Trendelenburg Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 vabiris πού είναι αυτό; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 vabiris πού είναι αυτό; :O Κάτω κάτω στο lock screen , pocket mode Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Σε μένα είναι ενεργοποιημένο και δεν με αφήνει να το απενεργοποιήσω :wacko::wacko::wacko: Κι εννοείται έχω κι εγώ αραιά και πού τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν :cry: EDIT https://xiaomi.eu/community/threads/how-to-turn-off-pocket-mode.37199/ το απενεργοποίησα... Edited March 13, 2017 by Trendelenburg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Μου ήρθε μια θήκη lenuo. Το smart cover δεν μου δουλεύει. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 με lenuo δε δουλεύει ούτε σε μένα. Γενικά σαν θήκη είναι γτπ, εντελώς ψεύτικη περιμένω μια άλλη τώρα που φαίνεται καλύτερη: http://www.ebay.com/itm/302247847379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 με lenuo δε δουλεύει ούτε σε μένα. Γενικά σαν θήκη είναι γτπ, εντελώς ψεύτικη περιμένω μια άλλη τώρα που φαίνεται καλύτερη: http://www.ebay.com/itm/302247847379 ωραιο μοιαζει αυτο πες μας εντυπωσεις μολις ερθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 παιδια καλησπερα. μια βοηθεια: πως σβηνουμε καποια gmail απο το κινητο; εννοω λογαριασμους gmail που προσθεσα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Ρυθμίσεις -> άλλοι λογαριασμοί -> επιλέγεις αυτόν που θες -> περισσότερα -> κατάργηση λογαριασμού. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μολις ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μολις ηρθε Ω ναι κ σε εμενα το εμφανισε, θα την κανω το βραδακι Εντυπωσεις;; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Εμένα ακόμη τίποτα,στην 8.1.3 είμαι Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Από χτες ήρθα κι εγώ στην παρέα σας... Μετά από το μπάνιο του 950xl είπα να κάνω συμβιβασμό στην κάμερα και αν έρθω στα χωράφια του Android με κάτι αξιόλογο που να ειναι οικονομικό.. Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemg Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 μόλις ήρθε ενημερωση v8.2.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis_21 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 ρε παιδια android 7 θα παρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 μόλις ήρθε ενημερωση v8.2.1.0 Μολις είδα και εγώ την ειδοποίηση. Την πέρασες; Είδες κάποια διαφορά; Προσθέτει αφαιρεί κάτι; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα διαβασα για battery drain με την 8.2 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandragorin Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 καλησπερα. Εχω xiaomi redminote3 pro (special edition) απο ελλαδα και μου εσπασε η οθονη... Κανενα μαγαζι δε μου τη φτιαχνει γιατι δε βρισκει ανταλλακτικο . Εχετε κανενα τροπο να μου προτεινετε ή κανα site απ εξω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_shark Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Φίλος έκανε την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού 8.2.1.0 και δεν του δουλευουν τα data σε cosmote. Αλλαζει καρτα σε Wind και δουλευουν κανονικα Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα μετα την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Φίλος έκανε την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού 8.2.1.0 και δεν του δουλευουν τα data σε cosmote. Αλλαζει καρτα σε Wind και δουλευουν κανονικα Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοιο προβλημα μετα την αναβαθμιση? Μηπως να κανει κανενα wipe cache κ dalvik? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_shark Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Να σημειώσω ότι το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο από Κωτσόβολο και απειραχτο. Μηπως να κανει κανενα wipe cache κ dalvik? Απο που τα κανουμε αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Να σημειώσω ότι το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο από Κωτσόβολο και απειραχτο. Απο που τα κανουμε αυτα? Wipe dalvik θα κανεις κανοντας επανεκκινηση σε λειτουργια ανακτησης απο την εφαρμογη του update κ wipe cache απο απο την εκκαθαριση του αποθηκευτικου χωρου Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Θελω να αγορασω νεο κινητο κι ειμαι αναμεσα στο redmi note3 pro sp ed(kate) κι το redmi note 4 global version (κι τα δυο λογο 800αρας μπαντας ) Απαιτησεις : σταθεροτητα συσκευης ,browsing γρηγορο, καλο wi-fi καλες φωτο (οχι παιχνιδια και απαιτητικες εφαρμογες) και διαρκεια μπαταριας. Ποιο να προτιμησω ? Γνωριζετε αν το redmi note 3 pro sp edition το εχει ο γερμανος (λογο δωροεπιταγης η οποια ειναι 40€ κι ληγει συντομα )? Αν το χρυσαφι χρωμα ειναι ιδιαιτερα εντονο ? Kι αν θα βρω ελλαδα η εξωτερικο Τemper glass κι soft tpu για kate (αυτο με πμ για να μην φανει οτι διαφημιζετε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μολις ηρθε Το update το εκανες OTA ή μεσω recovery. Διαβασα αρκετες περιπτωσεις που το τηλεφωνο κλειδωσε μετα το update κ ζητουσε κωδικο για να ανοιξει με μονη λυση την επαναφορα εργοστασιακων Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Εμένα πάντως δεν εμφανίζεται update ακόμη Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Εγώ έκανα κανονικά το update. Δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Άλλαξε η γραμματοσειρά της εφαρμογής mail. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts