Jump to content

LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)

Exploticon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω πως μπορώ να σε βοηθήσω εγώ περίμενε βοήθεια απο τους αρχημαστορες...

Και μόνο που προσπαθήστε αρκεί! Ευχαριστώ πολύ !

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω πως μπορώ να σε βοηθήσω εγώ περίμενε βοήθεια απο τους αρχημαστορες...

Ρε παιδιά μην ξεχνάτε κι εμένα με το flickering.

Και μόνο που προσπαθήστε αρκεί! Ευχαριστώ πολύ !

Καλησπέρα. Έχεις encryption sth to . Θα κάνεις πρώτα wipe advance wipe και επιλέγεις μόνο τα data slide to do μετά θα κάνεις reboot to recovery μετά πάλι όλα τα wipe advance wiped καί internal Προσοχή να βλέπει το κινητό το PC σέ recovery για να βάλεις μέσα τη τον ή από USB μετά φλασαρεις κανονικά .;)

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά μην ξεχνάτε κι εμένα με το flickering.

Πιθανόν hardware. Δοκίμασε φλας επίσημη και μετά dirty του Γιώργου .

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

[/color]Πιθανόν hardware. Δοκίμασε φλας επίσημη και μετά dirty του Γιώργου .

Έχει πάνω μία multilanguage rom που γράφει ότι είναι η 17s. Να σου πω την αλήθεια επειδή τώρα είδα στο ιντερνέτ τι εστί flickering, εμένα κάνει που και που ένα στιγμιαίο αναβοσβημα η οθόνη. Δεν είναι κάτι έντονο και συνεχές. Μήπως είναι φυσιολογικό τελικά;

Edited by Geoponos76

[/color]Πιθανόν hardware. Δοκίμασε φλας επίσημη και μετά dirty του Γιώργου .

Έχει πάνω μία multilanguage rom που γράφει ότι είναι η 17s. Να σου πω την αλήθεια επειδή τώρα είδα στο ιντερνέτ τι εστί flickering, εμένα κάνει που και που ένα στιγμιαίο αναβοσβημα η οθόνη. Δεν είναι κάτι έντονο και συνεχές. Μήπως είναι φυσιολογικό τελικά;

Δεν νομίζω. Βάλε επίσημη και θα δεις. Μετά βάζεις οποία θες.

Δεν νομίζω. Βάλε επίσημη και θα δεις. Μετά βάζεις οποία θες.

Την επίσημη μπορώ να την εγκαταστήσω οπως και τη δικια σου, μέσω του twrp ή πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία;

Την επίσημη μπορώ να την εγκαταστήσω οπως και τη δικια σου, μέσω του twrp ή πρέπει να κάνω κάποια άλλη διαδικασία;

Αν εχεις TWRP βάζεις ότι θες και όπως θες. Mονο κάνε Clean installation για να μπουν όλα από την αρχή καθαρά να δεις. Σε stock recovery θέλει μετονομασία σε update.zip.

Αν εχεις TWRP βάζεις ότι θες και όπως θες. Mονο κάνε Clean installation για να μπουν όλα από την αρχή καθαρά να δεις. Σε stock recovery θέλει μετονομασία σε update.zip.

Έχω εγκαταστήσει TWRP, μπορείς μόνο να μου πεις πώς γίνεται το clean installation? :worry:

Έχω εγκαταστήσει TWRP, μπορείς μόνο να μου πεις πώς γίνεται το clean installation? :worry:

Έλα στο νήμα του LeMax2 να δεις τους οδηγούς

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023

Ευχαριστώ Cris, θα το κάνω αύριο και θα σου πω τα αποτελέσματα :)

Καλησπέρα. Έχεις encryption sth to . Θα κάνεις πρώτα wipe advance wipe και επιλέγεις μόνο τα data slide to do μετά θα κάνεις reboot to recovery μετά πάλι όλα τα wipe advance wiped καί internal Προσοχή να βλέπει το κινητό το PC σέ recovery για να βάλεις μέσα τη τον ή από USB μετά φλασαρεις κανονικά .;)

Οκ ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμασω αύριο γτ τώρα πάω να την πέσω ξεκινάει εορταστικό αύριο :p

Παρουσιάζει καθόλου flickering το le pro 3 σας; :) Το δικό μου κάποιες φορές κάνει ένα μικρό αναβοσβησιμο. Είναι φυσιολογικό; Είναι θέμα ρομ ή υλικού; Τα φώτα σας παρακαλώ...

Το είχα πάθει στο Le max 2. Κατα 90% είναι θέμα υλικού. Αυτό που κάνει εσένα είναι το ίδιο με του παρακάτω βίντεο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το είχα πάθει στο Le max 2. Κατα 90% είναι θέμα υλικού. Αυτό που κάνει εσένα είναι το ίδιο με του παρακάτω βίντεο?

Καλησπέρα, ούτε καν αυτό. Απλά κάποιες ελάχιστες στιγμές σε ακίνητη ας πούμε οθόνη, παρατηρώ ένα ανεπαίσθητο αναβοσβημα. Πχ σήμερα δε μου το χει κάνει καθόλου. Γι αυτό λέω ότι ίσως δεν είναι τίποτα τελικά. Εσύ τι είχες κάνει με το le max 2;

Σήμερα παρέλαβα τα ακουστικά της leeco και εχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ... Τρομερός ήχος... Original Letv CDLA Earphone Letv 2Pro HiFi Chip Inbedded Continual Digital Lossless Audio Type-C Plug Gold Galved Mic Retail Box

http://s.aliexpress.com/YvAJRRny

(from AliExpress Android)

Oneplus 6

Γεια σας παιδιά! Μήπως παίζει κανένα link με την τελευταία stock rom για το le pro 3? Όχι το update, τον φάκελο .zip ψάχνω.

Καλησπέρα, ούτε καν αυτό. Απλά κάποιες ελάχιστες στιγμές σε ακίνητη ας πούμε οθόνη, παρατηρώ ένα ανεπαίσθητο αναβοσβημα. Πχ σήμερα δε μου το χει κάνει καθόλου. Γι αυτό λέω ότι ίσως δεν είναι τίποτα τελικά. Εσύ τι είχες κάνει με το le max 2;

Επικοινωνησα με το καταστημα και μου είπαν να στείλω πίσω για refund. Tελικα μου το αγόρασε ενας φίλος μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγήκε νέα στοκ rom eui η 23s

https://bbs.le.com/zt/eui/le_pro3.html

Μα τι γύφτοι αυτή η leeco, ούτε καν νεότερο Android security patch δεν εβαλανhttp://i.imgur.com/MRFHbJi.jpg

Edited by stefanos1999

Λοιπόν με χαρά θα σου πω ότι έκανα την εγκατάσταση της στοκ ρομ και μετά της ρομ του torra33. Το κινητό δεν έχει πλέον κανένα flickering και γενικά φαίνεται να πατάει καλύτερα. Το μόνο bug(?) είναι ότι σε 2 εφαρμογές τραπεζών η συσκευή δεν αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα, ενώ η μια δεν ανοίγει καθόλου. Παραδόξως με την ρομ του κινεζομαγαζου λειτουργούσαν όλα τα παραπάνω κανονικά.

Γενικά όμως προτιμώ τη ρομ του torra κι ας υπάρχουν αυτά τα ψιλοπροβληματα. Σας ευχαριστώ και τους 2!

Μα τι γύφτοι αυτή η leeco, ούτε καν νεότερο Android security patch δεν εβαλαν

Δεν λες που πηρε και update? Αντε και του χρονου με υγεια nougat :lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιθανόν hardware. Δοκίμασε φλας επίσημη και μετά dirty του Γιώργου .

Δουλεψε μπομπα φιλε chris! Επιτελους το κινητο παει φυτιλια! Και η μπαταρια απαιχτη!

Δεν λες που πηρε και update? Αντε και του χρονου με υγεια nougat :lol::lol:

Nougat? Χάχα.. καλό Σεπτεμβρη (στην καλύτερη) και βλέπουμε... Μέχρι να βγει η νέα ναυαρχιδα με το 835soc.

H ίδια η leeco το χει πει στο αμερικανικό forum της

Edited by stefanos1999

Να ρωτήσω κάτι; Μπορεί να είναι και βλακεία.. Υπάρχει μήπως κάποια αξιόπιστη custom ρομ που να μοιάζει περισσότερο με την γνωστή μορφή που υπάρχει στα περισσότερα κινητά;

Απο τη στιγμη που to SOT ειναι τοσο κακο + τα bugs δεν αξιζει να πας ακομα καπου αλλου. Αλλα αν θες δοκιμασε τις nougat Οmni και LinageOs.

Oι μόνες rom που περιμένω ειναι οι miui του tora και του turbo. Αυτες πραγματικα οταν τελειοποιηθουν θα κανουν το κινητο να πεταει.

Απο τη στιγμη που to SOT ειναι τοσο κακο + τα bugs δεν αξιζει να πας ακομα καπου αλλου. Αλλα αν θες δοκιμασε τις nougat Οmni και LinageOs.

Oι μόνες rom που περιμένω ειναι οι miui του tora και του turbo. Αυτες πραγματικα οταν τελειοποιηθουν θα κανουν το κινητο να πεταει.

Εν αναμονή λοιπόν. Ήδη έχω βάλει την τελευταία τον του torra και το κινητό είναι πιο σταθερό από πριν.

Στα χέρια των παιδιών το κινητό θα εξελιχθεί όπως του αξίζει. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.

https://bbs.le.com/zt/eui/le_pro3.html

Μα τι γύφτοι αυτή η leeco, ούτε καν νεότερο Android security patch δεν εβαλανhttp://i.imgur.com/MRFHbJi.jpg

Αγγλοκινεζικη η εχει και Ελληνικα;

• The title was changed to LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)