emm_stra Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 καλησπέρα πως μπορω να χρησιμοποιώ τις επαφες και το ημερολογιο μου που εχω από windows phone χωρις να χρειαστεί να τα εισαγω στον λογαριασμο google?? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstavrinos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 απο το κρυο και τα νερα στα χερια εσκασε το δερμα και τωρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω δαχτυλικο αποτυπωμα, ξερετε καμια καλη κρεμα για τα χερια? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 (edited) Κανένα καλό powerbank για το συγκεκριμένο κινητό έχετε να προτείνετε; Γιατί 2 που έχω θέλει να τα έχω όλα κλειστά και πάλι θα κάνει κάνα 10ωρω να φορτίσει στο 50%. Οι υψηλές του απαιτήσεις στην φόρτιση ουσιαστικά θέτουν άχρηστους τους φορτιστές των φίλων μας. Αυτο το "να το βάλω 20 λεπτακια να φορτίσει να βγάλω μέχρι το βράδυ που θα παω σπίτι μου δεν παίζει. Παρατήρησα ότι ενώ φορτίζει γρήγορα με τον φορτιστή του μέχρι το 90% απο εκει και περα χαμηλώνει την ταχύτητα φόρτισης, και το είδα και στα δυο κινητα αυτό. Γιατι το κανει αυτό; Για προστασία ή παίζει κάτι άλλο; Επίσης δεν συνδέεται με καλώδιο στην tv, οπότε για μεταφορά προβολης απο το κινητο στην Tv θέλετε οπωσδήποτε chromecast ( ή smart tv με mirocast) Edited December 24, 2016 by antoni18s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να αντικαταστησω το lg g2 με το redmi note 3 (εκδοση που φερνει info quest). Σε καμερα ειναι εστω ισαξιο με το g2 ( η πισω καμερα ειναι ιδια με lg g3 και παρομοια με samsung s5). Ακομη εχω δει διαφορα posts οπου ριχνουν το shutter μεχρι 0.5 seconds. Μια ταχυτητα 1/4 ας πουμε ειναι ευκολα εφικτη ή θελει χερια χειρουργου :p . Η μπροστινη πως τα παει; Κατα τα αλλα αξιζει η μεταβαση; Σε θεμα CM/AOSP και kernels υπαρχει development ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 απο το κρυο και τα νερα στα χερια εσκασε το δερμα και τωρα δεν μπορω να χρησιμοποιησω δαχτυλικο αποτυπωμα, ξερετε καμια καλη κρεμα για τα χερια? :lol: φτιάξε νεο αποτύπωμα με το σκασμένο δέρμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Καλημερα μόλις εχθες πήρα και εγώ το θηρίο από κοτσωβολο ,το ετρξα και antutu και το νούμερο σε σκορ εντυπωσιακό 78700!! Εχέι πάνω την clobal αλλά ήθελα να το ρουταρω και να περάσω την developer .ρωταω εγώ θα χάσω εγγύηση από την info quest? Είναι η international έκδοση? Επειδή στη σελίδα που το διαφημίζει λέει για διαστάσεις 150mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλημερα μόλις εχθες πήρα και εγώ το θηρίο από κοτσωβολο ,το ετρξα και antutu και το νούμερο σε σκορ εντυπωσιακό 78700!! Εχέι πάνω την clobal αλλά ήθελα να το ρουταρω και να περάσω την developer .ρωταω εγώ θα χάσω εγγύηση από την info quest? Μπορείς να περάσεις developper rom χωρίς να ρουτάρεις και χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader. Αυτά χρειάζονται για να περάσεις unofficial ή custom (CM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbarb Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Δώσε link για σωστή rom μη γίνει καμία στραβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Δώσε link για σωστή rom μη γίνει καμία στραβή Όλα είναι στο πρώτο ποστ............. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Είναι η international έκδοση? Επειδή στη σελίδα που το διαφημίζει λέει για διαστάσεις 150mm. Είναι με τα 152mm δηλαδή το kate παίζει όλες τις μπάντες κομπλε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να περάσεις developper rom χωρίς να ρουτάρεις και χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader. Αυτά χρειάζονται για να περάσεις unofficial ή custom (CM) Δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία είμαι λίγο άσχετος στο θέμα αυτό . υπάρχει κάπου οδηγός αναλυτικός για να με κατατοπισει ή να μου πει κάποιος περίπου την διαδικασία για την περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Είναι με τα 152mm δηλαδή το kate παίζει όλες τις μπάντες κομπλε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία είμαι λίγο άσχετος στο θέμα αυτό . υπάρχει κάπου οδηγός αναλυτικός για να με κατατοπισει ή να μου πει κάποιος περίπου την διαδικασία για την περάσω? ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟς Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Καλησπέρα Υπάρχει κάτι σαν το glance screen των Lumia phones; Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damned7 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Kαντε και κάνα search μην τα θέλετε όλα στο χέρι https://www.google.gr/search?q=glance+screen&oq=glance+screen&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=glance+screen+for+android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 (edited) Note 3 Special edition official Global Roms http://en.miui.com/download-301.html#449 Edited December 25, 2016 by gvala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Kαντε και κάνα search μην τα θέλετε όλα στο χέρι https://www.google.gr/search?q=glance+screen&oq=glance+screen&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=glance+screen+for+android Τις είδα, αλλα δεν ξέρω αν λειτουργούν ικανοποιητικά και με μικρή σχετικά κατανάλωση... Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 http://en.miui.com/download-301.html#449 Πρώτα πρέπει να κατεβάσω αυτή την ρομ για το κινητό? Και μετά? Τι? Την φλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Παιδιά, root χωρίς ξεκλείδωμα bootloader έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Επειδη ειμαι νεος στο android, προερχομενος αο windows phone, πως μπορείς να ελέγξεις ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο; ποιες εμφανίζονται στον χώρο ειδοποιήσεων; Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Πρωτη μερα χρησης για μενα με το note που αγορασα χτες και δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος.Προερχομαι απο moto g 2014 οποτε ειναι μερα με τη νυχτα για μενα.Αυτο που μ εχει αφησει με ανοιχτο το στομα ειναι η μπαταρια του.Με ανοιχτο το wifi συνεχεια πλεον ειμαι στο 50% μπαταρια και εχω περασει τις 5 ωρες οθονη. Μια ερωτηση μονο αν ξερει καποιος να μου πει αν και οι δυο καρτες εχουν δυνατοτητα για 4g.Απλα για να ξερω ποια απ τις δυο να κουρεψω για να βαλω στο δευτερο slot που χρειαζεται nano sim. Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyy Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 και οι 2 παιζουν σε 4G.εγω εχω βοντα στο πρωτο για να μιλαω και wind στο δευτερο για το ιντερνετ.και οταν μου κανει νερα η wind και δε πιανει καλα,βαζω τα data στη πρωτη.στο λεω για να σου δειξω οτι το εχω δοκιμασμενο 100%.το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δηλωσεις στο μενου για τις sim ποια καρτα θες να κανει τις κλησεις και ποια να σου δινει ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Αν ειχε και καμερα επιπεδου εστω galaxy s3 θα ηταν οτι καλυτερο μπορει να παρει καποιος.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Παιδιά, root χωρίς ξεκλείδωμα bootloader έχουμε? Όχι. Δες εδώ, αλλά είναι για παλιά developer rom (Σεπτεμβρίου) http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/method-to-flash-twrp-recovery-unlock-t3473294 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 και οι 2 παιζουν σε 4G.εγω εχω βοντα στο πρωτο για να μιλαω και wind στο δευτερο για το ιντερνετ.και οταν μου κανει νερα η wind και δε πιανει καλα,βαζω τα data στη πρωτη.στο λεω για να σου δειξω οτι το εχω δοκιμασμενο 100%.το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δηλωσεις στο μενου για τις sim ποια καρτα θες να κανει τις κλησεις και ποια να σου δινει ιντερνετ Θέλω να κάνω το ίδιο ακριβώς με εσένα απλά δεν ξέρω ότι αν χρήσιμοποιω την wind αν μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα και ή vondafone.γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 http://en.miui.com/download-301.html#449 Πρώτα πρέπει να κατεβάσω αυτή την ρομ για το κινητό? Και μετά? Τι? Την φλασαρω? Την περνάς στο κινητό σε έναν φάκελο και μετά από την εφαρμογή για update, τη φλασάρεις (έχει επιλογή για να επιλέξεις το αρχείο). Από stable σε developer θα σβηστούν τα πάντα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη ειμαι νεος στο android, προερχομενος αο windows phone, πως μπορείς να ελέγξεις ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο; ποιες εμφανίζονται στον χώρο ειδοποιήσεων; Sent from mTalk ΝΑι, αναλυτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Την περνάς στο κινητό σε έναν φάκελο και μετά από την εφαρμογή για update, τη φλασάρεις (έχει επιλογή για να επιλέξεις το αρχείο). Από stable σε developer θα σβηστούν τα πάντα Ποια εφαρμογή είναι για update? Και κάτι άλλο, την ρομ την κατεβάζω από υπολογιστή και μετά την περνάω στο κινητό ή την κατεβάζω κατευθείαν από το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts