aggelos321 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Από εχθές κάτοχος της εν λόγο συσκευής.το βρήκα σε καλή τιμή και το πήρα να το δοκιμάσω.πρωτες εντυπώσεις πολύ όμορφη συσκευή. Μπαταρία πρέπει να βγάζει την μέρα άνετα και αυτό μου αρκεί. Οθόνη πολύ φωτεινή. Ποιοτική συσκευή. Δεν έχω δει κόλλημα κανένα προς το παρόν.καμερα σε φώς που την δούλεψα είναι καλή με ωραία χρώματα.αυτσ προς το παρόν Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxipilotos Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Παιδια καποιος που εχει το moto z dual sim.....εχω δει οτι δεν ειναι hybrid....παιρνει και δυο sim και sd card....δεν ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Παιδια καποιος που εχει το moto z dual sim.....εχω δει οτι δεν ειναι hybrid....παιρνει και δυο sim και sd card....δεν ισχυει? Είναι hybrid. To z play παίρνει 2 σιμ και ταυτόχρονα sd Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxipilotos Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Είναι hybrid. To z play παίρνει 2 σιμ και ταυτόχρονα sd Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο που με μπερδευει...οταν λενε micro sd dedicated slot.,,σημαινει αποκλειστικη θεση για καρτα μνημης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxipilotos Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Αυτο που με μπερδευει...οταν λενε micro sd dedicated slot.,,σημαινει αποκλειστικη θεση για καρτα μνημης... Επισης σημερα .ρωτησα στο mmplanet ...για να το παραγγειλω και μου ειπαν οτι εχει ανεξαρτητη θεση για καρτα μνημης,...ρωτησα αλλε ςτεσσερις φορες λεγοντας αν δεν ειναι σιγουρο να μου το πουνε....και ειπα και οτι αλλιως θα το επιστρεψω πισω....και ενας κωστας ...επεμενε οτι το εψαξε και βλεπει οτι δεν ειναι hybrid...και ας μην το ειχε μπροστα του....τι να πω τωρα...θελω να το παραγγειλω...αλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Επισης σημερα .ρωτησα στο mmplanet ...για να το παραγγειλω και μου ειπαν οτι εχει ανεξαρτητη θεση για καρτα μνημης,...ρωτησα αλλε ςτεσσερις φορες λεγοντας αν δεν ειναι σιγουρο να μου το πουνε....και ειπα και οτι αλλιως θα το επιστρεψω πισω....και ενας κωστας ...επεμενε οτι το εψαξε και βλεπει οτι δεν ειναι hybrid...και ας μην το ειχε μπροστα του....τι να πω τωρα...θελω να το παραγγειλω...αλλα?Μήπως με το "hybrid" εννοεί στην ίδια θέση να πέρνει και τις δύο ταυτόχρονα; μάλλον αυτό εννοεί. Έχει 3 θέσεις και είναι για δύο sim και μια για microSD. Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως με το "hybrid" εννοεί στην ίδια θέση να πέρνει και τις δύο ταυτόχρονα; μάλλον αυτό εννοεί. Έχει 3 θέσεις και είναι για δύο sim και μια για microSD. Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο δικαρτο εννοείται.... Έτσι;;; Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxipilotos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Μήπως με το "hybrid" εννοεί στην ίδια θέση να πέρνει και τις δύο ταυτόχρονα; μάλλον αυτό εννοεί. Έχει 3 θέσεις και είναι για δύο sim και μια για microSD. Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δικαρτο εννοείται.... Έτσι;;; Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Dual sim εννοειται...ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος που το εχει αγορασει καποια στιγμη ή περασε απο τα χερια του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Moto Z Είναι σίγουρα hybrid η δευτερη υποδοχή. Δες και το XDA. Δεν έχει δηλαδή τρεις υποδοχές (2 SIM, 1SD), είναι SIM και SIM/SD Επίσης λόγος έχει γίνει κατά πόσο είναι εφικτό και τα single sim να λειτουργήσουν με κάποιο μικρό modification/ hack ως dual. Στο Moto X είχαν καταφέρει μερική λειτουργία. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Νομίζω το τελευταίο αφορά συσκευές που είναι στην ουσία dual SIM με απενεργοποιημένη τη 2η υποδοχή για να πωληθούν ως single SIM. Τέτοιο είναι το δικό μου Moto X Play, όπου βγάζοντας ένα καπάκι στο SIM tray και φλασάροντας λογισμικό που υποστηρίζει 2 SIM παίζει κανονικά. Αν δεν υπάρχει σαν hardware η υποδοχή για 2η SIM δεν γίνεται κάτι. Στην περίπτωση που μοιράζονται το ίδιο slot SIM και sd μερικοί δοκιμάζουν να βγάλουν το τσιπάκι από την SIM και να το κολλήσουν στην sd. Είναι λίγο δύσκολο πάντως και υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί η SIM. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Καλησπέρα στην παρέα... Αυτή η διαφορά τιμής πως δικαιολογείται; Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί πρόκειται για το ίδιο κατάστημα... Αλλά όχι για το ίδιο μοντέλο; Τι διαφορές έχουν https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/search&search=Moto%20z Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Το ένα είναι dual, το άλλο όχι Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Αυτό που δεν είναι dual sim που είναι single sim παίρνει και κάρτα μνήμης; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Αυτό που δεν είναι dual sim που είναι single sim παίρνει και κάρτα μνήμης; Γτ ρε φίλε δε το googlάρεις? Αφού δεν το έχει κανείς εδώ το δίκαρτο, τσάμπα σκας. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 καλησπερα.Απο θηκες τι παιζει βρε παιδια;καμια flip cover;μονο απο ebay δηλ. στο σκρουτζ δεν εχει τιποτα... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Πηρε κανείς το 7.1.1 update? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 ξερει κανεις καμια flip cover case; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 ξερει κανεις καμια flip cover case; Μπες στο Γερμανικό άμαζον. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 αληθεια παιδια εφαρμογες μπορουν να μεταφερθουν στην κάρτα sd; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Τώρα κατεβαίνει η 7.1.1 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. July 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Τώρα κατεβαίνει η 7.1.1 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkretEU? Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 retEU? Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Ναι!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 παιδια το επισημο service της motorola ποιο ειναι και δευτερο ειναι αξιοπιστο; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Δηλαδή εάν κάποιος σου πει ότι δεν είναι αξιόπιστο και το κινητό σου χρειάζεται service τι θα κάνεις; δε θα το πας στο επίσημο που σε καλύπτει η εγγύηση αλλά αλλού;;; Πραγματικά κάποιες ερωτήσεις δεν τις καταλαβαίνω... Συγγνώμη για το off topic. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Δηλαδή εάν κάποιος σου πει ότι δεν είναι αξιόπιστο και το κινητό σου χρειάζεται service τι θα κάνεις; δε θα το πας στο επίσημο που σε καλύπτει η εγγύηση αλλά αλλού;;; Πραγματικά κάποιες ερωτήσεις δεν τις καταλαβαίνω... Συγγνώμη για το off topic. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk ναι αλλα ειναι αλλιως να εχεις σχηματισει θετικη γνωμη κι αλλιως να ακους χρηστες να εχουν ασχημες εμπειριες απο το εν λογω service...εν πασει περιπτωση ποιο ειναι; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Arvato πλέον, και η ανησυχία είναι μάλλον δικαιολογημένη. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts