Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτήν φοράς;

Από αυτονομία πώς τα πάει;

ναι σtα ιδια με global developer και με radon kernel πεταει

απολυτα ικανοποιημενος απο μπαταρια

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι σtα ιδια με global developer και με radon kernel πεταει

απολυτα ικανοποιημενος απο μπαταρια

απο bugs πως παει? καμερα,ραδιο δουλευουν καλα? η καμερα εστιαζει σημερα η πρεπει να ερθει το αυριο για να τραβηξει καλη φωτο?!:lol:

απο bugs πως παει? καμερα,ραδιο δουλευουν καλα? η καμερα εστιαζει σημερα η πρεπει να ερθει το αυριο για να τραβηξει καλη φωτο?!:lol:

ολα καλα μεχρι στιγμης! πεταει ...την snap cameraεχει μια χαρα ειναι....δεν ειμαι κα ειδικοε βεβαια! αλλα και η μανισια miui καμερα δεν παιρνει και βραβειο!:p

Τελικά για την φόρτιση ΔΕΝ έφταιγε η ΡΟΜ αλλά είχε μισό βγει το καλώδιο απ' τον φορτιστή και δεν έκανε καλή επαφή. Σύμπτωση διαβολική...

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Πωπω! Μόνο μη γίνει καμιά ζημιά! Το change log γραφεί 2 πραγματάκια ..ανούσια για το update. Απορώ γιατί το κυκλοφόρησαν...

Τελικά, η 8.1.1 είναι η πιο bugless, από αυτά που διαβάζω...

8.1.3 δεν εχει καθολου bugs αυτην φοραγα μεχρι προχθες που αναβαθμισα στην ρημαδα

Λοιπόν 3 μέρες με την 8.2.4 η μπαταρία είναι χάλια 2 ώρες και 20 λεπτά και έχει πάει η μπαταρία στο 26% και το δαχτυλκο κάνει λίγο περισσότερο για να πιάσει.αυτα έχω βρει μέχρι στιγμής. Οι υπόλοιποι πως είστε?

ο υπόλοιπος εγώ θα προσπαθήσω αύριο να βάλω την τελευταία πριν γυρίσει στην 8.2.

αρκετά #$%^^&$%(*&*(@!@^@$%*&+

Εμένα πάντως άψογο είναι.με 41% (ενεργό χρονο 4 ώρες και 14 λεπτά)και 1 ημέρα και 8 ώρες με μπαταρία και μπαίνω Φούλ στο ιντερνέτ

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

βαλτε lineage os 13 i 14.1 και τελειωστε

Δώσε link, σώσε κόσμο.

https://download.lineageos.org/kenzo ????

Kate ΔΕ βλέπω...

Edited by gkal

Δώσε link, σώσε κόσμο.

https://download.lineageos.org/kenzo ????

Kate ΔΕ βλέπω...

αυτη ειναi η nougat. μπαινει και σε κατε κανενα προβλημα

εγω εχω τωρα την lineage os 13 6.0.1 παυ ειναι εντελως τελεια και με παρα πολυ καλη μπαταρια με random kernel

πυραυλος το τηελφωνο

απλα λιγο προσοχη στην εγκατασταση

δεν ασχολουμαι ξανα με miui

αυτη ειναi η nougat. μπαινει και σε κατε κανενα προβλημα

εγω εχω τωρα την lineage os 13 6.0.1 παυ ειναι εντελως τελεια και με παρα πολυ καλη μπαταρια με random kernel

πυραυλος το τηελφωνο

απλα λιγο προσοχη στην εγκατασταση

δεν ασχολουμαι ξανα με miui

τι μπαταρια βλεπεις δηλαδη,οταν λες καλη?

Εξαρτάται από την χρήση. Εγώ, που μάλλον έχω την ίδια ρομ με το παιδί (gizmo) και radon kernel δεν το χρησιμοποιώ πολύ το τηλέφωνο αλλά είχα κάτι σαν 140 ώρες stand-by, 6.5 ώρες οθόνη (surfing, reddit κτλ) μισό μισό wifi-4g , καθόλου κλήσεις και ακόμα 25-30% μπαταρία. Φωτεινότητα μέτρια προς χαμηλή. Μετά το έβαλα για φόρτιση.

Κάποιος που το πιάνει 100% και το χρησιμοποιεί μέχρι 20% για surfing φαντάζομαι θα χτυπάει 9 ώρες sot άνετα. Αλλά αν σε ενδιαφέρει τόσο η μπαταρία, τότε ο 625 του Note 4 μάλλον είναι καλύτερος για τέτοια. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα το φορτίζω μία φορά την εβδομάδα ή δύο, οπότε βολεύομαι. :p

Για να περάσουμε κάστομ ρομ πρέπει να προηγηθεί ρουτ κλπ σωστά;

Ενώ με τις "αυθεντικές" δεν υπάρχει αυτό το κώλυμα σωστά² ;

:O

Μπα, απλά TWRP recovery πρέπει να μπορέσεις να βάλεις. Εγώ δεν έχω ξεκλειδώσει καν τον bootloader να φανταστείς, ούτε officially ούτε unofficially. Δες εδώ:

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/kate-guide-install-lineage-os-locked-t3546154

Όταν λες ότι πρέπει να το... καταφέρεις, τι εννοείς;; :lol: Παίζει και να μην τελεσφορήσει; :confused:

Εσύ έκανες αυτό δηλαδή και μετά κοπάνησες την lineage και γεια σας;

:ninja:

Εννοούσα πρέπει να βάλεις, δεν υπονόησα ότι δεν θα γίνει. Πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς το guide και στα versions που λέει και στην TWRP, μην κάνεις τα δικά σου. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να έχεις κανένα πρόβλημα driver και να μην βλέπει το MiFlash το τηλέφωνο ή να κάνεις βλακεία και ενώ φλασάρεις σε EDL mode να βγάλεις το καλώδιο ή να γίνει διακοπή ρεύματος και άντε γεια. Ψιλοπράγματα μωρέ. :lol:

Ναι, εγώ αυτό έχω κάνει. Σε MIUI έχω κάτσει ακριβώς όσο χρειάζεται για να κάνω το initial setup που λέει στο guide. Ούτε το Mi account έχω φτιάξει, ούτε τίποτα. Πήρα ένα backup με το TWRP και μετά πέρασα το Lineage 13 του gizmo με radon kernel και εκεί έμεινα. Αν αποφασίσω ότι βαρέθηκα το Xposed και μπορώ να ζήσω χωρίς 1-2 πολύ συγκεκριμένα modules που δεν έχουν εναλλακτικές σε Nougat (Flat Style Colored Bars, XInternalSD κυρίως και ίσως OneTap Video Downloader) θα πάω σε Nougat (Lineage 14 Official ή Aosip που όλοι λένε ότι έχει το καλύτερο σήμα απ' όλες) με Franco kernel (ή Radon αν μου λείψει το DoubleTap2Wake).

Πάντως να ξέρεις όλοι λένε ότι η MIUI έχει καλύτερη μπαταρία (λογικό αφού κλείνει τα πάντα σαν να έχεις aggresive doze και disable services μαζί :p) και καλύτερη κάμερα (δηλαδή αντί να είναι σαν κάμερα κινέζικού του 50άρικου πενταετίας είναι σαν κάμερα κινέζικου του 50άρικου προπέρσινου... :lol:) και καλύτερα χρώματα στην οθόνη (δεν το έψαξα πολυ, μπορείς να το ρυθμίσεις όπως σου αρέσει σε κανένα kernel adiutor ή παρόμοιο). Σε custom θα πας για το AOSP feeling, για τους custom kernels και γενικά αν είσαι fan του φλασαρίσματος και των δοκιμών κτλ. Όχι για να έχεις καλύτερη μπαταρία. Σκέψου αν θες να έχεις ένα budget Nexus αντί για ένα iOS wannabe (not that there's anything wrong with that) και αποφάσισε.

Παιδιά Καλημέρα.

Επειδή και εγώ δεν την παλεύω άλλο με την 8.2.4.0, αρχίζω και σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω downgrade στην ρομ 8.1.3.0.

Ωστόσο, επειδή δεν το κατέχω και πολύ το φλασαρισμα αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.

Διάβασα ότι για να κάνω downgrade σε προηγούμενη rom, πρέπει να κάνω Wipe data σε recovery mode. Κάθε φορά όμως που προσπαθώ να μπω σε recovery mode πατώντας Power button και VOLUME +, στην οθόνη εμφανίζεται το εικονίδιο του τηλεφώνου με το καλώδιο φόρτισης και κάτω από το εικονίδιο υπάρχει η φράση "PCsuite.Μι.com. χωρίς από κει και πέρα το τηλέφωνο να κάνει οτιδήποτε άλλο. Παραμένει, δηλ., σ' αυτή την κατάσταση μέχρι να κάνω επανεκκίνηση.

1)Να υποθέσω ότι δεν μπορώ να μπω σε Recovery Mode επειδή έχω κλειδωμένο bootloader με global Stable; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

2)Οπότε, πώς μπορώ να κάνω Wipe data για να μπορέσω, στη συνέχεια, να προχωρήσω σε downgrade στην 8.1.3.0;

3)Εάν μέσα από τα settings του κινητού, κάνω factory reset είναι το ίδιο με το να κάνω Wipe data σε recovery mode; Μπορώ μετά να προχωρήσω σε φλασάρισμα παλαιότερης rom;

4)Τέλος, εάν τελικά προχωρήσω σε factory reset (εφόσον αυτό είναι το ίδιο με το να κάνω Wipe data) εν συνεχεία, μπορώ να φλασάρω την 8.1.3.0 μέσω της εφαρμογής updater του κινητού;

Χίλια συγνώμη για το πλήθος των ερωτήσεων (και συγνώμη για την άγνοιά μου) αλλά, πραγματικά, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Και πάλι καλημέρα.

Παιδιά Καλημέρα.

Επειδή και εγώ δεν την παλεύω άλλο με την 8.2.4.0, αρχίζω και σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω downgrade στην ρομ 8.1.3.0.

Ωστόσο, επειδή δεν το κατέχω και πολύ το φλασαρισμα αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.

Διάβασα ότι για να κάνω downgrade σε προηγούμενη rom, πρέπει να κάνω Wipe data σε recovery mode. Κάθε φορά όμως που προσπαθώ να μπω σε recovery mode πατώντας Power button και VOLUME +, στην οθόνη εμφανίζεται το εικονίδιο του τηλεφώνου με το καλώδιο φόρτισης και κάτω από το εικονίδιο υπάρχει η φράση "PCsuite.Μι.com. χωρίς από κει και πέρα το τηλέφωνο να κάνει οτιδήποτε άλλο. Παραμένει, δηλ., σ' αυτή την κατάσταση μέχρι να κάνω επανεκκίνηση.

1)Να υποθέσω ότι δεν μπορώ να μπω σε Recovery Mode επειδή έχω κλειδωμένο bootloader με global Stable; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;

2)Οπότε, πώς μπορώ να κάνω Wipe data για να μπορέσω, στη συνέχεια, να προχωρήσω σε downgrade στην 8.1.3.0;

3)Εάν μέσα από τα settings του κινητού, κάνω factory reset είναι το ίδιο με το να κάνω Wipe data σε recovery mode; Μπορώ μετά να προχωρήσω σε φλασάρισμα παλαιότερης rom;

4)Τέλος, εάν τελικά προχωρήσω σε factory reset (εφόσον αυτό είναι το ίδιο με το να κάνω Wipe data) εν συνεχεία, μπορώ να φλασάρω την 8.1.3.0 μέσω της εφαρμογής updater του κινητού;

Χίλια συγνώμη για το πλήθος των ερωτήσεων (και συγνώμη για την άγνοιά μου) αλλά, πραγματικά, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Και πάλι καλημέρα.

εδω ειναι ο οδηγος φλασαρισματος. διαβασε τον και πιστευω θα εισαι ενταξει

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/#post131353

Όταν το κάνει κάποιος, θα σου απαντήσει. Forum είναι, όχι τεχνική υποστήριξη.

Κι αφού βιάζεσαι, θα το δοκιμάσω σήμερα.

Εσύ έχεις να απαντήσεις κάτι, στη δική μου απορία;

Εχω απαντήσει μερικά post παραπάνω. Ημουν απο τους πρώτους που το παρατήρησα. Δεν υπάρχει λύση. Οποτε θέλει το κάνει, όποτε θέλει δεν το κάνει.

Οσο αφορά την ερώτηση μου, δεν μπορώ να φανταστώ ότι καποιος δεν το έχει στημένο για να το βλέπει ώς usb. Στο PC του γραφείου μου, και του σπιτιού μου είναι στημένο. Βρίσκομαι ένα ταξίδι με ένα μικρό netbook και δεν μπορώ να κατεβάζω τις φωτογραφίες απο το κινητό, και παιδεύομαι με το xender. Για αυτό και η "απαίτηση" μου.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Εννοούσα πρέπει να βάλεις, δεν υπονόησα ότι δεν θα γίνει. Πρέπει να ακολουθήσεις ακριβώς το guide και στα versions που λέει και στην TWRP, μην κάνεις τα δικά σου. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να έχεις κανένα πρόβλημα driver και να μην βλέπει το MiFlash το τηλέφωνο ή να κάνεις βλακεία και ενώ φλασάρεις σε EDL mode να βγάλεις το καλώδιο ή να γίνει διακοπή ρεύματος και άντε γεια. Ψιλοπράγματα μωρέ. :lol:

Ναι, εγώ αυτό έχω κάνει. Σε MIUI έχω κάτσει ακριβώς όσο χρειάζεται για να κάνω το initial setup που λέει στο guide. Ούτε το Mi account έχω φτιάξει, ούτε τίποτα. Πήρα ένα backup με το TWRP και μετά πέρασα το Lineage 13 του gizmo με radon kernel και εκεί έμεινα. Αν αποφασίσω ότι βαρέθηκα το Xposed και μπορώ να ζήσω χωρίς 1-2 πολύ συγκεκριμένα modules που δεν έχουν εναλλακτικές σε Nougat (Flat Style Colored Bars, XInternalSD κυρίως και ίσως OneTap Video Downloader) θα πάω σε Nougat (Lineage 14 Official ή Aosip που όλοι λένε ότι έχει το καλύτερο σήμα απ' όλες) με Franco kernel (ή Radon αν μου λείψει το DoubleTap2Wake).

Πάντως να ξέρεις όλοι λένε ότι η MIUI έχει καλύτερη μπαταρία (λογικό αφού κλείνει τα πάντα σαν να έχεις aggresive doze και disable services μαζί :p) και καλύτερη κάμερα (δηλαδή αντί να είναι σαν κάμερα κινέζικού του 50άρικου πενταετίας είναι σαν κάμερα κινέζικου του 50άρικου προπέρσινου... :lol:) και καλύτερα χρώματα στην οθόνη (δεν το έψαξα πολυ, μπορείς να το ρυθμίσεις όπως σου αρέσει σε κανένα kernel adiutor ή παρόμοιο). Σε custom θα πας για το AOSP feeling, για τους custom kernels και γενικά αν είσαι fan του φλασαρίσματος και των δοκιμών κτλ. Όχι για να έχεις καλύτερη μπαταρία. Σκέψου αν θες να έχεις ένα budget Nexus αντί για ένα iOS wannabe (not that there's anything wrong with that) και αποφάσισε.

φιλε μου ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες! μηπως εχεις δοκιμασει την τελευτεα global developer miui με randon kernel? double tap δεν μπορω χωρις αυτο! επειδη ο κερνελ αυτος τα σπαει μηπως κανει καλυτερη την miui

αρα για καλυτερη μπαταρια καλα κανω και μενω στην 8.1.3

απο οτι φαινεται μπορει η χιαομι να φτιαχνει αρκετα ποιοτικα μοντελα...απο σοφτγουερ δεν...