Aeriko Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Απο ελληνικη XTRV stable 8.2.3.0 σε XTRV DEV 7.4.20 χρειαζεται μονο wipe cache & dalvik ή factory reset ? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Τι hands free ακουστικά θα πάρω που να λειτουργεί και το ακουστικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Θες τελείως φτηνά, να κάνεις τη δουλειά σου ή πιο ακριβά; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianniss1995 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παιδιά πήρα το κινητό από kaizerstore Αθήνα.πολυ δυνατό αλλά μου έπεσε και έσπασε η οθόνη τη δεύτερη μέρα.εχω αλλάξει τρία μαγαζιά και μου λένε ότι δεν υπάρχει οθόνη.τωρα το έχω σε άλλο το οποίο μου είπαν φέρνει ανταλλακτικά από Κίνα.ξερει κανείς κανένα μαγαζί που φτιάχνει σίγουρα?Δεν γίνεται να φέρνουν κινητά στην αγορά χωρίς να υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παιδιά πήρα το κινητό από kaizerstore Αθήνα.πολυ δυνατό αλλά μου έπεσε και έσπασε η οθόνη τη δεύτερη μέρα.εχω αλλάξει τρία μαγαζιά και μου λένε ότι δεν υπάρχει οθόνη.τωρα το έχω σε άλλο το οποίο μου είπαν φέρνει ανταλλακτικά από Κίνα.ξερει κανείς κανένα μαγαζί που φτιάχνει σίγουρα?Δεν γίνεται να φέρνουν κινητά στην αγορά χωρίς να υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτά. Χωρίς να έχω πάθει ζημιά, έψαχνα έτσι απο περιέργεια να δω που έχει για να ξέρω αν χρειαστεί. Δεν βρήκα πουθενά. Ουτε σε ebay ούτε σε Ali. Μόνη λύση που βλέπω είναι να απευθυνθείς στον εισαγωγέα (infoquest) που έχει και επίσημο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Θες τελείως φτηνά, να κάνεις τη δουλειά σου ή πιο ακριβά; Να κάνω τη δουλειά μου. Δε θα ήθελα κάτι φθηνό που ίσως μου βγει πιο ακριβό. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παιδιά πήρα το κινητό από kaizerstore Αθήνα.πολυ δυνατό αλλά μου έπεσε και έσπασε η οθόνη τη δεύτερη μέρα.εχω αλλάξει τρία μαγαζιά και μου λένε ότι δεν υπάρχει οθόνη.τωρα το έχω σε άλλο το οποίο μου είπαν φέρνει ανταλλακτικά από Κίνα.ξερει κανείς κανένα μαγαζί που φτιάχνει σίγουρα?Δεν γίνεται να φέρνουν κινητά στην αγορά χωρίς να υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτά. Α) πας στην infoquest (το κινητο σου ειναι παραεισαγωγης αρα δεν εχει επισημη εγγυηση ) και ρωτας αν γινετε το κοστουμι κανα 100+€ αν υπαρχει κι εισε τυχερος αλλιως Β) παραγγελνεις απο εδω με διαθεσημοτητα απο Μαιο 96€(αρα Ιουνιο θα το εχεις αν γλυτωσεις και το τελωνειο) και το περνας εσυ η κανα μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ψάξε αγγελίες για κανένα με καμμένη μητρική για να το πάρειε για spare parts. Αν δουλεύει η οθόνη τα μοντάρεις ή πας σε μαγαζί να στο κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Να κάνω τη δουλειά μου. Δε θα ήθελα κάτι φθηνό που ίσως μου βγει πιο ακριβό. https://www.bestprice.gr/item/2154987526/oem-golf-m1.html?qid=3aJbDJkXpVO_50d23&seq=2 Αυτά πήρα, σε λευκό χρώμα. Καλή ένταση και αρκετό μπάσο. Τελείως πλαστικά σε ποιότητα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Έχει καταφέρει κανείς να κάνει restore τα wifi η calls/sms με titanium? Είμαι με dev και όταν δοκιμάζω με οποιονδήποτε file explorer να βρω το αρχείο μου πετάει το titanium.. operation cancelled. Δεν είμαι root αλλά νομίζω για να τα επαναφερεις δεν χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Λογικά χρειάζεται root, και χειροκίνητα να ήθελες να το κάνεις νομίζω είναι μέσα στο /system το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Το αρχείο το έχω στο downloads γιατί όπως είπα θέλω να το επαναφέρω. Δεν θέλω να το σώσω. Για αυτό λέω ότι μάλλον δεν χρειάζεται root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ναι, ΟΚ, αλλά το Titanium πρέπει να επαναφέρει το αρχείο: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf (το έψαξα) και αυτό θέλει root, δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε το Titanium να το πειράξεις χωρίς. Αν υπάρχει τρόπος θα είναι με adb μέσω PC, ίσως βρεις τίποτα στο XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ξερει καποιος που μπορουμε απο ελλαδα να βρουμε αυθεντικο φορτιστη xiaomi note 3 se eu?επισης να εχετε στο νου οτι titanium και miui δεν συνεργαζονται και πολυ καλα Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 η μιυι έχει δικο της "τινανιουμ" οσο για τον φορτιστη, γιατι να παρεις το αυθεντικο? προτιμησε καποιον επωνυμο στα ιδια specs Sent from my Le X829 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbarb Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ρε παιδιά μπορείτε να προτείνετε μια αξιόπιστη μέθοδο για root στο kate με ota update? Κυκλοφορούν πολλές και μπερδεύομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ξερει καποιος που μπορουμε απο ελλαδα να βρουμε αυθεντικο φορτιστη xiaomi note 3 se eu?επισης να εχετε στο νου οτι titanium και miui δεν συνεργαζονται και πολυ καλα Μήπως το πήρες από Γερμανό; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 https://www.bestprice.gr/item/2154987526/oem-golf-m1.html?qid=3aJbDJkXpVO_50d23&seq=2 Αυτά πήρα, σε λευκό χρώμα. Καλή ένταση και αρκετό μπάσο. Τελείως πλαστικά σε ποιότητα. Δουλεύει το ακουστικό στις κλήσεις; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Δουλεύει το ακουστικό στις κλήσεις; Ναι, έβγαλα κλήση κανονικά και μετά, που έπρεπε να δω ένα βίντεο, δεν είχα κανένα θέμα με τον ήχο. Το κουμπί δεν έχω δοκιμάσει, γιατί από συνήθεια απαντάω πάντα από την οθόνη... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Καλησπέρα. Πως μπορώ, αν γίνεται, να αλλάξω το χρώμα του φλας της κάμερας. Είναι κίτρινο και επηρεάζει πολύ την φωτογραφία ειδικά νύχτα σε μαγαζί.. Υπάρχει καμία λύση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) Υπάρχει, ειδικά αν είσαι σε miui. Αλλά αυτό υποτίθεται ότι είναι το True Tone flash, ρυθμίζει το χρώμα του φλας για να μην βγει ψυχρό το white balance. Και εμένα με ξένισε στην αρχή αλλά είδα τις φωτό ότι ήταν σωστές χρωματικά. Εσένα δεν είναι; Δες εδώ: https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/help/how-to-disable-yellow-flash-t3391314 Edited April 23, 2017 by mindtrapper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 πως το ρυθμιζω αυτο? στις νυχτερινες, χτες, το διαπιστωσα.. εβγαιναν πολυ κιτρινες.. υπαρχει λυση?? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Το λένε στο link που σου έβαλα. Βασικά πατάς στο kernel info μερικές φορές και ανοίγει ένα κρυφό μενού στις ρυθμίσεις που μπορείς να ανοιγοκλείσεις μερικά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των δύο χρωμάτων φλας. Ή απλά να διαλέγεις daylight στο white balance, έτσι ανάβει μόνο το ψυχρό φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ναι, ΟΚ, αλλά το Titanium πρέπει να επαναφέρει το αρχείο: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf (το έψαξα) και αυτό θέλει root, δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε το Titanium να το πειράξεις χωρίς. Αν υπάρχει τρόπος θα είναι με adb μέσω PC, ίσως βρεις τίποτα στο XDA. Είσαι σίγουρος για αυτό? Αν θυμάμαι καλά έκανα root ένα τηλ και πήρα το xml και το περασα στο επόμενο. Δεν θυμάμαι να ηταν root αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Πήγαινε με έναν file explorer να ανοίξεις το αρχείο αυτό και κάνε ένα edit και πάτα save. Θα μας λυθεί η απορία πιστεύω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts