Jump to content

j_stou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

j_stou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλή μας επιτυχία και καλή Ανάσταση σε όλους.
  2. Να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην sd card; Από αυτά που έχω δει δεν μπόρεσα να μεταφέρω καμία εφαρμογή. Σε tablet της samsung (tab a 2016) με την ίδια version android 6.0.1 γίνετε κανονικά.
  3. Δες αυτή https://www.skroutz.gr/s/9538734/Terrapin-Hybrid-Rubberised-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Microsoft-Lumia-650-Black.html Είναι λεπτή, σκληρή και ωραία στην αφή. Την έχω από τον Απρίλιο και είμαι ευχαριστημένος.
  4. Συμφωνώ μαζί σου για την RAM κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και εγώ θα ήθελα μεγαλύτερη. Από την χρήση όμως δεν δείχνει μέχρι στιγμής να το επηρεάζει. Όλα δείχνουν να δουλεύουν όπως πρέπει με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ (office, photo, video, facebook, outlook 5 λογαριασμούς, PDF reader, Edge κλπ)
  5. Και εμένα όπως έχω γράψει και παραπάνω στο τέλος της ημέρας η μπαταρία είναι στο 50% με παρόμοια χρήση
  6. Στις ρυθμίσεις μπορείς να ορίσεις ποια από τις 2 κάρτες θα χρησιμοποιείς για τα data. Μπορείς να διαλέξεις ή την πρωτη ή την δεύτερη. Ή σύνδεση μπορεί να είναι μέχρι και 4G για την κάρτα που θα εχεις data. Η άλλη δουλεύει 2G μόνο για κλήσεις.
  7. Όχι πολύ άσχημα. Λίγο χειρότερη από το S4.
  8. Το έχω περίπου μία εβδομάδα το τηλέφωνο. Σε γενικές γραμμές δεν είδα μεγάλη διαφορά στην μπαταρία σε σχέση με το Galaxy S4 που είχα παρόλο που έχει μικρότερη μπαταρία. Το έχω με δύο κάρτες μία για data που είναι συνεχώς ανοιχτά και μία για τηλέφωνα. Με μέση χρήση θεωρώ ότι σου βγάζει άνετα μία μέρα. Για εμένα η μέση χρήση είναι 5-6 τηλέφωνα του 2 λεπτου συγχρονισμος 5 mail, κλειστή η τοποθεσία, το glance screen στα 15', δεν παίζω παιχνίδια, λιγο surf στο internet και λιγο facebook. To βράδυ που θα το βάλω για φόρτιση έχει γύρω στο 40 - 50% μπαταρία. Τις πρώτες ημέρες που έβαλα να συγχρονίσει τα αρχεία μου με το OneDrive είχε μεγάλη κατανάλωση μέχρι να τα ανεβάσει όλα. Ελπίζω να σε κάλυψα.
  9. Στο site του plaisio είδα σήμερα το dual sim για οποιον ενδιαφέρετε. Το έχουν στα €250 αλλά είναι νωρίς ακόμη για χαμηλότερη τιμή. http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Microsoft-Smartphones-Lumia-650-Mavro-A00027051.htm
  10. Γνωρίζει κάποιος για την διαθεσιμότητα του dual sim;
×
×
  • Create New...