Damned7 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Το γκρι σε "προσφορά" http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371104.html?source=ShareAsale Καλό Πάσχα? Παίζει και εδώ στα 148 και όχι preorder χρησιμοποιώντας το κουπόνι RedmiGBE http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Σίγουρα και εγω προτιμώ το gear (Πρέπει να είμαι βέβαια απο τους λιγους..) Τους ζαλισα τα .... πριν καιρό να το φέρουν Αλλά δεν εχω καταλαβει αν αυτό που στέλνει είναι το original kate και αν έρχεται σφραγισμένο. Έχει παραλάβει κανεις από αυτούς..? Στο άλλο θέμα το βασικότερο. Η cm πως σου πάει, έχεις κάποιο θέμα? Είναι απλό να την περάσω? Έχω κωδικό ξεκλειδώματος bootloader αν βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Note: This product uses Xiaomi Redmi Note 3 package, but the product is updated version of Xiaomi Redmi Note 3 Pro. περιεργα τα λεει... μια χαρα παει η cm, καλυτερα απο miui κατεμε, μονο η καμερα ειναι καπως χειρότερη αλλα δεν με νοιαζει προσωπικα γιατι δεν βγαζω φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Νομίζω ότι κάτι παρόμοιο έγραφε και το geek. Μάλλον θα βάλω και εγώ cm. Η miui είναι πολύ καλή για ορισμένους. Έχει κάποια καλά ας πούμε μοναδικά αλλά τα στραβα είναι άπειρα. Είναι απλό να το προσπαθήσω? Στην miui προσπαθώ να δω πως θα βάλω σε διάφορες εφαρμογές άλλο notification sound. Γίνετε αυτό η θα πρέπει να το κάνω μέσα από κάθε εφαρμογή αν ααυτή το υποστηρίζει? Ακόμα πώς θα καταφέρω να φτάνω με όσο λιγότερες κινήσεις στο "service menu" η όπως το λένε τελος πάντων. Με ενδιαφέρει να φτάνω εκει που μας δίνετε η επιλογή για "κλείδωμα" μόνο σε 3g/4g. (Παρα πάρα πολύ χρήσιμο, οπως το είχα και παλιότερα μέσω app στα τέλεια mtk) Αν δημιουργήσω επαφή με κλίση απο widget/συντόμευση *#*#4636#*#* παίρνει τηλ, δεν με βάζει στο menu. Ίσως να υπάρχει και ποιο στοχευμένος κωδικός αλλά ακόμα δεν εχω βρει.. Ισως μεσω κάποιου app.. Edited October 22, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Στο 4G έχει και την 800 μπάντα οπότε είναι το kate. Δοκίμασε αυτό σου βγάζει shortcut σχεδόν για όπου θες το δουλεύω χρόνια. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc *#*#4636#*#* Edited October 22, 2016 by Damned7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 βρήκα και αυτό αλλά θέλω κατι περισσότερο στοχευμενο. Τουλάχιστον ένα ακόμα touch μπορούμε να το γλυτώσουμε https://play.google.com/store/apps/details?id=switchmode.lteonly.lteonlyswitch ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο 4G έχει και την 800 μπάντα οπότε είναι το kate. Δοκίμασε αυτό σου βγάζει shortcut σχεδόν για όπου θες το δουλεύω χρόνια. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc *#*#4636#*#* Μια διευκρίνηση . Στο απλό με firmware δεν μπαίνει και η 800 ανεξάρτητα αν θα έχει καλή λήψη η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 (edited) Μια διευκρίνηση . Στο απλό με firmware δεν μπαίνει και η 800 ανεξάρτητα αν θα έχει καλή λήψη η όχι? Όχι το kate έχει μια κεραία εξτρα για αυτό είναι λίγο πιο μεγάλο στο μέγεθος. Οι διαστάσεις που έχει είναι για το Kate. Edited October 22, 2016 by Damned7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Δεν είχε update χτες ε.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounkoun Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ποιά micro sd card συστήνεται για το κινητό μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 θέλω να κάνω μια πατέντα μπας και ξεκολλήσει η google και μου μεταφέρει τα αποθηκευμένα wifi εδώ στο international. θέλω να μου πει κάποιος αν από το προηγούμενο κινητό του πέρασαν τα αποθηκευμένα δίκτυα στο kate ? Εννοείται δεν αναφέρομαι στην περίπτωση που το προηγούμενο κινητό ηταν xiaomi και πέρασαν μεσω miui account. Με ενδιαφέρει αν το πετύχατε να μου πειτε τι έκδοση Android είχατε και τι κινητό. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιά micro sd card συστήνεται για το κινητό μας ? Εγω προτιμώ πάντα Kingston και πλέον μόνο u3 αν βρώ αρκετά φτηνά. Συγκεκριμένα για το xiaomi όμως ας απαντήσει κάποιος άλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VassilisG Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ανέβασε καμία φωτό αν μπορείς Στάλθηκε από το Lenovo A3500-FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου πήρε λίγο παραπάνω. ... αλλά ίδιου οι φώτο της θήκης που πήρα, η οποία κάθεται αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Μου πήρε λίγο παραπάνω. ... αλλά ίδιου οι φώτο της θήκης που πήρα, η οποία κάθεται αρκετά καλά. Που είναι οι φώτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Αχνοφαίνονται στο φόντο!!! :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Δεν είχε update χτες ε.... 6.10.20 suspended για το RN3. Αιτία : Stability issues (αν θυμάμαι καλά τι διάβασα στη επίσημη ανακοίνωση του επίσημου φόρουμ) Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Το δικό μου ήρθε από banggood (λίγο πιο ακριβό βεβαια) αλλά δεν διαβάζει την sim και δεν ανοίγει Η κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Αν διαβάσεις στα σχόλια οι περισσότεροι κράζουν το banggood. Δεν κατάλαβα καλά, κάποια μ@λ@κια κάνουν με το firmware. Ίσως να στέλνουν το kate με firmware από το kenzo? Ίσως λεω μπούρδες, γι'αυτό διάβασε να μας πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 έχεις βάλει αλλον launcher ? sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk nova εβαλα... λες αυτο να μας την κανει την δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 nova εβαλα... λες αυτο να μας την κανει την δουλεια? Νοωα εχω βαλει και εγω η καμερα ειναι οκ το δευτερο σιμ δεν ξερω δεν εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Γύρισε στον μανισιο και κανε αυτό που θες....Και εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημά με τον nova sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Σσσσωραιος.. Είχα το ίδιο θέμα και με αυτό δούλεψε! :D Στάλθηκε από RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Αν διαβάσεις στα σχόλια οι περισσότεροι κράζουν το banggood. Δεν κατάλαβα καλά, κάποια μ@λ@κια κάνουν με το firmware. Ίσως να στέλνουν το kate με firmware από το kenzo? Ίσως λεω μπούρδες, γι'αυτό διάβασε να μας πεις. Και από εκεί αυτό μου είπαν να ξαναεγκαταστησω το σύστημα. Για ποιο λόγο βάλανε άλλη ρομ τώρα Ποιος ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Mολις τσεκαρα και ειαμαστε σουρωτηρι σε Stage fright κενά... Δεν έπρεπε να έχει διορθωθεί αυτό; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 (edited) Και από εκεί αυτό μου είπαν να ξαναεγκαταστησω το σύστημα. Για ποιο λόγο βάλανε άλλη ρομ τώρα Ποιος ξέρει... Σου ήρθε σφραγισμένο? Διάβασε τα σχόλια από άλλους που το έκαναν μην σου κάτσει κάνα μπρικαρισμα. Ζήτα χρήματα πίσω για την ταλαιπωρία στους .... Το ήξεραν και στο έστειλαν. Edited October 23, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SavasF Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Καλησπέρα παιδες , Εχω βρει το κινητο στο geekbuying http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371732.html 150€ Στο gearbest εχει 162€ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4 Απο που λετε να το τσιμπησω ....to geekbuying ειναι αξιοπιστο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 εγω απο εκει το πηρα και το περιμενω να ερθει, πηρα και αλλα πραγματα που εχουν ηδη ερθει. Απο τις δημοσιευσεις πιστευω οτι μερικες δεκαδες ακομη απο το φορουμ εχουν αγορασει απο εκει. Δε νομιζω να εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλησπέρα παιδες , Εχω βρει το κινητο στο geekbuying http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371732.html 150€ Στο gearbest εχει 162€ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_437569.html?wid=4 Απο που λετε να το τσιμπησω ....to geekbuying ειναι αξιοπιστο? Ευχαριστώ κι εγω απο geek το αναμενω απο 27/9, αλλα το εστειλαν τωρα με tracking number/ λογικα δεν θα χουμε θεμα/ εγω προτιμησα σκετο το κινητο/ πηρα μονος μου θηκη απλη διαφανη και καλο τζαμακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts