raven84 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Να κάνω μια ερώτηση κύριοι; η συσκευή όπως έρχεται έχει ελληνικά μέσα; ποια έκδοση έχει; Ευχαριστώ Στο δικό μου από κότσο είχε 8.1.1.0.MHRMIDI stable με ελληνικά κανονικα Και αμέσως πήγα σε 8.1.3.0 Edited February 14, 2017 by raven84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Τι εννοείς? Στην προηγούμενη σελίδα στο ποστ #2075 έχει δώσει link ο άνθρωπος Zip για απεγκατασταση θέλω... Δεν έχει δώσει τέτοιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Τους πηρα τηλεφωνο δεν εχουν διαθεσιμη,βρηκα μια στους Αμπελοκηπους ( ολοκληρο ταξιδι) https://www.minya.gr/index.php?route=product/product&path=107_76&product_id=1018 Τι λες για αυτην ; 10 ευρω για διαφανη θηκη μου φαινονται πολλα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Παιδια κολλησα τι ρυθμιση κανουμε για να βλεπει την sd o υπολογιστης ? οκ το βρηκα σορρυ Edited February 14, 2017 by jogoon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prat Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 θηκη αυτη https://www.aliexpress.com/item/152mm-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-edition-TPU-Case-Official-Global-international-Version-Taiwan-Edition/32778225691.html?spm=2114.13010608.0.0.Kd9Xe6 και τζαμακι αυτο https://www.aliexpress.com/item/LEPHEE-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-Special-Edition-Tempered-Glass-Screen-Protector-Official-international-Global/32769684534.html?spm=2114.13010608.0.0.Kd9Xe6 πηρα και της lenuo αλλα δεν προστατευει καθολου το κινητο και το υλικο της ειναι μαπα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πειτε γνωμη για 8.1.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Εγώ σήμερα παρέλαβα αυτή και είναι άψογη http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=9674 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Εγώ σήμερα παρέλαβα αυτή και είναι άψογη http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=9674 Βγάλε μια φωτογραφία με φλας .Αυτές με τρύπα για το φλας έχουν συνήθως θέμα.Δεν λέει πουθενά ότι είναι για international edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Βγάλε μια φωτογραφία με φλας .Αυτές με τρύπα για το φλας έχουν συνήθως θέμα.Δεν λέει πουθενά ότι είναι για international edition. Δεν είναι όπως στην φωτογραφία από πίσω,έχει μονομπλόκ κενό από την κάμερα μέχρι και το δακτυλικο αποτύπωμα και όχι ξεχωριστά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Επειδή είμαι στο ψάξιμο και εγω για θήκη και temperat glass από Αθήνα για άμεση αγορά έχετε κάτι σίγουρο γιατί βλέπω αυτή που αναφέρει ο συντοπιτης #vazos δεν πρέπει να είναι για το Kate αλλά το kenzo... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Πάντως εμένα που είναι το μεγάλο(kate) 152mm και όχι το 150 mm ήταν άψογο Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) καλησπέρα σας, αγόρασα κι εγώ το Kate . Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η κάμερα μου φαίνεται μια χαρά (εκανα μετάβαση απο Z1Compact) . Μου αρέσει οτι τραβάει στιγμιαία τις φωτογραφίες χωρίς καθυστέρηση, όπως το iphone. Τώρα οσον αφορά ταχύητητα οθόνη αυτονομία άψογο. ΤΟ μόνο θεματάκι ειναι οτι μου ζεσταίνεται λιγάκι στην τσέπη για κάποιο λόγο. Εκτός τσέπης ειναι δροσερό. Επίσης ενω το ηχείο οταν ακους ενα τραγούδι ειναι δυνατό και εχει και ωραίο ήχο , σε ανοιχτή ακρόαση κλήσης δεν ειναι τόσο δυνατό. Ισως και το ακουστικό θέλει ένα κλίκ ποιο δυνατό. Αν εχει βρει κανείς δοκιμασμένη λύση να ανεβάσουμε ένταση ας μας το γράψει. Ευχαριστώ. Edited February 15, 2017 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το titanium backup. Δεν ολοκληρώνεται η διακοπή εφαρμογών. Έχει ρουτ κανονικά, αλλά κάτι γίνεται.. Παλιά έκανα κάτι δοκιμές για να κρύψω το ρουτ από μια εφαρμογή για να δουλέψει και φοβάμαι ότι μάλλον πειραχτηκε το ρουτ. Είχα βάλει μια εφαρμογή η οποία κάτι πείραξε στο ρουτ όπως έλεγε, δεν κατάλαβα τι, αλλά τελικά την έβγαλα. Ξαναέβαλα το ρουτ από twrp. Φαίνεται ότι έχω ρουτ κανονικά αλλά υπάρχει θέμα με το titanium. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να δοκιμάσω να απενεργοποιησω τις εφαρμογές; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Greenify δοκίμασες? Αν και το MIUI έχει δικά του εργαλεία για διαχείριση εφαρμογών. Edited February 15, 2017 by stargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ναι αλλά δεν είναι μόνιμο.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλημέρα, στο redmi note 2 όταν έκανα στο wallpaper swipe προς τα επάνω μπορούσα να ψάξω για μια εφαρμογή με βάση το όνομα. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα και εδώ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ερωτηση ...αυτα που πουλαει η Infoquest ειναι root απο την μανα τους ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Ερωτηση ...αυτα που πουλαει η Infoquest ειναι root απο την μανα τους ; Οχι φυσικα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Οχι φυσικα. αξιζει το ρουτ σε αυτη την συσκευη ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 αξιζει το ρουτ σε αυτη την συσκευη ; Τι θέλεις να κάνεις με το ρουτ; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν έχει νόημα η ερώτηση αυτή. Ανάλογα τι θες να κάνεις και γιατί το θες. Απλά έτσι για να λες ότι έκανες όχι, δεν αξίζει. Αλλά για εμένα, ας πούμε, αξίζει για να έχω AdAway (δεν μου αρέσουν οι λύσεις που κάνουν adblock με VPN) και Titanium. Επίσης εγώ θέλω και Xposed για XInternal και Flat Style Bar Indicators κυρίως, οπότε δεν πάω σε LineageOS 14 αλλά 13. Για άλλον μπορεί να μην έχουν καμία σημασία όλα αυτά και να το ευχαριστιέται τελείως στοκ σε Miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 ΜΕ ροοτ παιρνεις κανονικα ΟΤΑ αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Τι θέλεις να κάνεις με το ρουτ; δεν θελω να κανω κατι συγκεκριμενο..απλα ρωταω αν αξιζει να το κανω !!! Στα samsung παραδειγμα ( s 2 ) θυμαμαι αξιζε γιατι εκανες την εσωτερικη μνημη πιο γρηγορη με καποιους τροπους,σε αυτο δεν ξερω τι παιζει. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει νόημα η ερώτηση αυτή. Ανάλογα τι θες να κάνεις και γιατί το θες. Απλά έτσι για να λες ότι έκανες όχι, δεν αξίζει. Αλλά για εμένα, ας πούμε, αξίζει για να έχω AdAway (δεν μου αρέσουν οι λύσεις που κάνουν adblock με VPN) και Titanium. Επίσης εγώ θέλω και Xposed για XInternal και Flat Style Bar Indicators κυρίως, οπότε δεν πάω σε LineageOS 14 αλλά 13. Για άλλον μπορεί να μην έχουν καμία σημασία όλα αυτά και να το ευχαριστιέται τελείως στοκ σε Miui. αρα αξιζει μονο τις τις διαφημισεις ( σπανε νευρα) . Κατι ακομα για ποτε προβλεπεται nougat ; ( πιο γρηγορα απο P9 lite;; Το ειχα κ το πουλησα για το redmi) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν έχει νόημα η ερώτηση αυτή. Ανάλογα τι θες να κάνεις και γιατί το θες. Απλά έτσι για να λες ότι έκανες όχι, δεν αξίζει. Αλλά για εμένα, ας πούμε, αξίζει για να έχω AdAway (δεν μου αρέσουν οι λύσεις που κάνουν adblock με VPN) και Titanium. Επίσης εγώ θέλω και Xposed για XInternal και Flat Style Bar Indicators κυρίως, οπότε δεν πάω σε LineageOS 14 αλλά 13. Για άλλον μπορεί να μην έχουν καμία σημασία όλα αυτά και να το ευχαριστιέται τελείως στοκ σε Miui. Καλησπέρα Μπορείς να εξηγήσεις λίγο τα παραπάνω. Είμαι ρουτ και με ενδιαφέρει αυτό που έκανες αλλά δεν το κατάλαβα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickts1 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Πριν 2 μέρες απέκτησα και εγώ το τηλεφωνο και αντιμετωπίζω 2-3 προβλήματα: 1. Δε μπορώ να συνδε΄σω το τηλ ασύρματα με smart tv. Εντοπίζει κανονικά την τηλεόραση, προσπαθεί να συνδεθεί και αποτυγχάνει. 2. Στα μηνύματα με χρεώνει με διπλό μήνυμα μόλις περάσω τους 60 χαρακτήρες. Στην παλιά μου συσκευη (LG L9ii) μου έδινε σίγουρα παραπάνω. 3. Χρησιμοποιώ το app IMDB και όταν πάω να κάνω Sign In with IMDB το κινητό με βγάζει σε λευκή οθόνη κι ύστερα τίποτα. Υπάρχει κάποια λύση για τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokampo Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Παιδιά καλησπέρα, Απέκτησα πριν δύο μήνες ένα Note 3 Pro, με official Rom, το οποίο μόλις το πήρα είχε αμέσως έτοιμη αναβάθμιση την οποία και έκανα. Σήμερα ήρθε και άλλη αναβάθμιση που πάλι έκανα. Οι τρεις ROM είναι οι ακόλουθες: 1. Αρχική: MIUI GLOBAL 7.9 Stable 7.3.7.0. (MHRMIDE). 2. 1η αναβάθμιση: MIUI GLOBAL 8.0 Stable 8.0.5.0. (MHRMIDG). 3. 2η αναβάθμιση: MIUI GLOBAL 8.1 Stable 8.1.3.0. (MHRMIDI). α. Δεν έχω επιλογή Βίντεο κλήσης. β. Αν και πως μπορώ να χρωματίσω τις sim ώστε στις εισερχόμενες να φαίνεται, με διαφορετικό χρώμα, σε ποια sim με καλούν και όχι μόνο με τον αριθμό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts