Jump to content

LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)

Exploticon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προς το μέλλον δηλαδη θα εχει?

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Έτσι μας υποσχέθηκε ο CrisBal...

Oneplus 6

Έτσι μας υποσχέθηκε ο CrisBal...

Χλωμό χωρίς αλλαγές στον kernel....:(

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Oi nougat roms ειναι το τελειο παραδειγμα προς ολους που κοιτανε antutus.

Tι να το κανεις το 170k score, to f2fs, ta 'optimizations' και τα δηθεν underclock στη cpu αν η ρομ κολαει στις βασικες χρησεις. Εκανα τn τελευταια μου προσπαθεια να τα συνδιασω ολα για να δω το αποτελεσμα και απλα δεν μαγκες.

Παιρνουμε ενα κινιτο στο οποιο δωσαμε χρηματα και πρεπει να ανταπεξερχεται στις απαιτησεις των σημερινων δεδομενων. Αν ειναι να μην μπορεις να scollareis στο fb, να τρως stutters στo chrome και να εχεις χειροτερο SOT τι να τη κανω τη nougat.

Μην το παρετε σαν rant post αλλα θελω περισσοτερο να εκφρασω την γνωμη μου πανω σε αυτες τις ρομ για οσους θελουν να τις δοκιμασουν ωστε να εχουν καποια παραπανω πραγματα υποψιν τους.

Καθε μηνα θα τις δοκιμαζω μεχρι να καταφερουν να φτασουν την EUI και θα σας ενημερωσω αντιστοιχα.

Edited by Xployd

Για ποια ρομ μιλάς ;

Για ολες. Τις εχω δοκιμασει ολες. Αicp,RR,Omni,AospExt. Μονο los δεν εχω δοκιμασει τωρa αλλα για μενα ειχε παντα τα περισσοτερα προβληματα οπως την ειχα δοκιμασει στο παρελθον πολλες φορες απο MM.

Επειδη η καθε μια παιρνει sources απο τον κωδικα των αλλων ολες εχουν πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα. Αν μια ρομ, συνηθως omni που εχει και το καλυτερο dev φτιαξει κατι τοτε το παιρνουν κ οι αλλες.

Θελω πολυ να αλλαξω εδω και πολυ καιρο και δεν θα σταματησω να τις δοκιμαζω τουλαχιστον ανα μηνα. Πιστευω συντομα να ειναι αρκετα δυνατες αλλα προς το παρον δεν ειναι ρομ που δικαιολογουν τα χαρακτηριστικα του κινητου.

Εdit; Αν καποιος εχει αλλα αποτελεσματα και δει τουλαχιστον αποδοση+sot>= της ΕUI ας πει τα μυστικα της επιτυχιας του.

Edited by Xployd

Ναι αυτήν έχω. Μου άρεσε περισσότερο από τις άλλες. Και πλέον ο ήχος στο μεγάφωνο και στον συνομιλητή μου ακούγεται όπως πρέπει, ενώ στις άλλες όχι τόσο καλά.
Samsung S21 Ultra

Λοιπόν δοκίμασα και εγώ της nougat και καμιά δεν έχει την αυτονομία των eui...

Και λέω εγώ γιατί να βάλουμε nougat αφού είναι σούπερ η eui 23s των Tora33 - CrisBal..

Για δοκιμές καλες είναι αλλά όχι ακόμα για σταθερή...

Oneplus 6

παιδια φοραω 23s tora33 και για 2 μερες το τηλεφωνο ηταν κομπλε σημερα αρχισε να τρελενετε να κανει μονο του κινησεις και να υπερθερεμενετε σε σημειο να μην μπορω να το ακουμπησω ετσι το κλεινω οθονη και ηρεμη οταν ανοιγω οθονη παλι τρελενετε εμφανιζει ghost touch συνεχεια και δουλευει μαξ cpu δεν φοραω tempered glass απλα οθονη αλλαξα επεσα σε ελλατωματικο μοντελο σωστα;

παιδια φοραω 23s tora33 και για 2 μερες το τηλεφωνο ηταν κομπλε σημερα αρχισε να τρελενετε να κανει μονο του κινησεις και να υπερθερεμενετε σε σημειο να μην μπορω να το ακουμπησω ετσι το κλεινω οθονη και ηρεμη οταν ανοιγω οθονη παλι τρελενετε εμφανιζει ghost touch συνεχεια και δουλευει μαξ cpu δεν φοραω tempered glass απλα οθονη αλλαξα επεσα σε ελλατωματικο μοντελο σωστα;

Ενα reboot λυνει κατα 70% τα πιο πολλα προβληματα. Εχεις τιποτα kernel adiutor ή kernel manager γενικοτερα εγκατεστημενο και εχεις πειραξει τιποτα? Πολλες φορες εκει γινεται κατι κακο, τουλαχιστον ετσι ειχα παρατηρησει εγω που ειχα δοκιμασει να πειραξω ρυθμισεις και με τιμωρησε το perfd.

εχω ATK profiles και πειραματιστικα λιγο με αυτα λες αυτα να εκαναν την δουλεια;

Καλημέρα. Αν έβαλες performance profile ναι :p Βάλε Balanced Hawkeeper είναι το καλύτερο..;)

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ LE PRO 3 ΚΑΙ ΣΤΟ LE MAX 2.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ LE PRO 3 ΚΑΙ ΣΤΟ LE MAX 2.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Οι γνώμες και οι απόψεις διαφέρουν. Το ένα έχει (max2) καλύτερη οθόνη & ανάλυση 2κ-4κ μεγαλύτερο σε ίντσες φθηνότερη τιμή (205€) 6/64GB και χιλιάδες Developers που ασχολούνται (χε χε και ο ομιλών :lol:).

Το Pro3 έχει 10% καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερο band Aggregation για 4G καλύτερη μπαταρία.

Διαλέγεις και παίρνεις! ;)

Edited by CrisBal

Το ''εχει καλυτερη οθονη" ειναι μονο στα χαρτια.Ειχα το x800 που ''ειχε καλυτερη οθονη" 2κ.

Σου υπογραφω οτι το pro3 με ''χαμηλοτερη αναλυση"εχει πολυ καλυτερη απεικονιση χρωματων και καλυτερη αποκριση.

Ασε που η 2κ οθονη ρουφουσε μπαταρια σαν αραπης.

Για μενα δεν ισχυει το διλλημα σου.Επιλεγεις το pro3 για πολλους λογους.

Βασικά αποφασιζεις τι μεγεθος οθονης θες αρχικα.

Επειτα κοιτας το οικονομικο.

Και τελικα καταλήγεις στο μαχ 2 :lol:

Καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη και κάμερα το max 2 και πιο φθηνό και με φουλ υποστήριξη. Το pro 3 πιο ακριβό χωρίς υποστήριξη με λίγο καλύτερο επεξεργαστή και μπαταρία. Ακόμη οι περισσότεροι πάντως το le max 2 παίρνουν.

Le X829 4/64 tele23s

Ναι για το max 2 με την υποστήριξη του αλλα μην ξεχνάμε και τα προβλήματα του με τα δακτυλικο αποτύπωμα την κάμερα και αλλα που δεν τα έχει το pro3...
Oneplus 6

Τελικα το δαχτυλικο δε βολευει εκει που ειναι. Θα το προτιμουσα αλα σαμσουνγκ σ6.

Συμφωνα με τον κρις, περιμενουμε dt2w/dt2s οπου αντικαθιστα τον σενσορα.

Παντως και τα 2 ειναι σούπερ (απ οσο διαβάζω για το προ3)

Θα ήθελα μια χάρη, να μου πείτε αν όντως το x720 για τιμουλα στα 260 $ το βλέπω σήμερα στο geekbuing είναι καλά; (το μικρό)

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Meyas
Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space .....

Θα ήθελα μια χάρη, να μου πείτε αν όντως το x720 για τιμουλα στα 260 $ το βλέπω σήμερα στο geekbuing είναι καλά; (το μικρό)

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν θα το βρεις πιο φτηνα απο καποιο εμπιστο site. 232 ευρω ειναι παρα πολυ καλο deal για το κινητο.

Edited by Xployd

Πλεον με lineageos γινεται ΟΤΑ αναβαθμιση, χωρις να χρειαζεται καθε φορα να την εγκαθηστας μεσω twrp
Samsung S21 Ultra

• The title was changed to LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)