Jump to content

Motorola Moto G4 2016

tollisth
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

moto-g4-10003b5a6yku.jpg

Δίκτυο: GSM / CDMA / HSPA / LTE

Διαστάσεις:153 x 76.6 x 9.8 mm

Βάρος:155 gr

SIM: Dual SIM

Οθόνη:5.5 inches/IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors

Ανάλυση:1080 x 1920 pixels (401 ppi pixel density)

Προστασία:Corning Gorilla Glass 3

Λειτουργικό σύστημα:Android v6.0.1 (Marshmallow)

Επεξεργαστής:Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617(Octa-core)

Κάρτα γραφικών:Adreno 405

Αποθηκευτικός χώρος:16/32 GB

Μνήμη RAM:2 GB RAM

Κάρτα μνήμης:Ναι μέχρι 128 GB

Κάμερα:13 MP, f/2.0, autofocus, dual-LED

Βίντεο:1080p@30fps

Εμπρόσθια κάμερα:5 MP, f/2.2

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, WiFi Direct, hotspot

Bluetooth:v4.1, A2DP

GPS:A-GPS,GLONASS,BDS

Radio :FM Ράδιο

USB:microUSB v2.0, USB Host

Αισθητήρες:Accelerometer, gyro

Μπαταρία:Li-Ion 3000 mAh "μη-αφαιρούμενη"

Edited by tollisth
Διόρθωση στοιχείων

• Απαντήσεις 71
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Την παρήγγειλα σήμερα προπαραγγελεια μέχρι Παρασκευή πιστεύω να την έχω.

Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

199 από Saturn . Γερμανία μένω όμως. Όσο για τον επεξεργαστή τι εννοείς;

Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Τον 650 δεν τον ξέρω αλλά η κάμερα για τα χρήματα του είναι πολύ καλή.

Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήρα και γω το dual , πολυ καλό τηλέφωνο θα έλεγα :)

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

Αν θες κάνε ενα μικρό review με θετικά και αρνητικά.

Αγαπητοί φίλοι που είστε ήδη κάτοχοι της συσκευής, πείτε αν θέλετε δύο λόγια για την συσκευή.

Θα βοηθήσετε πολύ κόσμο από εμάς που ψαχνόμαστε και δεν θέλουμε να πάμε στο J5 και στο TouchWiz, αλλά από την άλλη είμαστε και λίγο διστακτικοί λόγω εξαγοράς από Λενόβο.

Για παράδειγμα, ως κάτοχος ενός Moto G 2014 Dual 2014 που αρχίζει να μου σπάει τα νέυρα με Ghost Touch, θα ήθελα να μας πείτε ειδικά για την οθόνη και την συμπεριφορά της.

Στο επίσημο φόρουμ παίζουν πολλές αναφορές για αντίστοιχα προβλήματα στα καινούρια Moto G και οι απαντήσεις της Λενόβο είναι "να το πάτε στο σέρβις"...:rolleyes:

Επειδή δεν το χρησιμοποιώ εγώ αλλά ο γιος μου, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ghost Touch είχε και το καινούργιο. Το βύσμα usb άρχισε να έχει πρόβλημα από νωρίς. Φωτογραφίες και βίντεο στο μέτριο. Μπαταρία μέτρια.

Επειδή δεν το χρησιμοποιώ εγώ αλλά ο γιος μου, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ghost Touch είχε και το καινούργιο. Το βύσμα usb άρχισε να έχει πρόβλημα από νωρίς. Φωτογραφίες και βίντεο στο μέτριο. Μπαταρία μέτρια.

Σε ευχαριστώ πολύ για το feedback.

Ενημερωτικά, με το ghost touch έχει γίνει θέμα στο επίσημο φόρουμ και υποτίθεται ότι αν είσαι εντός εγγύησης στο φτιάχνουνε.

Οπότε αν θέλεις ψάξτο σε συνεννόηση με το επίσημο σέρβις,

• 2 weeks later...

Εγώ πάντως δεν έχω το ghost touch στο G4. Κυρίως στο plus εμφανίζεται και ιδιαίτερα κατά την φόρτιση με τον ταχυφορτιστη και λόγω της αλλαγής τάσης.

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

• 4 weeks later...

Θα μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου σαν κάτοχος του Moto G4 16GB εδώ και μια βδομάδα.

Αρχικά να δηλώσω πλήρως ευχαριστημένος κάτοχος όλων των συσκευών της σειράς Moto G (Single sim εκδόσεων - 8GB και 16GB τώρα).

Πρακτικά μιλώντας λοιπόν, το G1 ήταν η απόλυτη επιτυχία που όλοι γνωρίζουμε, το G2 ήρθε με βελτιωμένα χαρακτηριστικά, το G3 δεν είχε διαφορές που θα χαρακτήριζαν επόμενη γενιά. Το G4 έρχεται με σημαντικά στοιχεία που πλέον είναι default (2GB RAM, 3000MAh, 16GB) που ήταν αναγκαία για να είναι το κινητό πραγματικά flawless στην απόκριση του. Το να έχω παρόμοια, για να μην πω σχεδόν ίδια και υπερβάλλω, εμπειρία χρήσης και απόκριση με Samsung S6 και LG G5 και επιπλέον 300Ε και βάλε στο πορτοφόλι μου, το θεωρώ τεράστια επιτυχία. Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθώ στο stock android και στην ταχύτητα των ενημερώσεων.

Με λίγα λόγια λοιπόν, θεωρώ το κινητό απίστευτα ικανό και γρήγορο, μπορώ να πω με σιγουριά πως τα 8GB είναι λίγα αν είσαι τύπος που χρησιμοποιεί >5 εφαρμογές (δεν συζητώ για Facebook και Messenger που πιάνουν 300MB έκαστη) και αυτό το κατάλαβα πως με τα 16GB μνήμης καθώς και τα 2GB RAM, το κινητό πραγματικά δεν κολλάει πουθενά (σε video review είδα πως μετα τις 30+ εφαρμογες ταυτόχρονα(!) ανοιχτες υπήρχαν σημαντικά κολλήματα). Καλή ποιότητα κάμερας, εκτός αν νομίζεις πως με 160Ε αγοράζεις DSLR. Η οθόνη του είναι αρκετά φωτεινή με καλή απεικόνηση των χρωμάτων.

Το αν σου αρέσει οπτικά μια συσκευή είναι καθαρά δικού σου γούστου και προφανώς δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο για σύγκριση. Σαν κάτοχος όλης της Moto G σειράς, μου άρεσαν όλα. Προσωπικά θεωρώ πως το Moto G4 είναι το πιο όμορφο κιόλας.

Κλείνωντας, σαν μοναδικό μειονέκτημα (σημαντικό όμως) θεωρώ την έλειψη του Motorola Turbocharger (παρόλο που και το G4 και το G4 Plus υποστηρίζουν Quick Charging), καθώς η συσκευή συνοδεύεται από τον απλό φορτιστή της Motorola (μόνο το G4 Plus έχει τον turbocharger μαζι) που με output 550MAh ολοκληρώνει την φόρτιση της μπαταρίας των 3000MAh σε κάτι περισσότερο από 5 ώρες(!). Σημάντικο μειονέκτημα, αλλά όχι dealbreaker (για μένα). Τέλος η μπαταρία του με αρκετή χρήση και ανοιχτά δεδομένα συνέχεια (εκτός απο 7 ώρες το βράδυ) διαρκεί κάτι περισσότερο απο 1,5 μέρα.

Edited by red7genius

Ωραίος, καλοδούλευτο κι ευχαριστούμε για το ρηβιού!

Αν σου προκύψει ghost touch (το απέυχομαι), αναφερέ το μας σε παρακαλώ.

Ωραίος, καλοδούλευτο κι ευχαριστούμε για το ρηβιού!

Αν σου προκύψει ghost touch (το απέυχομαι), αναφερέ το μας σε παρακαλώ.

Παντός το ghost Touch σταμάτησε να υπάρχει στην συσκευή που έχω τώρα. Χωρίς καμία απολύτως αλλαγή και αναβάθμιση.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντός το ghost Touch σταμάτησε να υπάρχει στην συσκευή που έχω τώρα. Χωρίς καμία απολύτως αλλαγή και αναβάθμιση.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanx για το feedback

Μόνο μέσω σκρουτζ κυκλοφορεί;

Δεν έχει έρθει επίσημα στη χώρα;

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Το έχει και στα public

Ναι το είδα αφού έγραψα το μήνυμα

Θενξ πάντως

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ πολύ για το feedback.

Ενημερωτικά, με το ghost touch έχει γίνει θέμα στο επίσημο φόρουμ και υποτίθεται ότι αν είσαι εντός εγγύησης στο φτιάχνουνε.

Οπότε αν θέλεις ψάξτο σε συνεννόηση με το επίσημο σέρβις,

Και μιας που τ ανέφερες σέρβις Θεσσαλονίκη υπάρχει;

Η μόνο Αθήνα και πάει έρχεται με δικά μας έξοδα;

Edited by ampalos95
Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην sd card; Από αυτά που έχω δει δεν μπόρεσα να μεταφέρω καμία εφαρμογή. Σε tablet της samsung (tab a 2016) με την ίδια version android 6.0.1 γίνετε κανονικά. Edited by j_stou