teobot Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Για οποιον μπορει να ενδιαφερει, με την 8.2.3 μου δουλεψαν οι αισθητηρες ant+ :D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbarb Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Πρακτικά τι μπορείς να κάνεις με ant+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Πρακτικά τι μπορείς να κάνεις με ant+; Να αξιοποιησεις συσκευες που το χρησιμοποιουν (οπως πχ heart rate monitors) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Κλείδωσα την εφαρμογή, έχω τσεκάρει το dual sim και πάλι τίποτα. Θα δοκιμάσω το trucaller να δω αν παίζει. Εννοείτε ότι έχω δώσει τσεκάρει όλες τις άδειες, και δεν έχω εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Το κινητό πάντως με την 8.2.3 πάει σφεντόνα. Έχω 7.5 ώρες οθόνη και ακόμα 20% μπαταρία!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Λοιπόν πάμε με τη σειρά. Πας στις πληροφορίες της εφαρμογής που θες και ενεργοποιείς τις άδειες που χρειάζεται (εκκίνηση στο παρασκήνιο, προβολή αναδυόμενων παραθύρων κτλ.). Αν δεν δουλέψει ενεργοποιείς την αυτόματη έναρξη (ρυθμίσεις -> άδειες - αυτόματη έναρξη). Αν πάλι δεν..απενεργοποιείς την βελτιστοποίηση μπαταρίας της εφαρμογής. Τέλος μπορείς να κλειδώσεις την εφαρμογή στη RAM.Τελικά δούλεψε όταν απενεργοποίησα τη βελτιστοποίηση μπαταρίας της εφαρμογής! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Για οποιον μπορει να ενδιαφερει, με την 8.2.3 μου δουλεψαν οι αισθητηρες ant+ :D Όλες οι επιλογές; Δηλαδή έτσι; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Όλες οι επιλογές; Δηλαδή έτσι; Ετσι ηταν κ πριν με την 8.1.1 αλλα οταν προσπαθουσα να τρεξω την οποιαδηποτε εφαρμογη για να ξεκινησει την ευρεση συσκευης εβγαζε μηνυμα σφαλματος οτι δεν μπορουσε να ξεκινησει. Τωρα κανει τo search κανονικα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prat Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Καλημερα στα παιδια,καταφερa να συνδεθει με επιτυχια στο mi unlock και εχω φτασει στο σημειο που πρεπει να πατησω unlock.Δεν εχω κανει αιτημα υπαρχει περιπτωση να πιασει ετσι το ξεκλειδωμα?Επισης λογικα πρεπει να παω σε china developer γιατι ειμαι σε global stable τωρα,κανονικα την περναω απο updater? edit:ξεκλειδωσε κανονικα με global stable. Edited April 8, 2017 by prat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerakas Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Γενικά χρησιμοποιώ κάποιες φορές το φλας σα φακό. Παρατήρησα όμως πριν μερικές ημέρες ότι βγήκε έξω από το τζαμάκι του φλας κόλλα (σαν σιλικόνη λιωμένη) προφανώς λόγω της θερμοκρασίας που αναπτύχθηκε! Το έχει παρατηρήσει κάποιοςάλλος αυτό; Αν από τον πρώτο μήνα ξεκινάει να παρουσιάζει τέτοια προβλήματα ποιότητας, τί να περιμένω αργότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Τέλος μπορείς να κλειδώσεις την εφαρμογή στη RAM. ωπ τι είναι αυτό;; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 ωπ τι είναι αυτό;; :blink: Κάνεις προς τα κάτω όποια εφαρμογή θες (αντί προς τα πάνω και να κλείσει) και την κλειδώνει ώστε να μην κλείνει... ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εξακολουθώ να αδυνατώ τι εννοείς :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Δεν πατάς το "κουμπί" αριστερά από το Home button να σβήσεις τις εφαρμογές που σου "τρώνε" μνήμη; Ε αν αυτή που θες τη "συρεις" προς τα κάτω την κλειδώνει ώστε το σύστημα να μη τη κλείσει... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Το έπιασα τώρα :D Και μια τελευταία ερώτηση... Σε τι βοηθάει αυτό; Να μην σβήνεται ποτέ από την ραμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Το έπιασα τώρα :D Και μια τελευταία ερώτηση... Σε τι βοηθάει αυτό; Να μην σβήνεται ποτέ από την ραμ; Ουτε οταν πατας το κλεισιμο ολων των εφαρμογων με το Χ. Αυτες που εχεις διαλεξει συνεχιζουν να δουλευουν. Εγω εχω κλειδωσει πχ τον dialer κ το viber Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 καλησπερα. πηρα πριν 2 εβδομαδες το τηλ απο ελλαδα. προσεξα οτι η φωτεινοτητα του στο αυτοματο δεν ειναι καλη ! αντιμετωπιζεται και εσεις κατι παρομοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Πώς μπορούμε να δούμε το ποσοστό της φωτεινότητας;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 καλησπερα. πηρα πριν 2 εβδομαδες το τηλ απο ελλαδα. προσεξα οτι η φωτεινοτητα του στο αυτοματο δεν ειναι καλη ! αντιμετωπιζεται και εσεις κατι παρομοιο ? Δεν έχω ακούσει σε κάποιο κινητό να δουλεύει ικανοποιητικά ο αυτοματισμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Ωραία, το κατάφερα! Κι επιτέλους δούλεψε το alarmmon που τόσο καιρό δεν ήθελε να δουλέψει παρά τις όποιες προσπάθειές μου :D Το ότι μένει έτσι "κλειδωμένο" σημαίνει ότι καταναλώνει ραμ σωστά; Που σημαίνει ότι καταναλώνει και μπαταρία; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Και το 1ο αρνητικό μετά την αναβάθμιση: όταν κρατάω "πατημένο" το δακτυλικό, δεν μένει αναμμένη η οθόνη... :mad::( Πολύ με άρεσε όσο δούλεψε, ο μοναδικός λόγος να προτιμά κάποιος να έχει το δακτυλικό στην πλάτη του κινητού κι όχι εμπρός κάτω... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Και το 1ο αρνητικό μετά την αναβάθμιση: όταν κρατάω "πατημένο" το δακτυλικό, δεν μένει αναμμένη η οθόνη... :mad::( Πολύ με άρεσε όσο δούλεψε, ο μοναδικός λόγος να προτιμά κάποιος να έχει το δακτυλικό στην πλάτη του κινητού κι όχι εμπρός κάτω... :rolleyes: Φτού!!! Δε θα κάνω αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Παιδιά αυτή η tempered glass την δοκίμασα και είναι η καλύτερη που έχω βάλει μέχρι στιγμής και πλησιάζει αρκετά τη nillkin: LEPHEE Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime SE Special Edition Tempered Glass Screen Protector international Global Version 152mm http://s.aliexpress.com/AJVbEjEV (from AliExpress Android) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Καλημερα στα παιδια,καταφερa να συνδεθει με επιτυχια στο mi unlock και εχω φτασει στο σημειο που πρεπει να πατησω unlock.Δεν εχω κανει αιτημα υπαρχει περιπτωση να πιασει ετσι το ξεκλειδωμα?Επισης λογικα πρεπει να παω σε china developer γιατι ειμαι σε global stable τωρα,κανονικα την πειερναω απο updater? edit:ξεκλειδωσε κανονικα με global stable. Μάλλον δεν θα πιάσει.... Εγω με global stable ήμουν και όλα πήγαν ρολόι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Και το 1ο αρνητικό μετά την αναβάθμιση: όταν κρατάω "πατημένο" το δακτυλικό, δεν μένει αναμμένη η οθόνη... :mad::( Πολύ με άρεσε όσο δούλεψε, ο μοναδικός λόγος να προτιμά κάποιος να έχει το δακτυλικό στην πλάτη του κινητού κι όχι εμπρός κάτω... :rolleyes: Μού την έχει σπάσει πολύ αυτό το θέμα :mad::mad::mad: Και σε άλλους είναι έτσι μετά την αναβάθμιση ή πήγε κάτι στραβά κατά την εγκατάσταση (σαν τι δηλαδή...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts