Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα και γω την αναβάθμισή .

Αλλα μου φαινεται αδιανόητο που δεν εχει την λειτουργια να μιλας και να γραφει....ελεος πια!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά την αναβάθμιση έχω μικρότερη διάρκεια μπαταρίας...

Δώσε του μια δυο φορτισεις και θα δεις ότι είναι και πάλι τέρας η μπαταρία του. Ίσως και καλύτερη. Είμαι σταθερά στις 3 μέρες ίσως και 3.5 πλέον μέρες χρήσης.

S7 edge

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σήμερα παρέλαβα το δικό μου, μόλις το άνοιξα και μου κατεβάζει την αναβάθμιση R760XXU2BQC5. Τζαμάκι έχει βάλει κανένας?? Edited by achillesgk

Συμφωνώ με το Νίκο. Η μπαταρία είναι ίδια και καλύτερη μετά την αναβάθμιση. Το μόνο που άλλαξε και δεν μου αρέσει είναι που μέτρα ορόφους και στην ανηφόρα. Το έκανε σαν τα Garmin.

Τζαμάκι έχω βάλει ένα φτηνό από eBay. Μια χαρά είναι. Το έβαλα μη χτυπηθεί η οθόνη από κάποια λάθος κίνηση.

Εχω μια απορία ρε παιδεία το wifi σε τι χρησιμεύει αφου το ρολοι ειναι με το bt συνδεμένο και όταν απομακρύνομαι πανω απο 10 μετρα αποσυνδέσετε ενώ έχει δίκτυο wifi

Εχω μια απορία ρε παιδεία το wifi σε τι χρησιμεύει αφου το ρολοι ειναι με το bt συνδεμένο και όταν απομακρύνομαι πανω απο 10 μετρα αποσυνδέσετε ενώ έχει δίκτυο wifi

Καλημέρα! Το ρολόι είναι standalone. Που σημαίνει, ότι πρέπει και μπορεί να σταθεί από μόνο του στην καθημερινότητα. Πρακτικά λοιπόν πως θα συνδεθείς στο ίντερνετ για να σερφάρεις, να διαβάσεις ειδήσεις, να δεις βιντεάκια στο youtube, να ακούσεις ιντερνετική μουσική αν δεν έχεις WiFi και βρίσκεσαι σε χώρο χωρίς το κινητό (ή έκδοση LTE σε χώρα που υποστηρίζει e-sim);

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Καλημέρα! Το ρολόι είναι standalone. Που σημαίνει, ότι πρέπει και μπορεί να σταθεί από μόνο του στην καθημερινότητα. Πρακτικά λοιπόν πως θα συνδεθείς στο ίντερνετ για να σερφάρεις, να διαβάσεις ειδήσεις, να δεις βιντεάκια στο youtube, να ακούσεις ιντερνετική μουσική αν δεν έχεις WiFi και βρίσκεσαι σε χώρο χωρίς το κινητό (ή έκδοση LTE σε χώρα που υποστηρίζει e-sim);

Ναι λογικο αλλα ποιος βλεπει βιντεο-νεα-σεφαρισμα απο την οθονουλα?τωρα για την μουσικη ισως αν ειχει ας πουμε spotify κατι που δεν βλεπω να εχει αν και το χειριζομαι απο το κινητο αν ειναι το κινητο διπλα,δεν βλεπω ιδιατερη χρησιμοτητα

Το ρολοι μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα και ο λογος που δεν το εχω παρει ειναι οτι ειχα απογοητευτει απο το gear s2 και το θεωρω αρκετα ακριβο για ριψοκινδυνεψω να το αγορασω. Επειδη ηθελα κατι τετοιο ομως παρελαβα την Τριτη ενα gear fit 2 το οποιο μετα απο 3 μερες χρησης το βρησκω πολυ ενδιαφερον, οποτε θεωροντας οτι κατι αντιστοιχο ειναι και το gear s3 μπηκα στη διαδικασια να το πουλησω για να παρω το gear s3 και χαλαλι τα παραπανω χρηματα. Μπορει καποιος που εχει εμπειρια να επιβεβαιωσει την ομοιοτητα των λειτουργιων των συσκευων ή το αντιθετο για να μην προβω αν ειναι ειναι στην αντικατασταση?

Αναμενω τις αποψεις σας.

Γεια χαρά! Διαθέτω ένα LG watch urbane 2nd edition W200E σε κατάσταση καινουριου και ενδιαφέρομαι για ανταλλαγη με κάποιο frontier. Αν υπάρχει κανείς που το βαρέθηκε η χρειάζεται πραγματικά standalone ρολοι ας στείλει pm. Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απο ότι φαίνεται είναι αυτό που λάβαμε εμείς αλλά τώρα η Samsung το ονομάζει value pack και το δίνει και στις υπόλοιπες αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

μετα το update ολα διορθωθηκαν ακομα με το 10αρι που ειχα και τωρα δουλευει αψογα και με το op3t
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πριν λαλήσει 3φορες ο πετεινός ηρθε με την αναβάθμιση και το Spotify όποτε βρίσκω μια χρησιμότητα για το wifi

Ναι λογικο αλλα ποιος βλεπει βιντεο-νεα-σεφαρισμα απο την οθονουλα?τωρα για την μουσικη ισως αν ειχει ας πουμε spotify κατι που δεν βλεπω να εχει αν και το χειριζομαι απο το κινητο αν ειναι το κινητο διπλα,δεν βλεπω ιδιατερη χρησιμοτητα

Καλημέρα, είπαμε πως νόημα έχει όταν είναι ΧΩΡΙΣ το κινητό δίπλα. Καθώς πρόκειται για standalone συσκευή. Επίσης έχει Spotify, Google maps.

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Απο σημερα κατοχος και εγω.

Λουρακια υπαρχουν πουθενα για αμεση αγορα ή μονο ebay και κατι αντιστοιχο?

Για γνήσια..δες στο eshop.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για γνήσια..δες στο eshop.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστηχως και το e-shop εχει παραδοση μετα απο 7 εργασιμες, οποτε με τις αργιες του Πασχα απο το ebay ισως ερθει γρηγορετερα.

Αλλου εστω και οχι γνησια?

Δυστηχως και το e-shop εχει παραδοση μετα απο 7 εργασιμες, οποτε με τις αργιες του Πασχα απο το ebay ισως ερθει γρηγορετερα.

Αλλου εστω και οχι γνησια?

Οποιοδήποτε λουράκι 22mm κάνει. Αρκεί να μην περνά από κάτω και κλείνει τους αισθητήρες.

Εγώ πήρα 2 λουράκια από μια εταιρία που εισάγει τέτοια είδη στη Μεταμόρφωση. Αν θέλεις στείλε μου pm. Κρίμα που δεν έχει το eshop το original το κόκκινο.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ή νέα αναβάθμιση γενικά νομίζω ότι έχει βελτιώσει το ρολόι, επίσης επιτέλους βελτιωθηκε η παρακολούθηση ύπνου. Το κακό σε ένα μετά την αναβάθμιση είναι η μέτρηση των ορόφων. Για να μετρήσει συνήθως έναν όροφο πρέπει να ανέβω δύο.

Ή νέα αναβάθμιση γενικά νομίζω ότι έχει βελτιώσει το ρολόι, επίσης επιτέλους βελτιωθηκε η παρακολούθηση ύπνου. Το κακό σε ένα μετά την αναβάθμιση είναι η μέτρηση των ορόφων. Για να μετρήσει συνήθως έναν όροφο πρέπει να ανέβω δύο.

Θα συμφωνησω μαζι σου

Για Viber whatsapp κτλ γιατι δεν υπαρχει εφαρμογη για το ρολοι?

Γνωριζει κάποιος αν σκοπευουν να βγαλουν

Για τα μηνύματα του viber αν έχεις ενεργοποιημένα τα notifications τα βλέπεις κανονικά και μπορείς να απαντήσεις. Κλήσεις κι εγώ που προσπαθούσα να απαντήσω από το ρολόι νομίζω ότι δεν τα κατάφερνα. Για app δεν έχει πάρει ακόμα κάτι το μάτι μου.