Jump to content

LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)

Exploticon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με στοκ ρομ και κερνελ μια χαρά μου δουλεύει το quickcharge, με πειραγμένα δεν γνωρίζω

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι ούτε με το magisk θα έχεις ota, εστω

και αν γυρίσεις σε στοκ recovery (αφαιρώντας το twrp)

Δεν αρκει το systemless root για να παιρνεις ΟΤΑ; :(

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ηρθε και κατεβαζω ΟΤΑ ενημερωση. 1.8 Gb

Εχει και ένα μικρό kernel ota 7.0mb που βγήκε πριν 4μερες. Το οποίο σε stock ρομ άλλαξε πολύ προς το καλύτερο το κινητο

Edited by stefanos1999

Εχει και ένα μικρό kernel ota 7.0mb που βγήκε πριν 4μερες. Το οποίο σε stock ρομ άλλαξε πολύ προς το καλύτερο το κινητο

Δεν βγαζει κατι αλλο. Λεει οτι ειναι το τελευταιο που εχω.

5,9,023S

kernel 3.18.20-perf-g444abf6

Samsung S21 Ultra

Δεν βγαζει κατι αλλο. Λεει οτι ειναι το τελευταιο που εχω.

5,9,023S

kernel 3.18.20-perf-g444abf6

Τι ημερομηνία έχει το κερνελ? Αν έχει Απρίλιο είσαι στο νεότερο, αν εχει Μαρτίου είσαι στο παλιότερο

Δεν φταίνε τα καλώδια.

Μία χαΡα δουλεύει με stock ρομ και κερνελ το quickcharge, με 3 διαφορετικά μάλιστα καλώδια.

Με πειραγμένα.. δεν γνωρίζω.

Η ρομ του torra33 δεν είναι βασισμένη πάνω στη στοκ; Να έχει τόσο μεγάλη διαφορά στη φόρτιση με την απειραχτη στοκ;

Ίσως με τα πειράγματα στις kernel και στις ρομ δημιουργούνται τα προβλήματα σ την φόρτιση.

Και με του GalaticStryder το kernel που γίνεται χαμός τελευταία οι χρήστες το ίδιο πρόβλημα με την ταχεία φόρτιση αντιμετωπίζουν.

Edited by stefanos1999

Με τις kernel βασικά δημιουργούνται τα προβλήματα.

Και με του GalaticStryder το Kernel που γίνεται χαμός οι χρήστες το ίδιο πρόβλημα με την ταχεία φόρτιση αντιμετωπιζουν[/quote/]

Το ίδιο kernel με του Doganou πιο πάνω έχω. Του Μαρτίου όχι του Απριλίου. Να ρωτήσω κάτι; Πόσο διαρκεί σε σένα μια ολόκληρη φόρτιση από 5-10% με το κινητό ανοιχτό; Για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης σε ρωτάω.

Εχει βγει νεότερο στοκ κερνελ με ημερομηνία Απριλίου, είναι 7.0mb, ήρθε ota την περασμένη εβδομάδα.

35-40'max, από 2-3% έως full

Εχει βγει νεότερο στοκ κερνελ με ημερομηνία Απριλίου, είναι 7.0mb, ήρθε ota την περασμένη εβδομάδα.

35-40'max, από 1-2% έως full

Μήπως φταίει όντως το καλώδιο τότε; Λέω τώρα εγώ... Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει; :worry:

Μήπως φταίει όντως το καλώδιο τότε; Λέω τώρα εγώ... Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει; :worry:

Έχω 3καλωδια, το Εργοστασιακο και 2μαιμου.

Με όλα τους ίδιους χρόνους φόρτισης έχω, ακόμη και στο μαϊμού φορτιστή αυτοκίνητου.

και τα καλώδια πρέπει να είναι συμβατά με 3.0 όχι 2.0 σαν αυτό που παράγγειλε ο Πετρος

Έχω 3καλωδια, το Εργοστασιακο και 2μαιμου.

Με όλα τους ίδιους χρόνους φόρτισης έχω.

Οπότε λες είναι θέμα ρομ;

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι εκτός του εργοστασιακού καλωδίου δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο. :wacko:

Οπότε λες είναι θέμα ρομ;

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι εκτός του εργοστασιακού καλωδίου δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο. :wacko:

Δεν ξέρω, καταθέτω όμως την εμπειρία μου ότι με όλα στοκ τα παντα δουλεύουν όπως πρέπει.

Το ίδιο και στο max2 που ειχα για λίγο παλιότερα , με στοκ όλα και αυτό και δούλευε.

Γιαυτό τον λόγο παραμένω στοκ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Edited by stefanos1999

Δεν ξέρω, καταθέτω την εμπειρία μου ότι με όλα στοκ όλα δουλεύουν όπως πρέπει.

Το ίδιο και στο max2 που ειχα για λίγο παλιότερα , με στοκ όλα και αυτό και δουλευε

Δίκιο έχεις κι εσυ, δεν μπορείς να γνωρίζεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. :O

Μπορεί να μου πει κάποιος που χρησιμοποιεί την ρομ του torra33 πώς συμπεριφέρεται η φόρτιση στο κινητό του; Κάτι είχε πει ο Petrakos περί προβλήματος στη φόρτιση.

Βασικά αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι να μην δημιουργηθεί κάποια βλάβη στη συσκευή ή στην μπαταρία εξαιτίας της κακής φόρτισης...

Δίκιο έχεις κι εσυ, δεν μπορείς να γνωρίζεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. :O

Μπορεί να μου πει κάποιος που χρησιμοποιεί την ρομ του torra33 πώς συμπεριφέρεται η φόρτιση στο κινητό του; Κάτι είχε πει ο Petrakos περί προβλήματος στη φόρτιση.

Βασικά αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι να μην δημιουργηθεί κάποια βλάβη στη συσκευή ή στην μπαταρία εξαιτίας της κακής φόρτισης...

με αργότερη φόρτιση δεν δημιουργεί προβλημα συνήθως.

Αντιθέτως με ενεργοποιημενο το qc αλλά με πειραγμένους τους περιορισμούς του κατασκευαστή (temperature control κτλ) ίσως δημιουργηθει προβλημα

Edited by stefanos1999

σε λιγο θα δω για τον κερνελ ημερομηνια. Οσο προλαβα πηγα να κανω unlock τον bootloader αλλα δεν βρισκει την συσκευη μεσω adb.

adb devices να γραψω ή fastboot devices? γιατι στο 2ο δεν κανει τιποτα. στο πρωτο κατι γραφει για πορτες κτλ αλλα δεν εμφανιζει τπτ. (ενεργοποιησα τις 2 επιλογες απο το κινητο usb debugging και Oem unlock)

Samsung S21 Ultra

με αργότερη φόρτιση δεν δημιουργεί προβλημα συνήθως.

Αντιθέτως με ενεργοποιημενο το qc αλλά με πειραγμένους τους περιορισμούς του κατασκευαστή (temperature control κτλ) ίσως δημιουργηθει προβλημα

Ευχαριστώ, έχω παραγγείλει ήδη καλώδιο για να δοκιμάσω μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το εργοστασιακό. Αν δεν δω διαφορά, σκέφτομαι να γυρίσω στη στοκ. Απλά την τελευταία φορά που την κατέβασα και την εγκατέστησα στο κινητό, παρότι είχα βάλει ως γλώσσα τα Αγγλικά, αρκετές ειδοποιήσεις έβγαιναν στα κινέζικα. Πώς μπορείς και τη χρησιμοποιείς; :lol::lol::lol:

Ευχαριστώ, έχω παραγγείλει ήδη καλώδιο για να δοκιμάσω μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το εργοστασιακό. Αν δεν δω διαφορά, σκέφτομαι να γυρίσω στη στοκ. Απλά την τελευταία φορά που την κατέβασα και την εγκατέστησα στο κινητό, παρότι είχα βάλει ως γλώσσα τα Αγγλικά, αρκετές ειδοποιήσεις έβγαιναν στα κινέζικα. Πώς μπορείς και τη χρησιμοποιείς; :lol::lol::lol:

Σε stock στο region, βάλε ή Russia ή usa.

Επίσης στο connection control απενεργοποιησε την πρόσβαση των Κινέζο εφαρμογών στο ίντερνετ (και WiFi και mobiledata)

Σε stock Στο region, βάλε ή Russia ή usa

Εσύ τι έχεις βάλει; Αυτό ελαχιστοποιεί τις κινέζικες ειδοποιήσεις να υποθέσω; :) :)

Εσύ τι έχεις βάλει; Αυτό ελαχιστοποιεί τις κινέζικες ειδοποιήσεις να υποθέσω; :) :)

Russia, αλλά η USA έχει ακόμη λιγότερες νομιζω.

Και στο connection control(data management) απενεργοποιησε την πρόσβαση των Κινέζο εφαρμογών στο ίντερνετ (και WiFi και mobiledata).

Κατά 80%λυνεται το συγκεκριμένο θεμα

Edited by stefanos1999

Russia, αλλά η USA έχει ακόμη λιγότερες νομιζω.

Και στο connection control(data management) απενεργοποιησε την πρόσβαση των Κινέζο εφαρμογών στο ίντερνετ (και WiFi και mobiledata).

Κατά 80%λυνεται το συγκεκριμένο θεμα

θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία, ευχαριστώ! Το connection control πού το βρίσκω; :O

θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία, ευχαριστώ! Το connection control πού το βρίσκω; :O

Dual sim and mobile networks Και μετά data management. Οπότε τους κόβεται η σύνδεση στο ίντερνετ.

Για να γυρίσεις όμως σε 100% καθαρή στοκ πρέπει να κάνεις full wipe system και format στο internal storage αφου εγκατασταθεί πρωτα

Edited by stefanos1999

Dual sim and mobile networks Και μετά data management. Οπότε τους κόβεται η σύνδεση στο ίντερνετ.

Για να γυρίσεις όμως σε 100% καθαρή στοκ πρέπει να κάνεις full wipe system και format στο internal storage αφου εγκατασταθεί πρωτα

Αυτό σημαίνει ότι θα σβηστεί και το TWRP; Ή δεν είναι αυτό το internal storage;

• The title was changed to LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)