Jump to content

teokampo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teokampo

  1. Παιδιά καλησπέρα, Απέκτησα πριν δύο μήνες ένα Note 3 Pro, με official Rom, το οποίο μόλις το πήρα είχε αμέσως έτοιμη αναβάθμιση την οποία και έκανα. Σήμερα ήρθε και άλλη αναβάθμιση που πάλι έκανα. Οι τρεις ROM είναι οι ακόλουθες: 1. Αρχική: MIUI GLOBAL 7.9 Stable 7.3.7.0. (MHRMIDE). 2. 1η αναβάθμιση: MIUI GLOBAL 8.0 Stable 8.0.5.0. (MHRMIDG). 3. 2η αναβάθμιση: MIUI GLOBAL 8.1 Stable 8.1.3.0. (MHRMIDI). α. Δεν έχω επιλογή Βίντεο κλήσης. β. Αν και πως μπορώ να χρωματίσω τις sim ώστε στις εισερχόμενες να φαίνεται, με διαφορετικό χρώμα, σε ποια sim με καλούν και όχι μόνο με τον αριθμό τους.
  2. Ευχαριστώ φίλε. είχα ήδη μιλήσει και μου είπε να τα παραγγείλω. αν μπορείς να στείλεις θα με εξυπηρετήσεις αφάνταστα.
  3. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ F1 ΠΡΟ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΑ SMS ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ SIM Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗΝ SIM SLOT. ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΞΑΝΑΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΛΑΜΑΚΙ ΤΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ALIEXPRESS (ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑ) ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ CAPITALS ΕΧΩ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Ή ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ WIFI. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΤΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
×
×
  • Create New...