ειμαστε http://www.ebay.com/itm/291835916602 Ε τοτε πως υπηρχε η πιστωτικη μεσα στο ebay?Μηπως οντως πληρωθηκε μεσω paypal αλλα χωρις να εχω λογαριασμο? Το δεμα γραφει x2. Δηλαδη οτι εχει 2 αντικειμενα Από eBay το πήρες? Σε προστατεύει το eBay, αν όντως υπάρχει θεμα μπορείς να ανοίξεις case και να πάρεις refund. Δες στο ιστορικό παραγγελιας να σιγουρευτείς πόσα αγόρασες, δες τι χρεώθηκε και τα email με την παραγγελία. Αρχικα μίλα με τον πωλητή μήπως σου έστειλε ξεχωριστό δέμα, και αν όντως δεν έστειλε ζήτα refund. Αν δεν τα βρείτε άμεσα και σου αρχίσει τις ιστορίες άνοιξε case στο eBay. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Από eBay το πήρες? Σε προστατεύει το eBay, αν όντως υπάρχει θεμα μπορείς να ανοίξεις case και να πάρεις refund. Δες στο ιστορικό παραγγελιας να σιγουρευτείς πόσα αγόρασες, δες τι χρεώθηκε και τα email με την παραγγελία. Αρχικα μίλα με τον πωλητή μήπως σου έστειλε ξεχωριστό δέμα, και αν όντως δεν έστειλε ζήτα refund. Αν δεν τα βρείτε άμεσα και σου αρχίσει τις ιστορίες άνοιξε case στο eBay. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΠου μπορω να δω τη διαδικασια για να τη ξεκινησω (case) αν δεν εχω αποτελεσμα με τον πωλητη?Ποιο ειναι το χρονικο περιθωριο για refund οπου αμα αργησω το χανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Επικοινώνησε πρώτα με τον πωλητή, μην ψάχνεις για case και refund χωρίς να έχεις καν ρωτήσει τον πωλητή τι συμβαίνει. Δείξτου το βίντεο ή μια φωτό που να φαίνεται το x2 στο πακέτο. Αν είναι αξιόπιστος με υψηή βαθμολογία θα σου πει από μόνος του να σου στείλει το τρίτο box (αν δεν το έχει κάνει ήδη σε ξεχωριστό πακέτο) ή θα σου πει να σου δώσει refund για την αντίστοιχη αξία. Στείλτου ένα μήνυμα ήρεμα και ευγενικά και πες του το πρόβλημα. Αυτό θα μετρήσει και υπέρ σου σε περίπτωση που σου κάνει τον ανήξερο και χρειαστεί να μπει στη μέση το ebay για να ξεκαθαρίσει ποιος έχει δίκιο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Επικοινώνησε πρώτα με τον πωλητή, μην ψάχνεις για case και refund χωρίς να έχεις καν ρωτήσει τον πωλητή τι συμβαίνει. Δείξτου το βίντεο ή μια φωτό που να φαίνεται το x2 στο πακέτο. Αν είναι αξιόπιστος με υψηή βαθμολογία θα σου πει από μόνος του να σου στείλει το τρίτο box (αν δεν το έχει κάνει ήδη σε ξεχωριστό πακέτο) ή θα σου πει να σου δώσει refund για την αντίστοιχη αξία. Στείλτου ένα μήνυμα ήρεμα και ευγενικά και πες του το πρόβλημα. Αυτό θα μετρήσει και υπέρ σου σε περίπτωση που σου κάνει τον ανήξερο και χρειαστεί να μπει στη μέση το ebay για να ξεκαθαρίσει ποιος έχει δίκιο. ;) Ευχαριστω για τη βοηθεια φιλε οπως και τα υπολοιπα παιδια. Εχω ηδη στειλει email οπου τον ρωταω τι εχει γινει. Αν σε περιπτωση σου πει οτι σου στελνει το αλλο πακετο? Εχω περιθωριο να το παραλαβω πριν του κανω αρνητικο feedback?Απο τη βιασυνη μου δεν του εστειλα το βιντεο ή μια φωτογραφια που εχει την επισημανση πως υπαρχουν 2 συσκευες. Εχει να πεσει διαβασμα καποιες λεξεις π.χ. case πρωτη φορα τις ακουω και πρεπει να μαθω λεπτομερειες πως γινεται μια διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δεν πειράζει που ξέχασες να στείλεις φωτό ή βίντεο. Στείλε ένα συμπληρωματικό εμαιλ και πες του να και η απόδειξη ότι έγινε λάθος. Πολυ πιθανό να μη θυμάται ότι έστειλε 2 άντι για 3 και να νομίζει ότι πας να τον κοροϊδέψεις και να αρχίσει να σου λέει ότι δεν ξέρει τίποτα κλπ. Αν δει φωτό/βίντεο θα καταλάβει ότι όντως έχεις δίκιο οπότε θα σου απαντήσει σοβαρά (αν είναι σοβαρός). Για case έχεις περιθώριο τουλάχιστον ένα μήνα από τη μέρα που παρέλαβες το πακέτο. Ισως και παραπάνω αλλά ένα μήνα σίγουρα. Μην αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δεν πειράζει που ξέχασες να στείλεις φωτό ή βίντεο. Στείλε ένα συμπληρωματικό εμαιλ και πες του να και η απόδειξη ότι έγινε λάθος. Πολυ πιθανό να μη θυμάται ότι έστειλε 2 άντι για 3 και να νομίζει ότι πας να τον κοροϊδέψεις και να αρχίσει να σου λέει ότι δεν ξέρει τίποτα κλπ. Αν δει φωτό/βίντεο θα καταλάβει ότι όντως έχεις δίκιο οπότε θα σου απαντήσει σοβαρά (αν είναι σοβαρός). Για case έχεις περιθώριο τουλάχιστον ένα μήνα από τη μέρα που παρέλαβες το πακέτο. Ισως και παραπάνω αλλά ένα μήνα σίγουρα. Μην αγχώνεσαι. Εφυγε συμπληρωματικο email με φωτο απο το δεμα οπου αναγραφεται καθαρα πως περιεχει μονο 2. Δε μου ειπε κανεις πως του φανηκε ο πωλητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ο πωλητής εντάξει φαίνεται, έχει και 98,5% βαθμολογία. Τώρα πρόσεξα το username που είναι tomtop. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ebay παράρτημα του γνωστού eshop: http://www.tomtop.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Μου απαντησε σημερα "hi ,sory . we snet thei tem with 2 packages , and another tracking number , is ........" Τωρα τι κανω? ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 10-09-2016 12:50 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 14-09-2016 12:29 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 17-09-2016 11:00 Απ οτι βλεπω σε σχεση με το αλλο τραγκινγκ που εφτασε εχουν φυγει μαζι στις 10/9/2016 αλλα το δευτερο φευγει ξανα στις 14 και 17/9!!! Τι παιζει? Edited September 28, 2016 by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Γράψε μας το τράκινγκ, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Γράψε μας το τράκινγκ, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο αλλιώς. RS175244667CN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Δες εδω: http://www.17track.net/en/track?nums=RS175244667CN Τα πάνω αποτελέσματα είναι τα ίδια με το τράκινγκ του ΕΛΤΑ. Τα κάτω είναι από το κινέζικο τράκινγκ και έχει πολύ περισσότερα δεδομένα. ΑΠό 14 ως 17/9 όντως μοιάζει να λέει το ίδιο πράγμα αλλά στις 2016-09-21 11:58 γράφει κάτι διαφορετικό. Δεν πολυβγάζω άκρη με τα κινέζικα, στο translate που τσέκαρα κάτι έλεγε για σφραγίδες και τέτοια. Στο trackitonline.ru το μεταφράζει ως "Left postal office". Και άλλο ένα: http://track-chinapost.com/startairmail.php?code=RS175244667CN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μου απαντησε σημερα "hi ,sory . we snet thei tem with 2 packages , and another tracking number , is ........" Τωρα τι κανω? ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ10-09-201612:50 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ14-09-201612:29 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ17-09-201611:00 Απ οτι βλεπω σε σχεση με το αλλο τραγκινγκ που εφτασε εχουν φυγει μαζι στις 10/9/2016 αλλα το δευτερο φευγει ξανα στις 14 και 17/9!!! Τι παιζει? Από όσο είδα στο trackchecker mobile, κόβει βόλτες μέσα στην Κίνα, φεύγει από αεροδρόμιο, ξαναγυρίζει και ξαναφευγει, γι αυτό σου βγάζει 2 φορές αποστολή αντικειμένου. Τελευταία Ενημέρωση είναι ότι σουλατσάρει εντός Κίνας. Παρακολούθησε το λίγες μέρες να δεις τι άλλο Θα δειξει. Και να έχεις υπόψιν ότι έχεις περιθώριο να ανοίξεις case στο eBay 30 μέρες από το estimation delivery date που σου έδινε όταν έκανες την παραγγελία. Πρόσεχε μην χάσεις το deadline. Ρώτα και εδώ δίνοντας το tracking Μήπως σου πει κάποιος κάτι παραπάνω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Περίμενε μερικές μέρες και αν δεν αλλάξει κάτι στο status επικοινώνησε ξανά με τον πωλητή και πες του να τσεκάρει τι γίνεται. Αυτός εκεί στην Κίνα μπορεί να επικοινωνήσει με το τοπικό ταχυδρομείο και να μάθει περισσότερα. Σε κάθε περίπτωση το τράκινγκ να το ελέγχεις από τα διεθνή site όπως 17track.net και όχι από του ΕΛΤΑ γιατί αργεί να ενημερωθεί όσο το πακέτο είναι εκτός Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. September 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Α καλα δεσαμε τωρα.Εχει αργια 1-10 Οκτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Επικοινωνησα παλι λεγοντας "1 package of the 09.10.2016 has stuck at the airport in China with tracking number RS175244667KN. What happens? You can see the to look for them?" και μου απαντησε "hi , really sorry for that , and we have sent you 2 package , and maybe the another package is in customs , please wait patiencely , and you can travk via this link :http://www.17track... hope you can receive it asap , thx" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. October 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Λοιπον να ενημερωσω. Σημερα ειναι η τελευταια ημερα παραδοσης και δεν εχει ερθει τιποτα. Οποτε ανοιγω case στο ebay? Πως επισυναπτω τα email που ανταλλαξαμε με τον πωλητη που μου ελεγε "να κανω υπομονη και θα ερθει"? Γενικα θελω λιγο τα βηματα αφου δεν εχω ξαναανοιξει case ουτε εχω ζητησει refund. Σας θυμιζω οτι ειχα παραγγειλει 3 tvbox οπου τα εσπασε σε 2 πακετα. Ηρθε το ενα πακετο που περιειχε 2 tvbox και το αλλο πακετο ρχει κολλησει στο αεροδρομιο Κινας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μην ανοίξεις case πριν λήξει η τελευταία μέρα παράδοσης, είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις τουλάχιστον μέχρι να περάσει και αυτή. Στείλε ξανά στον πωλητή και πες του ότι πέρασαν τόσες μέρες και το τράκινγκ ακόμα δεν δείχνει ότι το πακέτο έφυγε από Κίνα και ότι αν δεν αλλάξει κάτι από αύριο μεθαύριο θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ να ανοίξεις case. Έτσι θα πιεστεί να το ψάξει το θέμα. Εσύ έτσι κι αλλιώς έχεις χρονικό περιθώριο αρκετό για το case. Από εκεί και πέρα αν δεν βρεθεί άκρη ανοίγεις case και σε πρώτη φάση δεν χρειάζεται να δείξεις διαλόγους κλπ απλώς το ebay επεμβαίνει και ζητάει αυτό από τον πωλητή να δώσει μια απάντηση στο πρόβλημα εντός μερικών ημερών (νομίζω 3 μέρες). Σε αυτό το διάστημα εσύ δεν κάνεις τίποτα και περιμένεις. Μετά αναλόγως την απάντηση προχωράς. Όταν χρειαστεί να στείλεις διαλόγους κλπ θα σου τα ζητήσει το ebay (μπορείς να τα στείλεις βγάζοντας screenshot της οθόνης με τους διαλόγους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts