tsoump Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Καινούργιο από Κίνα έχει κάπου στα 150-160Εuro.... μεγάλο μείον του η μπαταρία. Άντε... Υπάρχει κάποιο σάιτ να μου παραθέσεις; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. September 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2018 Άντε... Υπάρχει κάποιο σάιτ να μου παραθέσεις; https://www.banggood.com/Lenovo-Moto-Z-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1274219.html Με χρηση του κουπονιου 9BGMZ64 παει στα 145,85...Συν 9,6 το priority direct mail...Βγαινει στα 155,45. Το ζαχαρωνω και γω εδω και αρκετες μερες και μπηκα να διαβασω τα σχετικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 https://www.banggood.com/Lenovo-Moto-Z-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1274219.html Με χρηση του κουπονιου 9BGMZ64 παει στα 145,85...Συν 9,6 το priority direct mail...Βγαινει στα 155,45. Το ζαχαρωνω και γω εδω και αρκετες μερες και μπηκα να διαβασω τα σχετικα... Μην ξεχνάτε ότι ερχόμενο στην Ελλάδα από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκειται σε δασμούς, έξοδα ταχυδρομείου και Φ.Π.Α. 24%, οπότε ελέγξτε αν τελικά σας συμφέρει η αγορά του από την Κίνα. Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 https://www.banggood.com/Lenovo-Moto-Z-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1274219.html Με χρηση του κουπονιου 9BGMZ64 παει στα 145,85...Συν 9,6 το priority direct mail...Βγαινει στα 155,45. Το ζαχαρωνω και γω εδω και αρκετες μερες και μπηκα να διαβασω τα σχετικα... :D :up: :up: Έτσι ακριβώς! Και με priority direct mail o κίνδυνος τελωνείου είναι ελάχιστος μιας και φαίνεται το πακέτο να έρχεται από ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 https://www.banggood.com/Lenovo-Moto-Z-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1274219.html Με χρηση του κουπονιου 9BGMZ64 παει στα 145,85...Συν 9,6 το priority direct mail...Βγαινει στα 155,45. Το ζαχαρωνω και γω εδω και αρκετες μερες και μπηκα να διαβασω τα σχετικα... Πολύ ενδιαφέρουσα η σκέψη σου. Διότι μεταχειρισμένο το βρίσκω στα 200 ευρω. Αν περάσει από τελωνείο, ποια θα είναι περίπου τα επιπρόσθετα κόστη; Μια ακόμη σημείωση: δουλεύει στις ελληνικές μπάντες το εν λόγω μοντέλο, σωστά; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 :D :up: :up: Έτσι ακριβώς! Και με priority direct mail o κίνδυνος τελωνείου είναι ελάχιστος μιας και φαίνεται το πακέτο να έρχεται από ευρώπη. ΕΛΤΑ - Εκτελωνισμός Έχω πληρώσει τελωνείο και αμοιβή ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμό για είδος αξίας 29€ που μου κόστισε τελικά 52€ όταν στο skroutz.gr πουλιόταν στα 55€. Είχα προπληρώσει τα χρήματα και παρέλαβα μετά από δυο μήνες (μεσολάβησαν γιορτές). Και φυσικά το πακέτο φαινόταν ότι έρχεται από Ολλανδία! Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 ΕΛΤΑ - Εκτελωνισμός Έχω πληρώσει τελωνείο και αμοιβή ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμό για είδος αξίας 29€ που μου κόστισε τελικά 52€ όταν στο skroutz.gr πουλιόταν στα 55€. Είχα προπληρώσει τα χρήματα και παρέλαβα μετά από δυο μήνες (μεσολάβησαν γιορτές). Και φυσικά το πακέτο φαινόταν ότι έρχεται από Ολλανδία! Θα αφήσω αυτόν τον οδηγό εδώ. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Το έλαβα κι εγώ στα χέρια μου. Η πρώτη αίσθηση είναι εντυπωσιακή. Βέβαια, με τέτοιο μέγεθος και πάχος, σα να νομίζεις οτι θα σου φύγει απο τα χέρια και θα γινει θρύψαλα. Τι προτείνετε για screen protection; Θυμάστε το paintbull 9H τι λέτε; Edit: Έχω μια παρατήρηση όσον αφορά στην ambient display. Όταν λαμβάνω ειδοποίηση η οθόνη δεν αναβοσβήνει περιοδικά όπως συνέβαινε στο Moto X 2nd gen που είχα. Ούτε κάποια σήμανση από το Ledάκι. Έχει να κάνει με την έκδοση android (8.0) αυτό ή υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση; Ευχαριστώ Edited September 26, 2018 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Έχω μια παρατήρηση όσον αφορά στην ambient display. Όταν λαμβάνω ειδοποίηση η οθόνη δεν αναβοσβήνει περιοδικά όπως συνέβαινε στο Moto X 2nd gen που είχα. Ούτε κάποια σήμανση από το Ledάκι. Έχει να κάνει με την έκδοση android (8.0) αυτό ή υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση; Θα απαντήσω στον εαυτό μου, λέγοντας πως η moto display δε λειτουργεί όπως τα πρώτα μοντέλα, δηλαδή δεν υπάρχει το pulsing / breething της οθόνης για την ενημέρωση των ειδoποιήσεων. Είναι ένα μεγάλο μείων αυτό. Μια πολύ σημαντική ανακάλυψη που έκανα είναι η Google Camera η οποία έχει σημαντική διαφορά στην ποιότητα λήψης φωτογραφιών με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του HDR+. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, είδα οτι το moto X4 με μια μόντα έλαβε την google camera του pixel III και υποστηρίζει το Night Sight. Το λοιπόν παραθέτω το topic και το url για downloading. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Έχει πάει κανείς για αλλαγή μπαταρίας?? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Έχει πάει κανείς για αλλαγή μπαταρίας?? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να δεις εδώ τη διαδικασία. Μπαταρίες θα βρεις στο ebay. Δες και στα κινέζικα τύπου gearbest. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Μπορείς να δεις εδώ τη διαδικασία. Μπαταρίες θα βρεις στο ebay. Δες και στα κινέζικα τύπου gearbest.Ευχαριστώ. Εννοούσα αν έχει πάει κάποιος στο επίσημο service και γνωρίζει τιμή. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Καλησπέρες, απο εχθές έχω θέμα με το wifi. Δεν βρίσκει κανένα δίκτυο wifi, δοκίμασα factory reset, cache partition, αλλά γιοκ. Καμιά ιδέα ? Αγορασμένο το Σεπτέμβριο απο amazon Ιταλίας ,μπορώ να το στείλω στην εδώ motorola ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) Καλησπέρες, απο εχθές έχω θέμα με το wifi. Δεν βρίσκει κανένα δίκτυο wifi, δοκίμασα factory reset, cache partition, αλλά γιοκ. Καμιά ιδέα ? Αγορασμένο το Σεπτέμβριο απο amazon Ιταλίας ,μπορώ να το στείλω στην εδώ motorola ? Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για hardware testing: Υπάρχουν και εντός της συσκευής τέτοια τεστς αν θυμάμαι καλά.. (hidden menu: *#*#4636#*#*) Αν δε δουλεύει κάτι ή δεν μπορείς να το ξεμπλοκάρεις μέσα από κάποια εφαρμογή, στείλτο στη lenovo-motorola και θα το προωθήσουν εκείνοι έξω. Πλέον, είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία με τα service. Αν δε σου κάνει κόπο, ρώτα τους πόσο χρόνο θέλει και ενημέρωσέ μας, μπορεί κάτι να άλλαξε.. Edited November 12, 2018 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Δοκίμασε να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή για hardware testing: Υπάρχουν και εντός της συσκευής τέτοια τεστς αν θυμάμαι καλά.. (hidden menu: *#*#4636#*#*) Αν δε δουλεύει κάτι ή δεν μπορείς να το ξεμπλοκάρεις μέσα από κάποια εφαρμογή, στείλτο στη lenovo-motorola και θα το προωθήσουν εκείνοι έξω. Πλέον, είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία με τα service. Αν δε σου κάνει κόπο, ρώτα τους πόσο χρόνο θέλει και ενημέρωσέ μας, μπορεί κάτι να άλλαξε.. Σήμερα μίλησα μαζί τους, θα το πάω απο εκεί και βλέπουμε, μου ζήτησαν το imei για να δουν αν καλύπτεται απο εγγύηση (λόγο αγοράς απο το Ιταλικό Amazon) και όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Ήρθε το Security Update του Σεπτεμβρίου.OPL27.76-71-2-3 στα 400Mb! Ελπίζουμε σε βελτιωμένη μπαταρία... Edited November 16, 2018 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 (edited) Βρήκα modded Google camera με portrait και night sight για το moto z : https://forum.xda-developers.com/moto-z/themes/apk-google-camera-v6-1-013-portrait-t3869188 Edited November 21, 2018 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Υπάρχει κανένας ενεργός χρήστης που να είναι root και να μπορεί να δοκιμάσει μια τροποιποιημένη MotoDisplay.apk εφαρμογή που επεξεργάστηκα για να επαναφέρω το breathing mode στις Moto συσκευές; Στο 3ο post είναι το .apk αρχείο. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78271831&postcount=3 Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Αγορά από amazon.it πριν από 1.5 χρόνο. Η μπαταρία τα έχει φτύσει τελείως, δεν κρατάει ούτε λεπτό. Πάω στο service της Lenovo: Δεν γράφει πάνω στην απόδειξη το imei, με βάση την ημερομηνία παραγωγής έχει λήξει η εγγύηση. Στέλνω email στο Amazon. Απάντηση σχεδόν άμεση. Δεν υπάρχει λόγος να τυπώνουμε το imei στην απόδειξη. Στείλτε το σε εμάς αν συνεχίσετε να έχετε πρόβλημα με το επισκευαστικό κέντρο. Σας δίνουμε full refound. Και κάπως έτσι χαλάει το όνομα στην Ελλάδα η Lenovo.. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Έχει η μπαταρία πάνω από 6 μήνες εγγύηση;... Απ' όσο ξέρω οι μπαταρίες έχουν μόνο 6 μήνες. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Έχει η μπαταρία πάνω από 6 μήνες εγγύηση;... Απ' όσο ξέρω οι μπαταρίες έχουν μόνο 6 μήνες. Sent from my LG-H870 using TapatalkΣτις αποσπώμενες έχει 6 μήνες. Η Samsung έχει 1 χρόνο για αντικατάσταση. Το 2ο χρόνο στην αλλαγή δεν χρεώνουν εργασία. Μόνο κόστος μπαταρίας. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Δεν το ήξερα, ευχαριστώ για την πληροφορία. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Καλησπέρα παιδιά.. Φίλος μόλις έκανε την αναβάθμιση σε 8 και έχει τρελό battery drain... Σε 30 λεπτά αδειάζει.. Εάν το βάλει στην φόρτιση του δείχνει ότι η μπαταρία έχει ακόμη 50% υπόλοιπο... Έχει κάνει μέχρι τώρα 3 επαναφορες αλλά δεν στρώνει.. Καμία ιδέα; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Καλησπέρα παιδιά.. Φίλος μόλις έκανε την αναβάθμιση σε 8 και έχει τρελό battery drain... Σε 30 λεπτά αδειάζει.. Εάν το βάλει στην φόρτιση του δείχνει ότι η μπαταρία έχει ακόμη 50% υπόλοιπο... Έχει κάνει μέχρι τώρα 3 επαναφορες αλλά δεν στρώνει.. Καμία ιδέα; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε εμένα είναι στο service. Νόμιζα έφταιγε η μπαταρία. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Σε εμένα είναι στο service. Νόμιζα έφταιγε η μπαταρία. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜα τα εμφάνισε αυτα μετά την αναβάθμιση.. Λες να ήταν τυχαίο;; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts