Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζετε γιατί τα βίντεο από το fb κολλάνε? Η σύνδεση που έχω είναι πολύ καλή στο modem, η τηλεόραση που έχω ασύρματα συνδεδεμένη και αυτή, σε streaming παίζει μια χαρά. Τα βίντεο από YouTube παίζουν κανονικά στο κινητό.
Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

• 2 weeks later...
Δεν ξέρει κανείς βρε παιδιά??
Δοκίμασε να απεγκαταστησεις και να εγκαταστησεις ξανά την εφαρμογή.

Ένταξη δεν υπάρχουν αυτοί στην Xiaomi..... Μου ήρθε update για το τηλεκοντρόλ λέω κάτσε να το κάνω όλο και κάτι θα έφτιαξαν....πράγματι....από το κακό στο χειρότερο!!!!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένταξη δεν υπάρχουν αυτοί στην Xiaomi..... Μου ήρθε update για το τηλεκοντρόλ λέω κάτσε να το κάνω όλο και κάτι θα έφτιαξαν....πράγματι....από το κακό στο χειρότερο!!!!

Εβαλες miui9?

Όχι φίλε μου απλά μου ήρθε update όπως είπα για το τηλεκοντρόλ

Σκέψου πως έχει μόνο 18 μάρκες για AC.....

Απλά τραγικοί!!!

Απλά τραγικοί!!!

Έχεις δίκιο! Και Toshiba air condition που ηδη εχω ενα αποθηκευμενο, δεν υπάρχει πλέον στη λίστα . Κουφο!

Απλά τραγικοί!!!

Βαλτε το zaza remote control.. απλα δεν υπαρχει καλυτερο χειριστηριο (με Nova & ΟΤΕ τηλεκοντρολ).. Αυτο εχω χρονια και εχω βρει την υγεια μου.. και μαλιστα εχει παρα πολλες μαρκες και κανει αρκετα συχνα update..

Στο πατρικο μου ειχαν παρει τηλεοραση Turbo-X και με κανενα αλλο προγραμμα για τηλεκοντρολ δεν μπορουσα να την χειριστω (γιατι δεν την εβρισκε) παρα μονο με το zaza remote control..

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Εβαλες miui9?
Έχει βγει miui9;

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Το δικό μας όμως είναι στην τρίτη "φουρνιά" που θα πάρουν miui9.

Σεπτέμβριο-Οκτώριο!:)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Το kate είναι dual standby ή active? Το έχει δοκιμάσει κανεις?
Standby είναι φίλε μου!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Βαλτε το zaza remote control.. απλα δεν υπαρχει καλυτερο χειριστηριο (με Nova & ΟΤΕ τηλεκοντρολ).. Αυτο εχω χρονια και εχω βρει την υγεια μου.. και μαλιστα εχει παρα πολλες μαρκες και κανει αρκετα συχνα update..

Στο πατρικο μου ειχαν παρει τηλεοραση Turbo-X και με κανενα αλλο προγραμμα για τηλεκοντρολ δεν μπορουσα να την χειριστω (γιατι δεν την εβρισκε) παρα μονο με το zaza remote control..

Τι μάρκα έβαλες για να βρέθηκε την Turbo-x?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Τι μάρκα έβαλες για να βρέθηκε την Turbo-x?

Πηγα στις τηλεορασεις και τερμα κατων στο μενου ειναι το ALL.. ξεκινας να δοκιμαζεις και στην βρισκει.. (μου βρηκε μαρκα Skyworth για την Turbo-X)

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

καλησπέρα,

ψάχνω για οθόνη για το κινητό του θέματος μας.

Θα ήθελα να μάθω αν η οθόνη με του RN3 PRO είναι ακριβώς η ίδια με το RN3 PRO international. κοιτάω προς ebay μεριά με κόστος 20-25€. Έχετε κάποια πρόταση?

Το ιντερνατιοναλ ειναι κατα 2 χιλιοστά μακρύτερο, οποτε ίσως η οθονη δε ταιριάζει

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Το ιντερνατιοναλ ειναι κατα 2 χιλιοστά μακρύτερο, οποτε ίσως η οθονη δε ταιριάζει

το γνωρίζω αυτό φιλε mol, απλά σκέφτομαι μήπως τα 2 χιλιοστά είναι στο body (bezels) της συσκευής και όχι στην οθόνη.

άλλωστε στα γνωστά site, τύπου gmsarena λέει ότι η οθόνη έχει ακριβώς την ίδια διάσταση. Απλά θέλω μια σίγουρη γνώμη μην την πατήσω, γιατί η παραγγελία από κίνα θέλει πολύ υπομονή και άντε να κάνω λάθος και τελικά να χρειαστεί να παραγγείλω 2 φορές.

το γνωρίζω αυτό φιλε mol, απλά σκέφτομαι μήπως τα 2 χιλιοστά είναι στο body (bezels) της συσκευής και όχι στην οθόνη.

άλλωστε στα γνωστά site, τύπου gmsarena λέει ότι η οθόνη έχει ακριβώς την ίδια διάσταση. Απλά θέλω μια σίγουρη γνώμη μην την πατήσω, γιατί η παραγγελία από κίνα θέλει πολύ υπομονή και άντε να κάνω λάθος και τελικά να χρειαστεί να παραγγείλω 2 φορές.

Με tempered glass για το Κινέζικο μοντέλο, στο Ευρωπαϊκό που έχω, έχει μια ελάχιστη διαφορά και πάνω και κάτω. Δεξιά κι αριστερά είναι ακριβώς.

Huawei Nova 5T

Μονο οθόνη θες ή μαζι με digitizer?

Μονο οθόνη ίσως ειναι ιδια. Μαζι, προφανως οχι