Xployd Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 LEfteri οι κινεζικες stock δεν εχουν ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Ανέβασε ο tora33 καινούργια rom τι δοκίμασε κάποιος? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ανέβασε ο tora33 καινούργια rom τι δοκίμασε κάποιος? Την εβαλα εγω μολις με dirty flash απο την προηγουμενη που ειχα του ιδιου...μεχρι στιγμης ολα καλα δεννεχω παρατηρησει κατι καμια ωρα την εχω πανω...ολα δουλευουν κομπλε οσο τα εχω δοκιμασει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Την εβαλα εγω μολις με dirty flash απο την προηγουμενη που ειχα του ιδιου...μεχρι στιγμης ολα καλα δεννεχω παρατηρησει κατι καμια ωρα την εχω πανω...ολα δουλευουν κομπλε οσο τα εχω δοκιμασει :) Τι εννοείς dirty flash? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Τι εννοείς dirty flash? Μονο τις cache εκανα wipe χωρις να πειραξω δεδομενα η οτι modification ειχα κανει στην προηγουμενη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Crisball εαν βρεις χρονο μπορεις να ασχοληθεις με το δικο μας ωστε να μας φτιαξεις την Telegram!!!! :wacko: please!!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Crisball εαν βρεις χρονο μπορεις να ασχοληθεις με το δικο μας ωστε να μας φτιαξεις την Telegram!!!! :wacko: please!!!! Αφού τα είπαμε φίλε... Αν δεν έχω το κινητό στα χέρια μου για δοκιμές δεν φτιάχνω ρομ. Μια χαρά είναι και του Γιώργου οι ρομ. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Αφού τα είπαμε φίλε... Αν δεν έχω το κινητό στα χέρια μου για δοκιμές δεν φτιάχνω ρομ. Μια χαρά είναι και του Γιώργου οι ρομ. ;) Ε να σου πάρουμε ενα τοτε..... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού τα είπαμε φίλε... Αν δεν έχω το κινητό στα χέρια μου για δοκιμές δεν φτιάχνω ρομ. Μια χαρά είναι και του Γιώργου οι ρομ. ;) Ε να σου πάρουμε ενα τοτε..... Συμφωνώ απόλυτα με της ρομ του Γιώργου κάνει απίστευτη δουλειά ο άνθρωπος.... Και των ευχαριστούμε... Αλλά μου λοιπουν η πολλές επιλογές για να πειραματηζομαστε... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ε να σου πάρουμε ενα τοτε..... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε να σου πάρουμε ενα τοτε..... Συμφωνώ απόλυτα με της ρομ του Γιώργου κάνει απίστευτη δουλειά ο άνθρωπος.... Και των ευχαριστούμε... Αλλά μου λοιπουν η πολλές επιλογές για να πειραματηζομαστε... Πάρε εσύ max2 τότε. 179 € 4/64 ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Πάρε εσύ max2 τότε. 179 € 4/64 ;) Είσαι ωραίος..... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Παληκάρια,επειδή περιμένω το pro3 αυτήν την εβδομάδα και το pro1 θα το δώσω ,υπάρχει τρόπος να σβήσουν τα πάντα στην εσωτερική sd χωρίς να κάνω ξανά εγκατάσταση ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παληκάρια,επειδή περιμένω το pro3 αυτήν την εβδομάδα και το pro1 θα το δώσω ,υπάρχει τρόπος να σβήσουν τα πάντα στην εσωτερική sd χωρίς να κάνω ξανά εγκατάσταση ρομ? Αν εχεις twrp μπορεις να κανεις ευκολα wipe το ιnternal ή factory reset απο τα settings του eui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Αν εχεις twrp μπορεις να κανεις ευκολα wipe το ιnternal ή factory reset απο τα settings του eui? Factory reset με custom rom μάλλον θα τα μπλέξει τα πράγματα.Θα δοκιμάσω από twrp. Ευχαριστώ. Sent from my X800+ using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Λοιπον δοκίμασα επι μία εβδομάδα όλες τις nougat, (AICP,RR,LOS,OMNI) μπορώ να πω οτι αν και τα παλικάρια εχουν κάνει τρελή δουλειά είναι όλες ένα downgrade ακόμα. Θέλουν τουλαχιστον 2-3 μήνες για να τελειοποιηθουν μην πω πιο πολύ που όταν βγει nougat EUI πιστεύω θα είναι πάλι καλύτερο. Camera downgrade. Sot downgrade. Audio downgrade( Υπάρχουν πολλά μικροbugs με ακουστικά,μικρόφωνα και sound distortion) UI upgrade.(Το customization δεν υπαρχει απλα) Security Patches upgrade. Performance Downgrade.( se ext4, f2fs όχι) Άλλα μικροbugs IR not working. Video 4k crashing. + πραγματα που προκυπτουν με το καιρό. Kαι εδώ πρέπει να πω μερικά πράγματα, αν θες να εχεις performace σαυτες τις nougat το σοτ ειναι κακό. Αν κανεις underclock cpu και πειράξεις μεσω kernel adiutor τότε μπορεις να το φέρεις στα μέτρα σου αλλα δεν αξίζει για μένα. Το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο του ΕUI. Ακόμα μακριά. Σύντομα θα δοκιμάσω όταν βρω χρόνο τις EUI και ΜIUI του turbo που υποστηρίζουν f2fs και μαλλον θα μείνω σε μια απο αυτές. Ακόμα περιμένω την 23αρα MIUI του tora που πιστεύω θα αξίζει απιστευτα πολυ. Edited April 27, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Λοιπον δοκίμασα επι μία εβδομάδα όλες τις nougat, (AICP,RR,LOS,OMNI) μπορώ να πω οτι αν και τα παλικάρια εχουν κάνει τρελή δουλειά είναι όλες ένα downgrade ακόμα. Θέλουν τουλαχιστον 3 μήνες για να τελειοποιηθουν μην πω πιο πολύ που όταν βγει nougat EUI πιστεύω θα είναι πάλι καλύτερο. Camera downgrade. Sot downgrade. Audio downgrade( Υπάρχουν πολλά μικροbugs με ακουστικά,μικρόφωνα και sound distortion) UI upgrade.(Το customization δεν υπαρχει απλα) Security Patches upgrade. Performance Downgrade.( se ext4, f2fs όχι) Άλλα μικροbugs IR not working. Video 4k crashing. + πραγματα που προκυπτουν με το καιρό. Kαι εδώ πρέπει να πω μερικά πράγματα, αν θες να εχεις performace σαυτες τις nougat το σοτ ειναι κακό. Αν κανεις underclock cpu και πειράξεις to kernel τότε μπορεις να το φέρεις στα μέτρα σου αλλα δεν αξίζει για μένα. Το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο του ΕUI. Ακόμα μακριά. Σύντομα θα δοκιμάσω όταν βρω χρόνο τις EUI και ΜIUI του turbo που υποστηρίζουν f2fs και μαλλον θα μείνω σε μια απο αυτές. Ακόμα περιμένω την 23αρα MIUI του tora που πιστεύω θα αξίζει απιστευτα πολυ. Και εγω δοκίμασα κάποιες 7.1 και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιαστικα και πολύ πάλι γύρισα στην 23s του Tora33... Απίστευτα καλή.... Σε ολα... Μην μας ξεχνας Tora33 περιμένουμε πως και πως την miui... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια βοήθεια απο την παρέα γιατί δεν μπορώ να βρω λύση... Πως μπορώ να απενεργοποιησω το root στο Outlook γιατί δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Τι root εχεις? Αν εχεις magiskSU δοκίμασε το magiskHide και ισως να κλειδωσεις το bootloader. Βαλε hide playstore και οutlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλησπέρα κι από μένα. Δοκιμάζοντας την προηγούμενη 23s του torra33 αντιμετωπιζω πρόβλημα με την εφαρμογή της winbank. Έχετε καμία ιδέα που μπορεί να οφείλεται και κυρίως πως θα μπορούσα να διορθώσω το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Ήρθε και ο ξάδερφος... :lol: https://m.tinydeal.com/product/leeco-le-pro-3-elite-4gb-ram-snapdragon-820-android-60-4g-phone-p-164760?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=P04-LEPRO3L&utm_content=P04-LEPRO3L&utm_campaign=New_Arrivals_170424_en&Csid=4428561&sc_src=email_2345352 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Ήρθε και ο ξάδερφος... :lol: https://m.tinydeal.com/product/leeco-le-pro-3-elite-4gb-ram-snapdragon-820-android-60-4g-phone-p-164760?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=P04-LEPRO3L&utm_content=P04-LEPRO3L&utm_campaign=New_Arrivals_170424_en&Csid=4428561&sc_src=email_2345352 Τα ειδα και κ εγω, τα μοντελα τους ανοιγουν παραθυρα για πολλα memes :lol: Θα φτασουμε 2018 και θα μας ρωτανε το κωδικο αντι για τη μαρκα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλησπέρα κι από μένα. Δοκιμάζοντας την προηγούμενη 23s του torra33 αντιμετωπιζω πρόβλημα με την εφαρμογή της winbank. Έχετε καμία ιδέα που μπορεί να οφείλεται και κυρίως πως θα μπορούσα να διορθώσω το πρόβλημα; Ναι λόγω Root. Βάλε Magisk Xposed with Suhide ρύθμισε το να κρύβει το Root από την εφαρμογή της winbank. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Ναι λόγω Root. Βάλε Magisk Xposed with Suhide ρύθμισε το να κρύβει το Root από την εφαρμογή της winbank. Το έκανα αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να χαλάσω το root στο κινητό. Έχω τη ρομ του torra33. Πως μπορώ να επαναφέρω το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Ήρθε και ο ξάδερφος... :lol: https://m.tinydeal.com/product/leeco-le-pro-3-elite-4gb-ram-snapdragon-820-android-60-4g-phone-p-164760?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=P04-LEPRO3L&utm_content=P04-LEPRO3L&utm_campaign=New_Arrivals_170424_en&Csid=4428561&sc_src=email_2345352 Δεν αξίζει με την καμία το x722,σαφώς κατώτερο του x720, φοράει και τον 820 ενώ σε αντίθεση με το x720 που έχει τον 821 και Nfc. ούτε καν το 10αρικο στην σημερινή διαφορά τιμής δεν το δικαιολογεί. Το 32αρι x720 βρίσκεται σήμερα με 243ευρω και το 64αρι με 260. Edited April 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Δεν αξίζει με την καμία,σαφώς κατώτερο του x720, φοράει και τον 820 ενώ σε αντίθεση με το x720 που έχει τον 821 και Nfc. ούτε καν το 10αρικο στην διαφορά τιμής δεν το δικαιολογεί. Το 32αρι x720 βρίσκεται σήμερα με 243ευρω και το 64αρι με 260. Ποιος ο λόγος τότε να βγάλουν μια έκδοση elite? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Ποιος ο λόγος τότε να βγάλουν μια έκδοση elite? It's all about marketing. To x722(elite) ειναι μια μεσοβεζικη λύση αφού σταματάει σταδιακά η παραγωγή του Χ820. Εως ότου τον Σεπτέμβρη (στην καλύτερη) βγει η νέα ναυαρχιδα με το 835soc.. το x720 είναι ότι καλύτερο έχει σε specs να παρουσιάσει η leeco. Στο Google translate διάβασα στο κινέζικο φόρουμ της Leeco ότι ανακοινωθηκε ότι το x820 εντός Μαΐου θα σταματήσει η παραγωγή του (λογικό μου φαίνεται γιαυτό έχει ξεφτιλιστει πλέον τόσο η τιμή του) οπότε λογικά από Ιούνιο θα αρχίσει να πέφτει και η τιμή του x720 αφού θα αρχισουν να αυξανονται οι πωλησεις. Edited April 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 It's all about marketing. To x722(elite) ειναι μια μεσοβεζικη λύση αφού σταματάει σταδιακά η παραγωγή του Χ820. Εως ότου τον Σεπτέμβρη (στην καλύτερη) βγει η νέα ναυαρχιδα με το 835soc.. το x720 είναι ότι καλύτερο έχει σε specs να παρουσιάσει η leeco. Στο Google translate διάβασα στο κινέζικο φόρουμ της Leeco ότι ανακοινωθηκε ότι το x820 εντός Μαΐου θα σταματήσει η παραγωγή του (λογικό μου φαίνεται γιαυτό έχει ξεφτιλιστει πλέον τόσο η τιμή του) οπότε λογικά από Ιούνιο θα αρχίσει να πέφτει και η τιμή του x720 αφού θα αρχισουν να αυξανονται οι πωλησεις. Αντε να πέσει η τιμή του να πάρει πολύς κόσμος την κινηταρα μας να δούμε και περισσότερες rom.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts