Jump to content

Moto Z

Shuffle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από εχθές κάτοχος της εν λόγο συσκευής.το βρήκα σε καλή τιμή και το πήρα να το δοκιμάσω.πρωτες εντυπώσεις πολύ όμορφη συσκευή.

Μπαταρία πρέπει να βγάζει την μέρα άνετα και αυτό μου αρκεί.

Οθόνη πολύ φωτεινή.

Ποιοτική συσκευή.

Δεν έχω δει κόλλημα κανένα προς το παρόν.καμερα σε φώς που την δούλεψα είναι καλή με ωραία χρώματα.αυτσ προς το παρόν

Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 185
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καποιος που εχει το moto z dual sim.....εχω δει οτι δεν ειναι hybrid....παιρνει και δυο sim και sd card....δεν ισχυει?

Είναι hybrid. To z play παίρνει 2 σιμ και ταυτόχρονα sd

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι hybrid. To z play παίρνει 2 σιμ και ταυτόχρονα sd

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο που με μπερδευει...οταν λενε micro sd dedicated slot.,,σημαινει αποκλειστικη θεση για καρτα μνημης...

Αυτο που με μπερδευει...οταν λενε micro sd dedicated slot.,,σημαινει αποκλειστικη θεση για καρτα μνημης...

Επισης σημερα .ρωτησα στο mmplanet ...για να το παραγγειλω και μου ειπαν οτι εχει ανεξαρτητη θεση για καρτα μνημης,...ρωτησα αλλε ςτεσσερις φορες λεγοντας αν δεν ειναι σιγουρο να μου το πουνε....και ειπα και οτι αλλιως θα το επιστρεψω πισω....και ενας κωστας ...επεμενε οτι το εψαξε και βλεπει οτι δεν ειναι hybrid...και ας μην το ειχε μπροστα του....τι να πω τωρα...θελω να το παραγγειλω...αλλα?

Επισης σημερα .ρωτησα στο mmplanet ...για να το παραγγειλω και μου ειπαν οτι εχει ανεξαρτητη θεση για καρτα μνημης,...ρωτησα αλλε ςτεσσερις φορες λεγοντας αν δεν ειναι σιγουρο να μου το πουνε....και ειπα και οτι αλλιως θα το επιστρεψω πισω....και ενας κωστας ...επεμενε οτι το εψαξε και βλεπει οτι δεν ειναι hybrid...και ας μην το ειχε μπροστα του....τι να πω τωρα...θελω να το παραγγειλω...αλλα?
Μήπως με το "hybrid" εννοεί στην ίδια θέση να πέρνει και τις δύο ταυτόχρονα; μάλλον αυτό εννοεί.

Έχει 3 θέσεις και είναι για δύο sim και μια για microSD.

Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως με το "hybrid" εννοεί στην ίδια θέση να πέρνει και τις δύο ταυτόχρονα; μάλλον αυτό εννοεί.

Το δικαρτο εννοείται.... Έτσι;;;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δικαρτο εννοείται.... Έτσι;;;

Dual sim εννοειται...ρε παιδια ας μου απαντησει καποιος που το εχει αγορασει καποια στιγμη ή περασε απο τα χερια του....

Moto Z

Είναι σίγουρα hybrid η δευτερη υποδοχή. Δες και το XDA.

Δεν έχει δηλαδή τρεις υποδοχές (2 SIM, 1SD), είναι SIM και SIM/SD

Επίσης λόγος έχει γίνει κατά πόσο είναι εφικτό και τα single sim να λειτουργήσουν με κάποιο μικρό modification/ hack ως dual.

Στο Moto X είχαν καταφέρει μερική λειτουργία.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω το τελευταίο αφορά συσκευές που είναι στην ουσία dual SIM με απενεργοποιημένη τη 2η υποδοχή για να πωληθούν ως single SIM. Τέτοιο είναι το δικό μου Moto X Play, όπου βγάζοντας ένα καπάκι στο SIM tray και φλασάροντας λογισμικό που υποστηρίζει 2 SIM παίζει κανονικά. Αν δεν υπάρχει σαν hardware η υποδοχή για 2η SIM δεν γίνεται κάτι.

Στην περίπτωση που μοιράζονται το ίδιο slot SIM και sd μερικοί δοκιμάζουν να βγάλουν το τσιπάκι από την SIM και να το κολλήσουν στην sd. Είναι λίγο δύσκολο πάντως και υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί η SIM.

Sent from my Moto X Play

Καλησπέρα στην παρέα... Αυτή η διαφορά τιμής πως δικαιολογείται;

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί πρόκειται για το ίδιο κατάστημα... Αλλά όχι για το ίδιο μοντέλο; Τι διαφορές έχουν

https://www.hellasphone.gr/index.php?route=product/search&search=Moto%20z

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Αυτό που δεν είναι dual sim που είναι single sim παίρνει και κάρτα μνήμης;

Γτ ρε φίλε δε το googlάρεις? Αφού δεν το έχει κανείς εδώ το δίκαρτο, τσάμπα σκας.

Google Pixel 5

καλησπερα.Απο θηκες τι παιζει βρε παιδια;καμια flip cover;μονο απο ebay δηλ. στο σκρουτζ δεν εχει τιποτα...
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

παιδια το επισημο service της motorola ποιο ειναι και δευτερο ειναι αξιοπιστο;
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Δηλαδή εάν κάποιος σου πει ότι δεν είναι αξιόπιστο και το κινητό σου χρειάζεται service τι θα κάνεις; δε θα το πας στο επίσημο που σε καλύπτει η εγγύηση αλλά αλλού;;; Πραγματικά κάποιες ερωτήσεις δεν τις καταλαβαίνω...

Συγγνώμη για το off topic.

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Δηλαδή εάν κάποιος σου πει ότι δεν είναι αξιόπιστο και το κινητό σου χρειάζεται service τι θα κάνεις; δε θα το πας στο επίσημο που σε καλύπτει η εγγύηση αλλά αλλού;;; Πραγματικά κάποιες ερωτήσεις δεν τις καταλαβαίνω...

Συγγνώμη για το off topic.

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

ναι αλλα ειναι αλλιως να εχεις σχηματισει θετικη γνωμη κι αλλιως να ακους χρηστες να εχουν ασχημες εμπειριες απο το εν λογω service...εν πασει περιπτωση ποιο ειναι;

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

• The title was changed to Moto Z