anemobroxhs Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό (ίσως και απο την αρχή) έχω το εξίς πρόβλημα. Μου έκαναν παράπονα με όποιον μίλαγα με τα ακουστικά ότι ακούν τον εαυτό τους. Θεωρούσα απλά ότι δεν είχα καλό Internet και έκανε echo. Προχτές όμως ενώ μίλαγα στο Viber και ανοίγω music , μου παραπονέθηκε ο συνομιλητής ότι ακούει την μουσική μου. Έτσι είπα να κάνω δοκιμές, βάζω μουσική να παίζει, πηγαίνω στο audio recorder και πατάω record... και ο recorder γράφει κανονικότατα την μουσική που παίζει στα ακουστικά. Εννοείται δοκίμασα διάφορα ζευγάρια ακόμα και της xiaomi και είχα πάντα το ίδιο θέμα. Χωρίς τα ακουστικά συνδεδεμένα το πρόβλημα εξαφανίζεται. Συμβαίνει και σε άλλους; υγ έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν είδα καμία αλλαγή Edited May 2, 2017 by anemobroxhs Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Η 8.2.3 ανακλήθηκε (μάλλον λόγω προβλημάτων). Οπότε αναμένουμε νεο update για διόρθωση των προβλημάτων όσοι την βάλαμε. Αν σου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα μπορείς φυσικά να πας σε προηγούμενη έκδοση αλλά μέσα στο Μάιο θα έχουμε λογικά update. Που μπορούμε να δούμε οτι η 8.2.3.0 ανακλήθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Που μπορούμε να δούμε οτι η 8.2.3.0 ανακλήθηκε? Δεν υπαρχει επισημα ο λογος της ανακλησης απλα εχει αφαιρεθει το περιεχομενο της απο το συνδεσμο γι κατεβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Δεν υπαρχει επισημα ο λογος της ανακλησης απλα εχει αφαιρεθει το περιεχομενο της απο το συνδεσμο γι κατεβασμα. Η η 8.2.3.0 εμενα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα με την μπαταρια αντιθετα η προηγουμενη εκδοση μου δημιουργουσε σοβαρο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Η η 8.2.3.0 εμενα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα με την μπαταρια αντιθετα η προηγουμενη εκδοση μου δημιουργουσε σοβαρο προβλημα Δεν δημιουργεί σε όλους. Ούτε σε μένα έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Η η 8.2.3.0 εμενα δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα με την μπαταρια αντιθετα η προηγουμενη εκδοση μου δημιουργουσε σοβαρο προβλημα Κι σε μενα δεν δημιουργησε θεμα μπαταριας ,αλλα για να μην ειναι διαθεσημη θα ειχε τα θεματακια της ,εν αναμονη της νεας εκδοσης firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει το link με τα firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει το link με τα firmware http://en.miui.com/a-234.html Η ρομ η τελευταια σταθερη λεγεται Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 http://en.miui.com/a-234.html Η ρομ η τελευταια σταθερη λεγεται Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Ευχαριστώ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Εμφανίστηκε νέα Global ROM V8.2.4.0.MHΡMIDL nightly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Εμφανίστηκε νέα Global ROM V8.2.4.0.MHΡMIDL nightly τι εννοεις εμφανιστηκε? εμενα δεν μου εχει βγει καινουριο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 τι εννοεις εμφανιστηκε? εμενα δεν μου εχει βγει καινουριο update Δεν εμφανίζεται σε όλους ταυτόχρονα. Σε όλες τις εταιρείες τα updates δίνονται σταδιακά ανα ομάδες χρηστών. Εμφανίστηκε νέα Global ROM V8.2.4.0.MHΡMIDL nightly Με παραξενεύει που δίνουν nightly update (που δεν θεωρείται σταθερή έκδοση) ως update σε stable/σταθερή έκδοση. Έχει ξανασυμβεί όμως, μου έχει έρθει κι εμένα nightly update στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 τι εννοεις εμφανιστηκε? εμενα δεν μου εχει βγει καινουριο update http://en.miui.com/thread-603251-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 http://en.miui.com/thread-603251-1-1.html α ειναι beta ακομα. ασε δεν πειραζει που δεν μου ηρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 α ειναι beta ακομα. ασε δεν πειραζει που δεν μου ηρθε! ε ναι, δεν είναι όπως η τελευταία που ήταν ΣΤΑΘΕΡΗ. σαν ζελές :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ με το πέρασμα της προηγούμενης και κάθε μέρα είναι ένας άθλος για να μην το σαβουριάσω :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 ε ναι, δεν είναι όπως η τελευταία που ήταν ΣΤΑΘΕΡΗ. σαν ζελές :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ακόμα δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ με το πέρασμα της προηγούμενης και κάθε μέρα είναι ένας άθλος για να μην το σαβουριάσω :cry: .......... Συμπάσχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 ουτε αυτη δεν την ειχα βαλει χααχχαχαχαχαχα. ειμαι με 8.1.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Πριν βάζετε οτιδήποτε νέα έκδοση, να παίρνετε backup με το twrp, οπότε όποτε θέλετε γυρνάτε στην παλιά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Κάποια βάση για το κινητό στο αυτοκίνητο. Κάποια που έχει δοκιμαστεί;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Κάποια βάση για το κινητό στο αυτοκίνητο. Κάποια που έχει δοκιμαστεί;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.banggood.com/REMAX-Fairy-Mini-Multifunction-Soft-Silicone-Desktop-Stand-Holder-for-Phone-p-996286.html Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Από την αρχή που πηραμε το κινητο (εδω 7-8 μήνες σχεδόν) όλοι ειχαμε το προβλημα ότι με το ενσυρματο ακουστικο handfree οταν μιλας δεν λειτουργει το μικροφωνο του handsfree αλλα το μικροφωνο του τηλεφώνου. Αυτο εξακολουθει να συμβαινει εως και τωρα τουλαχιστον σε μένα. Εχω ξαναρωτησει μηνες πριν αλλα απαντηση δεν έλαβα από κάποιον. Μηπως να εχω τυχη σήμερα ? Σε εσας οταν μιλατε από handsfree λειτουργει το μικρόφωνο του handsfree ή του κινητού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 https://www.banggood.com/REMAX-Fairy-Mini-Multifunction-Soft-Silicone-Desktop-Stand-Holder-for-Phone-p-996286.html Thanks. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Για το hands free βάλε το sound about και δώσε δικαιώματα αυτόματη έναρξη κτλ Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Εγώ workaround που έχω βρει για τα handsfree είναι μόλις τα συνδέσω, τα αποσυνδέω και τα ξανασυνδέω. Έχω τα pistons. Όσες φορές το έχω κάνει μου παίζουν κανονικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Χμ.... Πριν από λίγο που είπα να ανοίξω το ραδιόφωνο, δε δουλεύει. Ενώ μέχρι χτες κανονικά. Δοκίμασα και με 4 άλλα handsfree, αλλά τίποτα. Σε όλα τα άλλα apps, δουλεύουν κανονικά. Ξέρουμε τι μπορεί να παίζει; Edit: Στο συνημμένο screenshot, που προσπαθώ να ανεβάσω χωρίς αποτέλεσμα, εμφανίζονται 2 radio apps. 1 με γαλάζιο εικονίδιο κι ένα με λευκό..... Edited May 8, 2017 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts