Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηνυματα απο το viber μπορεις να απαντησεις μονο αν σου σου στειλουν μονο ενα μήνυμά.

Αν τα μηνυματα απο τον ιδιο αποστολεα παντα ειναι 2 ή περισσοτερα τοτε δεν μπορείς να απαντησεις. Πολυ σπαστικο αυτο

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρέλαβα σημερα και εγω την συσκευή ,γενικά πρώτες εντυπωσεις θετικές ,προς το παρων βλέπω οτι εχω 2 θεματάκια ,το πρώτο το bt δεν μου βρίσκει τις συςκευες και μάλιστα της σαμμυ το 7 edge και το gear 3 ,το δευτερο μπορώ να εξαφάνιση το συρτάρι εφαρμογών και να βάλω τα app στις πρώτες σελίδες χωρις να μπαίνω στο συρτάρι ?καποιες δοκιμές που εχω κανει μου έχει βάλει τις συντομεύσεις 2 και τρεις φορές μπροστά πάω να σβήσω την μια και μου βγάζει επιλογή κατάργηση ,εγω ομως θελω να καταργήσω απλα τις διπλές συντομεύσεις ,ζορίστηκα λίγο στο κινητό δεν είχα τέτοια θέματα

Παρέλαβα σημερα και εγω την συσκευή ,γενικά πρώτες εντυπωσεις θετικές ,προς το παρων βλέπω οτι εχω 2 θεματάκια ,το πρώτο το bt δεν μου βρίσκει τις συςκευες και μάλιστα της σαμμυ το 7 edge και το gear 3 ,το δευτερο μπορώ να εξαφάνιση το συρτάρι εφαρμογών και να βάλω τα app στις πρώτες σελίδες χωρις να μπαίνω στο συρτάρι ?καποιες δοκιμές που εχω κανει μου έχει βάλει τις συντομεύσεις 2 και τρεις φορές μπροστά πάω να σβήσω την μια και μου βγάζει επιλογή κατάργηση ,εγω ομως θελω να καταργήσω απλα τις διπλές συντομεύσεις ,ζορίστηκα λίγο στο κινητό δεν είχα τέτοια θέματα

Ειναι πολύ εύκολο στη χρήση, ασχολήσου λίγο και θα το καταφέρεις, δες και κάποιο βίντεο έχει πολλά και θα σε βοηθήσουν

Ειναι πολύ εύκολο στη χρήση, ασχολήσου λίγο και θα το καταφέρεις, δες και κάποιο βίντεο έχει πολλά και θα σε βοηθήσουν

Ευχαριστω για την βοήθεια ,με εντυοωσισες ,έγραψες για να γράψεις

1 στο συρτάρι εφαρμογών μπορείς να βάλεις στην πρώτη σελίδα αυτά που χρησιμοποιεις πιο συχνά ( μέσω του app του κινητού).

2 Τα widgets σβήνουν με παρατεταμένο πάτημα.

3 Ψάξε στο store και βάλε μια εφαρμογή για συντομεύσεις θα σου λύσει τα χέρια (πχ το apps launcher).

4 Κάποιες εφαρμογές έχουν και widget πχ το endomondo.

Χρόνια Πολλά! Έφυγα για Πάσχα και ξέχασα να πάρω τον φορτιστή του μαζί, ευτυχώς το ρολόι το πήρα φορτισμένο μαζί μου. Το έβαλα σε power save mode και μου έβγαλε άνετα 4 μέρες με όλα τα notifications να δουλεύουν κανονικά, μιλώντας κιόλας από αυτό όταν οδηγούσα. Σκέφτομαι να το έχω σε μόνιμη βάση έτσι μου φαίνεται. Θα τσεκάρω μόνο αν δουλεύει κανονικά το shealth.

Χρόνια Πολλά! Έφυγα για Πάσχα και ξέχασα να πάρω τον φορτιστή του μαζί, ευτυχώς το ρολόι το πήρα φορτισμένο μαζί μου. Το έβαλα σε power save mode και μου έβγαλε άνετα 4 μέρες με όλα τα notifications να δουλεύουν κανονικά, μιλώντας κιόλας από αυτό όταν οδηγούσα. Σκέφτομαι να το έχω σε μόνιμη βάση έτσι μου φαίνεται. Θα τσεκάρω μόνο αν δουλεύει κανονικά το shealth.

Χρονια πολλα!

Δεν χρειαζεται power save....

Εγω απλα εβγαλα τη λειτουργία να αναβει η οθονη οταν σηκωνω τον καρπο και μου βγάζει 4-5 μερες!

Συνδεδεμενο με το κινητο απο τις 6 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ συνηθως, μπορει και πιο αργα πολλες φορες.

Το φοραω και στον υπνο για να καταγραφει...μονο οταν κανω μπανιο βγαίνει το ρολόι απ τον καρπό!

Πολυ καλη μπαταρια!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα το δικό μου από public. Ο αρχικός μου ενθουσιασμός μετριαστηκε αμεσως καθώς παρατήρησα ότι απουσιάζει εφαρμογή ανάγνωσης sms και email. Το κινητό μου δεν ειναι samsung αλλά lg g4 dual. Λέτε να φταίει αυτό. Σε όλα τα videoστο YouTube υπάρχουν κανονικά τα εικονίδια στις εφαρμογές

Παράλειψα να πω και ζητώ συγνώμη ότι ειδοποίηση νέου mail και μηνύματος έρχονται κανονικά. Edited by vnb

καλησπερα,θελω την βοηθεια σας,καταρχην να πω οτι εχω ενα s7 edge και ενα mi max σαν βασικο τηλεφωνο,επισης εχω ενα sony smartband talk twr 30 και ενα κινεζικο no.1 d5+,θελω να παω σε ενα καλο smartwatch και σκεφτομαι το frontier μιας και στα ματια μου ειναι το πιο ωραιο.το ρολοι δεν θα χρησιμοποιηθει σαν αυτονομο αλλα μαζι με το mi max.το πρωτο που φοβαμαι ειναι αν το tizen os ειναι αρκετα καλο σε συγκριση με το android wear μιας και το τελευταιο εχει κανει τρομερα βηματα προοδου,δευτερον το frontier περνει watchfaces με καταληξη .watch?απο ανθεκτικοτητα πως τα παει και κυριως με το νερο?ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να βγει gear s4?αν περνατε τωρα smartwatch ποιο θα προτιμουσατε και με ποια επιχειρηματα?

υ.γ το frontier το θεωρω μακραν το πιο ωραιο εκει εξω

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Έχω τρέξει πολλούς αγώνες ανωμάλου δρόμου με το gear και αρκετές φορές με βροχή.

Στη δουλειά πλένω συχνά τα χέρια μου μαζί με το ρολόι.

Το έχω χτυπήσει πολλές φορές, συνολικά έσπασα 3 tempered glasses, τώρα φοράω το τρίτο σπασμένο και έχω παραγγείλει αλλά 5...

Δεν έχω ακόμα γρατσουνιές στο ρολόι.

Αυτό που ζηλεύω στο Android wear είναι οι ευκολίες της Google.

Δεν υπάρχει αντίπαλος στην διάρκεια της Μπαταρίας.

Το ότι παίρνει 22 mm quick release λουράκια είναι μεγάλο ατού.

Δοκίμασα Android αλλά παρέμεινα σε tizen.

Αν είναι να περιμένεις για το επόμενο μοντέλο μάλλον θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα...

Αυτά επιγραμματικα

messenger ερχονται μυνηματα κανονικα?μπορεις να απαντησεις?αν δεν εχεις κινητο samsung,το s voice δουλευει?

Παιδια μια βοηθεια, μου ηρθε σημερα το ρολοι και ενω συνδεεται κανονικα μετο mi maxμετα απο 5 δευτερα αποσυνδεεται με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω και να δεχθω κλησεις,στο ρολοι φαινεται συνδεδεμενο ομως κανονικα ενω το τηλ δειχνει αποσυνδεμενο, το mi max φοραει resurection remix και ειναι δοκιμασμενο με ακομα 2 ρολογια και ενα headset

βρηκα την λυση εδω https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/mod-samsung-gear-app-android-n-samsung-t3547035 πλεον δουλευει αψογα

Edited by paolo21r

Έχω τρέξει πολλούς αγώνες ανωμάλου δρόμου με το gear και αρκετές φορές με βροχή.

Στη δουλειά πλένω συχνά τα χέρια μου μαζί με το ρολόι.

Το έχω χτυπήσει πολλές φορές, συνολικά έσπασα 3 tempered glasses, τώρα φοράω το τρίτο σπασμένο και έχω παραγγείλει αλλά 5...

Δεν έχω ακόμα γρατσουνιές στο ρολόι.

Αυτό που ζηλεύω στο Android wear είναι οι ευκολίες της Google.

Δεν υπάρχει αντίπαλος στην διάρκεια της Μπαταρίας.

Το ότι παίρνει 22 mm quick release λουράκια είναι μεγάλο ατού.

Δοκίμασα Android αλλά παρέμεινα σε tizen.

Αν είναι να περιμένεις για το επόμενο μοντέλο μάλλον θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα...

Αυτά επιγραμματικα

Μπορείς να μου πεις ποια tempered glass αγόρασες και από που? Θέλω να αγοράσω και εγώ

Όποιο και να πάρεις δεν έχει μεγάλη διαφορά.

Οι τιμές είναι καλές.0,60€ έως 3.

Τοποθετούνται σε 10 sec και δεν έρχονται σε επαφή με την περιστρεφομενη στεφάνι.

Καλό είναι να έχουν hardness 9h, να είναι 2,5 D στις άκρες και να έχουν coating για δαχτυλιές και υγρά.

Αγόρασα από Amazon ένα kit το οποίο με βοηθάει να αλλάζω το κούμπωμα στα λουράκια.

Έχω αγοράσει ξεχωριστά deployment και butterfly clasps σε διάφορους χρωματισμούς τα οποία περνάω στα λουράκια.

Συνήθως τα quick release λουράκια δεν έχουν τέτοιο κούμπωμα.

Edited by tsipfi

Η μπαταρία του μιλάμε μαμάει....... ace5c6138a09489be882097a0c95d792.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Λοιπόν λίγο τα φώτα σας. Όταν θέλω να απαντήσω από το ρολόι στην εφαρμογή what'sApp φωνητικά στα ελληνικά μπορώ? Στα αγγλικά μπορώ κανονικά,αλλά στα ελληνικα δεν μου το κάνει.

Nikos from S8 Plus

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έχει αρχίσει να μου τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα..από το 100% στο 15% πήγε σε 1ημ 11ωρες..με το shealth να καταναλώνει το 45%...έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη αναγνώριση άσκησης (πάντα την είχα) και ακόμα και στο αυτοκίνητο που ήμουνα χθες μου έβγαλε ότι έκανα ποδήλατο...παράξενα πράγματα..πιο μπροστά δεν είχα κανένα θέμα με την μπαταρία και μου έβγαζε τρεις μέρες...

Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; τι μπορώ να δοκιμάσω να κάνω;

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει αρχίσει να μου τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα..από το 100% στο 15% πήγε σε 1ημ 11ωρες..με το shealth να καταναλώνει το 45%...έχω ενεργοποιημένη την αυτόματη αναγνώριση άσκησης (πάντα την είχα) και ακόμα και στο αυτοκίνητο που ήμουνα χθες μου έβγαλε ότι έκανα ποδήλατο...παράξενα πράγματα..πιο μπροστά δεν είχα κανένα θέμα με την μπαταρία και μου έβγαζε τρεις μέρες...

Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα; τι μπορώ να δοκιμάσω να κάνω;

Δες μήπως εχεις ανοιχτό το gps συνέχεια, αυτό τρώει την μπαταρία

Ήταν όντως ενεργό..αλλά πάντα ενεργό το είχα..για να δούμε

τώρα μετά την επανεκκίνηση αν στρώσει..από το πρωί πάντως (07:30) μου έχει φαει 5%..νορμάλ κατανάλωση..

εχω μια απορια,ενω το gear s3 καταγραφει τον υπνο κανονικα δεν περναει τα δεδομενα στο s health,ολα τα αλλα τα συγχρονιζει εκτος απο τον υπνο ξερετε τι παιζει?

εχω μια απορια,ενω το gear s3 καταγραφει τον υπνο κανονικα δεν περναει τα δεδομενα στο s health,ολα τα αλλα τα συγχρονιζει εκτος απο τον υπνο ξερετε τι παιζει?

Μάλλον δεν έχεις βάλει την καρτέλα του ύπνου να το βλέπεις. Σε εμένα το βγάζει κάτω χαμηλά. Δες το ξανά.

Μάλλον δεν έχεις βάλει την καρτέλα του ύπνου να το βλέπεις. Σε εμένα το βγάζει κάτω χαμηλά. Δες το ξανά.

την εχω βαλει....

Ξερει καποιος κατι για την εφαρμογη custom ringtone,γιατι στο gear apps δεν τη δινει για το s3 στο play store για το τηελφωνο υπαρχει ομως. Μου ειπαν δεν ειναι διαθεσιμη για τη Κυπρο,για εσας που μενετε ελλαδα την δινει ? Μπορει καποιος να τσεκαρει ?

Με αυτη την εφαρμογη αλλαζουμε τον ηχο στο ρολοι και βαζουμε οτι μουσικη θελουμε εμεις απο το τηελφωνο.

SUBARU ΠΙΠΙΝΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ 400μ ΕΥΘΕΙΑ.